2024, 12 21, 03:04:44

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 951037 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető _ap_

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16975 Dátum: 2013, 02 11, 21:24:53 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A JB gyári óra/időjárás widget is meghívja az óra+ébesztő stb beállítást! Sőt a státuszsor lehúzásánál megjelenő dátumra nyomva a naptár jön be. Ennek ellenére a főképernyőn a transparent weather/clock widgetet használom mert arra nyomva van részletes időjárás előrejelzés is.

Ilyen az enyém, nem olyan szép és egyedi mint Snorbi94 összeállítása, de elmegy:

Szeretem az átlátszó widgeteket, azokból sokat kipróbáltam... jelenleg forgalmi adatok mérője/naptár/torrent "távkezelő"/akku infó stb vannak a többi lapon...

Persze én is szeretem a változatosságot, ezért időnként visszaállok Blackout Sense-re, vagy valamelyik Sense 4.x rommal kísérletezek, de jelenleg a JB nagyon sok örömet okoz!   :taps:

az a widget elég ismerős ;)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login meg ha már átküldtem pc-re, akkor a 200 megás szabad memre

Nem elérhető csikimara

• PDA: Samsung Note 4 SM-N910F
  • PDA ROM: PDA ROM:gyári 6.0.1
« Reply #16976 Dátum: 2013, 02 11, 21:26:03 »
Èn is hiàba probàlkoztam sense nèlküli rommal,2 napnàl tovàbb nem ment,idegesített;hiàba az apex,az nem olyan...elfogadom,hogy gyorsabb,egyszerübb,de van mikor a szèpsèg ès az egyènisèg kell;ez pedig a SENSE. :)

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #16977 Dátum: 2013, 02 11, 21:28:11 »
A JB gyári óra/időjárás widget is meghívja az óra+ébesztő stb beállítást! Sőt a státuszsor lehúzásánál megjelenő dátumra nyomva a naptár jön be. Ennek ellenére a főképernyőn a transparent weather/clock widgetet használom mert arra nyomva van részletes időjárás előrejelzés is.

Ilyen az enyém, nem olyan szép és egyedi mint Snorbi94 összeállítása, de elmegy:

Egyedüli dolog amit nem szeretek ezekben a romok-ban hogy nem tudom beállítani az átlátszó statusbart, ezért felídegesített és kikapcsoltam :D. Amúgy amit tanácsolnék neked esetleg az hogy a tálcán az ikonokat valami egyedire cseréld. Én két tipusút használok ( You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login )
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16978 Dátum: 2013, 02 11, 21:29:53 »

az a widget elég ismerős ;)

You are not allowed to view links. Register or Login meg ha már átküldtem pc-re, akkor a 200 megás szabad memre

Háhá .. milyen jó háttér.. megkívántam a kávééét :))

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16979 Dátum: 2013, 02 11, 21:35:50 »
Egyedüli dolog amit nem szeretek ezekben a romok-ban hogy nem tudom beállítani az átlátszó statusbart, ezért felídegesített és kikapcsoltam :D. Amúgy amit tanácsolnék neked esetleg az hogy a tálcán az ikonokat valami egyedire cseréld. Én két tipusút használok ( You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login )

Igen, az átlátszó statusbar nagyon jó lenne! Az nekem is hiányzik. Köszönöm a javaslatokat! >:D

Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16980 Dátum: 2013, 02 11, 21:41:31 »
Háhá .. milyen jó háttér.. megkívántam a kávééét :)

ezen ne múljon, tessék You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login.. egészségedre :D

Igen, az átlátszó statusbar nagyon jó lenne! Az nekem is hiányzik. Köszönöm a javaslatokat! >:D

viperben benne van ;)

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16981 Dátum: 2013, 02 11, 21:45:56 »

ezen ne múljon, tessék You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login.. egészségedre :D

Háhá .. :)) köszi :D

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #16982 Dátum: 2013, 02 12, 08:09:40 »
Egyébként két tweaket használok a JB CM10.1-hez, az egyik az "a user" nevű emberke által készített script csomag, ami több dolgot végez el, pl. fstrim futtatása időzítve a partíciókon, ami valami block tisztítást csinál a belső tárolón, emiatt nincs lag. A másik a cfx rom-hoz készített undervolt beállítás, ami csökkenti a proci fogyasztását.

Ti használtok valami "spéci" dolgot?

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16983 Dátum: 2013, 02 12, 17:26:21 »
Mi ez a csend barátaim? Megérkezett a Sabsa v14! Csak nem azt telepítitek?  :)

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #16984 Dátum: 2013, 02 12, 17:55:31 »
Mi ez a csend barátaim? Megérkezett a Sabsa v14! Csak nem azt telepítitek?  :)

Én inkább a Viper v2.1.2-t telepiteném,de még csak a changelog-ja van kinn.  :'(

Nem elérhető gthomek

• Navigáció / Navigation: IGO 9.1
  • PDA: Samsung S3
  • PDA ROM: Imperium v26.0 Based on the last firmware XXEUGNA7 with Android 4.3
« Reply #16985 Dátum: 2013, 02 13, 02:10:12 »
Van már valakinek tapasztalata a sabsa v14-el ?
Érdemes feltenni?
Vagy a szokásos :D "Kijavítottunk 10 hibát, és létrehoztunk 3 bosszantó hibát is"

Egyébként a HTC egyen szart vagy szüljön sünt.
A HTC Desire C -re kijött a hivatalos 4.0.4 / Sense 4.0a verzió ezzel a vassal kompatibilis: 600 MHz-es MSM7225A, Andreno 200, RAM:512 MB
Ezzel meg nem : 1024 MHZ -es Snapdragon QSD8255, Adreno 205, RAM:768 MB

Szóval ...... ********* !!!!!

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16986 Dátum: 2013, 02 13, 05:44:19 »
Érdemes feltenni?
Vagy a szokásos :D "Kijavítottunk 10 hibát, és létrehoztunk 3 bosszantó hibát is"

Egyébként a HTC egyen szart vagy szüljön sünt.
A HTC Desire C -re kijött a hivatalos 4.0.4 / Sense 4.0a verzió ezzel a vassal kompatibilis: 600 MHz-es MSM7225A, Andreno 200, RAM:512 MB
Ezzel meg nem : 1024 MHZ -es Snapdragon QSD8255, Adreno 205, RAM:768 MB

Szóval ...... ********* !!!!!
Most őszintén, ha lett volna frissítés akkor csak a gyári romot használtad volna? Kevésbé hiszem, az más dolog hogy fejlesztés szempontjából az xdanak könnyebb dolga lenne :)

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16987 Dátum: 2013, 02 13, 09:20:33 »
Érdemes feltenni?

Tegnap feltettem, egyelőre minden hibátlan. Nincsenek widget méretezési problémák mint a Viperben, a felület szerintem tökéletes, de hiányoznak a Viper tweak lehetőségei. Kicsit lassabbnek érzem mint a v12.0 verziót, főként a scrollozásnál érezni, máshol nagyon nem, de lehet, hogy csak a JB romok "suhanó" scroll tempója után ilyen feltűnő. Nálam még a v12 használata idején jött ki egy probléma, mégpedig az, hogy a Youtube frissítése után a fiókomba nem tudtam bejelentkezni. (Többen írták ezt a hibát az xda fórumon) Ezt megoldottam, de a v13 2 órás tesztelése idején ugyanezzel a gonddal szembesültem, ezért a v14-et már a bevált módszer szerint telepítettem. Ennek a lényege az, hogy a rom flash után egyből ráflashelem az utolsó ICS Gapps (Google Apps) csomagot, és úgy indítottam el a telót. Az első Google bejelentkezés után, lefrissíti magát a play, frissíthető a Youtube meg minden, az összes google cucc működik, és a Youtube accountomba is be tudok lépni. Ennyi...

Ma még fennt hagyom a Sabsát, ha lesz valami negatív tapasztalatom szólok!

Nem elérhető csikimara

« Reply #16988 Dátum: 2013, 02 13, 10:03:43 »
Tegnaptól HOX tulajdonos vagyok,de természetesen a DHD-t nem adom el,és mivel az új készüléket egyelőre garanciális okok miatt nem fogom rootolni,ezért még egy darabig,ha romolni lesz kedvem,ide jövök.
Egyébként is a DHD-tól nagyon nehezen válok meg,de már nagyon leamortizáltam :oops:.
Nagyon jó,gyors a gyári rom,de a Viper tweak lehetőségek hiányoznak. :)

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16989 Dátum: 2013, 02 13, 10:05:06 »
Tegnaptól HOX tulajdonos vagyok,de természetesen a DHD-t nem adom el,és mivel az új készüléket egyelőre garanciális okok miatt nem fogom rootolni,ezért még egy darabig,ha romolni lesz kedvem,ide jövök.
Egyébként is a DHD-tól nagyon nehezen válok meg,de már nagyon leamortizáltam :oops:.

Gratula a HOX-hoz, majd légyszi számolj be nekünk a tapasztalataidról!  :ok:

Nem elérhető csikimara

« Reply #16990 Dátum: 2013, 02 13, 10:36:06 »
Gratula a HOX-hoz, majd légyszi számolj be nekünk a tapasztalataidról!  :ok:
Rendben. ;)

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #16991 Dátum: 2013, 02 13, 18:40:10 »
Szerintem az új Sense romokkal csak szívatjátok magatokat. Mindenképpen érdemes várni amíg kijönnek a hibajavítások. Számomra az utolsó Sense rom amivel maradéktalanul elégedett voltam az a Blackout 3.2. Tudom, hogy nem Sense 4.xx, de emiatt legalább nem rusnya. Én most nagyon jól elvagyok a kedvenc JB romommal, totál hibátlan, már nem hiányzik a Sense. Jóval gyorsabb, egyszerűbb, stabilabb. A mindennapi használathoz sokkal több könnyítést ad szerintem olyan jópofaságokkal, mint az emelkedő csörgés hangerő, a képernyőzár késleltetés, pl. nálam 5 percig nem kapcsol be a zár, emiatt ha megnyomom a power gombot rögtön az "asztal" fogad, elmulasztott hívásnál a "roló" lehúzásánál mutatott hívófél mellett egyből ott van a "visszahívás" gomb, ráadásul ha a bal oldalon húzom le az eseményeket mutatja, ha a jobb oldalon akkor meg a beállítások gyorsmenüje jelenik meg, helyből lehet működési profilokat létrehozni, és még az is beállítható, hogy a hívás végeztével is rezegjen egyet. Baromi sok dolog testreszabható. A hardware gombok hosszú megnyomására is tettem egy-egy új funkciót. :-) Minden kézreáll, nagyon megszerettem. Nagyon szép átlátszó widgeteket szedtem le hozzá és indítónak az Apex Launchert használom. Naponta van új buld, de csak a hétvégén szoktam rátölteni az új verziót egy wipe cache után. A frissítéssel sem volt sosem gondom!  ;)

Egyébként ezt használom: You are not allowed to view links. Register or Login  :ok:

A 360-380MB szabad ram is igen baráti, mondjuk Titaniummal "lesavanyítottam" a fölös dolgokat.  :)
A hangminőség tökéletes, most éppen a legújabb 3.0.62-es KangBang kernellel használom, de nincs igazán jelentősége, mert a kernel megjelenése utáni következő rom build már szintén a 3.0.62 verzára épült.

Szóval van élet a Sense után...
vagy a jó Sense előtt...  :ok:

én is jobban szerettem jbt, de nem kezelte a headsetet.
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16992 Dátum: 2013, 02 13, 19:30:08 »
én is jobban szerettem jbt, de nem kezelte a headsetet.

Ez a gond már javítva!

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16993 Dátum: 2013, 02 13, 21:17:38 »
Egyébként is a DHD-tól nagyon nehezen válok meg,de már nagyon leamortizáltam :oops: .

mázlista :-P nem cserélünk? az én dhd-m megvigyázott, tökéletes állapotban van most lesz 1 éves :D

Nem elérhető gthomek

« Reply #16994 Dátum: 2013, 02 13, 21:23:23 »
"az Apex Launchert használom. Naponta van új buld"   Stabil cucc lehet ha naponta kell hiba javítani ;)

Aki HTC vasat vesz 90% -ban a Sense felület miatt veszi, A DHD gond nélkül vinné a 4.0.4 /Sense 4.1 párost ha a HTC nem szarna a vásárlói szájába ....mert ugye ha Desire C -re kijött ....

Nem elérhető gthomek

« Reply #16995 Dátum: 2013, 02 13, 21:39:51 »
Végigolvastam az xda-n a Sabsa v14 "hibajegyzékét"  javasoltam a fejlesztőnek hogy a post címét "Sabsa Prime v14.0 | 4.0.4 | Full Sense 4.1 | Fully Working | Brilliant" -ről változtassa "Sabsa Prime v14.0 | 4.0.4 | Full Sense 4.1 | Maybe Working | Brilliant" -ra :D

Nem elérhető gthomek

« Reply #16996 Dátum: 2013, 02 13, 21:42:33 »
Már akartam kérdezni, hogy szerintetek miért van az hogy a HTC Hub csak és kizárólag 3.5 Sensével bezárólag működik DHD-n, a Blackout S3.6 -ban már hiába jelentkezek be a HTC Hub-ra, akármire megyek rá, azt írja : "nincs megjeleníthető tartalom" míg a 3.5 romokkal bármit le tudok tölteni a Hub -ról

Nem elérhető zedar

• PDA ROM: Android Revolution HD 7.0.0, Kernel:2.6.35.14-RCMIX-ACS-ACE-CRD-V11.1,Radio:26.13.04.19_M
« Reply #16997 Dátum: 2013, 02 13, 21:49:56 »
sziasztok
rég nem jártam már erre mert meg voltam elégedve (RCMix3d Runny) a romommal, de most már cserélnék.
mit ajánlanátok, mert már nagyon kiestek a romok a látóteremből :)
köszi

Nem elérhető csikimara

« Reply #16998 Dátum: 2013, 02 13, 22:57:55 »
sziasztok
rég nem jártam már erre mert meg voltam elégedve (RCMix3d Runny) a romommal, de most már cserélnék.
mit ajánlanátok, mert már nagyon kiestek a romok a látóteremből :)
köszi
Egyèrtelmüen a Viper romot(bàr van aki a Sabsa prime romra esküszik). Ha egy kicsit utànaolvasol,megtalàlod,hogy mèg mit kell felraknod (pl.supersu fix),hogy majdnem tökèletes legyen. :)

Nem elérhető csikimara

« Reply #16999 Dátum: 2013, 02 13, 23:14:40 »

mázlista :-P nem cserélünk? az én dhd-m megvigyázott, tökéletes állapotban van most lesz 1 éves :D
Cserèlni azèrt nem cserèlnèk,de hidd el,hogy nem egyből mentem bele a HOX-ba.
Mivel a DHD tènyleg viseletes volt(hangerőgomb,közelsèg szenzor,kamera lencse folt,stb),megnèztem az àrakat,de egy hasznàlt,jó àllapotban levő DHD is 50-nèl indult. Ezt sokaltam egy hasznàlt telefonèrt. Utàna jött egy lehetősègm:-marha olcsón a htc thunderbolt kèszülèk.
Azt hittem,hogy a Verizon hàlózat feltörèse megoldható az xda segítsègèvel...hàt nem.1 hónap xda ès egyèb fórumok böngèszèse utàn feladtam azt a remènyt,hogy a thunderbolt-ot rà lehet kènyszeríteni a gsm hàlózatra.(a thunderbolt majdnem ugyanolyan mint a DHD,nem alu unibody hàz,szebb a kijelzője,a többi megegyezik).
Itt adtam fel a harcot,ès vettem egy HOX telefont. Igazàból vàrtam volna mèg egy èvet az M7-re. :D