0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Szevasztok valaki vélemény? Milyen az infinity 1.35? Münködik rendesen? Nincsenek hibák??
elkészültem a frissített rom benchmark táblával.Hozzáadva:LexBoosT DHD BueSkyBlackout ICS IncredibleSabsa BlissSabsa PrimeNik Project XVirtuous InfinityXGS Série'sJellyTime AOKPJellyTime CM10AOKP JellyBeanCM10 JellyBeancodefireX JellybeanFrissítve:IceColdSandwichMegtekinteni You are not allowed to view links. Register or Login lehet
Sziasztok, Néhány napja nem jártam erre.Most látom, megjelent a Sabsa Prime. V5: You are not allowed to view links. Register or LoginValaki próbálta már?Vélemények, tapasztalatok?Jelenleg én a V4.1-t használom. Úgy-ahogy meg vagyok elégedve.Lacika888
Próbáld ki... ,én most fogom.
Sajnos, most NEM érek rá. Nekem munkaeszköz a drágaság.Kérlek, Írd le a tapasztalaidat. KÖSZÖNETTEL:Lacika888
Nekem is munkaeszköz,egy pàrszor màr megszívtam,hogy nem müködött megfelelően a rom. A sabsa elöző vàltozatai 24 óràn belül belassultak,konkrètan hasznàlhatatlannà vàltak. Ha 24-48 óra múlva mèg mindig tökèletes,akkor majd remènykedni fogok. Màr nagyon uncsi naponta 10-15 progit visszatenni a marketből;direkt nem hasznàlom most a titàniumot.
én simán rányomok egy nandroidot és pár óra tesztelgetés után visszaállítom az eredetit. első benyomásra bőven elégha valamelyik megtetszik akkor egy hétvégére átváltok rá. ilyenkor az sms-eket meg a híváslistát kiexportálom, majd beimportálom, a névjegyeket meg a gmail tárolja... így pár napig ha tesztelem, át tudok hozni jóformán minden nélkülözhetetlen adatot... az emailek meg imapon rohangálnak így azokat csak be kell állítani a kliensbe...ha tetszik a rom még egy hétvége után is csak akkor telepítgetem rá a progikat..
Egyelőre úgy tünik,hogy Sabsa téren ez az első verzió(5),ai remènyt ad...facebook,dropbox,stb. frissítèse mèg mindig nincs megoldva,de ha a telepítès soràn ezeket kipipàlod,akkor nem rakja fel,a marketről utólag felteszed,utàna màr frissíti magàt.
melyiket részesítitek előnybe, sabsa bliss vagy sabsa prime? mert akkor rakom is...(ugye mindegyikben fix a camera, wifi, 3g bluetooth, stb...?)
és 4.1-es verzió nincs is ami stabil? és a sabsa magyar?ill van magyar nyelv is?
és aa infinity 1.35 láttam frissítve van ő most már jó, igazából én 4.1 sense -et szeretnék feltenni