messze nem értem rá behatóan tesztelni, de pár észrevétel a a viperrel kapcsolatban:
nem tudom minek köszönhetően, de az aksim éjszaka úgy le lett szopva h öröm volt nézni. két dolog miatt lehet egyrészt bekapcsoltam a jobb wifivételt (bár ezt megtettem már máskor is és ennyire brutális fogyás nem volt) másrészt a tartsa bekapcsolva alvó módban opciót állítottam. a használatot megnézve a wifi nem ment míg a telefon aludt és mégis 12 óra alatt eltűnt 30% az akkuból úgy h a telefon nem volt használva és ebből 6h-t a telefon is aludt, a wifi nem is ment.
most beállítottam azt h "csak ha csatlakoztatva van" és levettem az extra wifit így 2%-ot ment le 4-5 óra alatt minimális használat mellett.
ami feltűnt h néhány appnál (jellemzően az angolul maradottaknál) az alsó fülek rajza ocsmány átméretezett pixelháború. lásd telefon, óra, stb.
az audionál még mindig hatalmas kavar van az eq-knál sok nem működik, illetve míg az srs menüből nem megy, állapotsávról simán bekapcsolható.
összességében mégis fennhagyom mert gyors és kényelmes... konkrétan a legnagyobb bajom h nincs benne a transparent clock widget