2024, 12 22, 14:41:57

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 951132 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Mano66

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16675 Dátum: 2013, 01 15, 19:28:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem most a codefirex van fennt. Hát mit is mondhatnék, minden okés, de nem tudom a statusbart átlátszóra állítani, ettől meg felforr az agyvizem >:( , ez sem fog túl sokat maradni a telefonomon, asszem megy vissza a jó öreg, nagyjából hibamentes viper. Csak most nincs időm erre :(

Na látód ezért nem ajánlottam más verziot!!!  ;) Én is mindig vissza rakom a Viper-t.  :ok: Jok a többi romok is ,DE mindig van valami ami hiányzik,vagy nem müködik rendesen.Az új Sense ICS kernellel meg már egyre gyorsabb is a Viper.  ;)

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16676 Dátum: 2013, 01 16, 05:40:43 »

Na látód ezért nem ajánlottam más verziot!!!  ;) Én is mindig vissza rakom a Viper-t.  :ok: Jok a többi romok is ,DE mindig van valami ami hiányzik,vagy nem müködik rendesen.Az új Sense ICS kernellel meg már egyre gyorsabb is a Viper.  ;)

Most még adok egy utolsó esélyt a cfx sr3-nak. Remélem nem fog nyűgölni.

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #16677 Dátum: 2013, 01 16, 08:08:41 »
Nem volt rossz a cfx de előfordult vele néhány apróbb probléma, és a hangja szar (nagyon sok zenét hallgatok ezért a jó hangminőség nálam alap). A Viper testszett, csak qrva lassú. Amelyik Romot javasoltam az nálam minden szempontból hibátlanul futott, a fejlesztése nagyon beindult, naponta van egy új verza, de simán rátelepíthető az előzőre, csak cache/dalvik wipe kell.

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #16678 Dátum: 2013, 01 16, 08:10:38 »
Vajon lesz valamikor Sense felület JB alaprendszerrel? Vagy a Viper-ből újabb verzió? (A Project Butter sokat dobna a sebességén)

Nem elérhető D1L1ZS

• PDA ROM: Változó! :)
« Reply #16679 Dátum: 2013, 01 16, 08:35:43 »
Sziasztok! Már viszonylag régóta, kb 2-3 hónapja vagyok egy DHD tulajdonosa. A kérdésem a következő, h mennyire könnyű/ nehéz téglásítani a DHD-t? Mert előtte egy SGS 1-em volt (meguntam), de azt sztem lehetetlen illetve csak nagyon nehezen lehet téglásítani...illetve melyik mostanában a legjobb ROM? A Sabsa Prime Romról valakinek tapasztalat? Mert az tetszene, a Viperről néztem YT videót, de az nekem nagyon csicsás...Előre is kösz!

Üdv. B4LU

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16680 Dátum: 2013, 01 16, 09:15:30 »
Sziasztok! Már viszonylag régóta, kb 2-3 hónapja vagyok egy DHD tulajdonosa. A kérdésem a következő, h mennyire könnyű/ nehéz téglásítani a DHD-t? Mert előtte egy SGS 1-em volt (meguntam), de azt sztem lehetetlen illetve csak nagyon nehezen lehet téglásítani...illetve melyik mostanában a legjobb ROM? A Sabsa Prime Romról valakinek tapasztalat? Mert az tetszene, a Viperről néztem YT videót, de az nekem nagyon csicsás...Előre is kösz!

Üdv. B4LU

A téglásítás alatt mit értessz? Tönkretenni? Mert szerintem azt jelenti...

A Sabsa és a Viper között kinézetre nagy difi nincs, a Sabsa a HTC Sense 4.x "könnyített" verzióját futtatja emiatt (és még néhány egyéb dolog miatt) gyorsabb mint a Viper. A Viper a Sense 4.x teljes verziójára épül, jobban testreszabható mint a Sabsa, több a beállítási/finomhangolási lehetőség, de lassabb...

Ha nem kell Sense 4.x, akkor probáld ki a Sense 3.6 verzióval futó Blackout Romot. Az tényleg gyors és szebb mint a Sabsa/Viper páros.

Ja, és mindhárom alatt ICS fut!

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #16681 Dátum: 2013, 01 16, 09:25:06 »
A téglásítás alatt mit értessz? Tönkretenni? Mert szerintem azt jelenti...

A Sabsa és a Viper között kinézetre nagy difi nincs, a Sabsa a HTC Sense 4.x "könnyített" verzióját futtatja emiatt (és még néhány egyéb dolog miatt) gyorsabb mint a Viper. A Viper a Sense 4.x teljes verziójára épül, jobban testreszabható mint a Sabsa, több a beállítási/finomhangolási lehetőség, de lassabb...

Ha nem kell Sense 4.x, akkor probáld ki a Sense 3.6 verzióval futó Blackout Romot. Az tényleg gyors és szebb mint a Sabsa/Viper páros.

Ja, és mindhárom alatt ICS fut!

Igen, téglásítás alatt a tönkretételt értem! Mert SGS alatt akkor sem volt baj, ha nem volt Download mód (Romoláshoz szükséges), mert egy JIG-gel életre lehetett kelteni...Nah DHD ilyen szempontból milyen? Arra gondolok, h ha valami balul sülne el akkor cseszhetem?

Köszi a ROM tippeket, hát még meglátom h bele merjek e kezdeni a ROM(b)olásba...:)

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16682 Dátum: 2013, 01 16, 10:47:36 »
Igen, téglásítás alatt a tönkretételt értem! Mert SGS alatt akkor sem volt baj, ha nem volt Download mód (Romoláshoz szükséges), mert egy JIG-gel életre lehetett kelteni...Nah DHD ilyen szempontból milyen? Arra gondolok, h ha valami balul sülne el akkor cseszhetem?

Köszi a ROM tippeket, hát még meglátom h bele merjek e kezdeni a ROM(b)olásba...:)

Ha rootolt a teló, és rajta van valamelyik clockworkmod, akkor szerintem nem lehet kinyírni! Annak segítségével mindig lehet az sd-ről romot telepíteni!

Nem elérhető D1L1ZS

« Reply #16683 Dátum: 2013, 01 16, 15:37:28 »
Ha rootolt a teló, és rajta van valamelyik clockworkmod, akkor szerintem nem lehet kinyírni! Annak segítségével mindig lehet az sd-ről romot telepíteni!

Nem rootolt! Szűz 2.3.5 rendszerrel...Olvastam a leírást, downgradeelni kéne stb stb...ettől félek inkább...

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #16684 Dátum: 2013, 01 16, 15:43:12 »
Nem rootolt! Szűz 2.3.5 rendszerrel...Olvastam a leírást, downgradeelni kéne stb stb...ettől félek inkább...

egy topickal You are not allowed to view links. Register or Login ott van a toolkit az mint egy  windowsos telepítő végigvisz az egészen, ha mindent úgy csinálsz ahogy írva van, nem tudod elrontani

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16685 Dátum: 2013, 01 16, 17:40:23 »
Na késsz. Mostmár nagyon tele van a hócipőm az új cfx-el is. Ma 35%-ról , az akkumlátor 5%-ra esett.. a pofám leszakadt, aztán egy haver motorola töltőjével leheltem életet a vasba(remélem nem nyírta ki az akkumlátort). Beraktam tölteni, de olyan lassan telik hogy katasztrófa, ha megérem hogy reggelre 100% legyen , akkor a büdös életbe 1 percet sem marad a cfx, a viper megy vissza. Ennyi volt >:( >:( >:(

Valaki meg tudná mondani, hogy a viper flasheléséhez és az első boot-hoz kb. hány százalék akkumlátor kell ?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16686 Dátum: 2013, 01 16, 18:00:37 »
Na késsz. Mostmár nagyon tele van a hócipőm az új cfx-el is. Ma 35%-ról , az akkumlátor 5%-ra esett.. a pofám leszakadt, aztán egy haver motorola töltőjével leheltem életet a vasba(remélem nem nyírta ki az akkumlátort).

Szerintem csak wipe-olnod kellett volna a batterystat.bin file-t. Ha a teló 100%-ra feltöltődött, akkor recoveryből elvégezhető, utána reboot és ezalatt lehúzni a töltőről! Ez normális dolog gondolj bele. Ha csinálsz egy rom backupot+cserét mondjuk 60% töltöttséggel és később visszarakod úgy, hogy közben az akku lehet, hogy már csak 20%. De a stat file még 60%-ról tud! Ez idővel beáll, de mindig jobb a stat wipe!

Ha kíváncsi vagy a JB-re, miért nem próbálod ki azt a romot amit írtam? Az új verzióval már az akku fogyasztás is tökéletes!

Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16687 Dátum: 2013, 01 16, 18:30:43 »
Nos, csodák csodájára 100%-ot jelzett. Beléptem recovery-be, majd wipe battery statt, kihúztam a töltőkábelt, majd pedig újra indítottam. A telefon mikor indult volna be, akkor kiírta hogy 0% és kikapcsolt, beszúrtam a töltőkábelt, és most beindítottam. A recovery ugye, mindentől függetlenül pontosan kellene mutassa, hogy az akkumlátor hány százalékon van ?

Nem elérhető csikimara

• PDA: Samsung Note 4 SM-N910F
  • PDA ROM: PDA ROM:gyári 6.0.1
« Reply #16688 Dátum: 2013, 01 16, 20:26:38 »
Nos, csodák csodájára 100%-ot jelzett. Beléptem recovery-be, majd wipe battery statt, kihúztam a töltőkábelt, majd pedig újra indítottam. A telefon mikor indult volna be, akkor kiírta hogy 0% és kikapcsolt, beszúrtam a töltőkábelt, és most beindítottam. A recovery ugye, mindentől függetlenül pontosan kellene mutassa, hogy az akkumlátor hány százalékon van ?
Szerintem igen,de lehet,hogy ez így is volt. Ha a telefonod 1,5-2 év körül mozog,akkor elképzelhető,hogy lejárt az aksid ideje...én novemberben cseréltem aksit,egyik pillanatban 100%-on volt,5 perc múlva már ki is kapcsolt. 2500Ft-ért vettem aksit,azóta a másfél napot kihúzza. :)

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16689 Dátum: 2013, 01 16, 20:43:22 »
Szerintem igen,de lehet,hogy ez így is volt. Ha a telefonod 1,5-2 év körül mozog,akkor elképzelhető,hogy lejárt az aksid ideje...én novemberben cseréltem aksit,egyik pillanatban 100%-on volt,5 perc múlva már ki is kapcsolt. 2500Ft-ért vettem aksit,azóta a másfél napot kihúzza. :)

Nekem csak az a fura, hogy amíg vipert használtam addig nem volt hasonló gondom. Most amióta a cfx-et (SR3) használom , azóta csinál ilyen fura dolgokat. Nekifognék visszarakni a vipert, de nem tudom hogy a recovery az valós akkumlátor töltöttséget jelez-e  :hmm:

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16690 Dátum: 2013, 01 16, 20:56:04 »
Az a fura, hogy beindítottam a recoverybe és az akkumlátor töltöttségnél ez jelent meg : --%, majd néhány másodperc után 100%. Futattam még egy wipe battery stats-ot. Remélem helyre alakul.

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16691 Dátum: 2013, 01 17, 16:33:50 »
Nekifognék visszarakni a vipert, de nem tudom hogy a recovery az valós akkumlátor töltöttséget jelez-e  :hmm:

és ez miért probléma? én számtalanszor backupoltam telepítettem romot úgy h közben töltőn volt a telefon.. volt h nekiálltam 15%-kal és mire végeztem a teszttel és visszaállítottam az eredetit romot, már fel is töltött :)

Nem elérhető Sajtqkac

• PDA ROM: Energized ROMRadio: 12.28b.60.140e_26.03.02.26_M
« Reply #16692 Dátum: 2013, 01 17, 22:14:37 »
Hello Mindenkinek!

Van pár jó hírem! :taps:

1, Az egyik XDA-s felhasználóval váltottam pár privát üzenetet és adott pár infót egy ICS/Sense4.5 ROM-ról amit ő csinál. Jelenleg optimalizál és a Venom csapattal beszél mert használta ViperTweaks-t.
2,Készül a JellyBean/Sense páros is. :ima:

Érdekes lesz a következő hónap szerintem. Így hogy a telefon napok múlva két éves lesz én nagyon örülök az ilyeneknek mert ez azt jelenti hogy nem kell még telefont cserélnem. :taps:

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16693 Dátum: 2013, 01 17, 23:43:21 »
Hello Mindenkinek!

1, Az egyik XDA-s felhasználóval váltottam pár privát üzenetet és adott pár infót egy ICS/Sense4.5 ROM-ról amit ő csinál. Jelenleg optimalizál és a Venom csapattal beszél mert használta ViperTweaks-t.

Érdekes lesz a következő hónap szerintem. Így hogy a telefon napok múlva két éves lesz én nagyon örülök az ilyeneknek mert ez azt jelenti hogy nem kell még telefont cserélnem. :taps:
ide most egy tonna  :taps: kívánkozik :D

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16694 Dátum: 2013, 01 18, 10:53:28 »
Hello Mindenkinek!

Érdekes hír, izgatottan várjuk a fejleményeket! :-)

Köszönjük az infót!  :ok:

Nem elérhető mirtill82

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: 5.0
« Reply #16695 Dátum: 2013, 01 19, 15:03:48 »
Sziasztok!

Olyan gondom van,hogy csináltam egy gyári visszaállítást,és most nincs magyar nyelv.
Hogy tudom visszaállítani?

Előre is köszönöm a választ!

Nem elérhető OTee

• Navigáció / Navigation: Note 3/SGS III
  • PDA: Note 3/SGS III
  • PDA ROM: CivZ_Flex_Lollipop 5.0/Official 4.3
« Reply #16696 Dátum: 2013, 01 19, 18:42:47 »
Halihóóóóóóóóóóóó!!!!
JB 4.2 R2 kint van ám!
Új GAPPS is kell hozzá!
Hamarosan teszem fel!

OTee
>>Note 3 <<
ROM: CivZ_Flex_Lollipop 5.0

Nem elérhető Sajtqkac

« Reply #16697 Dátum: 2013, 01 19, 20:12:28 »
Halihóóóóóóóóóóóó!!!!
JB 4.2 R2 kint van ám!
Új GAPPS is kell hozzá!
Hamarosan teszem fel!

OTee

Én már használom úgy 3-4 órája és eddig teljesen okésnak tűnik. :ok: Ám eddig nem hozott sok újat a 4.2 de majd kiderül a napok múlásával.

Nem elérhető OTee

• Navigáció / Navigation: Note 3/SGS III
  • PDA: Note 3/SGS III
  • PDA ROM: CivZ_Flex_Lollipop 5.0/Official 4.3
« Reply #16698 Dátum: 2013, 01 19, 21:07:41 »
Én már használom úgy 3-4 órája és eddig teljesen okésnak tűnik. :ok: Ám eddig nem hozott sok újat a 4.2 de majd kiderül a napok múlásával.

Nekem igen, újra megy az Exchange fiókom!

OTee
>>Note 3 <<
ROM: CivZ_Flex_Lollipop 5.0

Nem elérhető Sajtqkac

« Reply #16699 Dátum: 2013, 01 19, 21:13:49 »
Nekem igen, újra megy az Exchange fiókom!

OTee

Viszont egy újabb kis érdekes dolgot vettem észre. (Nem tudom hogy kerülte el a figyelmem eddig...) Amikor bekapcsolom a kijelzőt talán egy 2 másodpercet vár és csak utána jeleníti meg a képet. Nálad is ilyen?