pár hónapja beszélgettem valakivel arról h miket szoktam kiszedni a viperből, akkor megígértem h majd vmikor összedobom a listát... nos sokáig tartott, de elkészült
itt is igaz ami előbb, nem csak azokat veszem ki amik egyébként sem működnek, hanem azokat is amiket én nem használok.. ez utóbbi mindenkinek saját szokása, azt vesz ki és azt hagy benne amit használ/nem használ
You are not allowed to view links.
Register or
Loginpár infó
- a rendszer a 2.2-0-ás viper, full telepítéssel, azaz az aromában sem uninstalláltam semmit. ha ott már bizonyos dolgokat kivesz az ember akkor ezek a listában meg sem jelennek értelemszerűen. (én ott szoktam kezdeni, itt csak utólag takarítom a maradékot)
- a lista hatalmas mérete miatt az 50-60 egyéni nyelvi inputot kivettem a képből, így is marha nagy lett. értelemszerűen a magyar marad benn csak, a többi kuka, de kinek mire van szüksége
- You are not allowed to view links.
Register or
Login használom a takarításhoz
ha valakinek van egyéb infója a sok nem egyértelmű processról az megoszthatja, mert van pár amiről gőzöm nincs mit csinál ezért nem veszem ki sosem, pedig lehet h működni sem működik.
az előző hsz-emhez még annyit hogy az ICS + 4es Sense párosításhoz ajánlani tudom a TrickDroid-ot, de nem a legutolsó verziót, hanem a 3-ast.