-A 3.12-ből nincs lehetőség downgrade nélküli s-offra.
-Romfüggő lehet.Mi van most fenn?Kéne frissítened a fórumprofilodat,úgy könnyebb segíteni...
-Ha az AAHK-t használtad,csinált,csak nem közölte... Nincs belőle semmi gond,fontos,hogy az sd mostani tartalmára vigyázz(érdemes pc-re menteni),jól jöhet visszaállításkor.
-A DHD-nál a GPS-vétellel kapcsolatos problémák akár hardveresek is lehetnek.Ha mégsem,akkor próbáld meg a GPS Status & Toolbox progit feltenni(Google Play),indítsd el:
Menü>Eszközök>A-GPS kezelés>Alapállapot
utána újra ugyanez,de az A-GPS kezelésnél válaszd a "Letöltést".
Remélhetően ez segít.
Frissítettem a profilom, kösz hogy szóltál
Ezt ajánlotta a srác, aki az egészben segített, viszont már nem is találom az xda-n ezt a verziót (vagy csak vak vagyok), sőt már ez az xxxpachaxxx is mást nyom :S pedig ez pár napja volt csupán.
Örülnék, ha ajánlanál valami jó, stabil rom-ot és kernelt, mert a kernelem is elvileg régi? Most már valami 12.2-t is látok.
Ezt a gps cuccot ismerem, nem rootolt telón használtam, mindjárt kipróbálom.
Addig is örülnék, ha ajánlanál nekem jó romot, kernelt, stb hogy mit kell feltenni hogy gyorsabb legyen a gép
Na meg jó lenne milyen root szükséges szoftvereket ajánlasz egy DHD karbantartására. Aztán hallottam hogy valami scriptekkel lehet növelni aksi üzemidőt, sebességet, erről is jó lenne tudni.