2025, 01 10, 10:45:57

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952836 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető GenT

• Navigáció / Navigation: iGo 8, Sygic 10
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: eredeti 2.3.5
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15350 Dátum: 2012, 07 15, 15:51:05 »
Valaki tudna segíteni a root-olásban? Android 2.3.5 eredeti magyar van rajta. Sokat olvasgattam a témában, de mind bonyolúlt. Valaki tud valami egyszerű megoldást?
Ppc:  HTC HD2, HTC Desire HD

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #15351 Dátum: 2012, 07 15, 16:17:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Valaki tudna segíteni a root-olásban? Android 2.3.5 eredeti magyar van rajta. Sokat olvasgattam a témában, de mind bonyolúlt. Valaki tud valami egyszerű megoldást?
2.3.5-re You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető csikimara

• PDA: Samsung Note 4 SM-N910F
  • PDA ROM: PDA ROM:gyári 6.0.1
« Reply #15352 Dátum: 2012, 07 15, 16:20:46 »
2.3.5-re You are not allowed to view links. Register or Login
Èppen tèged akartalak idèzni,de megelőztèl...màr megint.  :D

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15353 Dátum: 2012, 07 15, 17:01:03 »
Èppen tèged akartalak idèzni,de megelőztèl...màr megint.  :D
Néha benézek Hozzátok... :D
Szerettem a DHD-t,mert tényleg szabad kezet kaptunk a gép felett.Ez most eléggé hiányzik... :(

Nem elérhető csikimara

• PDA: Samsung Note 4 SM-N910F
  • PDA ROM: PDA ROM:gyári 6.0.1
« Reply #15354 Dátum: 2012, 07 15, 22:47:34 »
Néha benézek Hozzátok... :D
Szerettem a DHD-t,mert tényleg szabad kezet kaptunk a gép felett.Ez most eléggé hiányzik... :(
Örülûnk,hogy időnkènt itt vagy...mostansàg nincs nagy pörgès errefele,èn igyekszem a vihar elötti csöndnek betudni. Remèlem,hogy hamarosan megèrkezik a hivatalos ICS nekünk is,ès akkor újból beindul az ipar az XDA oldalon. Bevallom,èn annyira meguntam a viaskodàst a romokkal,hogy visszatettem a gyàrit;ha majd tökèletes lesz a sense 3.6,vagy sense 4,akkor jöhetnek újból a főzött romok. Jó èjt.

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #15355 Dátum: 2012, 07 15, 23:03:18 »
Ez most eléggé hiányzik... :(

1X?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15356 Dátum: 2012, 07 16, 21:20:40 »

1X?
Igen. Várjuk az s-offot...

From my 1X, using Tapatalk 2

Nem elérhető robka1980

• PFC Fan
  • PDA: DHD
« Reply #15357 Dátum: 2012, 07 16, 23:19:15 »
Nagyon köszönöm a részletes leírást ,nekem elsőre sikerült. További jóságot kívánok neked,nektek.udvözlettel robka

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15358 Dátum: 2012, 07 16, 23:34:41 »
Igen. Várjuk az s-offot...

From my 1X, using Tapatalk 2
Azt hittem arra már hawaii dj napfény, megy minden..  :shock: De jó h nincs rá pénzem  ;)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15359 Dátum: 2012, 07 17, 17:34:18 »
Azt hittem arra már hawaii dj napfény, megy minden..  :shock: De jó h nincs rá pénzem  ;)
Természetesen nyitva van a rendszer,de a "hivatalos" unlock messze nem ad annyi lehetőséget,mint az S-OFF.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #15360 Dátum: 2012, 07 18, 08:48:10 »
Sziasztok! Megérkezett a kis készletem a DHD-mhoz, de sajnos időközben eladtam a készüléket, ezért a termékek még teljesen újak!
Amiről szó lenne az egy autós töltő autós tartó és egy bőr tok ennek ára összesen 5000Ft lenne ha esetleg valakit érdekel.

Tel: 06706162672
vagy itt PÜ:)

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #15361 Dátum: 2012, 07 18, 11:12:04 »
Sziasztok! Megérkezett a kis készletem a DHD-mhoz, de sajnos időközben eladtam a készüléket, ezért a termékek még teljesen újak!
Amiről szó lenne az egy autós töltő autós tartó és egy bőr tok ennek ára összesen 5000Ft lenne ha esetleg valakit érdekel.

Tel: 06706162672
vagy itt PÜ:)

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Hidd el eléglett volna a Tartozékok topikban irnod.Nem kell minden hova ugyan azt. ;)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #15362 Dátum: 2012, 07 18, 13:39:29 »
Hidd el eléglett volna a Tartozékok topikban irnod.Nem kell minden hova ugyan azt. ;)

jójó bocsi utána láttam hogy van tartozékok topik is, és utána már nem akartam törölni, gondoltam elfér:)

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15363 Dátum: 2012, 07 18, 22:18:40 »
Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni azoktól akik elég sok romot láttak már. Fejembe vettem, hogy csinálok egy egyszerűbb romtesztet. Tegnap el is kezdtem, átrágtam magam egy csomó rom-on, de tartok tőle nem találtam meg mindegyiket.

A feltételek ami alapján az adott rom szóba jöhet tesztelésre:
- legutóbbi frissítése 2012-es
- minden funkció működik benne (ez az ics-k esetében 480-as kamerát jelent)
- lehetőleg nem csak egy egyszeri fejlesztésű másik rom módosítása
- nem jelezték még hogy a fejlesztés abbamaradt.

Eddig ezeken rágtam át magam:
- RD-MIUI
 - MIUI
 - Cyanogen mod
 - Android Revolution HD
 - RCMix Energized
 - RunnyDroid
 - SmartDroid Reloaded
 - Virtuous Affinity
 - LeeDrOiD HD
 - IceColdSandwich

Mit ajánlotok még tesztelésre? A Sense megléte vagy hiánya irreleváns, csak a fenti szempontok játszanak.

Nem elérhető Mano66

« Reply #15364 Dátum: 2012, 07 19, 08:43:32 »
Mit ajánlotok még tesztelésre? A Sense megléte vagy hiánya irreleváns, csak a fenti szempontok játszanak.

Látom te is beindultál. ;) De szerintem a lelkesedésed alább fog hagyni mert elkeseritelek.Tudtommal a kritériumokat amit felállitottál több rom már nem felel meg.Az ICS+Sense4 páros még nem muzsikál rendesen DHD-n.Az uj JellyBean vonal meg csak az Alpha fázisban van.Az álltalad tesztelt romokbol én is kiprobáltam az összeset,de mindegyikben találtam valamit ami nem tetszett.Gyorsaság,hiányos forditás,használhatoság.Mondjuk,hogy ha egy nap alatt probáltad végig az összeset.Akkor nem is tudtad belakni őket.Hagyni kell nekik 1-2 napot és azután eldönteni,hogy milyen. ;)

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #15365 Dátum: 2012, 07 19, 10:37:16 »
Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni azoktól akik elég sok romot láttak már. Fejembe vettem, hogy csinálok egy egyszerűbb romtesztet. Tegnap el is kezdtem, átrágtam magam egy csomó rom-on, de tartok tőle nem találtam meg mindegyiket.

A feltételek ami alapján az adott rom szóba jöhet tesztelésre:
- legutóbbi frissítése 2012-es
- minden funkció működik benne (ez az ics-k esetében 480-as kamerát jelent)
- lehetőleg nem csak egy egyszeri fejlesztésű másik rom módosítása
- nem jelezték még hogy a fejlesztés abbamaradt.

Eddig ezeken rágtam át magam:
- RD-MIUI
 - MIUI
 - Cyanogen mod
 - Android Revolution HD
 - RCMix Energized
 - RunnyDroid
 - SmartDroid Reloaded
 - Virtuous Affinity
 - LeeDrOiD HD
 - IceColdSandwich

A profilomban szereplő ROM, kernel párosítás + supercharger hibátlan nálam hónapok óta.

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15366 Dátum: 2012, 07 19, 11:12:17 »
Látom te is beindultál. ;) De szerintem a lelkesedésed alább fog hagyni mert elkeseritelek.Tudtommal a kritériumokat amit felállitottál több rom már nem felel meg.Az ICS+Sense4 páros még nem muzsikál rendesen DHD-n.Az uj JellyBean vonal meg csak az Alpha fázisban van.Az álltalad tesztelt romokbol én is kiprobáltam az összeset,de mindegyikben találtam valamit ami nem tetszett.Gyorsaság,hiányos forditás,használhatoság.Mondjuk,hogy ha egy nap alatt probáltad végig az összeset.Akkor nem is tudtad belakni őket.Hagyni kell nekik 1-2 napot és azután eldönteni,hogy milyen. ;)
Félreértesz, teljesítménytesztet csinálok. Az hogy kinek melyik tetszik, egyéni döntés kérdése, nem óhajtok belőle kérdést csinálni :)
A lelkesedésem azért nem fog alábbhagyni mert a lenn felsorolt romokkal már kész vagyok ;)

Nem elérhető Mano66

« Reply #15367 Dátum: 2012, 07 19, 13:47:39 »
Félreértesz, teljesítménytesztet csinálok. Az hogy kinek melyik tetszik, egyéni döntés kérdése, nem óhajtok belőle kérdést csinálni :)
A lelkesedésem azért nem fog alábbhagyni mert a lenn felsorolt romokkal már kész vagyok ;)

Gondolom,hogy te még az a korosztály vagy akinek számit mennyit mutat a Quadrant és a Benchmark teszt.De hidd el az semmit nem jelent.Többet ér,ha simán,gördülékenyen,akadás mentesen fut a rendszer.Nincs lang,fc és ha elinditasz egy programot rögtön betölt.
Ném meg egy romnál,hogy a szűz telepités után mennyit mutatnak a tesztek.Telepitsd fel a szokásos programokat ami használsz.Majd miután használtad egy ideig mérd ujra és csodálkozz. ;)

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15368 Dátum: 2012, 07 19, 14:21:42 »
Gondolom,hogy te még az a korosztály vagy akinek számit mennyit mutat a Quadrant és a Benchmark teszt.De hidd el az semmit nem jelent.Többet ér,ha simán,gördülékenyen,akadás mentesen fut a rendszer.Nincs lang,fc és ha elinditasz egy programot rögtön betölt.
Ném meg egy romnál,hogy a szűz telepités után mennyit mutatnak a tesztek.Telepitsd fel a szokásos programokat ami használsz.Majd miután használtad egy ideig mérd ujra és csodálkozz. ;)
3x-en felül ff informatikai végzettséggel nem tudom melyik korosztályba tartozhatok, majd eldöntöd :) Beismerem hogy az okostelókhoz szakértői szinten nem sokat értek, nem az én világom. Ugyanakkor "hagyományos" számítástechnikában eléggé jártas vagyok, és tudom hogy amit írsz igaz az androidra is. Minél jobban telepakolsz egy rendszert az annál lassabb lesz. Az én célom nem az hogy megmondjam, kinek melyik rom lesz a legjobb ha belakja, hanem az hogy a romok egymáshoz képest hogy muzsikálnak. (nem mellesleg a belakás abból a szempontból relatív hogy bármelyiket is rakod fel ugyanazokat úgyis rárakod mindegyikre, kivétel ha sense <-> no sense romok között váltasz) Nem utolsó sorban nem beszéltünk még olyan dolgokról sem hogy ha leszedsz pár "gyári" progit akkor is változhat a teljesítmény. Ezekkel én is tisztában vagyok. A jelenlegi romomra felrakott cuccok kevesebb teljesítményt visznek mint amit a sok letelepített rendszercucc hozott, így a rom-om jelenleg gyorsabb mint "szűz" korában. De ez más tészta.
Miután mint említettem nem vagyok expert azt is tudom, hogy nem vagyok képes teljes körű tesztelésre.  De azt el kell ismerned hogy ennek hiányában is fel lehet állítani egy viszonyszámon alapuló "sorrendet" ami ha másra nem, arra biztosan jó hogy a kiugróan jó vagy rossz romokat lássad. Miután kicsit utánanézve sehol nem találtam még csak hasonlót sem, ezért gondoltam megéri azt a két napot amit rá lehet szánni. Azoknak akik értenek hozzá lehet semmit nem jelent, de azoknak akik kezdők, lehet hogy az elinduláshoz adnak némi támpontot. Megjegyzem, kíváncsi lennék rá h tudod-e h a semse-s romok átlagosan mekkora teljesítményromlást okoznak a nosense-sekhez képest, illetve tudod-e melyik rom(ok) extra lassúak a többiekhez képest. ;) 
Amennyiben van építő jellegű észrevételed, tanácsod, szívesen veszem, de amennyiben személyeskedés felé tereled a témát, inkább felejtsük el egymást.

Nem elérhető Mano66

« Reply #15369 Dátum: 2012, 07 19, 16:13:50 »
3x-en felül ff informatikai végzettséggel nem tudom melyik korosztályba tartozhatok, majd eldöntöd :)
Amennyiben van építő jellegű észrevételed, tanácsod, szívesen veszem, de amennyiben személyeskedés felé tereled a témát, inkább felejtsük el egymást.

Közelebb vagyok az 5x-hez mint a 4-hez. ;)
Van tapasztalatom a romokkal kapcsolatban,de nem fogok vitába szállni veled.Semmi értelme,hogy egy mást szapuljuk.Nem az én stilusom.Remélem a tied se. ;)
Nem személyeskedtem,csak rámutattam,hogy a tesztek csalokák.Ha azok alapján választ az ember romot nem sokra menne veluk.
A Sense,No-Sense kérdésre,probáltam mind kettöt.Attol függetlenül,hogy a sense nélküli romok sokkal gördülékenyebbek,minden simábban indul bennük.Kevesebb ramot esznek,joval kevesebb helyet foglalnak stb.(Elkell mennem,azért nem irok többet)Én sense párti vagyok. :ok:

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15370 Dátum: 2012, 07 19, 16:25:07 »
Közelebb vagyok az 5x-hez mint a 4-hez. ;)
Van tapasztalatom a romokkal kapcsolatban,de nem fogok vitába szállni veled.Semmi értelme,hogy egy mást szapuljuk.Nem az én stilusom.Remélem a tied se. ;)
Nem személyeskedtem,csak rámutattam,hogy a tesztek csalokák.Ha azok alapján választ az ember romot nem sokra menne veluk.
A Sense,No-Sense kérdésre,probáltam mind kettöt.Attol függetlenül,hogy a sense nélküli romok sokkal gördülékenyebbek,minden simábban indul bennük.Kevesebb ramot esznek,joval kevesebb helyet foglalnak stb.(Elkell mennem,azért nem irok többet)Én sense párti vagyok. :ok:
A tesztekről nekem is megvan a véleményem, ha másért nem azért, mert van egy-két rom ahol lefuttatva elég nagy difik jönnek ki egymás után (érdekes módom más romoknál viszont viszonylag standard értékeket hoznak). Ha másért nem ezért is érdemes volt megcsinálnom, mert nem egy romnál tapasztaltam már hogy időszakosan be-belassulnak.. De csak ez alapján én sem választanék, főleg h az eddigi leggyorsabb nem épp a kedvencem. De nem is ez a cél.

A mérést nem azért csinálom, hogy valaki eszerint válasszon romot, vagy hogy csak emiatt mondjon róluk véleményt. Mindenkinek más és más fontos egy rom-ban, ez csak egy szempont a sok közül. Olyan táblát biztos nem fogok csinálni amely a tudását és a lehetőségeit szedi csokorba az összes rom-nak :)

Ha van ötleted mely romot érdemes még tesztelni akkor azt megköszönöm!

Nem elérhető Mano66

« Reply #15371 Dátum: 2012, 07 19, 16:35:41 »

Ha van ötleted mely romot érdemes még tesztelni akkor azt megköszönöm!

Ötleteim azok vannak.Nálam ezek voltak a jobbak:
Runny Xtreme Surprise - v3.0.1
IceColdSandwich - 8.3
MIUI.us 2.7.13
De a kedvencem ami nálad kilöve,mert 2011-es.
MikRunny 1.0.1
Most is ezt használom. :ok:

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15372 Dátum: 2012, 07 19, 16:56:30 »
Ötleteim azok vannak.Nálam ezek voltak a jobbak:
Runny Xtreme Surprise - v3.0.1
IceColdSandwich - 8.3
MIUI.us 2.7.13
De a kedvencem ami nálad kilöve,mert 2011-es.
MikRunny 1.0.1
Most is ezt használom. :ok:
Az egy szépen sikerült rom,az biztos.Talán azt használtam a Sense-főzöttek közül a legtovább. :ok:

Nem elérhető Mano66

« Reply #15373 Dátum: 2012, 07 19, 17:33:32 »
Az egy szépen sikerült rom,az biztos.Talán azt használtam a Sense-főzöttek közül a legtovább. :ok:

Végre te is hozzá szólsz. :D
Már hiányoltam,hogy ezt a részét nem olvasod a forumnak csak a ROOT, S-OFF topikot.
Nálam is mindig visszakerul a jo őreg MikRunny.Még most is felveszi a versenyt az ujakkal. :ok:

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
  • PDA: ONEPLUS 3T 128 GB
« Reply #15374 Dátum: 2012, 07 19, 18:02:29 »
Bár Én nem sokat írok, viszont rendszeresen olvasom a fórumot gondoltam beszállok a témába.

Nagyon sok romot kipróbáltam az elmúlt 1,5 év alatt a DHD-n. Ezeknek  kb a 70-75%-a nem tetszett (általában azért mert valami nem működött rajta ami nekem kell).
Amivel viszont nagyon meg vagyok elégedve az a jelenlegi - RunnyMix 3D Runny 4.0.
Amióta ezt használom kipróbáltam néhányat, de nem laktam be igazán egyiket sem.
Ezek után kíváncsi lettem (mert ezt nem próbáltam) milyen a MikRunny ill. a Runny 4.0-hoz képest.
Van e bármilyen + különbség amiért érdemes felrakni ?