most kaptam a lenti facse posztra válaszként:
Hivatalos htc read a dhd mizériára:
"Hallottuk a visszajelzéseket azzal kapcsolatban, hogy a Desire HD nem kapja meg az Ice Cream Sandwich frissítést, és megértjük, hogy ez egy kissé ellentmondásos döntésnek tűnhet.
A dolog hátterében az áll, hogy a HTC Desire HD partíciói a Gingerbread rendszerhez lettek alakítva, a nagyobb területet igénylő Ice Cream Sandwich miatt ez megváltozna, tehát újrapartícionálásra lenne szükség – ez pedig a felhasználói adatok törlésével járna. Megértjük, hogy a hozzáértőbbek számára ez egy elfogadható helyzet, de úgy gondoljuk, hogy az átlagfelhasználókat túl nagy kellemetlenség érné.
Megvizsgáltuk annak a lehetőségét is, hogy az egész szoftvercsomag méretét lecsökkentsük, azonban olyan szolgáltatásokat kellene kivennünk, amiket a felhasználók jelenleg is használnak – így ez sem elfogadható lépés.
Ezen kívül egyéb technikai korlátok is vannak, emiatt a felhasználói élmény negatívan változna. Mi abban hiszünk, hogy egy frissítésnek minden esetben növelnie kell ezt a bizonyos felhasználói élményt, és minden esetben meg kell felelnie a kritériumoknak. Bár jól tudjuk, hogy ez a határozat sokakban csalódást vált ki, úgy véljük, a felhasználói élmény túl fontos. Belátjuk, hogy ez a döntés eltér az előző közleményünktől, és igazán sajnáljuk a kialakult helyzetet."
Magyar forrás: You are not allowed to view links.
Register or Login
Eredeti forrás: You are not allowed to view links.
Register or Login
Két szösszenet a htc bejelentése utáni hozzászólásokból:
"A HTC nagyon csúnyán játszik, kb mint LG, és elássa a régi renoméját. És ne gyertek azzal, hogy milyen csúcsmobilt adott ki, mert nézzük majd meg őket 1 évesen, mit kapnak vajon…"
"Hehe, még szerencse, hogy a Desire telefonom után (éppen emiatt a hozzáállás miatt) nem vettem többé HTC-t. És ez így is marad, mert látom nem tanultak a vágott szeműek a masszív vevőveszítésből… Lejtmenet ezerrel… lúzerek."
...ezek után nem csodálom, hogy sok vásárló elpártol.
Egyébként ilyen gyenge kifogást a gyártó részéről ki sem mertem adni. Vicc az egész.
Most vegyek 1 ONE X-t 130-150 e Ft-ért aztán 1 év múlva ugyan ez a mizéria ?
Inkább marad a DHD még 1 darabig (android + sense nagyon bírom)aztán majd meglátom.