2025, 01 09, 20:48:55

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952784 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
  • PDA: ONEPLUS 3T 128 GB
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15450 Dátum: 2012, 07 29, 10:11:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
egy érdekes beszélgetésem van facebookon, még nem tudom h htc emberrel-e.
aki tag, az ha minden igaz rá tud nézni:

Mi az a hsz amit töröltek ? Fel tudod ide rakni ?

Nem elérhető MaciLaci1970

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #15451 Dátum: 2012, 07 29, 11:33:28 »
egy érdekes beszélgetésem van facebookon, még nem tudom h htc emberrel-e.
aki tag, az ha minden igaz rá tud nézni:
Amennyiben tényleg a HTC embere akkor nagyobb a baj a céggel mint gondoltam, ilyen hozzáállással nemcsak, hogy nem szereznek újabb ügyfeleket, hanem még a régieket is elveszítik.
Ha viszont csak egy önjelölt igazságosztó akkor meg jár neki a "Köszönjük Emese!!!"

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #15452 Dátum: 2012, 07 29, 17:56:18 »

Mi az a hsz amit töröltek ? Fel tudod ide rakni ?

a hozzászólásom csak egy linkelt cikk volt miszerint a zte 1 hét alatt frissítette telefonját 4.1 androidra. ennyit fűztem hozzá:

ezt hívják extra szégyennek.
 a htc tavaly október óta nem bírta a termékpalettáját frissíteni android 4.0-ra és 3/4 év kellett h rájöjjenek dhd-re nem is fog menni..
 ehhez képest egy zte 1 hét alatt összedobja az android 4.1-et a telójára... lehet hogy gány munka, tudom h nincs sense, na de könyörgöm, akkor is... miről beszélünk már?? egy zte jobban dolgozik és többet tesz a felhasználóiért mint egy htc?? nagyon úgy néz ki... és még mennyivel olcsóbb is??
 ez egy olyan dolog amit SOHA nem hittem volna el h bekövetkezhet!

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #15453 Dátum: 2012, 07 29, 19:34:58 »

a hozzászólásom csak egy linkelt cikk volt miszerint a zte 1 hét alatt frissítette telefonját 4.1 androidra. ennyit fűztem hozzá:

a htc tavaly október óta nem bírta a termékpalettáját frissíteni android 4.0-ra és 3/4 év kellett h rájöjjenek dhd-re nem is fog menni..
 ehhez képest egy zte 1 hét alatt összedobja az android 4.1-et a telójára... lehet hogy gány munka, tudom h nincs sense, na de könyörgöm, akkor is... miről beszélünk már?? egy zte jobban dolgozik és többet tesz a felhasználóiért mint egy htc?? nagyon úgy néz ki... és még mennyivel olcsóbb is??

Miért, amit nekem válaszolt ez az emberke, az sem jobb. Szted valamelyik balfax HTC-s emberke regelt egy kamuprofilt, és azon oltja az elégedetlen felhasználókat?
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15454 Dátum: 2012, 07 29, 21:09:07 »
Miért, amit nekem válaszolt ez az emberke, az sem jobb. Szted valamelyik balfax HTC-s emberke regelt egy kamuprofilt, és azon oltja az elégedetlen felhasználókat?

nem hinném... miután tudtommal nincs hivatalos márkaképviselet, ezért gyaníthatóan nem hivatalos dolgozók viszik az oldalt..

az hogy lekerült a link és a hsz az oldalról bizonyítja h szanálás van, a kérdés az h a pampogó user az oldal adminjai közé tartozik-e avagy sem.. erre nem tudom a választ..

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
  • PDA: ONEPLUS 3T 128 GB
« Reply #15455 Dátum: 2012, 07 29, 21:12:20 »

Nem csodálom h ezt törölték (jelzem igazad van) elég nagy blama rájuk nézve.
Akivel meg vívtál az sztm szimplán1 k....g.
Ami nagyon fáj az az h a htc a mai napig nem adott ki egy hivatalos közleményt.
Nagyon gondolkodom merre tovább, milyen telót vegyek.
Egy darabig még marad a DHD de előbb utóbb dönteni kell.
Felmerült bennem a kérdés ha veszek egy ONE X-t 130-150 e Ft-ért akkor azzal is így járok ?

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15456 Dátum: 2012, 07 29, 21:33:38 »
Nem csodálom h ezt törölték (jelzem igazad van) elég nagy blama rájuk nézve.
Akivel meg vívtál az sztm szimplán1 k....g.
Ami nagyon fáj az az h a htc a mai napig nem adott ki egy hivatalos közleményt.
Nagyon gondolkodom merre tovább, milyen telót vegyek.
Egy darabig még marad a DHD de előbb utóbb dönteni kell.
Felmerült bennem a kérdés ha veszek egy ONE X-t 130-150 e Ft-ért akkor azzal is így járok ?

igazából nagyon nem érdekel a dolog, mert akkor rakom fel az ics-t amikor akarom, de amúgy sem használnám ki, megvagyok a 2.3.5-tel bőven.. csak azért jártattam a számat hogy meglegyen a visszajelzés a cég felé mert ugye korrektnek nem gondolom az eljárást.
én pár hónapja vettem a dhd-t és sztem ezt most 2014-ig fogom még használni minimum... annyira nem vagyok telefonmániás, az előző telefonom 5 évig bírta és You are not allowed to view links. Register or Login volt :D
2014-ben majd kiderül h one x vagy valami más htc lesz-e a befutó... különben is lehet hogy addigra jön egy másik igényes gyártó, és nem biztos h akkorra az androidos telefon lesz az ami nekem kelleni fog :)

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15457 Dátum: 2012, 07 30, 09:13:05 »
Én nem tudom, még mindig ámulok a 4.0.4 gyönyörűségén. Főleg sense nélkül, olyan gyors mint az állat. Csak a kernelt adják ki, a szoftvert lekakilom, mert nem hiszem hogy sense-s romot vissza fogok még tenni.

300 mega szabad memória!!! Próbáld elérni sense-el.
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #15458 Dátum: 2012, 07 30, 12:39:42 »
Új Radio+Ril a DHD-hez.

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15459 Dátum: 2012, 07 30, 12:44:05 »
Én nem tudom, még mindig ámulok a 4.0.4 gyönyörűségén. Főleg sense nélkül, olyan gyors mint az állat. Csak a kernelt adják ki, a szoftvert lekakilom, mert nem hiszem hogy sense-s romot vissza fogok még tenni.

300 mega szabad memória!!! Próbáld elérni sense-el.
a cm meg a miui összesen bezabál 80-90mb memóriát a többi szabad... de annyival mégsem gyorsabb mint egy senses rom ami belak 3-400 mb ramot.. ergo nekem tökéletesen megfelel 100-200mb szabad ram is, ettől nem lesz lassabb a telóm... ellenben olyan szolgáltatáscsomagot kapok rá amit nem kell egyesével rápaszírozni a villámgyors androidra lassítva azt ezzel :) (nem mellékesen dobj fel egy cm7.2-t a 2.3.7-tel az is úgy hasít h az állad leesik... nem feltétlenül a 4.0.4 függő..)
eleve nem is találok mindenre alternatívát, ha meg minden  censored t felpakolok, akkor lassabb lesz mint egy mezei sense-s android... úgyhogy nálam még mindig a sense a nyerő szabad ram ide, szabad ram oda... videót és zenét még nem szerkesztek dhd-n ami igényelné a sok memóriát :)

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15460 Dátum: 2012, 07 30, 12:44:41 »
Új Radio+Ril a DHD-hez.

szőkenőkérdés: ez mire jó mi az előnye és hogy kell felrakni? :D

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15461 Dátum: 2012, 07 30, 13:17:44 »
Új Radio+Ril a DHD-hez.

Ööö ezt feltehetem ICS romra is? Honnan származik, ki adta ki? És mit tud többet?
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15462 Dátum: 2012, 07 30, 13:19:21 »
a cm meg a miui összesen bezabál 80-90mb memóriát a többi szabad... de annyival mégsem gyorsabb mint egy senses rom ami belak 3-400 mb ramot.. ergo nekem tökéletesen megfelel 100-200mb szabad ram is, ettől nem lesz lassabb a telóm... ellenben olyan szolgáltatáscsomagot kapok rá amit nem kell egyesével rápaszírozni a villámgyors androidra lassítva azt ezzel :) (nem mellékesen dobj fel egy cm7.2-t a 2.3.7-tel az is úgy hasít h az állad leesik... nem feltétlenül a 4.0.4 függő..)
eleve nem is találok mindenre alternatívát, ha meg minden  censored t felpakolok, akkor lassabb lesz mint egy mezei sense-s android... úgyhogy nálam még mindig a sense a nyerő szabad ram ide, szabad ram oda... videót és zenét még nem szerkesztek dhd-n ami igényelné a sok memóriát :)

Én nem használtam sense cuccokat nagyon. Amit meg igen, az benne van alapból vagy letölthető (naptár, mail kliens, időjárás, ennyi.)
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #15463 Dátum: 2012, 07 30, 13:32:53 »
Ööö ezt feltehetem ICS romra is? Honnan származik, ki adta ki? És mit tud többet?

Felteheted ICS-re is.Forrás XDA.Ma került fel.ICS-re nem kell RIL csere.

_ap_:A GY.I.K-ban levan irva ,hogy kell telepiteni.

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15464 Dátum: 2012, 07 30, 13:39:28 »
Felteheted ICS-re is.Forrás XDA.Ma került fel.ICS-re nem kell RIL csere.

_ap_:A GY.I.K-ban levan irva ,hogy kell telepiteni.

Gyengus angolommal azt olvastam, hogy sokkal jobb a térerő (nekem amúgy is ez az egyik gondom a mostani ICS-es ROM-al, hogy a wifi és 3g is gyenguci.

Próbáltad már feltenni? Neked mit okozott eredményt?
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15465 Dátum: 2012, 07 30, 13:41:50 »
Én nem használtam sense cuccokat nagyon. Amit meg igen, az benne van alapból vagy letölthető (naptár, mail kliens, időjárás, ennyi.)

én widgetpárti vagyok, az idő/járás a zene, a facse az sms az email mind widgetben van kinn. ebből nem találtam olyan alternatívát ami az emileket, és sms-eket anélkül tudná megjeleníteni hasonló módon, hogy ne raknak fel olyan klienst ami külön kezeli az egész rendszert.. ezekkel meg csak a gond van mert csak saját magába hajlandó exportálni importálni, így ha mást akarok felrakni akkor cumizok annak rendje és módja szerint. egyedül a GO launcher (merthogy launcher is kell ám a mezei androidra) az ami komplett csomag, de az sem teljes. de a sense mellett szól a tárcsázó, névjegyzék funkció is ugyanúgy mint a megosztás mert ott az is kényelmes gyors és kézre eső.. Az óra funkciók (ébresztő, időzítő/stopper) is megérne egy külön misét. Senseben integrálva van egy csomagban és a pörgetős módszerrel másodpercek alatt elintézhető minden ami kell... ilyen alternatívát sem találtam még.
egyszó mint száz, jelenleg még nem találtam ingyenes sense alternatívát (bankkártyát nem tudok használni így a fizetősek kilőve) pedig anno a cm-nél egy hetet rászántam h utánajárjak mert az nagyon bejött..

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15466 Dátum: 2012, 07 30, 13:44:33 »

én widgetpárti vagyok, az idő/járás a zene, a facse az sms az email mind widgetben van kinn. ebből nem találtam olyan alternatívát ami az emileket, és sms-eket anélkül tudná megjeleníteni hasonló módon, hogy ne raknak fel olyan klienst ami külön kezeli az egész rendszert.. ezekkel meg csak a gond van mert csak saját magába hajlandó exportálni importálni, így ha mást akarok felrakni akkor cumizok annak rendje és módja szerint. egyedül a GO launcher (merthogy launcher is kell ám a mezei androidra) az ami komplett csomag, de az sem teljes. de a sense mellett szól a tárcsázó, névjegyzék funkció is ugyanúgy mint a megosztás mert ott az is kényelmes gyors és kézre eső.. Az óra funkciók (ébresztő, időzítő/stopper) is megérne egy külön misét. Senseben integrálva van egy csomagban és a pörgetős módszerrel másodpercek alatt elintézhető minden ami kell... ilyen alternatívát sem találtam még.
egyszó mint száz, jelenleg még nem találtam ingyenes sense alternatívát (bankkártyát nem tudok használni így a fizetősek kilőve) pedig anno a cm-nél egy hetet rászántam h utánajárjak mert az nagyon bejött..

Én nem nagyon használok widgeteket, csak óra/időjárást. Azt meg vettem még anno 23 Ft-ért amikor egy nagy akció volt a play-en. Bankkártyát hhogy nem tudsz használni? Nincs kártyád? Amúgy meg mindent meg lehet találni a neten.
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15467 Dátum: 2012, 07 30, 15:02:33 »
Én nem nagyon használok widgeteket, csak óra/időjárást. Azt meg vettem még anno 23 Ft-ért amikor egy nagy akció volt a play-en. Bankkártyát hhogy nem tudsz használni? Nincs kártyád? Amúgy meg mindent meg lehet találni a neten.

több dolog miatt nem tudok használni... egyrészt azért mert sosem utalok rá pénzt, így nincs rajta. másrészt azért, mert sosem használom így aktiválva sincs :D harmadrészt azért, mert ha jól tudom nem is alkalmas netes vásárlásra :)
egyébként a lenti widgeteket használom sms-re és emailra és még nem találkoztam ilyennel a store-on, csak a listás megjelenítésűvel.. az meg nekem nem kell.
az időjárás/idő widgetek 90%-a nem tud aktuális helyet, amelyik meg tud az nem tud magyarul... eddig 1 kivétellel talákoztam, a flip sense-vel, de annak meg nem szép a megjelenése.. (hogy a teljes képernyős animációról ne is beszéljünk)
jelenleg a gabbana 4.0-s sense megjelenítést használom a sense 3.5-n ez teljesen tökéletes, max csak az emberek átszabása nem sikerült tökéletesen flat-ra
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15468 Dátum: 2012, 07 30, 15:19:57 »

több dolog miatt nem tudok használni... egyrészt azért mert sosem utalok rá pénzt, így nincs rajta. másrészt azért, mert sosem használom így aktiválva sincs :D harmadrészt azért, mert ha jól tudom nem is alkalmas netes vásárlásra :)
egyébként a lenti widgeteket használom sms-re és emailra és még nem találkoztam ilyennel a store-on, csak a listás megjelenítésűvel.. az meg nekem nem kell.
az időjárás/idő widgetek 90%-a nem tud aktuális helyet, amelyik meg tud az nem tud magyarul... eddig 1 kivétellel talákoztam, a flip sense-vel, de annak meg nem szép a megjelenése.. (hogy a teljes képernyős animációról ne is beszéljünk)
jelenleg a gabbana 4.0-s sense megjelenítést használom a sense 3.5-n ez teljesen tökéletes, max csak az emberek átszabása nem sikerült tökéletesen flat-ra
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15469 Dátum: 2012, 07 30, 15:22:01 »
Amúgy egy dolog hiányzik, rájöttem: Időjárás berakása élő háttérképként. (amúgy a Fancy még az ablaktörlő effektet is tartalmazza)
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15470 Dátum: 2012, 07 30, 15:34:14 »
Ja ez amúgy milyen, próbáltad már?
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15471 Dátum: 2012, 07 30, 16:09:40 »
Ja ez amúgy milyen, próbáltad már?

Igen, próbáltam, de nem jött be... a fancy widgets-nél is zavar h majdnem a teljes widget mögött ott van a háttérkép... ez nem tetszett a sense3.5-ben sem.. letakarja a képernyő tetejét..
ettől függetlenül ez csak 1 widget, a többi számomra szükséges sense funkció még nincs kiváltva :)

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15472 Dátum: 2012, 07 30, 16:11:38 »
most kaptam a lenti facse posztra válaszként:
Hivatalos htc read a dhd mizériára:

"Hallottuk a visszajelzéseket azzal kapcsolatban, hogy a Desire HD nem kapja meg az Ice Cream Sandwich frissítést, és megértjük, hogy ez egy kissé ellentmondásos döntésnek tűnhet.

A dolog hátterében az áll, hogy a HTC Desire HD partíciói a Gingerbread rendszerhez lettek alakítva, a nagyobb területet igénylő Ice Cream Sandwich miatt ez megváltozna, tehát újrapartícionálásra lenne szükség – ez pedig a felhasználói adatok törlésével járna. Megértjük, hogy a hozzáértőbbek számára ez egy elfogadható helyzet, de úgy gondoljuk, hogy az átlagfelhasználókat túl nagy kellemetlenség érné.

Megvizsgáltuk annak a lehetőségét is, hogy az egész szoftvercsomag méretét lecsökkentsük, azonban olyan szolgáltatásokat kellene kivennünk, amiket a felhasználók jelenleg is használnak – így ez sem elfogadható lépés.

Ezen kívül egyéb technikai korlátok is vannak, emiatt a felhasználói élmény negatívan változna. Mi abban hiszünk, hogy egy frissítésnek minden esetben növelnie kell ezt a bizonyos felhasználói élményt, és minden esetben meg kell felelnie a kritériumoknak. Bár jól tudjuk, hogy ez a határozat sokakban csalódást vált ki, úgy véljük, a felhasználói élmény túl fontos. Belátjuk, hogy ez a döntés eltér az előző közleményünktől, és igazán sajnáljuk a kialakult helyzetet.
"

Magyar forrás: You are not allowed to view links. Register or Login
Eredeti forrás: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15473 Dátum: 2012, 07 30, 16:47:48 »
most kaptam a lenti facse posztra válaszként:
Hivatalos htc read a dhd mizériára:

"Hallottuk a visszajelzéseket azzal kapcsolatban, hogy a Desire HD nem kapja meg az Ice Cream Sandwich frissítést, és megértjük, hogy ez egy kissé ellentmondásos döntésnek tűnhet.

A dolog hátterében az áll, hogy a HTC Desire HD partíciói a Gingerbread rendszerhez lettek alakítva, a nagyobb területet igénylő Ice Cream Sandwich miatt ez megváltozna, tehát újrapartícionálásra lenne szükség – ez pedig a felhasználói adatok törlésével járna. Megértjük, hogy a hozzáértőbbek számára ez egy elfogadható helyzet, de úgy gondoljuk, hogy az átlagfelhasználókat túl nagy kellemetlenség érné.

Megvizsgáltuk annak a lehetőségét is, hogy az egész szoftvercsomag méretét lecsökkentsük, azonban olyan szolgáltatásokat kellene kivennünk, amiket a felhasználók jelenleg is használnak – így ez sem elfogadható lépés.

Ezen kívül egyéb technikai korlátok is vannak, emiatt a felhasználói élmény negatívan változna. Mi abban hiszünk, hogy egy frissítésnek minden esetben növelnie kell ezt a bizonyos felhasználói élményt, és minden esetben meg kell felelnie a kritériumoknak. Bár jól tudjuk, hogy ez a határozat sokakban csalódást vált ki, úgy véljük, a felhasználói élmény túl fontos. Belátjuk, hogy ez a döntés eltér az előző közleményünktől, és igazán sajnáljuk a kialakult helyzetet.
"

Magyar forrás: You are not allowed to view links. Register or Login
Eredeti forrás: You are not allowed to view links. Register or Login

Na akkor most bízom benne, hogy kiadják a drivereket, és olyan finomat főznek nekünk XDA-s srácok, hogy csak na.
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15474 Dátum: 2012, 07 30, 16:55:48 »
Na akkor most bízom benne, hogy kiadják a drivereket, és olyan finomat főznek nekünk XDA-s srácok, hogy csak na.

én már kértem a hivatalos htc blogon :)