2024, 12 28, 09:46:53

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 951567 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: HTC Desire HD előzetes információmegosztás
« Reply #250 Dátum: 2010, 10 26, 15:17:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sok szerencsét hozzá!!!!

Köszönöm! :)

Nem elérhető mzsf

• PDA: Samsun Galaxy SIII
  • PDA ROM: LH1 gyári ROM
« Reply #251 Dátum: 2010, 10 26, 15:30:00 »
Hello! HD fevétel képes fényképezőhöz Class 6-t ír az utasítás, Class 4-t használok, eddig bírta, bár még soha nem nyomtam tele a kártyát. Állítólag akkor kezd akadni, ha már majdnem tele van.
A DHD-n videó lejátszás hogy megy? Én az 528 Mhz-s  HTC Diamond segítségével gond nélkül játszok le .avi filmeket. Kb 1,5 Gb/1,5 óra méretű film kezd el akadni. Ennél jobb a DHD?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #252 Dátum: 2010, 10 26, 15:37:23 »
Első tapasztalatok a Desire HD képernyőjével kapcsolatban: végre jó nagy!!! :D Ez nagyon pozitív, bár az egy kezes használatot ez megnehezíti, node a HD2-nél már megszoktam, mindenesetre a szemnek sokkal jobb és ez utóbbi a lényeg. Ami viszont látszik, hogy ez bizony nem Amoled. A betekintési szöge kisebb, mint a Desire képernyőjének, azaz ha nem szemből nézem, akkor kissé fátyolos a látvány és fakóbban a színek. Persze tudjuk, hogy az Amoled színei túl erősek, már nem természetesek, csak már megszoktam.
Bár most, hogy teljesen szemből nézem mindkét készülék képernyőjét, nem túl sok különbséget látok közöttük. Annyit mindenképpen, hogy a HD képernyője kicsit "rácsosabb" közelről nézve. A fehér szín megjelenítésében egyértelműen az Amoled a jobb.

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1 / I8000XXIG6 / I9000XXJM1/ I9100XWKE7 / UEKMB
« Reply #253 Dátum: 2010, 10 26, 16:38:28 »
Első tapasztalatok a Desire HD képernyőjével kapcsolatban: végre jó nagy!!! :D Ez nagyon pozitív, bár az egy kezes használatot ez megnehezíti, node a HD2-nél már megszoktam, mindenesetre a szemnek sokkal jobb és ez utóbbi a lényeg. Ami viszont látszik, hogy ez bizony nem Amoled. A betekintési szöge kisebb, mint a Desire képernyőjének, azaz ha nem szemből nézem, akkor kissé fátyolos a látvány és fakóbban a színek. Persze tudjuk, hogy az Amoled színei túl erősek, már nem természetesek, csak már megszoktam.
Bár most, hogy teljesen szemből nézem mindkét készülék képernyőjét, nem túl sok különbséget látok közöttük. Annyit mindenképpen, hogy a HD képernyője kicsit "rácsosabb" közelről nézve. A fehér szín megjelenítésében egyértelműen az Amoled a jobb.

Szerencse, hogy nem hóesést nézek a telefonomon (persze csak poén volt)  :D

Amúgy olyan rácsok vannak rajta mint a HD2 képernyőjén, vagy felbontásban "rácsosabb"? HD2-nél nem tudom, hogy miért volt benégyzetelve a képernyő, egy ideig azt hittem, hogy a strapabírása miatt, de... még ma sem tudok másra gondolni  :D
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.
Ha érdekel írj privátot :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #254 Dátum: 2010, 10 26, 17:20:20 »
Szerencse, hogy nem hóesést nézek a telefonomon (persze csak poén volt)  :D

Amúgy olyan rácsok vannak rajta mint a HD2 képernyőjén, vagy felbontásban "rácsosabb"? HD2-nél nem tudom, hogy miért volt benégyzetelve a képernyő, egy ideig azt hittem, hogy a strapabírása miatt, de... még ma sem tudok másra gondolni  :D

Gondolom mivel a nagyobb képernyő miatt a pixelpontok is nagyobbak, azokat lehet látni. Egyébként csak nagyon közelről látható, normális használat mellett nem érzékelhető.

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1 / I8000XXIG6 / I9000XXJM1/ I9100XWKE7 / UEKMB
« Reply #255 Dátum: 2010, 10 26, 17:53:17 »
Igazad lehet  :D  A HD2 képernyője amúgy (aki nem látott még)  olyan mint egy négyzetrácsos füzet... Ez komoly!  :p Francia kockás :P
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.
Ha érdekel írj privátot :)

Nem elérhető robi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung galaxy note
  • PDA ROM: CriskeloRomNOTE.vICS-V7-MD5 a másik Asus transformer tf300t
« Reply #256 Dátum: 2010, 10 26, 20:47:29 »
Légyszi segitsetek hol kel beállítani a bluetoot füle csatlakozzon mert a beállításoknál nem sikerült és a telefonomat észleli de nem akar adat átmenni pluszban még idő is számol vissza és utána kikapcsol ezt a visszaszámlálást is hogy lehet ki kapcsolni?

Nem elérhető robi

« Reply #257 Dátum: 2010, 10 26, 21:30:33 »
A frissítést melyik programal kel el inditani vagy keresni?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #258 Dátum: 2010, 10 26, 21:34:51 »
A frissítést melyik programal kel el inditani vagy keresni?

Beállítások - A telefon névjegye - Rendszerszoftver frissítés

Nem elérhető robi

« Reply #259 Dátum: 2010, 10 26, 21:50:55 »
nagyon köszi

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #260 Dátum: 2010, 10 26, 21:58:54 »
Pár észrevétel: a wifi ugyanolyan gyors, mint a laptopon. A képen látható eredményt sosem mértem a Desire-n. Miután használatam már egy keveset, elmondhatom erről a kütyürőlx, hogy valóban gyorsabb. Elégedett vagyok ezzel a masinával. :)

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #261 Dátum: 2010, 10 27, 14:23:36 »
Sharp! Téged is megkérdezlek a zenelejátszó minőségéről. Milyen változást vettél észre a Desiréhez viszonyítva. És ha a fényképek minőségéről is írnál pár sort szintén ebben a relációban ;), azt is megköszönném!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető robi

« Reply #262 Dátum: 2010, 10 27, 14:31:54 »
van aki tudott csatlakozni stereo fülese mert nekem csak a sima mono fülest ismeri fel és azt is irja meg ,hogy mi a márkálya enyém sony.Másik probléma ,hogy semelyik lejátszó program nem akarja vinni a divix-es filmeket.Lehet ,hogy levan tiltva vagy ehez kelenne rootolni?

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #263 Dátum: 2010, 10 27, 14:49:48 »
van aki tudott csatlakozni stereo fülese mert nekem csak a sima mono fülest ismeri fel és azt is irja meg ,hogy mi a márkálya enyém sony.Másik probléma ,hogy semelyik lejátszó program nem akarja vinni a divix-es filmeket.Lehet ,hogy levan tiltva vagy ehez kelenne rootolni?
Sony a márkálya ;D Apám ezt se láttam még így! :hejes:.
A divx filmeket a rock player kiválóan viszi. Az adatlapodat is töltsd már ki rendesen légyszíves!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető petymeg

• Navigáció / Navigation: Igo, Aura
  • PDA: SONY XPERIA S
  • PDA ROM: Stock ROM, Bulid: 6.0.A.3.73, Android 2.3.7
« Reply #264 Dátum: 2010, 10 27, 15:38:56 »
megrendeltem én is a telefont meg egy autós tartót+töltőt hozzá. remélem holnap kihozzák és górcső alá vehetem!

Nem elérhető mzsf

• PDA: Samsun Galaxy SIII
  • PDA ROM: LH1 gyári ROM
« Reply #265 Dátum: 2010, 10 27, 15:43:47 »
Feliratokat kezeli ez a lejátszó?

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #266 Dátum: 2010, 10 27, 15:54:20 »
Igen.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #267 Dátum: 2010, 10 27, 16:35:59 »
Sharp! Téged is megkérdezlek a zenelejátszó minőségéről. Milyen változást vettél észre a Desiréhez viszonyítva. És ha a fényképek minőségéről is írnál pár sort szintén ebben a relációban ;), azt is megköszönném!

Nos fogalmam sincs, a Desire-n sosem hallgattam zenét és filmet sem néztem, a Desire HD-t sem fogom erre használni (de azért majd kipróbálom), viszont Balassa azt mondta, hogy sokkal szebben szól, Ő erről többet tud mondani.

Egy hasznos információ az aksival kapcsolatban: jelenleg 50%-on van és reggel 7-kor vettem le a töltőről. Nálam nincs beállítva a HTCSense fiók és az ADW Launchert használom. Ugyanúgy van beállítva minden, mint a Desire-n és ugyanazokkal a programokkal és kb. ugyanannyit használtam, esetleg egy picivel kevesebbet.

Én a Lock 2.0-át használom képernyőzárnak, mivel ezzel a hangerőgombokkal is fel lehet ébreszteni a készüléket, de több ilyen program van. A LockBot nem mindig reagált a hangerő gombokra.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #268 Dátum: 2010, 10 27, 16:52:59 »
Nos fogalmam sincs, a Desire-n sosem hallgattam zenét és filmet sem néztem, a Desire HD-t sem fogom erre használni (de azért majd kipróbálom), viszont Balassa azt mondta, hogy sokkal szebben szól, Ő erről többet tud mondani.

Egy hasznos információ az aksival kapcsolatban: jelenleg 50%-on van és reggel 7-kor vettem le a töltőről. Nálam nincs beállítva a HTCSense fiók és az ADW Launchert használom. Ugyanúgy van beállítva minden, mint a Desire-n és ugyanazokkal a programokkal és kb. ugyanannyit használtam, esetleg egy picivel kevesebbet.

Én a Lock 2.0-át használom képernyőzárnak, mivel ezzel a hangerőgombokkal is fel lehet ébreszteni a készüléket, de több ilyen program van. A LockBot nem mindig reagált a hangerő gombokra.
Nekem minden be van állítva:szinkronok(Google,Facebook,HTC,Twitter...),valamint a Sense fut a gyári zárral.Reggel 05.40-kor vettem le a töltőről, most 61%-on van.Igaz, hogy ma nem volt időm sokat nyúzni, de telefonok voltak de. rendesen.Reggeltől késő estig már nehéz teljesen megfektetni az aksit, eleinte persze ez könnyen sikerült.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #269 Dátum: 2010, 10 27, 16:59:02 »
Nekem minden be van állítva:szinkronok(Google,Facebook,HTC,Twitter...),valamint a Sense fut a gyári zárral.Reggel 05.40-kor vettem le a töltőről, most 61%-on van.Igaz, hogy ma nem volt időm sokat nyúzni, de telefonok voltak de. rendesen.Reggeltől késő estig már nehéz teljesen megfektetni az aksit, eleinte persze ez könnyen sikerült.

Én tegnap kaptam meg, délután 1 körül vettem kézbe és kezdtem rá átköltözni. Az biztos, hogy az az 5-6 óra, az durva. Ott valami probléma van-volt vagy extreme módú használat. Vagy az aksi gyári hibás vagy valami program(ok) szívták-szívják az aksit nagyon. Nem tudom mi a helyzet most és már azt sem tudom ki írta ezt a kevés üzemidőt.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #270 Dátum: 2010, 10 27, 17:44:47 »
Vele már beszélgettem erről, jókat mondott róla, de gondoltam több fül többet hall. A fényképezőt sem használod?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #271 Dátum: 2010, 10 27, 17:52:59 »
Vele már beszélgettem erről, jókat mondott róla, de gondoltam több fül többet hall. A fényképezőt sem használod?

De, azt használom, és a videó felvételt is. Utóbbin egyértelműen hallatszik, hogy végre nem gagyi hanggal vesz fel, az előbbinél nem látok különbséget a HD-n nézve. Mindjárt megsasolom pc-n is.

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #272 Dátum: 2010, 10 27, 18:05:56 »
Arra figyelj, hogy sok felirat nem unicode-os, mentsd el unicode-osra, akkor minden ékezet helyes lesz.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #273 Dátum: 2010, 10 27, 18:14:07 »

Nos a fényképek között nehéz meglátni a különbséget, mivel ahhoz ugyanabban az időben kellene csinálni mindkét készülékkel ugyanarról egy-egy fotót. Nekem a Desire fényképeivel sem volt bajom, látszott rajta minden, bár én csak annak képernyőjén néztem meg a képeket.
A videó egyértelműen jobb a normális hangja miatt. HD-vel nem még próbáltam.

Most másolok pár filmet a kártyára és megnézem mit tud a RockPlayerrel, amit még sosem használtam, így most megismerem... :)

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #274 Dátum: 2010, 10 27, 18:15:39 »
Nos a fényképek között nehéz meglátni a különbséget, mivel ahhoz ugyanabban az időben kellene csinálni mindkét készülékkel ugyanarról egy-egy fotót. Nekem a Desire fényképeivel sem volt bajom, látszott rajta minden, bár én csak annak képernyőjén néztem meg a képeket.
A videó egyértelműen jobb a normális hangja miatt. HD-vel nem még próbáltam.

Most másolok pár filmet a kártyára és megnézem mit tud a RockPlayerrel, amit még sosem használtam, így most megismerem... :)
Köszönöm!