Ez aranyos volt! Én 'épp most toltam egy sört és egy jégert.
Szóval ez egy bonyolult szituáció. Gondolom az az ok, hogy mindenki védi a saját munkáját és rühelli, ha a végeredményt beépíti valaki a saját romjába. Ez valamilyen szinten jogos, de könyörgöm ha nem publikálható, akkor meg minek? (Mert a három vezető Sense rom "összerakója" van vizsgálat alatt.) Vagy lehet, hogy csak engedélyt kellett volna kérni rá? Mindenesetre kíváncsian várom a folytatást...
valahogy úgy vélem nekem mint felhasználónak tökmindegy h - és ezt most csak a példa kedvéért - az a kamera app ami a sense-s romban van egy cm-ből lett átemelve mert sense-t használok, így sosem raknám fel a cm-et, így még ha adományozok is a sense-s romért nem károsítom a cm fejlesztőjét.
sosem szoktam nézni mi kinek a munkája, pedig fel szokták sorolni mi miből van, de sztem a felhasználók 99%-ával egyetemben ez nagy ívben érdektelen számomra... a szomszéd lova dögöljön meg hozzáállást nem szeretem..
az persze elmond valamit a fejlesztőről h folyamatosan ilyen viselt dolgai vannak, a sabsa fejlesztőjének romja már vagy 5x volt letiltva emiatt. a troxx-os tiltás okát nem találtam meg, de ott nem a romot tették elérhetetlenné hanem a user lett bannolva és ennek apropóján zárva a téma.
kicsit más: tud vki olyan app-ot amivel az android beállításait lehet piszkálni? nem a cpu, memória, io tweak-ekre gondolok azokból dunát lehet rekeszteni, hanem a szoftveres paraméterek változtatására.