2024, 12 18, 19:10:02

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 950854 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Mano66

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #17675 Dátum: 2013, 05 24, 17:46:39 »
Valaki nem töltötte le a PachaRX-VS4 2.5.beta kernelt?Kiprobálnám,de "XxXPachaXxX" levette a letöltési oldalrol még az nap.Pedig egész jokat irnak a béta teszterek rola.Ha valaki letöltötte ossza meg.

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #17676 Dátum: 2013, 05 28, 06:44:14 »
Valaki használja az új patcha féle kernelt? Felraktam és nagyon jó... ;) nincs probléma vele és a battery jumpness is megoldodott.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire HD-ről

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető D1L1ZS

• PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: Változó! :)
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #17677 Dátum: 2013, 05 28, 07:12:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Valaki használja az új patcha féle kernelt? Felraktam és nagyon jó... ;) nincs probléma vele és a battery jumpness is megoldodott.

Ohh nah ez jó hír!:)

Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről

Nem elérhető Mano66

« Reply #17678 Dátum: 2013, 05 28, 10:15:24 »
Hó-Hó jön a ViperDHD v2.3.0. :ok:

Changelog:

ViperDHD v2.3.0

Introducing new Venom Small Apps / Venom SideBar

Fixed Wallpaper Lockscreen FC

Fixed Lite Rosie not installing

Many many many bug fixes

Added back Virtuous OC

Updated third party apps

Built with latest tools

Removed donation timeout

More, just flash

Azért kiváncsi leszek miben különbözik majd a ViperDHD v2.5.3-tól.

Más:

Az új PachaRX-VS4 2.6 kernel bitang jó.Azért akartam már a béta verziot is tesztelni!!! :taps:

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #17679 Dátum: 2013, 05 28, 10:38:37 »
Hó-Hó jön a ViperDHD v2.3.0. :ok:

Changelog:

ViperDHD v2.3.0

Introducing new Venom Small Apps / Venom SideBar

Fixed Wallpaper Lockscreen FC

Fixed Lite Rosie not installing

Many many many bug fixes

Added back Virtuous OC

Updated third party apps

Built with latest tools

Removed donation timeout

More, just flash

Azért kiváncsi leszek miben különbözik majd a ViperDHD v2.5.3-tól.

Más:

Az új PachaRX-VS4 2.6 kernel bitang jó.Azért akartam már a béta verziot is tesztelni!!! :taps:

Nah király! :) Már kezdtem aggódni, h nem lesz új verzió...

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #17680 Dátum: 2013, 05 28, 11:59:31 »
Remélem rendben lesz az új viper . Legalább legyen olyan jó mint a 2.5.3 , nekem nagyon ottvan a rendszer az új patcha kernellel :D.

Bár engem még a changelog alapján nem fogott meg annyira, de remélem jó lesz. (kiváncsi vagyok arra a venom small apps/venom sideba -ra ).
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mano66

« Reply #17681 Dátum: 2013, 05 28, 12:32:29 »
Remélem rendben lesz az új viper . Legalább legyen olyan jó mint a 2.5.3 , nekem nagyon ottvan a rendszer az új patcha kernellel :D.

Bár engem még a changelog alapján nem fogott meg annyira, de remélem jó lesz. (kiváncsi vagyok arra a venom small apps/venom sideba -ra ).

Nagyon ugy néz ki.hogy "interaser" fejlesztései nem lesz benne az új verzioban.Csak egy ráncfelvarrott 2.2.0-ás.De ne legyen igazam. ;)

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #17682 Dátum: 2013, 05 28, 12:49:11 »
Nagyon ugy néz ki.hogy "interaser" fejlesztései nem lesz benne az új verzioban.Csak egy ráncfelvarrott 2.2.0-ás.De ne legyen igazam. ;)
Én abban reménykedem hogy interaser majd ki ad egy új verziót a 2.3.0-s viperből a saját fejlesztésével :)

Nem elérhető Mano66

« Reply #17683 Dátum: 2013, 05 28, 14:58:23 »
Én abban reménykedem hogy interaser majd ki ad egy új verziót a 2.3.0-s viperből a saját fejlesztésével :)

Az a baj,hogy az orosz (4pda.ru) oldalon is alig ir.Mindig nézem nem rakott ki valami újat.De sajna nagyon csöndben van. :'( :'(

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #17684 Dátum: 2013, 05 29, 09:58:15 »
Megjött a párszáz forintos akksim kínából. Eddig egész jónak tűnik :D
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #17685 Dátum: 2013, 05 30, 17:59:40 »

HIVATALOS 4.3 frissítés DHD-hez?!?!?!
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető Mano66

« Reply #17686 Dátum: 2013, 05 30, 19:44:36 »

HIVATALOS 4.3 frissítés DHD-hez?!?!?!

Érdekes hir.De addig már biztos nem lesz meg a DHD-m.Ma sikerűlt kézbefognom a mai telefon elit képviselőit(Samsung Galaxy S4,Sony Xperia Z,HTC One).Az One tapizása után,olyan érzés keritett hatalmába,hogy ez t birtokolni akarom.Az első olyan ami a feleségem is azt mondta vedd meg.Nem lehet kihagyni az ilyet.Várok 1-2 hetet mert most mizéria van a T-Mobilos One körül.Sokan küldtek vissza pixelhibásat meg sorjás készűléket.Nem szeretném,hogy más álltal vissza küldöttet kapjak.Ha jön ujabb szállítmány már hozzám is hozza a futár.Már régen cserélni akartam,de az előd (HTC One X) nem volt ilyen meggyőző.Nem értem az embereket a Samsung Galaxy S4 egy műanyag hulladék a HTC és a Sony mellett.

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #17687 Dátum: 2013, 05 31, 14:18:44 »
Érdekes hir.De addig már biztos nem lesz meg a DHD-m.Ma sikerűlt kézbefognom a mai telefon elit képviselőit(Samsung Galaxy S4,Sony Xperia Z,HTC One).Az One tapizása után,olyan érzés keritett hatalmába,hogy ez t birtokolni akarom.Az első olyan ami a feleségem is azt mondta vedd meg.Nem lehet kihagyni az ilyet.Várok 1-2 hetet mert most mizéria van a T-Mobilos One körül.Sokan küldtek vissza pixelhibásat meg sorjás készűléket.Nem szeretném,hogy más álltal vissza küldöttet kapjak.Ha jön ujabb szállítmány már hozzám is hozza a futár.Már régen cserélni akartam,de az előd (HTC One X) nem volt ilyen meggyőző.Nem értem az embereket a Samsung Galaxy S4 egy műanyag hulladék a HTC és a Sony mellett.

Naja, de az S4-hez lesz terméktámogatás évek múlva is, a HTC-nek meg esélyes, hogy ez az utolsó csúcstelefonja...
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #17688 Dátum: 2013, 05 31, 14:19:19 »
Mennyi pénzért lehet mostanság eladni egy Desire HD telefont?
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető Mano66

« Reply #17689 Dátum: 2013, 05 31, 17:28:40 »
Naja, de az S4-hez lesz terméktámogatás évek múlva is, a HTC-nek meg esélyes, hogy ez az utolsó csúcstelefonja...

Terméktámogatás=XDA.  :D
Azért ne ird le még a HTC-t.
S4 műanyag hulladék.Még ha meg is sértek valakit vele.Egyedül a garanciális javitások jok a S4-nél.
Sony Xperia Z még minöségi darab nem csak kinézetre.Rohadt gyors rendszerrel.Csak a kijelzöje lehetne jobb.

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #17690 Dátum: 2013, 06 01, 00:58:59 »
Elérhető a  ViperDHD 2.3.0 ;)

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #17691 Dátum: 2013, 06 01, 10:24:42 »
Terméktámogatás=XDA.  :D
Azért ne ird le még a HTC-t.
S4 műanyag hulladék.Még ha meg is sértek valakit vele.Egyedül a garanciális javitások jok a S4-nél.
Sony Xperia Z még minöségi darab nem csak kinézetre.Rohadt gyors rendszerrel.Csak a kijelzöje lehetne jobb.

Hát nem tudom, azért a kamera még mindig nem olyan a DHD-hez, mint az eredeti ROM-ban (kerel probléma ugyebár). Elismerem a srácoktudását, ne érts félre, de ha a HTC-n múlna, nem lene ICS meg JB a DHD-re. És mi lesz az One sorsa... Ha tényleg csődbe megy a HTC? Amúgy a Stock változat, amit most jelentettek be, még akár szimpi is nekem. (sense mentes változat)
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #17692 Dátum: 2013, 06 01, 11:08:38 »
Hát nem tudom, azért a kamera még mindig nem olyan a DHD-hez, mint az eredeti ROM-ban (kerel probléma ugyebár). Elismerem a srácoktudását, ne érts félre, de ha a HTC-n múlna, nem lene ICS meg JB a DHD-re. És mi lesz az One sorsa... Ha tényleg csődbe megy a HTC? Amúgy a Stock változat, amit most jelentettek be, még akár szimpi is nekem. (sense mentes változat)

nem védem a htc-t mert gebedjen meg a terméktámogatása miatt... de azért annyira nem nagy probléma a termékfrissítés elmaradása. a userek 90%-nak nincs szüksége az ics-re a dhd-ján. azt se tudja mi az és az ikonok megváltozásán kívül észre sem venné h bármi is változott.. a power usereknek meg ott az xda :)
azért meg, h a kernelt nem dobták ki, száradjon le a nemiszervük :-P

apropó terméktémogatás... az asszonynak felment pár hónapja a hivatalos frissítése a one v-re azóta megszakítja hívás közben a vonalak 60%-át. utána felment még egy frissítés két hete, de ugyanúgy megszakad... kellene ilyen frissítés? nekem nem :D

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #17693 Dátum: 2013, 06 01, 11:40:41 »
Nos, feldobtam az új vipert. Igaz ami igaz nem este tőle hanyat... nem igazán tapasztaltam semmi komoly változást. Talán egy picit gyorsabbnak érzem, bár ez lehet hogy a friss rendszer flashelése miatt van. A kernelt is cseréltem (2.4ről 2.6ra), ami igazán nagy pozitívum az az akkuidő...

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #17694 Dátum: 2013, 06 01, 14:03:25 »

nem védem a htc-t mert gebedjen meg a terméktámogatása miatt... de azért annyira nem nagy probléma a termékfrissítés elmaradása. a userek 90%-nak nincs szüksége az ics-re a dhd-ján. azt se tudja mi az és az ikonok megváltozásán kívül észre sem venné h bármi is változott.. a power usereknek meg ott az xda :)
azért meg, h a kernelt nem dobták ki, száradjon le a nemiszervük :-P

apropó terméktémogatás... az asszonynak felment pár hónapja a hivatalos frissítése a one v-re azóta megszakítja hívás közben a vonalak 60%-át. utána felment még egy frissítés két hete, de ugyanúgy megszakad... kellene ilyen frissítés? nekem nem :D

A kernel miatt nagyon sok jót nem kívánok nekik... Ugyanis elkészült a kernel... Csak az ICS-el együtt ment a kukába. Azt nem értem, miért nem adták ki desktop frissítésként, mint anno a 2.3.6-ot a Desire modellre. Vagy tette volna közzé a félkész megoldást, és akkor minőségi alter romok lehetnének. És egyre többször szembesülök vele, hogy a legjobb alkalmazások nincsenek ICS elötti készülékekre. Csak egyet mondok amit szeretek használni: Google Keep.
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #17695 Dátum: 2013, 06 02, 01:43:36 »
Nos, feldobtam az új vipert. Igaz ami igaz nem este tőle hanyat... nem igazán tapasztaltam semmi komoly változást. Talán egy picit gyorsabbnak érzem, bár ez lehet hogy a friss rendszer flashelése miatt van. A kernelt is cseréltem (2.4ről 2.6ra), ami igazán nagy pozitívum az az akkuidő...

nekem nem volt fenn a 2.5.3 így én kicsivel több változást találtam :) pár új alkalmazás, kicsit megváltoztatott ui... és még csak pár órája van fenn :)

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #17696 Dátum: 2013, 06 02, 08:16:04 »
Kis helyzetjelentés:

Kicsivel több mint egy hete próbaképp felraktam a már korábban is betervezett MikRunny 1.0.1 ROM deodex változatát. Akkor még kicsit ódzkodtam tőle, h gingerbread, régi rendszer, igy meg úgy...de aztán egészen megszerettem! Sok beépített tweak, állítási lehetőség. Pl. beàllítottam h a sense widgetek csak 2d-sek legyenek lapozáskor, így olyan smuz a rendszer h ihaj!:) (Egyébként ilyen megoldás létezik ICS sense ROMokra is?) Akksi idő sztem nagyon rendben van. Játékok közül a Dead Triggert próbáltam High grafikai beàllítással, és akadás mentes!! Viper 2.5.3 alatt azért néha be-be reccent... FC-vel eddig nem találkoztam, néhány app, amit ICS/JB alatt már megszoktam ugye érthető okokból nem kompatibilos. (pl. greenify) Összességében nagyon jó ROM, bátran merem ajánlani.

Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről

Nem elérhető Mano66

« Reply #17697 Dátum: 2013, 06 02, 08:45:19 »
Valaki használja a Callrecorder 1.3.9-et.Valamiért nem vesszi fel a beszélgetéseket.A Kijelzön úgy tunik minden megy rendesen,de amikor vissza szerettem volna halgatni egy hivást kiderült nem vett fel semmit.Üres a mappa.A Rom:ViperDHD 2.3.0.,Kernel Pacha 2.6-os.De 2.3 alatt sem vett fel.Mi lehet a gond.Ötleteket várok,már mindent kiprobáltem:Újra telepités(Rom 2.5.3-as,2.3.0-ás,Kernel 2.3-as,2.6-os)De semmi változás.A program szerint felvesz,de nem ment.  :'( Program csere is volt 1.3.7,1.3.8,1.3.9-es is ezt csinálja.

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #17698 Dátum: 2013, 06 02, 10:40:00 »
Valaki használja a Callrecorder 1.3.9-et.Valamiért nem vesszi fel a beszélgetéseket.A Kijelzön úgy tunik minden megy rendesen,de amikor vissza szerettem volna halgatni egy hivást kiderült nem vett fel semmit.Üres a mappa.A Rom:ViperDHD 2.3.0.,Kernel Pacha 2.6-os.De 2.3 alatt sem vett fel.Mi lehet a gond.Ötleteket várok,már mindent kiprobáltem:Újra telepités(Rom 2.5.3-as,2.3.0-ás,Kernel 2.3-as,2.6-os)De semmi változás.A program szerint felvesz,de nem ment.  :'( Program csere is volt 1.3.7,1.3.8,1.3.9-es is ezt csinálja.

Én használok Callrecordert és tökéletes működik (viper DHD 2.3.0 , pacha 2.6). Talán amire ügyelni kell az hogy feladatkezelővel nem üsd ki...

Nem elérhető Mano66

« Reply #17699 Dátum: 2013, 06 02, 11:04:05 »
Én használok Callrecordert és tökéletes működik (viper DHD 2.3.0 , pacha 2.6). Talán amire ügyelni kell az hogy feladatkezelővel nem üsd ki...

Soha nem lövöm ki a feladatkezelőből.Mindent rendesen csinál csak nem ment.