2024, 12 19, 14:58:36

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 950903 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető minihoopi

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: Android Revolution HD 6.3.3 by mike1986
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #17350 Dátum: 2013, 03 28, 09:30:57 »
Valaki tudna egy jó romot mondani amiben 4-es android van, nem szaggat és jó a kamera.
A Sabsa tökéletes lenne, de a kameránál csak az autófókusz működik és amikor lenyomom a kameragombot akkor nem fókuszál csak képet készít és homályos lesz. Valaki tud erre valami megoldást?

És olvastam vmi GPSfix-ről. Ahoz tudnátok letöltőlinket, meg hogy hogyan telepítsem mert gondolom nem csak apk és telepíteni kell. Jó a GPS em csak nagyon lassan talál jelet azért kellene.

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #17351 Dátum: 2013, 03 28, 09:32:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Sziasztok, egy kis helyzetjelentés!

Egy hiba csak h a YouTube appba nem lehet bejelentkezni. De ez elvileg orvosolható...Tetszik a Rom.

A Sabsában mindig gond volt ez a youtube-os bejelentkezés. Amikor még kísérleteztem a rommal egy dolog hozott megoldást. Telepítés után helyből ráflasheltem a legutolsó "gyári" ICS gapps csomagot, ami az első indítás után azonnal frissítette komponenseit a play-ről. Ettől kezdve a Youtube új verziója is hibátlanul működött...

Nem elérhető goofy04

• PDA ROM: Rom: SVHD 1.6.0 Radio: 12.69A.60.29U_26.17.14.11_M Kernel: XxXPachaXxX 2.3
« Reply #17352 Dátum: 2013, 03 28, 10:20:10 »
Én anyit fűznék hozzá SVHD 1.2.0-hoz hogy érdemes vissza állni a HD kernel T3-ra... Sokkal gyorsabb és simább :)
ezt a hozzászólást ne vegyétek figyelembe ugyanis ha felrakod a kernelt akkor nem működik a kamera... :'(

Nem elérhető goofy04

• PDA ROM: Rom: SVHD 1.6.0 Radio: 12.69A.60.29U_26.17.14.11_M Kernel: XxXPachaXxX 2.3
« Reply #17353 Dátum: 2013, 03 28, 10:28:35 »
Valaki tudna egy jó romot mondani amiben 4-es android van, nem szaggat és jó a kamera.
A Sabsa tökéletes lenne, de a kameránál csak az autófókusz működik és amikor lenyomom a kameragombot akkor nem fókuszál csak képet készít és homályos lesz. Valaki tud erre valami megoldást?

És olvastam vmi GPSfix-ről. Ahoz tudnátok letöltőlinket, meg hogy hogyan telepítsem mert gondolom nem csak apk és telepíteni kell. Jó a GPS em csak nagyon lassan talál jelet azért kellene.
az SVHD Rom nekem tű éles képet készít :)

Nem elérhető D1L1ZS

• PDA ROM: Változó! :)
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #17354 Dátum: 2013, 03 28, 10:31:42 »
ezt a hozzászólást ne vegyétek figyelembe ugyanis ha felrakod a kernelt akkor nem működik a kamera... :'(

Gondolom azért, mert 622 mb RAM od lesz, gondolom a kamera kárára...meg olvastam h a HD T kernelekkel valami gond van.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire HD-ről

Nem elérhető D1L1ZS

Re: Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #17355 Dátum: 2013, 03 28, 10:45:00 »

Gondolom azért, mert 622 mb RAM od lesz, gondolom a kamera kárára...meg olvastam h a HD T kernelekkel valami gond van.

A proximity sensorral volt/van valami baj...T4 kernelt visszavonták êpp ezért, illetve állítólag nem volt olyan gyors mint a T3...

Nem elérhető goofy04

« Reply #17356 Dátum: 2013, 03 28, 10:47:30 »

Azt nem néztem h menyi Ram volt, de nem ment a kamera, de az 1.1.0-ában is ez a kernel volt és működött a kamera...

Nem elérhető goofy04

« Reply #17357 Dátum: 2013, 03 28, 10:48:32 »
A proximity sensorral volt/van valami baj...T4 kernelt visszavonták êpp ezért, illetve állítólag nem volt olyan gyors mint a T3...

Én próbáltam.... Baromi lassú volt :D

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #17358 Dátum: 2013, 03 28, 11:09:06 »
Azt nem néztem h menyi Ram volt, de nem ment a kamera, de az 1.1.0-ában is ez a kernel volt és működött a kamera...

A cache size (vagy mi a szõsz) kicsi a kamera appban, és ezért van FC/ nem indul a kamera HD T3/4 esetében...ha jól olvasom.

De mondom én meg vagyok az alap SVHD kernellel is (Pacha féle legfrissebb)...Kamera fully working stb stb

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #17359 Dátum: 2013, 03 28, 11:13:19 »
A Sabsában mindig gond volt ez a youtube-os bejelentkezés. Amikor még kísérleteztem a rommal egy dolog hozott megoldást. Telepítés után helyből ráflasheltem a legutolsó "gyári" ICS gapps csomagot, ami az első indítás után azonnal frissítette komponenseit a play-ről. Ettől kezdve a Youtube új verziója is hibátlanul működött...

Ez a megoldás belakott rendszer esetében nem játszik? Csak frissen telepitett rendszer után közvetlenül?

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #17360 Dátum: 2013, 03 28, 11:21:10 »
Ez a megoldás belakott rendszer esetében nem játszik? Csak frissen telepitett rendszer után közvetlenül?

Gyanítom, hogy belakottnál már nem, de sosem próbáltam. Azt elfelejtettem írni, hogy a telepítéskor helyből eltávoltítottam a Google appokat az Aroma-val. Gondolom most is van benne ilyen lehetőség.

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #17361 Dátum: 2013, 03 28, 11:28:18 »
Gyanítom, hogy belakottnál már nem, de sosem próbáltam. Azt elfelejtettem írni, hogy a telepítéskor helyből eltávoltítottam a Google appokat az Aroma-val. Gondolom most is van benne ilyen lehetőség.

Értem, de most a Sabsa XDA fórumában találtam egy hszt, ami elvileg tartalmazza a megoldást...bàr most jól el vagyok az SVHD 1.2.0 val...
Nem szeretném csak ezért ujra rakni a Sabsa 16ot, már csak azért sem, mert van róla egy belakott nandroid mentésem...

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #17362 Dátum: 2013, 03 28, 11:51:05 »
Értem, de most a Sabsa XDA fórumában találtam egy hszt, ami elvileg tartalmazza a megoldást...bàr most jól el vagyok az SVHD 1.2.0 val...
Nem szeretném csak ezért ujra rakni a Sabsa 16ot, már csak azért sem, mert van róla egy belakott nandroid mentésem...

Persze ez érthető. Viszont ha rászánod magad egyszer, akkor érdemes az xda-s Youtube verziót használni (mindig felkövetik a legújabbat), mert az tud olyan módot, hogy a képernyő kikapcsolása után is szól. Persze ennek videónál nincs értelme, de zenehallgatásnál van abban az esetben, ha végig csak egy állókép van a zene mellett.

Nem elérhető dodilada

• PFC Fan
  • PDA ROM: CM 10.1 M2 Jellybean 4.2.2 Radio: 12.69a.60.29U_26.17.14.11_M
« Reply #17363 Dátum: 2013, 03 28, 12:18:21 »
Valakinek valami ötlete arra hogy miért szűnik meg az SndUI program hangzása kb. 10-20 másodperc használat után, utána ujra kell aktiválni a hangzást és egyszer sem tartja meg zenehallgatásnál pedig nincs bejövő hívás!
CM 10.1 rom van fent 20130325-ös build!
Valakinek esetleg megoldás erre a problémára vagy tapasztalt hasonlót, az ne tartsa magában hátha nekem is segít a problémán :)
Másik gondom, hogy amiota ez a build van fent ha rádugom usb-re a telefont csak tölt és az istenért sem akar kapcsolodni a géphez, ugyértem nem tudok másolni rá (pl. zenét, képet, akármit) meg nem látja a gép, tölteni tölt és annyi! Lehet én vagyok béna és be kell kapcsolni valamit?

üdv, dodilada

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #17364 Dátum: 2013, 03 28, 12:31:24 »
Valakinek valami ötlete arra hogy miért szűnik meg az SndUI program hangzása kb. 10-20 másodperc használat után, utána ujra kell aktiválni a hangzást és egyszer sem tartja meg zenehallgatásnál pedig nincs bejövő hívás!
CM 10.1 rom van fent 20130325-ös build!
Valakinek esetleg megoldás erre a problémára vagy tapasztalt hasonlót, az ne tartsa magában hátha nekem is segít a problémán :)
Másik gondom, hogy amiota ez a build van fent ha rádugom usb-re a telefont csak tölt és az istenért sem akar kapcsolodni a géphez, ugyértem nem tudok másolni rá (pl. zenét, képet, akármit) meg nem látja a gép, tölteni tölt és annyi! Lehet én vagyok béna és be kell kapcsolni valamit?

üdv, dodilada

Mivel priviben már értekeztünk a dologról, bevágom a válaszomat:

Érdekes amit írsz, nálam még nem fordult elő ilyen probléma. Ha beállítom az srs-t, és zenehallgatás közben nem jön hívásom vagy nem húzom ki a fülest a telóból, akkor működik a végtelenségig. És ezen az sem változtat, ha közben "kilövöm" az sndui-t, hiszen az csak aktiválja a hangzást, utána már nincs szükség rá. Arra tudok gondolni, hogy esetleg használsz valami olyan programot ami időről-időre "hozzányúl" a hangrendszerhez és visszaváltja a hangzást alapértelmezettre.

Én a helyedben csinálnék egy nandroid mentést a jelenlegiről, utána gyalu + szűz telepítés + sndui telepítés és teszt. Ezzel kizárhatnád, hogy valami harmadik app avatkozik bele a lejátszásba...

Nem elérhető dodilada

• PFC Fan
« Reply #17365 Dátum: 2013, 03 28, 12:59:58 »
egyelőre működik ezzel a megoldással, köszi access  :ok: elképzelhető hogy a fent lévő advanced task killer miatt szűnt meg a hangzás? hogy folyamatosan kilőtte az appot?

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #17366 Dátum: 2013, 03 28, 13:23:17 »
egyelőre működik ezzel a megoldással, köszi access  :ok: elképzelhető hogy a fent lévő advanced task killer miatt szűnt meg a hangzás? hogy folyamatosan kilőtte az appot?

Erre nagy az esély! De ha mindent ki akarsz lőni, akkor inkább a Home gomb folyamatos nyomásával lépj be az utoljára elindított programok listájába, ott nyomj rá a jobb felső sarokban lévő három vonalra. Na az majd kigyomlál mindent! (Ettől az srs beállítás nem fog változni) Ezt a módszert programonként is használhatod egyenként oldalra húzva a képét, de az is beállítható valamelyik opcióban, hogy a "Vissza" gomb hosszú nyomásával zárja be az aktu appot, és ne csak a háttérbe tegye.

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #17367 Dátum: 2013, 03 28, 15:15:55 »
Hogy mik vannak, Sabsa XDA topikja be lett zárva! ???

"This rom contains kanged components, therefore the thread is closed"

Nem elérhető dodilada

• PFC Fan
« Reply #17368 Dátum: 2013, 03 28, 16:25:29 »
Erre nagy az esély! De ha mindent ki akarsz lőni, akkor inkább a Home gomb folyamatos nyomásával lépj be az utoljára elindított programok listájába, ott nyomj rá a jobb felső sarokban lévő három vonalra. Na az majd kigyomlál mindent! (Ettől az srs beállítás nem fog változni) Ezt a módszert programonként is használhatod egyenként oldalra húzva a képét, de az is beállítható valamelyik opcióban, hogy a "Vissza" gomb hosszú nyomásával zárja be az aktu appot, és ne csak a háttérbe tegye.

sajna nem változott jó volt egy darabig, de most próbáltam megint és ugyan azt produkálja (jelenleg is szűz rom + csak sndui van fent) :S nem értem..

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #17369 Dátum: 2013, 03 28, 16:39:30 »
sajna nem változott jó volt egy darabig, de most próbáltam megint és ugyan azt produkálja (jelenleg is szűz rom + csak sndui van fent) :S nem értem..

Ez nekem is rejtély. Esetleg, másik lejátszó? Hátha a mostani váltja vissza... Nincs ötletem...

Nem elérhető dodilada

• PFC Fan
« Reply #17370 Dátum: 2013, 03 28, 17:25:05 »
Ez nekem is rejtély. Esetleg, másik lejátszó? Hátha a mostani váltja vissza... Nincs ötletem...
alapból ugye apollo van fent, próbáltam hogy leszedem és másikkal próbálom (pl. poweramp, winamp, stb) ugyez volt mindig :S

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #17371 Dátum: 2013, 03 29, 07:20:38 »
Egy kicsit kezd nevetségessé válni az XDA-n amit müvelnek a SABSA és az SVHD rom körül.A SABSA letiltva az SVHD nem tölthetö,mert a kamera tudja a panoráma modot amit egy másik csapat készitett már több honapja csak nem publikált a DHD-hez.  >:( Ha kint lesznek az újabb változatok nem biztos,hogy érdemes lesz frissiteni,mert csak a kamera rész lesz rosszabb.  >:(

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #17372 Dátum: 2013, 03 29, 07:38:20 »
Egy kicsit kezd nevetségessé válni az XDA-n amit müvelnek a SABSA és az SVHD rom körül.A SABSA letiltva az SVHD nem tölthetö,mert a kamera tudja a panoráma modot amit egy másik csapat készitett már több honapja csak nem publikált a DHD-hez.  >:( Ha kint lesznek az újabb változatok nem biztos,hogy érdemes lesz frissiteni,mert csak a kamera rész lesz rosszabb.  >:(

+1
Milyen jó h még időben letöltöttem! 8) Nem bántam meg, mert nagyon jó az SVHD 1.2.0...

Más:

HD T4 Tweakos kernel! Tweakos írta idézem!
" : kernel now even fastr then t3 version,i am on viper 2.2.0 with full rosie (i like lcd density 210) ,and perfomance is better when i was on t3 with lite rosie  (i just imaging how it would be on lite rosie)"

Aki viper 2.2.0 van kipróbállhatná!

Nem elérhető ZoleeMusic

« Reply #17373 Dátum: 2013, 03 29, 08:21:47 »
Bocs a hülye kérdésért, de mi az a HDR pontosan és mi az az OTG? :)

Nem elérhető minihoopi

• PFC Fan
  • PDA ROM: Android Revolution HD 6.3.3 by mike1986
« Reply #17374 Dátum: 2013, 03 29, 10:00:07 »
Másnak sem fókuszál sabsa alatt ha megnyomja  a kameragombot?
Csak autófókusszal tudom használni mert mikor megnyomom a gombot csak lövi a képet. Iszonyatosan zavar és a képminőség rovására is megy. Sabsa v16-ot használom, de az előzőeknél is ez volt.
Nem tud valaki megoldást?