Nos ma sikeresen elszüttyögtem a TD3-mal.
Először is a tweak tényleg nem nagyon kell, majd a végén leírom én miket raktam fel. Fontos h hibás volt a tweak V2, olyanokat is leszedett amiket nem jelölt be az ember. Nekem leszedte olyan widgetek 60%-át is, amelyeknek az alapprogramját nem töröltem. Pl fenn hagytam a levelezést és még a gmailt is, de a widgetjeit törölte... Azóta kinn van egy Tweak V3 is, ezt még nem próbáltam. Inkább újrarántottam a rom-ot és a root uninstallerrel simán leszedtem ami nem kellett.
Másodszor olvasgattam az xda-s topicot és pár dolog amire itt is rákérdeztetek és ott is szóbajött:
- ez nem sense 4 hanem sense 4A. ez a gyengébb telókra kiadott sense emiatt néhány megkötés van. ilyen pl h csak 5 asztal van, vagy hogy nincs élő időjárás háttérkép... de a lapozós akadós sms widget, illetve a hiányzó lapozós email widget is ennek tudható be. ezzel együtt kell tudni élni, bár a készítő folyamatosan próbálja feszegetni a határokat komponensek átpakolásával, de ami(től) akad mint a disznó azt nem fogja belerakni
- a tárcsázóhoz dalvik cache és fix permissions is kell, igazság szerint én nem csak szokásos full wipe-ot csináltam, hanem az sd kivételével formáztam és wipe-oltam mindent még a boot partíciót is (rá is fért a telóra a rom tesztelgetés után). ezzel a módszerrel simán működött a tárcsázó (az ikon nem volt kinn, de csak ki kellett rakni a helyére)
A kamerán javítottak, de én úgy tapasztaltam h elkél neki a Bravia engine a tweak-ből.
A headset gombok még nem mennek
Az időjárás widget alapból még nem okés, de van hozzá patch.
A többivel nekem még nem volt gondom de csak pár órája megy.
A tweakből amiket én felraktam:
- HTC Keyboard nyilakkal
- Bravia Engine
- Full Htc Lockscreen
- Htc themes (ezt eddig alapból tartalmazta, most csak a tweakből érhető el)
A tweak-et magát fel sem tettem... Alapból tabos értesítősávja lett így csak a gyorsikonok és az elem személyre szabása indokolná abba meg nem halok bele. Emiatt le sem cseréltem, a többit meg eddig sem nagyon használtam benne. A működési elvre és a tweak tartalmára You are not allowed to view links.
Register or
Login, nem hinném h azóta pl a fontokon változtattak volna. Így azt nem is próbáltam.
Maga a rom kicsit "smooth"-abb lett, pedig eddig sem akadt. Továbbra is ez maradt a telómon, még nem tervezek visszatérni GB-re.