2024, 12 26, 01:44:59

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 951385 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Mano66

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16100 Dátum: 2012, 10 22, 07:46:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönjük szépen az infót!
Na én is így csináltam és minden működik, csak a  tweak V4 még nem raktam fel.

A  tweak V4-hez van linked? Csak mert nem szeretnék valami hülyeséget letölteni.
Köszönöm!

Én már mielőtt telepiteném a romot a felesleges cuccokat kigyomlálom. ;)

Akinek hiányzik a FriendStream.Az másolja a TrickDroid_v4.0.0.zip-ben a systam/app mappába telepités előtt és lesz müködő FriendStream-je widgettel együtt.Ez nem a torxx féle mert nálam nem müködött,de ez jo.Kiprobálva.

Nem elérhető Mano66

« Reply #16101 Dátum: 2012, 10 22, 08:33:28 »
Félre ment a válasz _ap_-nak szántam nem oryi-nek. :(

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #16102 Dátum: 2012, 10 22, 09:31:37 »

Na akkor leírom én h csinálom, mert nekem még sosem volt vele gondom:

Én kipróbáltam mind a két módszert. A scrip telepítést, és azt amit te írtál, de nem jött össze. Az xda fórum infói alapján tök mindegy, hogy pontosan a leírás alapján csinálja az ember, valakinél összejön, valakinél nem. A hibajelenség a telefon FC és a contact sync FC. Este már le is vették a scriptet. Anélkül két dolog problémás. A fotókon alul lesz egy zöld csík (csak a gyári fényképezőn), és a legutóbbi programok listájának a méretezése rossz. Ez a hivatalos. Amiket még én találtam: Nincs Friend Stream alapból, ezt pótolták de abban meg rossz a widget méretezése. A telefonkönyvben/naptárban/stb. nem jelennek meg a facebook fotói. Az sms kezelőben, ha 1 sorosra állítom a megjelenítést, akkor csak egy ideig jó, aztán átáll 2 sorosra. A beállítás továbbra is 1 sorost mutat!

Egyébként nagyon klassz!!! Ezeket meg majd korrigálják. Ja és van néhány widgetem aminek rossz lett a mérete. A Transdroid widget mutatja az infókat, de ha rábökök nem csinál semmit. A system tuner és a battery monitor widgetek alsó feliratai csak félig látszanak. Egyelőre ennyi.

u.i. A root uninstaller infót köszi, nem tudtam, hogy van ilyen progg, mert még csak 3 napja rootoltam a telót.

Kísérleteztem a sabsa 8-al is, de ez jobban tetszett. Abban viszont szeretnék segítséget kérni, hogy a rom cserék utáni újra beállítgatást/telepítést mivel lehet elkerülni? Tudom, hogy van a Titanium Backup, de teljesen elvesztem benne...

Nem elérhető Mano66

« Reply #16103 Dátum: 2012, 10 22, 09:43:15 »
Én kipróbáltam mind a két módszert. A scrip telepítést, és azt amit te írtál, de nem jött össze. Az xda fórum infói alapján tök mindegy, hogy pontosan a leírás alapján csinálja az ember, valakinél összejön, valakinél nem. A hibajelenség a telefon FC és a contact sync FC. Este már le is vették a scriptet. Anélkül két dolog problémás. A fotókon alul lesz egy zöld csík (csak a gyári fényképezőn), és a legutóbbi programok listájának a méretezése rossz. Ez a hivatalos. Amiket még én találtam: Nincs Friend Stream alapból, ezt pótolták de abban meg rossz a widget méretezése. A telefonkönyvben/naptárban/stb. nem jelennek meg a facebook fotói. Az sms kezelőben, ha 1 sorosra állítom a megjelenítést, akkor csak egy ideig jó, aztán átáll 2 sorosra. A beállítás továbbra is 1 sorost mutat!

Egyébként nagyon klassz!!! Ezeket meg majd korrigálják. Ja és van néhány widgetem aminek rossz lett a mérete. A Transdroid widget mutatja az infókat, de ha rábökök nem csinál semmit. A system tuner és a battery monitor widgetek alsó feliratai csak félig látszanak. Egyelőre ennyi.

u.i. A root uninstaller infót köszi, nem tudtam, hogy van ilyen progg, mert még csak 3 napja rootoltam a telót.

Kísérleteztem a sabsa 8-al is, de ez jobban tetszett. Abban viszont szeretnék segítséget kérni, hogy a rom cserék utáni újra beállítgatást/telepítést mivel lehet elkerülni? Tudom, hogy van a Titanium Backup, de teljesen elvesztem benne...

Telepitsd azt amit linkeltem és jó lesz a Friend Stream.Jó a méretezése és jól müködik.

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #16104 Dátum: 2012, 10 22, 09:44:18 »
Még egy kérdés! Ha van egy jól belőtt rendszerem és az ETX4 Recovery-vel csinálok egy full backupot, akkor ha felteszek egy másik ICS romot, vagy mással kísérletezek, akkor az EXT4-el simán vissza tudom emelni a mentést, és minden úgy megy tovább mintha semmi sem túrtam volna?

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16105 Dátum: 2012, 10 22, 09:46:32 »
Telepitsd azt amit linkeltem és jó lesz a Friend Stream.Jó a méretezése és jól müködik.

De ha mégsem, akkor totál vissza tudom állítani az előző kérdésemben szereplő EXT4 Recovery-vel a jelenlegit?

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16106 Dátum: 2012, 10 22, 10:03:52 »

Hehe ez a Sabsából van nem? Már próbáltam áttenni, de a helyzet ugyanaz. A Trickdroiddal valami alapvető méretezési gond lehet, erre utal amit írtam, hogy néhány 3party widget is rosszul jelenik meg. Tehát ha a recovery-vel csináltam backupot, és most felteszem a Sabsát, akkor ha mégsem tetszik, a backup visszaállítása csont nélkül vissza tesz mindent?

Nem elérhető Ifa666

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S3
« Reply #16107 Dátum: 2012, 10 22, 10:32:29 »
Hehe ez a Sabsából van nem? Már próbáltam áttenni, de a helyzet ugyanaz. A Trickdroiddal valami alapvető méretezési gond lehet, erre utal amit írtam, hogy néhány 3party widget is rosszul jelenik meg. Tehát ha a recovery-vel csináltam backupot, és most felteszem a Sabsát, akkor ha mégsem tetszik, a backup visszaállítása csont nélkül vissza tesz mindent?
Igen 1az1ben visszarakja azt ami most van, programokkal mindennel egyutt, mintha hozza se nyultal volna

Nem elérhető Ifa666

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S3
« Reply #16108 Dátum: 2012, 10 22, 11:01:52 »
Milyen radio-t hasznaltok Trickdroid romhoz? Ugy vettem eszre hogy nem nagyon van tererom.

Nem elérhető Mano66

« Reply #16109 Dátum: 2012, 10 22, 11:34:27 »

Igen a Sabsa-bol van és nálam jol müködik a leirt modszer szerint. ;)

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16110 Dátum: 2012, 10 22, 12:26:51 »
Igen a Sabsa-bol van és nálam jol müködik a leirt modszer szerint. ;)

Köszönöm, most ismét megpróbálom a Sabsát. Van arra valami mód, hogy a Sabsából hiányzó 4x1-es méretű órát telepítsem? Csak a HTC-s érdekel! Ha átraktam a Trickdroidból, akkor semmilyen óra nem volt...  :-)

Nem elérhető Mano66

« Reply #16111 Dátum: 2012, 10 22, 16:22:18 »
Na elegem lett a TrickDroidbol!!! >:( >:( >:( >:(
Minden jo,csak telefonálni nem tudok.Mindig telefonáláskor visszadob a PIN kod kéréshez.A Phone alkalmazás leállt felirattal.Még jo,hogy hosszuhétvége van nem vagyok uton.Igy nem kell a telo.Kinlodhatok vele. >:( >:( >:( >:(

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16112 Dátum: 2012, 10 22, 16:31:25 »
Na elegem lett a TrickDroidbol!!! >:( >:( >:( >:(
Minden jo,csak telefonálni nem tudok.Mindig telefonáláskor visszadob a PIN kod kéréshez.A Phone alkalmazás leállt felirattal.Még jo,hogy hosszuhétvége van nem vagyok uton.Igy nem kell a telo.Kinlodhatok vele. >:( >:( >:( >:(

Én is így voltam vele! Annak ellenére, hogy jobban tetszett mint a Sabsa, most a Sabsa van telepítve. Amivel ez kevesebb: animált lockscreen + 4x1 óra widget + telefon alsó fülek + a főoldalon nem megy az alsó menü gomb! Viszont egyelőre minden más ok!

Nem elérhető csikimara

• PDA: Samsung Note 4 SM-N910F
  • PDA ROM: PDA ROM:gyári 6.0.1
« Reply #16113 Dátum: 2012, 10 22, 17:31:32 »
Én is így voltam vele! Annak ellenére, hogy jobban tetszett mint a Sabsa, most a Sabsa van telepítve. Amivel ez kevesebb: animált lockscreen + 4x1 óra widget + telefon alsó fülek + a főoldalon nem megy az alsó menü gomb! Viszont egyelőre minden más ok!
Én csak 1x próbálkoztam vele, de mikor láttam, hogy pont a lényeg nem megy (telefonról beszélünk), ment vissza a supergalaxy. :)

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #16114 Dátum: 2012, 10 22, 17:47:00 »
Milyen radio-t hasznaltok Trickdroid romhoz? Ugy vettem eszre hogy nem nagyon van tererom.

Nálam 26.14.04.28_M, amivel tökéletesen működik, de látom másoknál már a frissebb rádio van fent.

Nem elérhető OTee

• Navigáció / Navigation: Note 3/SGS III
  • PDA: Note 3/SGS III
  • PDA ROM: CivZ_Flex_Lollipop 5.0/Official 4.3
« Reply #16115 Dátum: 2012, 10 22, 18:38:06 »
Hi all!

A jelek szerint jól tettem, h anno leszoktam a Sense-ről ...  :D
A jelenlegi R22 JT/JB eddig jól muzsikál, megy végre az exchange is, fényképezőtől sem fagy ki, szóval nekem bejött.
Go Launcherrel minden ami Nekem! kell, megoldható, időjárása szvsz okosabb mint a Senseé, nekem nem hiányzik.

OTee
>>Note 3 <<
ROM: CivZ_Flex_Lollipop 5.0

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16116 Dátum: 2012, 10 22, 20:01:09 »
Már van új Sabsa: 8.5

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #16117 Dátum: 2012, 10 23, 00:20:15 »
trickdroidból a 4-es-t leszedtem és ment vissza a 3-as... úgy érzem ez a sense váltás még kicsit kiforratlan, erősen béta állapotú, jó pár dolog nekem sem működött rajta (ami végleg betett h a címjegyzéket nem tudja másolni ha van benne Ő betű..)
úgyhogy maradt a 3.0 és várom az 5.0-t :)

Nem elérhető Rixman

• PDA: HTC One M9
  • PDA ROM: Stock...egyelőre
« Reply #16118 Dátum: 2012, 10 23, 17:25:21 »
Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem:
Találtam a PC-n két 2011. novemberi nandroid mentést és kíváncsiságból föl tettem az egyiket, hátha találok benne valami érdekeset. Azóta csak a bootanimációt nézem. Kb. 20perc után akksi kivesz, majd próbáltam bootloader-be lépni, de nem reagál, ugyanúgy elkezdi a bootanimációt. Valakinek van valami ötlete, hogyan tudnék eljutni a bootloader-be illetve recoberybe?

Köszi szépen!
Olyan pálinka... előtte is hányni kell...

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #16119 Dátum: 2012, 10 23, 18:28:14 »
Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem:
Találtam a PC-n két 2011. novemberi nandroid mentést és kíváncsiságból föl tettem az egyiket, hátha találok benne valami érdekeset. Azóta csak a bootanimációt nézem. Kb. 20perc után akksi kivesz, majd próbáltam bootloader-be lépni, de nem reagál, ugyanúgy elkezdi a bootanimációt. Valakinek van valami ötlete, hogyan tudnék eljutni a bootloader-be illetve recoberybe?

Köszi szépen!

Nem lehet, hogy kevés ideig nyomod a Power és vol- gombot?

Nem elérhető Rixman

• PDA: HTC One M9
  • PDA ROM: Stock...egyelőre
« Reply #16120 Dátum: 2012, 10 23, 19:15:07 »
Nem lehet, hogy kevés ideig nyomod a Power és vol- gombot?

Sikerült belépnem, úgy tűnik a hangerőgombom kezdi megadni magát. 7-8-adszorra sikerült. Köszi szépen és bocsi!
Olyan pálinka... előtte is hányni kell...

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #16121 Dátum: 2012, 10 24, 11:14:30 »
Hi all!

A jelek szerint jól tettem, h anno leszoktam a Sense-ről ...  :D
A jelenlegi R22 JT/JB eddig jól muzsikál, megy végre az exchange is, fényképezőtől sem fagy ki, szóval nekem bejött.
Go Launcherrel minden ami Nekem! kell, megoldható, időjárása szvsz okosabb mint a Senseé, nekem nem hiányzik.

OTee

Na akkor visszateszem én is, és kipróbálom, hogy milyen.
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #16122 Dátum: 2012, 10 24, 11:15:57 »
Rádió: 12.69a.60.29U_26.17.14.11_M

Ez a rádió jelenleg a legfrissebb? Egyre jobban haldoklik az akksim, vagy nem tudom mi van, folyamat töltenem kell a telefont, pár órát bír csak ki...
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #16123 Dátum: 2012, 10 24, 11:21:54 »
Már van új Sabsa: 8.5

Milyen?
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16124 Dátum: 2012, 10 24, 11:41:52 »
Milyen?

Nem próbáltam, azt olvastam néhány bosszantó dolgot korrigáltak, a 8.0-ra kell feltenni mert csak egy 7MB-os patch.