Gondolom,hogy te még az a korosztály vagy akinek számit mennyit mutat a Quadrant és a Benchmark teszt.De hidd el az semmit nem jelent.Többet ér,ha simán,gördülékenyen,akadás mentesen fut a rendszer.Nincs lang,fc és ha elinditasz egy programot rögtön betölt.
Ném meg egy romnál,hogy a szűz telepités után mennyit mutatnak a tesztek.Telepitsd fel a szokásos programokat ami használsz.Majd miután használtad egy ideig mérd ujra és csodálkozz.
3x-en felül ff informatikai végzettséggel nem tudom melyik korosztályba tartozhatok, majd eldöntöd
Beismerem hogy az okostelókhoz szakértői szinten nem sokat értek, nem az én világom. Ugyanakkor "hagyományos" számítástechnikában eléggé jártas vagyok, és tudom hogy amit írsz igaz az androidra is. Minél jobban telepakolsz egy rendszert az annál lassabb lesz. Az én célom nem az hogy megmondjam, kinek melyik rom lesz a legjobb ha belakja, hanem az hogy a romok egymáshoz képest hogy muzsikálnak. (nem mellesleg a belakás abból a szempontból relatív hogy bármelyiket is rakod fel ugyanazokat úgyis rárakod mindegyikre, kivétel ha sense <-> no sense romok között váltasz) Nem utolsó sorban nem beszéltünk még olyan dolgokról sem hogy ha leszedsz pár "gyári" progit akkor is változhat a teljesítmény. Ezekkel én is tisztában vagyok. A jelenlegi romomra felrakott cuccok kevesebb teljesítményt visznek mint amit a sok letelepített rendszercucc hozott, így a rom-om jelenleg gyorsabb mint "szűz" korában. De ez más tészta.
Miután mint említettem nem vagyok expert azt is tudom, hogy nem vagyok képes teljes körű tesztelésre. De azt el kell ismerned hogy ennek hiányában is fel lehet állítani egy viszonyszámon alapuló "sorrendet" ami ha másra nem, arra biztosan jó hogy a kiugróan jó vagy rossz romokat lássad. Miután kicsit utánanézve sehol nem találtam még csak hasonlót sem, ezért gondoltam megéri azt a két napot amit rá lehet szánni. Azoknak akik értenek hozzá lehet semmit nem jelent, de azoknak akik kezdők, lehet hogy az elinduláshoz adnak némi támpontot. Megjegyzem, kíváncsi lennék rá h tudod-e h a semse-s romok átlagosan mekkora teljesítményromlást okoznak a nosense-sekhez képest, illetve tudod-e melyik rom(ok) extra lassúak a többiekhez képest.
Amennyiben van építő jellegű észrevételed, tanácsod, szívesen veszem, de amennyiben személyeskedés felé tereled a témát, inkább felejtsük el egymást.