2024, 12 21, 16:09:34

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 951074 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Mano66

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16825 Dátum: 2013, 02 02, 05:45:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Feltettem, még szinkronizálja a fiókokat, de ami feltűnő, hogy elég sok szöveg angol nyelvű, ráadásul néhány dolog kék/zöld színű vegyesen, és valami nem jegyzi meg a beállításokat. A szokásos módon flasheltem, full wipe volt, kíváncsi vagyok nálatok is lesz-e hasonló jelenség...

+ G-Senzor kalibrálási kép nincs átméretezve.

Más:

XxXPachaXxX  kiadott egy uj kernelt.

PachaRX VS4 2.0

Nem elérhető D1L1ZS

• PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: Változó! :)
« Reply #16826 Dátum: 2013, 02 02, 07:37:15 »
Ahogy olvasom a kommenteket, még igencsak bugos a ViperDHD 2.0.0...sajnos...pedig nagyon vártam, de sztem egyelőre maradok az 1.2.3-nál...

Nem elérhető rocky001

« Reply #16827 Dátum: 2013, 02 02, 08:56:47 »
Tegnap este felrakva az új viper rom.
Idáig hibát nem tapasztaltam,nem fagy,működik minden,a kameránál a panoráma felvétel is.
Aksi élettartalma jó....Gyorsabb az egész rendszer mind a régebbi 1.2.3-as!
Negatív dolgokat nem nagyon tudok írni,talán annyi akit zavar hogy néhol nem magyar a fordítás hanem angol...
Örüljünk hogy félig legalább magyar :D

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #16828 Dátum: 2013, 02 02, 09:31:33 »
Ahogy olvasom a kommenteket, még igencsak bugos a ViperDHD 2.0.0...sajnos...pedig nagyon vártam, de sztem egyelőre maradok az 1.2.3-nál...
Nincs semmi jelentős hiba az új vipernél. Én nem bántam meg, hogy léptem 1-ről a 2-re :D. Eddig remekül muzsikál, teljesen angolul használom :). Aksi időtartam nagyon jó 3% 12 óra alatt .

Ahogy írta rocky001 is, a rendszer tényleg gyorsabb. Az 1.2.3-asnál a drawer akadt, de most sehol sincs akadás, minden frankóó :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #16829 Dátum: 2013, 02 02, 10:00:45 »
Nincs semmi jelentős hiba az új vipernél. Én nem bántam meg, hogy léptem 1-ről a 2-re :D. Eddig remekül muzsikál, teljesen angolul használom :). Aksi időtartam nagyon jó 3% 12 óra alatt .

Ahogy írta rocky001 is, a rendszer tényleg gyorsabb. Az 1.2.3-asnál a drawer akadt, de most sehol sincs akadás, minden frankóó :D

Ohhhh akkor töltöm is lefele! ;-)

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
  • PDA: ONEPLUS 3T 128 GB
« Reply #16830 Dátum: 2013, 02 02, 10:17:51 »

Hasonló a véleményem nekem is. A rendszer gyors, akkuidő szuper, csak az a fránya mobil net nem akar bejönni !!

Valakinek hasonló hiba vagy 5let a megoldásra ?

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16831 Dátum: 2013, 02 02, 10:56:05 »
Hasonló a véleményem nekem is. A rendszer gyors, akkuidő szuper, csak az a fránya mobil net nem akar bejönni !!

Valakinek hasonló hiba vagy 5let a megoldásra ?
Nekem működik a net. Egyedüli dolog amit nem értek, az hogy WCDMA/GSM módon van és csak E betű jelenik meg, ami ugyebár GSM. Behozza nekem a google-t , facebook-ot, minden okés csak nem áll át WCDMA hálózatra. Nem vágom.

Pár perce H betű van és működik. Nem tudom, lehet hogy hülyeséget mondok, de nekem amíg be volt kapcsolva a Power Efficiency, addig nem akart menni. Lehetséges, hogy az letíltja a netet ? Valószínűtlennek tartom.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16832 Dátum: 2013, 02 02, 11:20:58 »
Igen biza.Úgy néz ki a power efficiency tényleg állít valamit.Mikor bekapcsoltam, a hálozatót jelző csíkoknál nagy X betű és majd visszajött a hálozat. (gyanítom, hogy a hálozatot váltogatja)
Szóval leteszteltem :D.

Power efficiency ON - Mobile Network ON - Böngészőbe belépek (E betű) , pár másodperc múlva leáll a net.

Power efficiency OFF - Menu/Settings/Mobile network/Network mode-ot át kell állítani, ha azt akarod hogy 3G is legyen, szóval GSM only-ról átállítod GSM/WCDMA módra. - Belépsz a böngészőbe és menni kell a netnek . Majd egy kis idő elteltével H betű fog megjelenni az E helyett.

Lényegében nem igazán beszélhetünk itt egy bug-ról . Tulajdonképpen arról van szó, hogy a power efficiency a hálózatot GSM only-ra állítja (azt mindannyian tudjuk, hogy így nő az akuidő). A probléma esetleg annyi lehetne, hogy amikor kikcsapcsolod a power efficiency-t akkor automatikusan a hálozatot nem állítja vissza WCDMA/GSM módra (de ez manuálisan megoldható)

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
  • PDA: ONEPLUS 3T 128 GB
« Reply #16833 Dátum: 2013, 02 02, 11:28:51 »
Igen biza.Úgy néz ki a power efficiency tényleg állít valamit.Mikor bekapcsoltam, a hálozatót jelző csíkoknál nagy X betű és majd visszajött a hálozat. (gyanítom, hogy a hálozatot váltogatja)
Szóval leteszteltem :D.

Power efficiency ON - Mobile Network ON - Böngészőbe belépek (E betű) , pár másodperc múlva leáll a net.

Power efficiency OFF - Menu/Settings/Mobile network/Network mode-ot át kell állítani, ha azt akarod hogy 3G is legyen, szóval GSM only-ról átállítod GSM/WCDMA módra. - Belépsz a böngészőbe és menni kell a netnek . Majd egy kis idő elteltével H betű fog megjelenni az E helyett.

Lényegében nem igazán beszélhetünk itt egy bug-ról . Tulajdonképpen arról van szó, hogy a power efficiency a hálózatot GSM only-ra állítja (azt mindannyian tudjuk, hogy így nő az akuidő). A probléma esetleg annyi lehetne, hogy amikor kikcsapcsolod a power efficiency-t akkor automatikusan a hálozatot nem állítja vissza WCDMA/GSM módra (de ez manuálisan megoldható)

Köszi nézem !

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #16834 Dátum: 2013, 02 02, 22:44:01 »
messze nem értem rá behatóan tesztelni, de pár észrevétel a a viperrel kapcsolatban:
nem tudom minek köszönhetően, de az aksim éjszaka úgy le lett szopva h öröm volt nézni. két dolog miatt lehet egyrészt bekapcsoltam a jobb wifivételt (bár ezt megtettem már máskor is és ennyire brutális fogyás nem volt) másrészt a tartsa bekapcsolva alvó módban opciót állítottam. a használatot megnézve a wifi nem ment míg a telefon aludt és mégis 12 óra alatt eltűnt 30% az akkuból úgy h a telefon nem volt használva és ebből 6h-t a telefon is aludt, a wifi nem is ment.
most beállítottam azt h "csak ha csatlakoztatva van" és levettem az extra wifit így 2%-ot ment le 4-5 óra alatt minimális használat mellett.
ami feltűnt h néhány appnál (jellemzően az angolul maradottaknál) az alsó fülek rajza ocsmány átméretezett pixelháború. lásd telefon, óra, stb.
az audionál még mindig hatalmas kavar van az eq-knál sok nem működik, illetve míg az srs menüből nem megy, állapotsávról simán bekapcsolható.
összességében mégis fennhagyom mert gyors és kényelmes... konkrétan a legnagyobb bajom h nincs benne a transparent clock widget :)

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16835 Dátum: 2013, 02 03, 07:08:58 »
Gondolom, majd a következő frissítéssel megoldják a hibákat.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #16836 Dátum: 2013, 02 03, 09:16:48 »
messze nem értem rá behatóan tesztelni, de pár észrevétel a a viperrel kapcsolatban:
...
most beállítottam azt h "csak ha csatlakoztatva van" és levettem az extra wifit így 2%-ot ment le 4-5 óra alatt minimális használat mellett.
ami feltűnt h néhány appnál (jellemzően az angolul maradottaknál) az alsó fülek rajza ocsmány átméretezett pixelháború. lásd telefon, óra, stb.
az audionál még mindig hatalmas kavar van az eq-knál sok nem működik, illetve míg az srs menüből nem megy, állapotsávról simán bekapcsolható.
összességében mégis fennhagyom mert gyors és kényelmes... konkrétan a legnagyobb bajom h nincs benne a transparent clock widget :)

Még túl sok az apró hiba, én egyelőre leszedtem. Megvárom a következő verziót. Abban biztos sok problémát fognak korrigálni...

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #16837 Dátum: 2013, 02 03, 10:54:10 »
Olvasva a hozzászólásokat kicsit elbizonytalanodtam, h felrakjam e a Viper 2.0.0-át...pedig tegnap óta itt csücsül a microSDn...valszeg megvárom a kövi rilizt...

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #16838 Dátum: 2013, 02 03, 20:18:16 »
;)

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire HD-ről

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #16839 Dátum: 2013, 02 03, 20:31:59 »
;)

?

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16840 Dátum: 2013, 02 03, 20:37:15 »
Gondolom fizettél 1 eurót :D

Nem elérhető gthomek

• Navigáció / Navigation: IGO 9.1
  • PDA: Samsung S3
  • PDA ROM: Imperium v26.0 Based on the last firmware XXEUGNA7 with Android 4.3
« Reply #16841 Dátum: 2013, 02 03, 23:42:14 »
Sajnos elég bugos lett a Viper 2.0
A sound enhancer rész teljesen halott, bármit állítok be beastauido-tól kezdve a dolbi-ig bezárólag ugyan úgy szól.
Mondjuk nálam ez így volt a 1.2.3 -ban is.

A GPS néha alig talál műholdat, néha szinte azonnal, természetesen ugyan azon a helyen próbálva.
A lock képernyőnél a "gyűrű" kegyetlenül be tud laggolni.

Nem elérhető Lawrence74

Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16842 Dátum: 2013, 02 03, 23:47:57 »
Gondolom fizettél 1 eurót :D

Nem azért raktam ki a képet, a szövegeket kell nézni. ;) Unatkoztam, gondoltam elkezdem honosítani.

gthomek: a GPS sajnos azért ilyen, mert az aroma telepítőben hiába választod az Európát, Ázsia beállítások maradnak mégis. Majd linkelek javítást, nálam 6 másodperc alatt fog fixet, GPS státusz progival.

Nem elérhető gthomek

• Navigáció / Navigation: IGO 9.1
  • PDA: Samsung S3
  • PDA ROM: Imperium v26.0 Based on the last firmware XXEUGNA7 with Android 4.3
« Reply #16843 Dátum: 2013, 02 03, 23:54:17 »
Szerintetek miért van az hogy a HTC hub nem működik rendesen főzött 3.5 Sense -nél újabb romoknál, gyárin tudtam letölteni bármit, az NRG féle 2.3.5 /Sense 3.5 verzióval is, de a Blackout 4.0.4/Sense 3.6 már azt írta nincs megjeleníthető tartalom. Ugyan azzal az acc-al próbáltam.

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #16844 Dátum: 2013, 02 04, 00:08:16 »
Gyorsabb GPS: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #16845 Dátum: 2013, 02 04, 08:31:58 »
Lassan itt a Sabsa Prime v13...arról a ROM-ról /természetesen a korábbi verziójáról/ valakinek van tapasztalata? Bár most jól megvagyok a Viper 1.2.3-al, de ha úgy alakul, akkor lehet kipróbálom a Sabsat, amig ki nem jön a Viper új verziója...

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #16846 Dátum: 2013, 02 04, 08:40:53 »
Lassan itt a Sabsa Prime v13...arról a ROM-ról /természetesen a korábbi verziójáról/ valakinek van tapasztalata? Bár most jól megvagyok a Viper 1.2.3-al, de ha úgy alakul, akkor lehet kipróbálom a Sabsat, amig ki nem jön a Viper új verziója...

Én használtam hosszabb ideig (kb. 2 hónap), de sokszor váltogatom a romokat. (Több romot tartok a kártyán, időnként visszatöltöm, frissítem, használom) Totál hibátlan volt, jóval gyorsabbnak tűnt, mint a Viper, és soha nem volt vele megjelenítési probléma rossz átméretezés miatt, a'la Viper. Hátránya, hogy a Viper-hez képest jóval kevesebb beállítási/tweak lehetőség van, de így is gyors. Érdemes kipróbálni...

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #16847 Dátum: 2013, 02 04, 08:47:09 »
Én használtam hosszabb ideig (kb. 2 hónap), de sokszor váltogatom a romokat. (Több romot tartok a kártyán, időnként visszatöltöm, frissítem, használom) Totál hibátlan volt, jóval gyorsabbnak tűnt, mint a Viper, és soha nem volt vele megjelenítési probléma rossz átméretezés miatt, a'la Viper. Hátránya, hogy a Viper-hez képest jóval kevesebb beállítási/tweak lehetőség van, de így is gyors. Érdemes kipróbálni...

Hmmm...köszi! Akkor ha kijön a Sabsa 13, lehet fel is dobom. Gondolom h ha a jelenlegi rendszerről csinálok nandbackuppot, akkor azt bármikor vissza tolhatom, h ha esetleg nem jön be a Sabsa vagy más ROM?!

Kérdésem még, h ha csinálok nandbackuppot, azt utána át nevezhetem? Mert ha sok van és dátumozva vannak, akkor nagy a keveredés veszélye...

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16848 Dátum: 2013, 02 04, 09:01:48 »
Hmmm...köszi! Akkor ha kijön a Sabsa 13, lehet fel is dobom. Gondolom h ha a jelenlegi rendszerről csinálok nandbackuppot, akkor azt bármikor vissza tolhatom, h ha esetleg nem jön be a Sabsa vagy más ROM?!

Kérdésem még, h ha csinálok nandbackuppot, azt utána át nevezhetem? Mert ha sok van és dátumozva vannak, akkor nagy a keveredés veszélye...

Persze, csinálhatsz! Én pontosan ezt teszem, bár átnevezni nem szoktam. A dátum úgyis önmagáért beszél, ráadásul a korábbi mentéseket le is szoktam törölni. Én 3-4 rom fejlesztését követem, időnként csinálok egy backupot az akturól, format+wipe, restore a másik rom, frissítés stb. Megnézem mi változott, használom x ideig, és ha kijön egy frissítés valamelyik lementett romomra, akkor az aktut megint backupolom, visszatöltöm azt amelyikre jött frissítés, frissítem, használom, tesztelem stb. Emellett napi Titanium Backup van minden adatomra. Így sokkal inkább tisztába vagyok a különböző romok előnyeiről/hátrányairól, sebességéről/hibáiról. Ugyanis a fórumokon az adott rom "rajongói" elég elfogultan nyilatkoznak. A saját tapasztalat mindig jobb!

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16849 Dátum: 2013, 02 04, 09:21:48 »

Bocs, egy "kicsit" figyelmetlenül olvastam el a kérdésed, ezért a válaszom nem a kérdésedhez kapcsolódott. :-) Ha jól tudom, a backup dátumozott alkönyvtárba teszi a mentéseket. Próbáld meg az egyiket átnevezni, bootolj be a recovery-be és nézd meg a restore menüben milyen backup neveket látsz.