Na akkor leírom én h csinálom, mert nekem még sosem volt vele gondom:
Én kipróbáltam mind a két módszert. A scrip telepítést, és azt amit te írtál, de nem jött össze. Az xda fórum infói alapján tök mindegy, hogy pontosan a leírás alapján csinálja az ember, valakinél összejön, valakinél nem. A hibajelenség a telefon FC és a contact sync FC. Este már le is vették a scriptet. Anélkül két dolog problémás. A fotókon alul lesz egy zöld csík (csak a gyári fényképezőn), és a legutóbbi programok listájának a méretezése rossz. Ez a hivatalos. Amiket még én találtam: Nincs Friend Stream alapból, ezt pótolták de abban meg rossz a widget méretezése. A telefonkönyvben/naptárban/stb. nem jelennek meg a facebook fotói. Az sms kezelőben, ha 1 sorosra állítom a megjelenítést, akkor csak egy ideig jó, aztán átáll 2 sorosra. A beállítás továbbra is 1 sorost mutat!
Egyébként nagyon klassz!!! Ezeket meg majd korrigálják. Ja és van néhány widgetem aminek rossz lett a mérete. A Transdroid widget mutatja az infókat, de ha rábökök nem csinál semmit. A system tuner és a battery monitor widgetek alsó feliratai csak félig látszanak. Egyelőre ennyi.
u.i. A root uninstaller infót köszi, nem tudtam, hogy van ilyen progg, mert még csak 3 napja rootoltam a telót.
Kísérleteztem a sabsa 8-al is, de ez jobban tetszett. Abban viszont szeretnék segítséget kérni, hogy a rom cserék utáni újra beállítgatást/telepítést mivel lehet elkerülni? Tudom, hogy van a Titanium Backup, de teljesen elvesztem benne...