Én sem vitatkozni akarok erről kijelzős témáról, csak ha nem SLCD van benne, akkor csalódott vagyok. Eddig én mindenhol azt olvastam, hogy ilyen SLCD kijelző került bele, mert AM-OLED téren nem tudott megegyezni a HTC a Samsunggal, meg aki már vett DHD-t, írták/írtátok, hogy a Desire után nem rosszabb. Kérdem én, igazából most akkor milyen kijelző van benne?
Őszintén szólva én máig nem vagyok biztos a válaszban, egész délelőtt ennek próbáltam utánajárni, de a már korábban említett engadget-teszt ( You are not allowed to view links.
Register or
Login) sem mondja bizonyosnak, hogy "csak"LCD: "... which we're almost certain..." , de ők inkább LCD-t valószínűsítenek, mint SLCD-t.Ugyanakkor az xda-n szinte óráról-órára változik a "bizonyosság", hivatkoztak már HTC vezérre is pro és kontra...
Az biztos, hogy színben kicsit gyengébb, mint a Desire Amoled-je,de pl. nappali fényben jobban látható és élesebbnek tűnik szövegolvasáskor.
Szintén a fent említett cikket idézve: "...you won't find yourself disappointed by this phone's display..." Egyszóval akármi is az igazság, nem is olyan rossz