2025, 01 04, 13:30:20

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952128 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Mano66

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15700 Dátum: 2012, 09 07, 07:51:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Juicedefender Ultimate 3.5.6 ez egy régi verzió? vagy ez van fent a play play?

Itt az ujabb.Ezt az oldalt mentsd el. ;) Rendszerint itt vannak a legujabbak.

Azon az oldalon már nem jo a letöltés.Itt egy müködő.

Katt a "Probierz"-re.

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #15701 Dátum: 2012, 09 07, 07:59:30 »
Na helló. A mai nap reggelén furcsa idétlen jelenséggel találkoztam. Szerettem volna telepíteni egy programot, a neve Prefectly Clear 1.20-at de annyival fejeződött be a telepítés , hogy kiírta nincs elég tárhely. Gondoltam megnézem hol van a probléma, de azzal szembesültem hogy a belső tárhelyen van még 500Mb helyem, a kártyán pedig 1,2Gb. A 10Mb-s program pedig nem akar települni. Probáltam visszatelepíteni az eddig használt Perfectly Clear 1.08-as verzióját de ugyanaz a mese. Aztán probálkoztam egy játékkal ami kb 30Mb ...habozás nélkül felment.Valakinek valami ötlete a megoldásra ?Most ujraindítom a telefont és várom a csodát :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mano66

« Reply #15702 Dátum: 2012, 09 07, 08:12:57 »
Na helló. A mai nap reggelén furcsa idétlen jelenséggel találkoztam. Szerettem volna telepíteni egy programot, a neve Prefectly Clear 1.20-at de annyival fejeződött be a telepítés , hogy kiírta nincs elég tárhely. Gondoltam megnézem hol van a probléma, de azzal szembesültem hogy a belső tárhelyen van még 500Mb helyem, a kártyán pedig 1,2Gb. A 10Mb-s program pedig nem akar települni. Probáltam visszatelepíteni az eddig használt Perfectly Clear 1.08-as verzióját de ugyanaz a mese. Aztán probálkoztam egy játékkal ami kb 30Mb ...habozás nélkül felment.Valakinek valami ötlete a megoldásra ?Most ujraindítom a telefont és várom a csodát :)

Nincs fent véletlen a "LuckyPatcher" mert az csinál ilyeneket.Legalább is nálam amikor fent volt addig nem tudtam semmit telepiteni.Töröltem ,feltelepitettem amit akartam,majd vissza a LuckyPatcher-t.

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #15703 Dátum: 2012, 09 07, 08:25:23 »
Nincs fent véletlen a "LuckyPatcher" mert az csinál ilyeneket.Legalább is nálam amikor fent volt addig nem tudtam semmit telepiteni.Töröltem ,feltelepitettem amit akartam,majd vissza a LuckyPatcher-t.

Na megjött a csoda, persze nem ilyen égi értelemben :)).Na szóval a problémának tényleg köze van a LuckyPatcher-hez. Én nem úgy oldottam meg, hogy letöröltem a lucky-t, hanem a következő eljárással:

Lucky Patcher -> MENU -> Troubleshooting -> Remove fixes and backups (insufficient storage avaible)

Amúgy köszönöm a tippet !
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető oryi

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: Android: Virtuous Infinity v1.35.0, ICS, Sense4 Radio: 12.65.60.29_26.14.04.28_M
« Reply #15704 Dátum: 2012, 09 07, 08:30:26 »
Én is kipróbálnám ezt a progit, megosztanád velem?

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #15705 Dátum: 2012, 09 07, 08:48:27 »
Én is kipróbálnám ezt a progit, megosztanád velem?

el tudom küldeni privátban esetleg az apk fájlt (csak kell egy e-mail cím)... az gyorsabb szerintem.

Nem elérhető lacika888

• PDA ROM: MIUI 3.2.22
« Reply #15706 Dátum: 2012, 09 07, 08:57:05 »
Biztos semmi lehet hogy meg ma megprobalom. De legkesobb holnap;) Ilyen icecold stb romokat teszteltem es nem tetszett amit lattam a Sense ROM-ok utan....

A Virtuous ROM-bol ami nekem hianyzik:
Hirek widget
DockMod (nem a car mod)
Agenda (fb szulinapok ertesitessel)
RCMix beallitasok
A feher billentyuzetek es tarcsazo fekete brtukkel (MIERT KELL EZ A SOK FEKETE?? Senki nem hasznalja nappal a telefonjat????)
Navigacios gombok az alap billentyuzet alol
Appdrawer customizacio, nekem kenyelmetlen ez az oldalra ugralas...
.....

Sziasztok,
Tegnap feltettem a Sabsa Prime v4 ROM-t. Nekem, majdnem minden működik, idáig. :taps:
Ebből a  hozzászólásból az olvasható, hogy a tárcsázó tud fehér lenni, fekete betűkkel. Azt szeretném kérdezni, hogy miként lehet ezt beállítani?
Idáig egy hibát találtam. A gyári headset nyomógombjai nem üzemelnek. Tud erre valaki megoldást? :ima:

Még egy kérdésem volna. Az XDA Fórumában azt látom, hogy OTA-val Sabsa Prime v4.1-s verziót lehet elérni.
Mi a különbség? Ha bootloaderből telepítettem, akkor hogyan tudom a 4.0-t frissíteni 4.1-re (hogyan tudom az OTA-t használmi?

Köszönettel:

lacika888

Nem elérhető oryi

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA ROM: Android: Virtuous Infinity v1.35.0, ICS, Sense4 Radio: 12.65.60.29_26.14.04.28_M
« Reply #15707 Dátum: 2012, 09 07, 09:46:23 »

el tudom küldeni privátban esetleg az apk fájlt (csak kell egy e-mail cím)... az gyorsabb szerintem.
Köszönöm, már megvan!

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #15708 Dátum: 2012, 09 07, 10:23:36 »
Oké

Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről

Nem elérhető Roberto733

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD sense 4.0 infinity 1.33
  • PDA ROM: HTC Desire HD sense 4.0 infinity 1.33
« Reply #15709 Dátum: 2012, 09 07, 13:45:41 »
nagyon szépen köszönöm  Mano66-nak a linket le is töltöttem  :D fel is telepítettem a play-en úgy is látszik hogy telepítve van de sajna most sincs benne a setting csak help és status nem értem mi lehet a gond :( esetleg tipp? köszi

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #15710 Dátum: 2012, 09 07, 14:46:45 »
Sziasztok!

Feltettem én is ezt az új ROM-ot (Sabsa Prime v4.1), bejelentkeztem a google fiókommal, de nem érem el az alkalmazásaimat! A Play Webes felületéből is eltűnt a DHD-m!

Mi lehet a gond?
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető Mano66

« Reply #15711 Dátum: 2012, 09 07, 15:12:04 »
Sziasztok!

Feltettem én is ezt az új ROM-ot (Sabsa Prime v4.1), bejelentkeztem a google fiókommal, de nem érem el az alkalmazásaimat! A Play Webes felületéből is eltűnt a DHD-m!

Mi lehet a gond?

Sajna nem tudok segiteni.Mert a srác romjai soha nem voltak szimpatikusak az eldugott hibák miatt.Mindig volt olyan,hogy használat közben derült ki,hogy használhatatlan részemre.Lehet gyors,szép,de mindig van valami amit kihagy.Az Infinity lasabb,de stabilabb már most mint a Sabsa Prime.Ha valaki oda figyel és telepités előtt kitakaritja a felesleges fájlokat,a csengő és értesitési hangokat az SD-re telepiti még gyorsul is az eredetihez képest. ;)

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15712 Dátum: 2012, 09 07, 15:40:14 »
Sajna nem tudok segiteni.Mert a srác romjai soha nem voltak szimpatikusak az eldugott hibák miatt.Mindig volt olyan,hogy használat közben derült ki,hogy használhatatlan részemre.Lehet gyors,szép,de mindig van valami amit kihagy.Az Infinity lasabb,de stabilabb már most mint a Sabsa Prime.Ha valaki oda figyel és telepités előtt kitakaritja a felesleges fájlokat,a csengő és értesitési hangokat az SD-re telepiti még gyorsul is az eredetihez képest. ;)

Egy teló újraindítás a problémám megoldotta, bár webes felületen még mindig nem látom, lehet egy ki be jelentkezés nem ártana, de nem fontos. Csak hirtelen megijedtem, amikor újra meg akarta velem vásároltatni a Titanium Backup pro verziót 13xx ft-ért...

Amúgy nem a legjobb a cucc, az tuti, pl elcseszte a natív facebook klienst, hibás aláírással nem engedi frissíteni, szerencsére a FB nálam bloatware kategória, szóval TB törlés vár rá, azért kíváncsiságból utána felteszem majd, hogy úgy engedi e.
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető OTee

• Navigáció / Navigation: Note 3/SGS III
  • PDA: Note 3/SGS III
  • PDA ROM: CivZ_Flex_Lollipop 5.0/Official 4.3
« Reply #15713 Dátum: 2012, 09 07, 17:30:40 »

:taps: :taps: :taps: Egyet kell értsek, sőt, nekem a mostanában megjelent összes JB + Sense rommal ugyanez a tapasztalatom!
Vissza kellett térnem a jó kis CM10-re, mert a hiába akartam újra beállni a Sense-rajongók közé, nem megy!
Lassú, a fényképezőtől újraindul, v színes csíkos képet készít, LASSÚ, LASSÚ, nem áll kézre mióta kipróbáltam a GO Launchert (pl. értesítési sáv lehúzás, beállítás bárhonnan) Exchange nem működik  stb ...
4-5 féle romot próbáltam az utóbbi időben, de sajnos a Sense-ek nem jöttek be.
Számomra régóta a CM romok az etalonok, folyamatos 3G, WiFi, GPS, 1/2-1 óra telefon mellett is elmegy 14-16 órát, minden progim megy rajtuk.

OTee
>>Note 3 <<
ROM: CivZ_Flex_Lollipop 5.0

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #15714 Dátum: 2012, 09 07, 20:44:25 »
Sziasztok!

Mi lehet a gond?

Egy ideig olvasgattam a Sabsa Prime topicját és ott írtak is erről, hogy a play-al és a facebook-al gondok vannak.
Olyasmit olvastam, hogy a gapps-t kell telepíteni és az megoldja ezt a problémát.

Nem elérhető marosige

• PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: stock
« Reply #15715 Dátum: 2012, 09 08, 12:11:31 »
Sziasztok!
Sajnos leejtettem a telefonomat és azóta néha vibrál a kijelzője. (Semmi karc meg látható sérülés nem lett csak a vibrálás) Ha gombbal lekapcsolom a kijelzőt és visszakapcsolom akkor néha megjavul, néha jobban villog. Illetve kijelző kikapcsoláskor néha nem lekapcsol hanem ugyan azt a képet vetíti ki ami lassan elsötétül. Először azt hittem, hogy ROM bug, de minden ROMnál, sőt bootloaderben is villog szóval szerintem a kijelző sérülhetett valahogy meg.
Valaki már találkozott ilyen hibával? Mit érdemes csinálni? Megpróbálni garanciára becserélni (nem mondom meg h leesett) vagy hova érdemes vinni, mennyiért cserélik?
Köszi!
Üdv.: Gergő

Nem elérhető csikimara

• PDA: Samsung Note 4 SM-N910F
  • PDA ROM: PDA ROM:gyári 6.0.1
« Reply #15716 Dátum: 2012, 09 08, 12:34:47 »
Egy ideig olvasgattam a Sabsa Prime topicját és ott írtak is erről, hogy a play-al és a facebook-al gondok vannak.
Olyasmit olvastam, hogy a gapps-t kell telepíteni és az megoldja ezt a problémát.
Én még mindig erőltetem a Sabsa Prime-ot,tudom,hogy nem tökéletes,de ez tetszik nekem. A kérdés,hogy mi az a gapps,és hol találom meg ehhez a romhoz?

Nem elérhető rosencrantz

• PDA: LG 4G
  • PDA ROM: Android 6.0
« Reply #15717 Dátum: 2012, 09 08, 14:56:56 »
Sziasztok,

nem tudom, tud-e valaki segíteni, az a bajom, hogy a másfél éves htc desire hd-m kegyetlenül lelassult. minden funkciónál lassan indul, még a telefonálás befejezése is gondot okoz neki. nincs rajta vírus, nincs agyonpakolva appokkal, de mégis.

teljesen gyári, 2.3.5.-ös androiddal. nem értek a dologhoz, csak felhasználó vagyok.  mit lehet szerintetek tenni?

Előre is köszi, ha valaki válaszol.

Nem elérhető Roberto733

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD sense 4.0 infinity 1.33
  • PDA ROM: HTC Desire HD sense 4.0 infinity 1.33
« Reply #15718 Dátum: 2012, 09 08, 19:36:43 »
 Az ad kártyád hogy áll? Mert ha több mint 50-60% akkor is belassúl

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #15719 Dátum: 2012, 09 08, 19:59:11 »
Höhöh... Láttátok a nemrég megjelenő trickdroid-ot ?:)... Nagyon jónak tűnik :D

Nem elérhető grind

• Support-ER
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: 6.1.3
« Reply #15720 Dátum: 2012, 09 08, 22:23:31 »
Höhöh... Láttátok a nemrég megjelenő trickdroid-ot ?:)... Nagyon jónak tűnik :D

Én is láttam, de xda-n nagyon sokan panaszkodnak rá, sok "gyerek" problémája van  :'(

Nem elérhető rosencrantz

• PDA: LG 4G
  • PDA ROM: Android 6.0
« Reply #15721 Dátum: 2012, 09 08, 23:27:18 »
Az ad kártyád hogy áll? Mert ha több mint 50-60% akkor is belassúl

8GB-ból 3GB használt...

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15722 Dátum: 2012, 09 09, 08:53:22 »

:taps: :taps: :taps: Egyet kell értsek, sőt, nekem a mostanában megjelent összes JB + Sense rommal ugyanez a tapasztalatom!
Vissza kellett térnem a jó kis CM10-re, mert a hiába akartam újra beállni a Sense-rajongók közé, nem megy!
Lassú, a fényképezőtől újraindul, v színes csíkos képet készít, LASSÚ, LASSÚ, nem áll kézre mióta kipróbáltam a GO Launchert (pl. értesítési sáv lehúzás, beállítás bárhonnan) Exchange nem működik  stb ...
4-5 féle romot próbáltam az utóbbi időben, de sajnos a Sense-ek nem jöttek be.
Számomra régóta a CM romok az etalonok, folyamatos 3G, WiFi, GPS, 1/2-1 óra telefon mellett is elmegy 14-16 órát, minden progim megy rajtuk.

OTee

Nekem is jobban tetszett a CM. Azért tettem vissza sense romot (először valami 3.6-os Blackoutot, utána meg ezt a sabsát. Blackout jó volt, ez a sabsa nem marad sokáig... nagyon nem tetszik)

Van már 100%-osan működő sense nélküli rom? Foto + video elsődleges szempont!
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15723 Dátum: 2012, 09 09, 09:12:37 »
Én még mindig erőltetem a Sabsa Prime-ot,tudom,hogy nem tökéletes,de ez tetszik nekem. A kérdés,hogy mi az a gapps,és hol találom meg ehhez a romhoz?

gapps = Google Apps. Valami jogi izé miatt nem lehetne romokba betenni. Annyira nem vágom. Azt tudom, hogy az eredeti módosítatlan Google rendszeralkalmazásokat tartalmazza, pl Play, Maps, stb.

Innen letöltheted: You are not allowed to view links. Register or Login

Javaslom a CM10-es csomagot, az a legfrissebb, bár telepítés után így is fog frissíteni.
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető Mano66

« Reply #15724 Dátum: 2012, 09 09, 09:18:24 »
Nekem is jobban tetszett a CM. Azért tettem vissza sense romot (először valami 3.6-os Blackoutot, utána meg ezt a sabsát. Blackout jó volt, ez a sabsa nem marad sokáig... nagyon nem tetszik)

Van már 100%-osan működő sense nélküli rom? Foto + video elsődleges szempont!

Probáld ki a JellyBean - JELLYTIME-ot.Igaz RC,még nem a végleges.De már jobb mint az IceColdSandwich.
Foto + video is müködik rendesen.720-ban is vessz már fel.