0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Kipattintották a Viper HD 2.1.2 mindjárt betolom a déhádémba
Tapasztalatokat szívesen veszem! ;-)
Az előző verziók nem jöttek be, de ez most nagyon ott van! Gyors és már most az első töltésnél is jobb az akksi, mint az előző verzióknál és a Sabsa v14-nél, ami ngyon tetszett.Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire HD-ről
nadjábol müködik minden,a fényerő visszont még mindig beragad fényképezés után....Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire HD-ről
Mármint az új Viper? Lehet h akkor ki fogom majd próbálni...Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről
Sziasztok! A teló gyökér mappáiba,hogy lehet bele nézni?
Engedélyezed a rejtett fájlok megjelenitését.
Köszi!! Átnéztem a telót,de (lehet láma vagyok) de nem találtam ilyen opciót.
Sziasztok!Most telepítettem fel ezt a ROM-ot: You are not allowed to view links. Register or LoginOlyan jellegű problémám lenne vele, hogy egyszerűen nem tudom magyarrá varázsolni. Menüben kiválaszt a nyelv, illetve a morelocale 2 is feltelepítve, de valamiért nem műkszik.... Ötletek? Köszi előre is
Ezt használd:You are not allowed to view links. Register or Login
kukkantsatok bele az új viper recent apps-jába... elég komoly
?Amugy mit gondoltok, érdemes felrakni az új Vipert? Vagy inkább Sabsa?Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről
Szerintem a Sabsa komolytalan a Viper-hez képest.Nem egy sulycsoport.Egyértelmű Viper.
Skacok, ha felrakom az uj vipert, utána egyből mehet rá az 2.1.3 OTA? Vagy meg kell várni még feláll a 2.1.2 rendszer és csak utána?Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről
Mijébe?