Sziasztok, egy kis helyzetjelentés!
Tegnap este feltoltam a Sabsa v16ot, minden frankó, fûrge minden tekintetben. Egy hiba csak h a YouTube appba nem lehet bejelentkezni. De ez elvileg orvosolható...Tetszik a Rom.
Miután belaktam a telót+ beállítgattam mindent, egy nandroid backup után feltoltam az SVHD (akkor még) 1.1.0 verziót. Hát a főoldal sima volt, de az appdrawer lagzott rendesen (kb. Viper szint)...nah mondom ez nem akkora gond. Belaktam a telót + beállítottam mindent, majd erről is csináltam nandroid backuppot. Viszont teló ujrainditása után nem vette az érintést a kijező, egyszerűen nem érzékelte az érintêst...nah mondom akksi ki-be. Ilyennel még nem találkoztam. Gondolom kernel issue lehetett. Azóta kijött az SVHD OTA 1.2.0 (egyelőre csak a dev-hostról tölthető) és az appdrawer olyan sima, mint a Sabsaban, vagy még simabb, gyors, folyékony a rendszer. Egy kis hiba h a FriendStream (widget) nem műxik, de elvileg ez egy sima Sense data törléssel megoldható...
Nah végül ugy döntöttem h amig nem tapasztalok nagy problémát, maradok ezen! Lehet h nincs annyi tweak stb, de én amugy is szeretem a stock kõzeli, letisztult dolgokat.
Ajánlom azoknak akik szeretik a Sense ROMokat!:)
Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire HD-ről