2024, 12 20, 08:09:05

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 950967 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető gthomek

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO 9.1
  • PDA: Samsung S3
  • PDA ROM: Imperium v26.0 Based on the last firmware XXEUGNA7 with Android 4.3
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #17175 Dátum: 2013, 03 05, 21:34:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Te lehet, hogy Windows-os rendszergazda vagy, mert ez a Linuxos fejlesztéseknél nem így van! Minden dev státuszban lévő program/rendszer elérhető tesztelésre, azzal a figyelmeztetéssel, hogy éles rendszerként nem javasolt a használata...

Ha valamelyik linuxos disztro kiadja a legújabb verziót, már másnap ott a következő release alpha verzája.

De szerintem ezen az egész témán ugorjunk, mert értelmetlenségekkel szemeteljük tele a fórumot. (Főleg én!)  :D

Erre válaszolok és részemről is ennyi volt az OFF topic :)
Linux rendszergazda vagyok, és win platformon is elérhetőek a "dev perview" fázisok ,előszeretettel "M" milestone névre keresztelve, elég régóta javasolják hogy ezeket virtuális környezetben nézzék meg az érdeklődők.
Linux ágon mivel "hobby" OS -nek indult "fajspecifikus" hogy a fejlesztők örömmel osztják meg a 0.0001 verziókat :) Én 1998 -óta mióta linuxot használok "éles" használatban kerültem a "dev" verziókat.
De mivel érdekeltek az újítások 1999-óta használok VMware -t :D
/ON
Innentől csak DHD :)
Kerülni fogom a "fikázást" közkívánatra :)

Nem elérhető luckyluke

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD, Onda VI10 Elite
  • PDA ROM: Runny Xtreme Surprise - v3.0.0, Android 4.0.3 V1.1
« Reply #17176 Dátum: 2013, 03 06, 08:23:27 »
Hali mindenkinek!

Romot akartam cserélni a DHD-n és a recoveryben félrekattintottam és sikeresen megformáztam az SD kártyát.

Van ötlet esetleg, hogy hogyan tudnám visszaállítani?

Kösz
LL

Nem elérhető D1L1ZS

• PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: Változó! :)
« Reply #17177 Dátum: 2013, 03 06, 08:54:48 »
Hali mindenkinek!

Romot akartam cserélni a DHD-n és a recoveryben félrekattintottam és sikeresen megformáztam az SD kártyát.

Van ötlet esetleg, hogy hogyan tudnám visszaállítani?

Kösz
LL

Mounts and storage menüben mount sd card, és utána rádugod a sz.gépre, majd rámásolod ami kell...csak tippelek.

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #17178 Dátum: 2013, 03 06, 10:56:37 »
Nem ismerem a MyPhoneExplorer-t, de az alap beállításokon túl vagy? Root engedély, read/write engedély?

Ez a progi azért zsír, mert usb debugingot kihasználva lehet kezelni a telefont root nélkül is (nyilván systemet nem lehet elérni, de kapcsolatokat, sdkarit, stb stb igen).

Mindegy, használom Wifin, csak én a kábeles megoldást jobban szeretem :)

Amít írtál zenei progit, na az viszont csúcs! Soha nem volt ilyen jó a hangminőségem mint most, a hangerőről nem is beszélve (nem bírom maxon halgatni, ami nagy szó az eddigiekhez képest)
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #17179 Dátum: 2013, 03 06, 10:58:27 »
Te lehet, hogy Windows-os rendszergazda vagy, mert ez a Linuxos fejlesztéseknél nem így van! Minden dev státuszban lévő program/rendszer elérhető tesztelésre, azzal a figyelmeztetéssel, hogy éles rendszerként nem javasolt a használata...

Ha valamelyik linuxos disztro kiadja a legújabb verziót, már másnap ott a következő release alpha verzája.

De szerintem ezen az egész témán ugorjunk, mert értelmetlenségekkel szemeteljük tele a fórumot. (Főleg én!)  :D

Ráadásnak az egész xda-s topik egy fejlesztői fórum, ahol a fejlesztők és a felhasználók EGYÜTT készítik el a legújabb okosságokat :)
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető luckyluke

• PFC Fan
« Reply #17180 Dátum: 2013, 03 06, 11:52:38 »
Mounts and storage menüben mount sd card, és utána rádugod a sz.gépre, majd rámásolod ami kell...csak tippelek.

Ez kiválóan működik ha megvan a tartalma lementve. De nincs

Úgy fest van megoldás rá

LL

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #17181 Dátum: 2013, 03 06, 13:44:42 »
Akit érint, Sabsa v15 tölthető...

Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről

Nem elérhető D1L1ZS

Beats nincs benne, de olvastam, hogy telepíthető. Az SndUI app az áruházból telepíthető, indítás után (root engedély) megnézi milyen hang profilok érhetőek el, felajánlja a választékot, és ott az Srs_a_hp vagy az Srs_v_hp szól legjobban fülesen. Az összes hp végű profil a fülesre, az összes spk végű a hangszóróra vonatkozik! Szerintem a Beats sehol sincs ezekhez! Persze úgy a legjobb, ha a zenelejátszó EQ képes, és még lehet turbózni néhány frekitartományon! Sajna az sndui-val mindig újra aktiválni kell a profilt zenehallgatás előtt (mert pl. közben ha telefonálsz visszavált defaultra), de rá se rutyutyu! Ennyit ki lehet bírni.

Wow király lett a hangzás! :) Amugy mit ajánlasz lejátszónak? Winamp, PowerAmp, PlayerPro? Vagy valami mást?

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
Wow király lett a hangzás! :) Amugy mit ajánlasz lejátszónak? Winamp, PowerAmp, PlayerPro? Vagy valami mást?

Az a helyzet, hogy én az asztali gépemről streamelem a zenéket (500GB) wifi-n, és a Subsonic servert/lejátszót használom erre. (Jó még az Ampache server/JustPlayer párosítás is!) Ebben van beépített EQ, ott némi finomhangolást csinálok még a megfelelő hangzáshoz. Tulajdonképpen bármelyik lejátszó jó (amit írtál) az srs "felett", szerintem csak az fontos, hogy legyen benne EQ, mert az srs frankó minőséget ad, de azért egy picit még utána kell hangolni. HUNited-nek a jetAudio Plus-t javasoltam, mert egyszer kipróbáltam és tetszett, ugyanis rengeteg dolgot be lehet állítani benne, pont most válaszolt ez ügyben:

Amít írtál zenei progit, na az viszont csúcs! Soha nem volt ilyen jó a hangminőségem mint most, a hangerőről nem is beszélve (nem bírom maxon halgatni, ami nagy szó az eddigiekhez képest)

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #17184 Dátum: 2013, 03 06, 14:33:11 »
Ez kiválóan működik ha megvan a tartalma lementve. De nincs

Úgy fest van megoldás rá

LL

Azért majd légyszi tedd közzé hogy sikerült megoldani, mert másik telefon vagy külső olvasó nélkül nem tudom hogyan lehetne megcsinálni! Köszi!

Nem elérhető D1L1ZS

Az a helyzet, hogy én az asztali gépemről streamelem a zenéket (500GB) wifi-n, és a Subsonic servert/lejátszót használom erre. (Jó még az Ampache server/JustPlayer párosítás is!) Ebben van beépített EQ, ott némi finomhangolást csinálok még a megfelelő hangzáshoz. Tulajdonképpen bármelyik lejátszó jó (amit írtál) az srs "felett", szerintem csak az fontos, hogy legyen benne EQ, mert az srs frankó minőséget ad, de azért egy picit még utána kell hangolni. HUNited-nek a jetAudio Plus-t javasoltam, mert egyszer kipróbáltam és tetszett, ugyanis rengeteg dolgot be lehet állítani benne, pont most válaszolt ez ügyben:

Köszi még egyszer!:)

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #17186 Dátum: 2013, 03 06, 14:49:52 »
Aki a Mustaavalkosta féle CyanogenMod 10.1 verziót használja (min én), azoknak van egy érdekes hír, mégpedig az, hogy a legújabb verzióban már integrálva lesz a Superuser app és a Beállításokból lesz elérhető:

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #17187 Dátum: 2013, 03 06, 15:30:13 »
Valaki sabsa v15öt próbálta?

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #17188 Dátum: 2013, 03 06, 15:57:08 »
Aki a Mustaavalkosta féle CyanogenMod 10.1 verziót használja (min én), azoknak van egy érdekes hír, mégpedig az, hogy a legújabb verzióban már integrálva lesz a Superuser app és a Beállításokból lesz elérhető:

Miért, most nincs integrálva a superuser app?
És akkor ezek szerint le sem lehet majd cserélni?
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #17189 Dátum: 2013, 03 06, 15:59:51 »
Miért, most nincs integrálva a superuser app?
És akkor ezek szerint le sem lehet majd cserélni?

Jelenleg külön app, de a rom része. Most úgy tűnik beleintegrálták a Beállítások menüpontba. Cserélni? Én sohasem cseréltem, mindig a rommal érkező verziót használtam.

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #17190 Dátum: 2013, 03 06, 17:24:11 »
Jelenleg külön app, de a rom része. Most úgy tűnik beleintegrálták a Beállítások menüpontba. Cserélni? Én sohasem cseréltem, mindig a rommal érkező verziót használtam.

Aki ezt megvette, az potyára tette akkor ;)
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető luckyluke

• PFC Fan
« Reply #17191 Dátum: 2013, 03 06, 18:42:45 »
Azért majd légyszi tedd közzé hogy sikerült megoldani, mert másik telefon vagy külső olvasó nélkül nem tudom hogyan lehetne megcsinálni! Köszi!

Sajnos egy laptop mindenképpen kellett hozzá.
Az O&O recovery volt a kulcs. Kb 30 perc alatt mindent visszaszedett a wipe-olt sd-ről

LL

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #17192 Dátum: 2013, 03 06, 21:31:37 »
Sajnos egy laptop mindenképpen kellett hozzá.
Az O&O recovery volt a kulcs. Kb 30 perc alatt mindent visszaszedett a wipe-olt sd-ről

LL

Köszi az infót! ^-^

Nem elérhető dodilada

• PFC Fan
  • PDA ROM: CM 10.1 M2 Jellybean 4.2.2 Radio: 12.69a.60.29U_26.17.14.11_M
« Reply #17193 Dátum: 2013, 03 06, 22:22:54 »
Fontos, hogy NE használd a BFQ i/o ütemezőt!!! Váratlan újraindulásokat produkál(hat) ezzel a rommal. Beállítások -> Teljesítmény -> I/O ütemező
Ott a SIO-t állítsd be!

CPU ütemezőre a SmartassV2 vagy az Interactive javasolt.

Nálam atomstabil 1.2Ghz-re húzva, spéci undervolt beállítássokkal!

A Revovery menü -> Beállítások -> Fejlesztői lehetőségek -> Speciális újraindítás-t bepipálni!

Ha nincs "Fejlesztői lehetőségek" menüpontod, olvasd el az előző postot!

Szerintem is brutálgyors, főleg a wifi + a böngészés állat, de minden szempontból nagyon fürge!

Csak infóként mondom, hogy a státuszsor lehúzásánál megjelenő ikonok testreszabhatóak, illetve ha az ikont hosszabban nyomva tartod, akkor belép az adott ikon részletes konfigjába, pl. bluetooth, wifi, stb.

Nagyon klassz még a képernyőzár késleltetés beállítási lehetőség is, meg az, hogy a feloldást rá lehet tenni pl. a menu gombra is. A zenei hangminőség meg überbaromállatjó!  :)  Persze az SndUI programmal és az SRS profillal!  :ok:
Az mitől hogy a SndUI program pár zene után ugymond "kikapcsol", eltűnik az SRS hangzás! Ugyanez a rom van telepítve mint neked!

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #17194 Dátum: 2013, 03 07, 08:50:31 »
Az mitől hogy a SndUI program pár zene után ugymond "kikapcsol", eltűnik az SRS hangzás! Ugyanez a rom van telepítve mint neked!

Ez abban az esetben fordulhat elő, ha mondjuk jön egy bejövő telefonhívás, vagy te kezdeményezel hívást. Ilyenkor a hangprofil visszavált a "Default"-ra, azaz az alapértelmezettre. Más esetben nem vettem észre ilyen jelentséget, bár az is elképzelhető, hogy használsz valami egyéb programot ami ezt csinálja... vagy a zenelejátszód vált valahogy vissza...

Nem elérhető dodilada

• PFC Fan
  • PDA ROM: CM 10.1 M2 Jellybean 4.2.2 Radio: 12.69a.60.29U_26.17.14.11_M
« Reply #17195 Dátum: 2013, 03 07, 11:26:10 »
Ez abban az esetben fordulhat elő, ha mondjuk jön egy bejövő telefonhívás, vagy te kezdeményezel hívást. Ilyenkor a hangprofil visszavált a "Default"-ra, azaz az alapértelmezettre. Más esetben nem vettem észre ilyen jelentséget, bár az is elképzelhető, hogy használsz valami egyéb programot ami ezt csinálja... vagy a zenelejátszód vált valahogy vissza...
Gyárilag ami benne van a romban azt használtam (Apollo).Nem volt bejövő hívás és én sem kezdeményeztem, ez a hiba lehetőség kizárható hibaként! Elképzelhető hogy másik zenelejátszó programot kellene használnom?

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #17196 Dátum: 2013, 03 07, 16:16:11 »
Gyárilag ami benne van a romban azt használtam (Apollo).Nem volt bejövő hívás és én sem kezdeményeztem, ez a hiba lehetőség kizárható hibaként! Elképzelhető hogy másik zenelejátszó programot kellene használnom?

Nehéz erre bármit mondani, nekem ilyen problémám nem volt. Simán 2 órát is hallgatom egyfolytában. De persze, érdemes kipróbálnod más lejátszót!

Nem elérhető D1L1ZS

Re: Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #17197 Dátum: 2013, 03 08, 14:07:23 »
Hali! Kéne egy kis help! Mustaavaalkosta féle UNOFF CM 10.1 M2 van a telómon, mint neked. A GPS nem müxik valamiért, bekapcsolom a status baron nem jelenik meg az ikonja sem...
GPS test appot letöltöttem, az irja GPS ON, de műholdat nem talál...Google Maps sem műxik azt irja nincs adatkapcsolat...valami ötlet?

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #17198 Dátum: 2013, 03 08, 14:40:16 »
Hali! Kéne egy kis help! Mustaavaalkosta féle UNOFF CM 10.1 M2 van a telómon, mint neked. A GPS nem müxik valamiért, bekapcsolom a status baron nem jelenik meg az ikonja sem...
GPS test appot letöltöttem, az irja GPS ON, de műholdat nem talál...Google Maps sem műxik azt irja nincs adatkapcsolat...valami ötlet?

Most nézem, hogy nekem sem talál műholdat... Viszont a helyzetemet szinte méterre pontosan mutatja...

IGo Primo meg lát 10 műholdat...
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #17199 Dátum: 2013, 03 08, 14:42:01 »

Érdekes probléma, a rommal kapcsolatban nem tudok ilyen hibáról (Pont tegnap kevertem iGO-val, tehát a rom jó.). Esetleg próbáld meg újraflashelni, wipe cache+dalvik után.

Még egy lehetőség, van egy patch, ami gyorsítja a gps csatlakozást, faster_gps_fix_v4_dhd.zip a neve, innen tölthető:
hátha segít...

u.i.: Mondjuk én nem az M2-es verziót használom, hanem a 0303-at. Ha gondolod, nyugodtan szedd le a mai buildet és telepítsd rá!