2024, 12 23, 09:29:04

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 951176 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető DJohnny

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO my Way
  • PDA: iPad4 , hTC Desire HD , SEX1i
  • PDA ROM: iOS 6.1.2 , Sabsa v14 Kernel: 3.0.56-BeastMode-v1.5-MOD-V0.2, Radio: 12.69a.60.29U_26.17.14.11_M ; R3AA010
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16475 Dátum: 2012, 11 28, 16:05:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Körülbelül 1 hete a HTC Desire HD-m furcsa jelenséget produkál.
" kártyát nem sikerült felismerni. Kérjük győződjön meg róla, hogy az Ön sim kártyája megfelelően be van e helyezve és indítsa újra a telefont"

hibaüzentet dob ki, majd újraindítást vagy kikapcsolást ajánl fel.
Ezek után működik újra megfelelően, mi lehet a gond?

Te akkor szerencsésebb vagy mint én, Nekem nem segít az újraindítás vagyis újra indítás után csinálta. Nem tudtam így kiprobálni a Viper, a Smartdroid Phoenix.... stb romokat, mert amint újra indítottam a telefont ez a szöveg fogadott.

Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16476 Dátum: 2012, 11 28, 17:48:53 »
Mostanában többször írtam nektek, hogy kísérleteztem JB romokkal, de mindig visszaléptem az zenelejátszás közben tapasztalt rossz hangminőség miatt. Szinte az összes JB romot kipróbáltam (+ Beats meg minden létező patch), de mindegyikkel ez a tapasztalat. Tegnap gondoltam egyet, és feltettem néhány ICS romot (no Sense) és leesett az állam. A helyzet ugyanaz. A hang szar! Ebből következik, hogy a Sense romoknál létező Dolby Mobile/SRS/Beats (+ a kernel) a megoldás. Azokkal hibátlan a minőség, ami azért gond, mert tök szívesen átállnék valamilyen JB romra. :-( Ezek után visszaálltam a Blackout v3.2 (Sense 3.6) verzióra. De a dolog nem hagyott nyugodni, ezért feltettem az Apex Launchert, a Transparent Clock & Weathert, és a Titaniummal elkezdtem lefagyasztani az összes Sense/HTC alkalmazást, majd magát a Sense-t. Kb. 60-70 dolog van most fagyasztva, a kinézet JB-hez hasonló (bár kicsit hibrid), a hangzás tökéletes, boot után a szabad memória 330-350MB! Ráadásul a HTC-s tárcsázó, az üzenetküldő, a naptár stb. működnek Sense nélkül is, és ezek jobbak mint a JB sajátjai. Csak valami szép átlátszó digitális óra + időjárás widget kellene (a Transparent Clock & Weather-ben nem minden működik jól) és a JB lockscreen. Ha valaki tud ilyet légyszi írjon! Bocs a hosszúra nyúlt szöveg miatt, csak érdekességként osztottam meg a tapasztalataimat...  :-)

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #16477 Dátum: 2012, 11 28, 18:42:35 »
Én a beautiful widgets-et használom. Nekem átlátszó az óra és az  időjáras is.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető csikimara

• PDA: Samsung Note 4 SM-N910F
  • PDA ROM: PDA ROM:gyári 6.0.1
« Reply #16478 Dátum: 2012, 11 28, 21:10:43 »
Nem bírtam tovább,és felraktam a sabsa prime romot...a 8-as felrakása nem ment egyszerüen,mivel sim kártya problémája van;igaz,ezt a 8.5 ota frissítésben javították. Elvileg azt ígértek,hogy holnap kijön a full rom,de melyik holnap? A kezdeti kellemetlenségeket leszámítva,kellemesen gyors,bőséges ram (tudom,nem mindig a sok ram számit,hanem,hogy azt miként használja fel). Ha ez így marad,akkor egy fokkal jobb mint a mostani Viper...kár,hogy nem tudok 5 oldalnál többet beállitani;hiába állitom 7 vagy 9-re,úgy csinál mintha...de aztán semmi,még újrainditás után sem. :hmm:

Nem elérhető oryi

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA ROM: Android: Virtuous Infinity v1.35.0, ICS, Sense4 Radio: 12.65.60.29_26.14.04.28_M
« Reply #16479 Dátum: 2012, 11 28, 21:16:06 »
Mostanában többször írtam nektek, hogy kísérleteztem JB romokkal, de mindig visszaléptem az zenelejátszás közben tapasztalt rossz hangminőség miatt. Szinte az összes JB romot kipróbáltam (+ Beats meg minden létező patch), de mindegyikkel ez a tapasztalat. Tegnap gondoltam egyet, és feltettem néhány ICS romot (no Sense) és leesett az állam. A helyzet ugyanaz. A hang szar! Ebből következik, hogy a Sense romoknál létező Dolby Mobile/SRS/Beats (+ a kernel) a megoldás. Azokkal hibátlan a minőség, ami azért gond, mert tök szívesen átállnék valamilyen JB romra. :-( Ezek után visszaálltam a Blackout v3.2 (Sense 3.6) verzióra. De a dolog nem hagyott nyugodni, ezért feltettem az Apex Launchert, a Transparent Clock & Weathert, és a Titaniummal elkezdtem lefagyasztani az összes Sense/HTC alkalmazást, majd magát a Sense-t. Kb. 60-70 dolog van most fagyasztva, a kinézet JB-hez hasonló (bár kicsit hibrid), a hangzás tökéletes, boot után a szabad memória 330-350MB! Ráadásul a HTC-s tárcsázó, az üzenetküldő, a naptár stb. működnek Sense nélkül is, és ezek jobbak mint a JB sajátjai. Csak valami szép átlátszó digitális óra + időjárás widget kellene (a Transparent Clock & Weather-ben nem minden működik jól) és a JB lockscreen. Ha valaki tud ilyet légyszi írjon! Bocs a hosszúra nyúlt szöveg miatt, csak érdekességként osztottam meg a tapasztalataimat...  :-)

Szia!
Megosztanád velünk, hogy pontosan milyen appokat fagyasztottál le?
köszi!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ricsati

• PFC Fan
  • PDA: HTC
  • PDA ROM: Android
« Reply #16480 Dátum: 2012, 11 28, 21:48:54 »
Sziasztok, valaki legyen kedves nekem segíteni. Valamilyen oknál fogva egyszer fogta a telefonom magát és kihangosít minden hívást alapból, ha tárcsázok, ha hívást fogadok, egyből kihangosítja. Próbáltam már a gyárikat visszaállítani, de sajna nem segített. Nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni.
Köszönöm előre is! :)

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #16481 Dátum: 2012, 11 29, 07:40:37 »

hmm... érdekes módszer :)
a lefagyasztott cuccokkal én azért nem próbálkoztam mert a droid mindig felolvasztotta őket és így semmire nem mentem velük

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16482 Dátum: 2012, 11 29, 07:41:56 »
Sziasztok, valaki legyen kedves nekem segíteni. Valamilyen oknál fogva egyszer fogta a telefonom magát és kihangosít minden hívást alapból, ha tárcsázok, ha hívást fogadok, egyből kihangosítja. Próbáltam már a gyárikat visszaállítani, de sajna nem segített. Nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni.
Köszönöm előre is! :)

a beállítások / hangok-nál nincs bepipálva h telefon fordításakor hangosítson?

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #16483 Dátum: 2012, 11 29, 08:35:33 »
Szia!
Megosztanád velünk, hogy pontosan milyen appokat fagyasztottál le?
köszi!

Na ettől féltem! Most gépelhetek! :-)  Kicsit több mint amit említettem, kb. 90 app van lefagyizva. Nem kizárt, hogy 1-2 dolgot elgépeltem, de meg fogjátok találni!  :-)

Alkalmazás megosztása
Arcalapú feloldás
Beállítás (A cilinderes ikon - ez a varázsló)
Beállítások - widget
Beállításvarázsló
Bluetooth-megosztás (etől még megy a füles)
Buborékok
Burgundi
com.htc.dcs.service.stock
com.htc.demoflopackageinstaller
com.htc.FusionApk
com.htc.laputa.locations
com.htc.laputa.widget3d.navigate
Csengőhang vágó
Csengőhang widget
Data dashboard
Dokkolási mód
Facebook a HTC Sense számára
Feladatok
Feljegyzések (mind)
Firka
Flickr
FM-rádió
Friend Stream (mind)
Fénykép widget
Fénysugár élő háttérkép
Hangalapú keresés
HTC Checkin Service
HTC Cota Client
HTC diavetíséses háttérkép
HTC Function Test
HTC hely szolgáltatás
HTC Hub (mind)
HTC időjárás szink.
HTC Message Uploader
HTC Media feltöltő
HTC Report Agent
HTC Sense (mind - utolsóként!)
HTC Weather Wallpaper
HtcBeatsNotify (Ettől még megy a Beats)
HtcMediaCacheService
Hírek (mind)
Időjárás (mind)
Kék ég
Könyvjelző widget
Messages wisget
Naptár widget
News widget
Open Sense Plugin Manager
PC szinkronizálás
Peep
Phase Beam
Picasa Web Albums
Pico TTS
Polaris Office
Polcom
Profil widget
Reader (ez könyv olvasó, nem az Adobe!)
Részvények (mind)
SoundHound
Sync widget
Számológép widget
TalkBack
Task widget
Teeter
Thai Keyboard
Toll beállítások
Touch input + szótár + stb (más virtuális billentyűzetet használok!)
Trends widget
TripWidget
Twitter
Tőzsde widget
Uninstall Linkedlin FSPlugin
Varázslatos füst élő háttérkép
VpnDialogs
Weather Provider
Wi-Fi Hotspot
Zene widget (a lejátszó megy enélkül!)
Zenemegjelenítéses élő háttérkép
ZingKey
Étvitel
Óra widget

Ha valahol ott van hogy -> (mind), akkor az összes olyan elnevezésű csomagot fagyaszottam ami a sor elején szerepel, mivel némelyikből több is van. Ezeken kívül a Sense képernyőzár is fagyasztva volt egy ideig, miután feltettem a Holo Lockert. De az nem jött be, ezért kiolvasztottam és a HTC-s verziót használom (ezért nincs a listában). Eddig minden működik, szinkronizálás, telefon, üzenetek, böngészés, facebook, az összes google cucc, usb-s csatlakozás pc-hez, wifi, bluetooth stb. Lehet, hogy nem kellett volna minden widgetet lefagyasztanom, de szerintem nem mennek a Sense nélkül. Persze ezek a Blackout 3.2 csomagjai, lehet eltérés ha valaki más romot használ. Még azon gondolkodtam, hogy a Locations csomagokat is fagyasztanom kellene, mert nem osztom meg senkivel hol vagyok + fixen be van lőve az időjárás app-ban a városom, tehát nem kell automatikusan megkeresnie. Csak nem tudom érint-e más dolgot is....

Nem elérhető oryi

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA ROM: Android: Virtuous Infinity v1.35.0, ICS, Sense4 Radio: 12.65.60.29_26.14.04.28_M
« Reply #16484 Dátum: 2012, 11 29, 08:49:20 »
Na ettől féltem! Most gépelhetek! :-)  Kicsit több mint amit említettem, kb. 90 app van lefagyizva. Nem kizárt, hogy 1-2 dolgot elgépeltem, de meg fogjátok találni!  :-)

:shock: :taps: :ok:

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16485 Dátum: 2012, 11 29, 09:09:47 »

Alkalmazás megosztása
Arcalapú feloldás
Beállítás (A cilinderes ikon - ez a varázsló)
Beállítások - widget
Beállításvarázsló
Bluetooth-megosztás (etől még megy a füles)
Buborékok
Burgundi
com.htc.dcs.service.stock
com.htc.demoflopackageinstaller
com.htc.FusionApk
com.htc.laputa.locations
com.htc.laputa.widget3d.navigate
Csengőhang vágó
Csengőhang widget
Data dashboard
Dokkolási mód
Facebook a HTC Sense számára
Feladatok
Feljegyzések (mind)
Firka
Flickr
FM-rádió
Friend Stream (mind)
Fénykép widget
Fénysugár élő háttérkép
Hangalapú keresés
HTC Checkin Service
HTC Cota Client
HTC diavetíséses háttérkép
HTC Function Test
HTC hely szolgáltatás
HTC Hub (mind)
HTC időjárás szink.
HTC Message Uploader
HTC Media feltöltő
HTC Report Agent
HTC Sense (mind - utolsóként!)
HTC Weather Wallpaper
HtcBeatsNotify (Ettől még megy a Beats)
HtcMediaCacheService
Hírek (mind)
Időjárás (mind)
Kék ég
Könyvjelző widget
Messages wisget
Naptár widget
News widget
Open Sense Plugin Manager
PC szinkronizálás
Peep
Phase Beam
Picasa Web Albums
Pico TTS
Polaris Office
Polcom
Profil widget
Reader (ez könyv olvasó, nem az Adobe!)
Részvények (mind)
SoundHound
Sync widget
Számológép widget
TalkBack
Task widget
Teeter
Thai Keyboard
Toll beállítások
Touch input + szótár + stb (más virtuális billentyűzetet használok!)
Trends widget
TripWidget
Twitter
Tőzsde widget
Uninstall Linkedlin FSPlugin
Varázslatos füst élő háttérkép
VpnDialogs
Weather Provider
Wi-Fi Hotspot
Zene widget (a lejátszó megy enélkül!)
Zenemegjelenítéses élő háttérkép
ZingKey
Étvitel
Óra widget

Ha valahol ott van hogy -> (mind), akkor az összes olyan elnevezésű csomagot fagyaszottam ami a sor elején szerepel, mivel némelyikből több is van. Ezeken kívül a Sense képernyőzár is fagyasztva volt egy ideig, miután feltettem a Holo Lockert. De az nem jött be, ezért kiolvasztottam és a HTC-s verziót használom (ezért nincs a listában). Eddig minden működik, szinkronizálás, telefon, üzenetek, böngészés, facebook, az összes google cucc, usb-s csatlakozás pc-hez, wifi, bluetooth stb. Lehet, hogy nem kellett volna minden widgetet lefagyasztanom, de szerintem nem mennek a Sense nélkül. Persze ezek a Blackout 3.2 csomagjai, lehet eltérés ha valaki más romot használ. Még azon gondolkodtam, hogy a Locations csomagokat is fagyasztanom kellene, mert nem osztom meg senkivel hol vagyok + fixen be van lőve az időjárás app-ban a városom, tehát nem kell automatikusan megkeresnie. Csak nem tudom érint-e más dolgot is....

a locations-okat nyugodtan fagyaszthatod, én simán törölni szoktam őket. ettől még az automatikus helyzetmeghatározás tökéletesen működik sensben is és külsős appban is.
viszont a facebook for htc sense-zel a helyi menüktől elbúcsúztál (pl fénykép közvetlen galériából vagy fényképezőből való megosztása facebook-on)
ugyanez a bluetooth megosztás is
kérdés ez kapcsolódik-e gyökeresen a sense-hez, vagy megy anélkül is?

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16486 Dátum: 2012, 11 29, 10:17:23 »

a locations-okat nyugodtan fagyaszthatod, én simán törölni szoktam őket. ettől még az automatikus helyzetmeghatározás tökéletesen működik sensben is és külsős appban is.
viszont a facebook for htc sense-zel a helyi menüktől elbúcsúztál (pl fénykép közvetlen galériából vagy fényképezőből való megosztása facebook-on)
ugyanez a bluetooth megosztás is
kérdés ez kapcsolódik-e gyökeresen a sense-hez, vagy megy anélkül is?

A galéria megy a "gyári" Facebook appal is, de a fényképező tényleg nem lát megosztási szolgáltatót. De ez engem nem is érdekel. A kipróbálás miatt kiolvasztottam, és a fényképező rögtön látta a facebook szolgáltatót, tehát nem kötődik a Sense-hez!  ;-)  A Locations infót köszönöm!

Mellékelek két fotót a jelenlegi kinézetről:

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16487 Dátum: 2012, 11 29, 13:23:36 »
Na ma reggel felment nekem is a Viper. Nagyon tetszik. Eddig nem igazán éreztem lassulást vagy hibákat. Amin lehetne egy picit javítani az a drawer (ott érződik egy pici lag). Csodák csodájára amíg a JT-ot használtam akkor a gépem előtt a telefonon a wifi 1 jelt mutatott, most meg 2-3 van:). Eddig el szépen muzsikál a rom :D

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16488 Dátum: 2012, 11 29, 14:17:17 »
Jaaa igen.. Annyi kérdésem lenne, hogy lehet a proci frekvenciáját állítani ?. . . Nem ártana egy picit rajta húzni :D

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16489 Dátum: 2012, 11 29, 14:36:31 »
Jaaa igen.. Annyi kérdésem lenne, hogy lehet a proci frekvenciáját állítani ?. . . Nem ártana egy picit rajta húzni :D

Pl. setcpu-val, de ha nagyon megemeled, akkor a VDD (proci feszültségek adott frekikhez) értékeket is emelned kell! Én 1.2Ghz-en használom 1150mvolt beállítással, simán megy 1.4Ghz-en is, de nem nagyon vettem észre különbséget... Viszont ha 1150mvoltnál kevesebbet adtam neki, akkor fagyott.

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16490 Dátum: 2012, 11 29, 14:48:07 »
Köszi
Pl. setcpu-val, de ha nagyon megemeled, akkor a VDD (proci feszültségek adott frekikhez) értékeket is emelned kell! Én 1.2Ghz-en használom 1150mvolt beállítással, simán megy 1.4Ghz-en is, de nem nagyon vettem észre különbséget... Viszont ha 1150mvoltnál kevesebbet adtam neki, akkor fagyott.
Köszi. Kiprobálom

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16491 Dátum: 2012, 11 29, 16:56:52 »
Nos, akartam recovery-t telepíteni (4ext), de láttam, hogy amikor ujra akartam indítani a telefont akkor volt egy olvan hogy recovery, beleléptem és a 4ext-be lépett. Azt hittem az elején hogy manuálisan kell telepítesek, mivel nem láttam sehol a 4ext ikont az ikonok közt.
Akkor most gondolom van recovery a telefonon és nem kell semmit sem telepítenem a marketről.

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16492 Dátum: 2012, 11 29, 17:42:46 »
Nos, akartam recovery-t telepíteni (4ext), de láttam, hogy amikor ujra akartam indítani a telefont akkor volt egy olvan hogy recovery, beleléptem és a 4ext-be lépett. Azt hittem az elején hogy manuálisan kell telepítesek, mivel nem láttam sehol a 4ext ikont az ikonok közt.
Akkor most gondolom van recovery a telefonon és nem kell semmit sem telepítenem a marketről.

én soha nem telepítettem recoveryt külön, mindig jött az adott rommal együtt..

apropó cpu tuning... az előzőnek a tweak-jében még volt, de kivették egy lábjegyzettel... mivel nem szoktam húzni rajta ezért nem érdekelt a "miért" de gondolom okkal tették... nézz utána sztem a fórumon

ami az app drawert illeti hagytad állni a telót az előírt ideig telepítés után? valamint az is jelezve van h az optimális teljesítményt 3-4 restart után éri el (értelemszerűen ezt nem azt jelenti h telepíted majd 3 azonnali restart :D )
én egy fél órát hagyom pihenni, majd a rákövetkező pár órában a telepítgetések customizálás miatt  2-3x újraindítom és úgy beáll egy fix teljesítményre mint a szög. az appdrawer csak akkor fagy be egy pillanatra ha bepakolok neki egy nagyobb háttérképet (de akkor a kép miatt értelemszerűen) egyébkénmt ez a pár restrat kell az optimális akksi használathoz is

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #16493 Dátum: 2012, 11 29, 18:06:38 »

apropó cpu tuning... az előzőnek a tweak-jében még volt, de kivették egy lábjegyzettel... mivel nem szoktam húzni rajta ezért nem érdekelt a "miért" de gondolom okkal tették... nézz utána sztem a fórumon

ami az app drawert illeti hagytad állni a telót az előírt ideig telepítés után? valamint az is jelezve van h az optimális teljesítményt 3-4 restart után éri el (értelemszerűen ezt nem azt jelenti h telepíted majd 3 azonnali restart :D )
én egy fél órát hagyom pihenni, majd a rákövetkező pár órában a telepítgetések customizálás miatt  2-3x újraindítom és úgy beáll egy fix teljesítményre mint a szög. az appdrawer csak akkor fagy be egy pillanatra ha bepakolok neki egy nagyobb háttérképet (de akkor a kép miatt értelemszerűen) egyébkénmt ez a pár restrat kell az optimális akksi használathoz is

A recovery nem a rommal jön!

Amikor a készüléked rootoltad, ott volt az egyik lépés a recovery!
4ext frissíthető : You are not allowed to view links. Register or Login Ingyenes verzió letöltésével (4EXT Recovery Updater).
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16494 Dátum: 2012, 11 29, 18:29:46 »

Hát még nem ült túl sokat a Rom a telefonon (kb. 12 órája van fennt)...Ezalatt az idő alatt körülbelül ötször volt ujrainditva. Nem azt mondom hogy nem működik jól a drawer ,de amikor görgetem akkor látszik rajta az akadás. Na de mindenképp hagyom fennt néhány napot...kíváncsi vagyok pár nap múlva elmúlik-e az akadás...:)

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire HD-ről

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16495 Dátum: 2012, 11 29, 19:13:56 »
A recovery nem a rommal jön!

Amikor a készüléked rootoltad, ott volt az egyik lépés a recovery!
4ext frissíthető : You are not allowed to view links. Register or Login Ingyenes verzió letöltésével (4EXT Recovery Updater).

vitatkoznék... amikor rootoltam a készüléket akkor cwm-et raktam fel... aztán az egyik rom ezt lecserélte 4extre, majd egy másik visszalőtte cwm-re és utána megint 4ext lett belőle.. én külön soha nem telepítettem recoveryt mégis egy időben egymást váltogatták ahogy cseréltem a romot..

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16496 Dátum: 2012, 11 29, 19:15:58 »
Hát még nem ült túl sokat a Rom a telefonon (kb. 12 órája van fennt)...Ezalatt az idő alatt körülbelül ötször volt ujrainditva. Nem azt mondom hogy nem működik jól a drawer ,de amikor görgetem akkor látszik rajta az akadás. Na de mindenképp hagyom fennt néhány napot...kíváncsi vagyok pár nap múlva elmúlik-e az akadás... :)

nem mondom h meglepődök, mert nekem egyszer telepítéskor egy merő lag volt az egész... de újraraktam és elmúlt... azóta sehol semmi.. ha valamiért belassul az ideiglenes és egy-két játéknak köszönhető, mert csak akkor tapasztalom amikor kilépek belőlük... de 2 percre rá már semmi nem akad..

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
Re: Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16497 Dátum: 2012, 11 29, 19:19:03 »

nem mondom h meglepődök, mert nekem egyszer telepítéskor egy merő lag volt az egész... de újraraktam és elmúlt... azóta sehol semmi.. ha valamiért belassul az ideiglenes és egy-két játéknak köszönhető, mert csak akkor tapasztalom amikor kilépek belőlük... de 2 percre rá már semmi nem akad..

Nem mondom hogy nekem laggol az egész rendszer.Sehol máshol nem tapasztalom ezt az akadàst,csak a drawernél...egyelőre még nem rakom újra,várok vele .
Fogok.készíteni.egy pár másodperces videót, hasonlítsuk össze a te drawereddel :)

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
Re: Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16498 Dátum: 2012, 11 29, 19:43:14 »
Nem mondom hogy nekem laggol az egész rendszer.Sehol máshol nem tapasztalom ezt az akadàst,csak a drawernél...egyelőre még nem rakom újra,várok vele .
Fogok.készíteni.egy pár másodperces videót, hasonlítsuk össze a te drawereddel :)

az a baj h én nem nagyon tudok lapozni... a minden programban csak másfél oldalam van :D
igaz, én ennyi ikont rakok egy oldalra:

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
Én is ugyanennyi ikont használók egy oldalon. Valószínűleg azt fogom csinálni hogy amit gyakran használók azokat meghagyom a többit pedig eltüntetem.