Itt mindent megtalálsz a TrickDroid romokhoz.A telepitési utmutatot is.
You are not allowed to view links.
Register or Login
Közben látom a script ellett távolitva.
Nekem nem jött össze a trickdroid 4. Négyszer is felraktam full wipe után de a telefon crashel tárcsázáskor, és a google contact szinkronizálás szintén. Még nagyon új nekem ez az egész rom csere stb. _ap_ azt írtad "először is nem árt mindent formázni (kivéve sd kártya)". Tudom, hogy van ilyen menüpont az ext4 recoveryben, nyugodtan rányomhatok és utána mehet a rom flash zipből? Ha valami nem sikerül akkor még elindul az ext4 recovery? Azért nem mertem használni, mert láttam, hogy a boot területet is formázza és féltem, hogy elveszik az ext4 recovery is.
Kössz a fix permissions-t kihagytam telepitéskor. A többi romnál eddig nem kellett.Igy mindig kimarad.A mugy a rom sokkal jobb mint a 3-as verzio.
Na akkor leírom én h csinálom, mert nekem még sosem volt vele gondom:
backup után
1. wipe / format menu >> format all partitions (except sd card)
2. wipe / format menu >> wipe cache + dalvik
3. (opcionális ha nem ext4 van használatban) tools menu >> wipe or format -> EXT4 >> összes menüpont
4. tools menu >> fix permissions | UID GID maismatches
5. power menu >> reboot recovery
6. install zip from sdcard -> trickdroid rom
7. restart
8. 30 perc(!) pihi
9. kezdő varázsló beállítása (nyelv, wifi stb) / telefon kihúzása a dokkra (alapból nincs ott)
10. beállítások >> energia >> gyors boot kikapcsolása
11. play beállítása, root uninstaller letöltése kb 30-40 (nekem és általánosságban is) felesleges cucc kidobása
- twitter
- youtube
- play plus cuccok
- google+
- felesleges nyelvek
- autós cuccok
- térképes cuccok
- erről majd összedobok egy külön listát
- stb stb
12. full restart
13. install zip from sdcard (ilyenkor kellett az optimalizáló scriptet telepíteni, de már belekerült a tweak V4-be, tehát) -> tweakV4
14. az alábbi tweak-ek telepítése (a többi vagy használhatatlan vagy nincs nagyon értelme)
- optimization script - h normálisan működjön
- htc keyboard - h legyenek nyilak a bill-en
- bravia engine - hogy normális legyen a kamera
- (aki akar tweakekkel próbálkozni az felteheti a 2 tweak-et de alig lehet vmit állítgatni, és erősen fagynak így teljesen felesleges)
15. full restart
16. erősen javasolt cucc: beállítások >> fejlesztői lehetőségek >> Ablakanimáció mérete & Áttűnési animáció mérete egyaránt: 0.5
17. innentől mindenki úgy csinálja ahogy akarja
ajánlom kipróbálásra a Derűs és a Matt megjelenési felületet
A 16 pont után lesz egy kigyomlált extra smooth tényleg gyors, stabil, és tutijó akksiidővel rendelkező romunk.