Jó hozzá a HD2-es asztali You are not allowed to view links.
Register or Login és a gyári tok is.
Csak papíron, nekem nem ment bele... Nem akartam feszegetni, mert talán akkor belecsúszott volna, de mintha egy picit arébb lenne az usb port a HD2-éhez képest... Ami viszont marhára idegesít az a fényszenzor megbízhatatlan működése. Kellett egy hét, hogy előjöjjön a probléma: gyenge fényviszonyok mellett, ha beszélgetés közben, vagy utána, mikor le akarnám tenni a hívást, és elveszem a fülemtől a Desire-t, fekete marad a képernyő. Ilyenkor csak a power gombra reagál, akkor jön vissza a kijelző. Előfordult már normál fényben is, de félhomályban rendszeresen. A frissítést telepítettem, nem látok változást, sőt, előtte úgy rémlik nem csinálta ezt, vagy csak nem voltam olyan helyzetbe, ahol előjött volna ez a hiba. A másik dolog: az egész kamera a hátlap mögött el van csúszva, de a képkészítést nem befolyásolja, csak nincs középen, valamint a hátlapon a SIM-kártya fedélnél is az illesztés nem szimmetrikus, az egyik oldalon jóval nagyobb a rés. Aki most vesz majd ilyen készüléket ezzeket ellenőrizze le előtte!