Köszönöm szépen az infót, most már ennyivel is okosabb lettem. Én az elmúlt napokban kipróbáltam a sabsa prime 4-4.1-et,utána a friss trickdroid-ot is,de nagyon hamar belassulnak...telepítés után gyönyörűek,de ahogy belakom,máris idegesítően lassúak lesznek.
Sajna sense nélkül nehezen viselem el a telefonomat,viszont visszafelé nehéz lépni.
Azt olvastam az xda-n az egyik ICS rom topicban, hogy nem szabad gingerbread ROM-ból származó titanium, vagy mybackup mentéseket ICS ROM-ban visszaállítani.
Nálam is ugyanez volt a helyzet mint nálad, hogy feltettem egy ICS romot (gyors mint állat üresen) visszapakoltam TB mentéseimet, és másnap délután már nem tudtam felvenni a bejövő hívást sem, annyira belassult.
Most Unityt tettem fel, és ezzel már egyenként tettem vissza az appokat, amiket használok. Eddíg -azon kívül, hogy esetenként 97Mb-ra lemegy a szabad RAM és feladatkezelőt kell használnom- nem volt ilyen bajom vele.
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy még közel nem tettem vissza az összes appot amik korábban a telefonon voltak.
Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire HD-ről