Na feltettem az You are not allowed to view links.
Register or
Login romot
Gyönyörű szép, és ami még fontosabb, nagyon gyors (bár a mentett alkalmazásokat még nem tettem vissza)
Lenne azonban pár kérdésem:
- SMS hang lehet egyedi, csengőhang viszont nem? Ha lehet, akkor hol találom, mert csak midik vannak a felsorolt listában... (próbáltam a ringtones mappába is bemásolni a fájlt)
- Ébresztőre ugyan ez vonatkozik, csak az alerts és notifications mappába másoltam be az mp3-at)
- Hogyan tudom a fényképezőgép beállításait módosítani? Bele van égetve a 8px jpg és nincs se finomságállítás, sem más... És eléggé csúnyácska képet csinál, bár vakuval próbáltam.
- Van valami nagyon jól beállítható kamera / fényképező app, amit ajánlotok CS-re?
Tegnap még több kérdésem is volt, most csak ennyi jut eszembe, majd még kérdezek valszeg
Szerk1:
- A 3G internet nagyon lassú volt tegnap este. Lehet hálózati gond volt, most wifin vagyok. Tapasztalt valaki már ilyet?
- Kernelek. Érdemes lecserélni a beépítettet? Mit tudnak az alternatívak, amit a beépített nem? (előző romnál nem is volt kamerám a beépített kernellel, rcmix kellett neki)