2025, 01 11, 15:51:26

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952943 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető luckyluke

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD, Onda VI10 Elite
  • PDA ROM: Runny Xtreme Surprise - v3.0.0, Android 4.0.3 V1.1
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #14850 Dátum: 2012, 04 18, 19:40:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia!

Nekem eddig minden ROM esetén működött az alábbi megoldás:
Beállítások>>Vezeték nélküli hálozatok és....>>Bluetooth beállítások>>>Eszközök keresése>>Csatlakoztatás
Megkeresed a Bluetooth eszközök között a fülest, hosszan rányomsz és akkor megjelennek az opciók, belépsz az opciók közés és a profil menüpont alatt ki kell pipálni amit enged. (nálam Telefon; Média)
Ennyit szoktam tenni.

Üdv: MaciLaci1970

Ezt én is próbáltam és nem ment. Közben sikerült megoldanom egy külső progival. Keresgéltem a marketen  és ezzel sikerült a dolog (You are not allowed to view links. Register or Login..)

Kösz a tippet

LL

Nem elérhető Injun

• PDA: Galaxy s 3
« Reply #14851 Dátum: 2012, 04 19, 00:35:29 »
Sziasztok.

Segítségeteket szeretném kérni.Vennék egy DHD-t de nem tudom,hogy mennyire folyamatos a működése,mennyire akad esetleg van-e gond alapvetően a készülékkel.Nem szeretném rootolni.Tudnátok ebben segíteni?

Előre is köszi.

Nem elérhető zerdelyi

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic 11.2.6
  • PDA: Samsung Galaxy S III.
  • PDA ROM: XXEMA1 (Italy unbranded) 2013.01.08.
« Reply #14852 Dátum: 2012, 04 19, 08:41:15 »
Sziasztok.

Segítségeteket szeretném kérni.Vennék egy DHD-t de nem tudom,hogy mennyire folyamatos a működése,mennyire akad esetleg van-e gond alapvetően a készülékkel.Nem szeretném rootolni.Tudnátok ebben segíteni?

Előre is köszi.

A kerék óta nem készített az ember a DHD-hez foghatót!
 :)
Viccet félre téve, teljesen kifogástalan készülék, főleg, ha nem akarsz belenyúlni, - bár erre végül kiváncsi leszek...  ;)
(Aki főzött romokkal szeret játszani, annak már kissé elavult lehet a vas, lassan minden fejlesztő újabb készülékekre dolgozik, de amit eddig kihoztak a DHD-ból, az teljesen jó, talál az ember tökéletes romot.)
Egy dologgal számolj, az akkuja nem bírja ki a napot. De ha otthon vagyok, ott a töltje, ha melózom, akkor a gépemből kilógó usb-re dugom, az autómban pedig szintén van töltő. Mindezek közti 1-8 órát pedig bírja.  :hmm: Elsőre ijesztőnek tűnhet, de simán lehet így élni vele és jól működik a rendszer. De pl. egy Galxyval sem jobb a helyzet, szerintem még egy Sensationnal sem.)
Szóval még mindig simán ajánlható a gép.
Üdv.

Nem elérhető hynar

• PDA: HTC10
  • PDA ROM: Viper10
« Reply #14853 Dátum: 2012, 04 19, 10:07:06 »
A kerék óta nem készített az ember a DHD-hez foghatót!
 :)
Viccet félre téve, teljesen kifogástalan készülék, főleg, ha nem akarsz belenyúlni, - bár erre végül kiváncsi leszek...  ;)
(Aki főzött romokkal szeret játszani, annak már kissé elavult lehet a vas, lassan minden fejlesztő újabb készülékekre dolgozik, de amit eddig kihoztak a DHD-ból, az teljesen jó, talál az ember tökéletes romot.)
Egy dologgal számolj, az akkuja nem bírja ki a napot. De ha otthon vagyok, ott a töltje, ha melózom, akkor a gépemből kilógó usb-re dugom, az autómban pedig szintén van töltő. Mindezek közti 1-8 órát pedig bírja.  :hmm: Elsőre ijesztőnek tűnhet, de simán lehet így élni vele és jól működik a rendszer. De pl. egy Galxyval sem jobb a helyzet, szerintem még egy Sensationnal sem.)
Szóval még mindig simán ajánlható a gép.
Üdv.

...és nem utolsó sorban, szinte gombokért kaphatsz már hozzá pótakksit eBay-en, vagy az obostore.com-on.

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #14854 Dátum: 2012, 04 19, 14:49:17 »
...és nem utolsó sorban, szinte gombokért kaphatsz már hozzá pótakksit eBay-en, vagy az obostore.com-on.

De az is lehet, hogy egy jó rommal kibír egy napot az akku. Nálam pl kibír egy napot...mondjuk ez használattól is függ.

Nem elérhető Ifa666

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S3
« Reply #14855 Dátum: 2012, 04 19, 16:28:51 »
Hali. T-mobile-os a telom.2 eves garival.ez a két ev vonatkozik a tartozekokra is? Headsetem nem működik már egy ideje.hallom amit mondanak,de engem nem hallanak,valamint a rajta levő gombok se mukodnek.

Küldve az én Desire HD-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető zerdelyi

• PFC Fan
« Reply #14856 Dátum: 2012, 04 19, 17:37:18 »
Szerintetek az miért van, hogy a miuin kívül jó ideje már egyik rom használatakor sem ad hangjelzést a telefonom sms érkezésekor?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #14857 Dátum: 2012, 04 19, 17:38:36 »
Hali. T-mobile-os a telom.2 eves garival.ez a két ev vonatkozik a tartozekokra is? Headsetem nem működik már egy ideje.hallom amit mondanak,de engem nem hallanak,valamint a rajta levő gombok se mukodnek.

Küldve az én Desire HD-emről Tapatalk használatával.
Nemrég adtam el az enyémet.Ha jól emlékszem 12 hó teljes és további 12 hó korlátozott garancia volt a papírokon feltüntetve.A teljes azt jelenti,hogy készülék+tartozék.A korlátozott pedig csak a készüléket,tartozékra ez esetben már nem jár a garancia.T-Mob. volt.

Nem elérhető Injun

« Reply #14858 Dátum: 2012, 04 19, 23:25:25 »
Zerdelyi és hynar köszönöm a segítségeteket,még egy picit gondolkodom.Bár jönnek az ajánlatok privátban még nem döntöttem,hogy DHD legyen vagy Sensation.Kb. 20.000 ft a különbség,de vajon megéri-e.Lehet,hogy DHD lesz a vége  ;)

Nem elérhető zerdelyi

• PFC Fan
« Reply #14859 Dátum: 2012, 04 20, 08:59:16 »
Zerdelyi és hynar köszönöm a segítségeteket,még egy picit gondolkodom.Bár jönnek az ajánlatok privátban még nem döntöttem,hogy DHD legyen vagy Sensation.Kb. 20.000 ft a különbség,de vajon megéri-e.Lehet,hogy DHD lesz a vége  ;)
Csináljuk azt, hogy hozd el a sensationt, és én egy huszas kíséretében odaadom érte a dhd-mat.  :)

Nem elérhető Injun

« Reply #14860 Dátum: 2012, 04 20, 10:21:47 »
Értem.Akkor a Sensation éri meg inkább az árát  :taps:

Nem elérhető zerdelyi

• PFC Fan
« Reply #14861 Dátum: 2012, 04 20, 11:45:20 »
Értem.Akkor a Sensation éri meg inkább az árát  :taps:

Hát, ha úgy gondolkodik az ember, hogy kettő, vagy lehet, hogy egy hétvégén kihagyja a bulipénz elköltését, és azt hozzáteszi a dhd árához, azért a sensation jobb készülék. Jobb kijelző (kicsit nagyobb is, meg a felbontása is 540x960, látványosan szebb szerintem, pedig a dhd-é sem rossz), dupla proci, előlapi kamera, fő kamera is biztosan jobb, kompaktabb burkolat, hdmi kimenet, már van rá gyári android 4 sense 3.6-tal stb., szóval jobb, valószínűleg azért az akksija is.
De te döntesz.
Üdv.

Nem elérhető Injun

« Reply #14862 Dátum: 2012, 04 21, 00:00:00 »
Hát köszönöm a korrekt hozzászólásokat,végülis Sensation lesz a vége.60 körül vannak a DHD-k,80 körül a Sensation így hát nekem megéri azt a pluszt pláne ha ti is azt mondjátok,hogy jobban járok így.

Nem elérhető hoolio

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: HTC ONE M8
  • PDA ROM: Android 6.0.1
« Reply #14863 Dátum: 2012, 04 21, 08:38:57 »
Hi.

A dhd-m eladasa elott allok.
Szeretnek erdeklodni valami atom stabil es gond nelkul mukodo rom-rol, mi elott eladom szeretnem lecserelni a cm7-et, valami sense romra. Mivel nem fuggetlenul vettem, de fuggetlenitve szeretnem eladni ezert nem szeretnek ruu- val visszaalni a gyari szoftra.
Szoval melyik az a rom amivel nem lesz problemaja az uj tulajnak, ha esetleg nem ert a moddolashoz (+kernel+ril, ha lehet linkkel) .
A valaszokat elore is koszonom.

Sent from my Desire HD using Tapatalk
Hiaba van okostelefonod, ha ugyanazok a hulye emberek hivnak rajta!

Nem elérhető hynar

• PDA: HTC10
  • PDA ROM: Viper10
« Reply #14864 Dátum: 2012, 04 21, 13:09:50 »
Hi.

A dhd-m eladasa elott allok.
Szeretnek erdeklodni valami atom stabil es gond nelkul mukodo rom-rol, mi elott eladom szeretnem lecserelni a cm7-et, valami sense romra. Mivel nem fuggetlenul vettem, de fuggetlenitve szeretnem eladni ezert nem szeretnek ruu- val visszaalni a gyari szoftra.
Szoval melyik az a rom amivel nem lesz problemaja az uj tulajnak, ha esetleg nem ert a moddolashoz (+kernel+ril, ha lehet linkkel) .
A valaszokat elore is koszonom.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

javítsatok ki ha tévedek, de szerintem az ruu-tól nem fog visszazáródni a szolgáltatói lock.
én tuti gyári rommal adnám el / fogom eladni.

((ugyanitt 2012 decemberig még garis DHD, gyári tartozékokkal, két pótakksival, és asztali dokklóval együtt 65 000.- ha valakit érdekelne ;-) ))

Nem elérhető marosige

• PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: stock
« Reply #14865 Dátum: 2012, 04 21, 17:55:27 »
Hali!
Beszereztem egy TP-LINK TL-WR1043N wifi b,g,n es routert és az a problémám vele, hogy a telefon csatlakozik rá, max a jelerősség de nem jön a net. Laptop megy wifiről 60Mbps-el szóval nem a wifivel van a probléma. A telefon meg az egyetemi wifi jelet tökéletesen befogja, csak az itthonival szarakszik.

Valami tipp? :\
Üdv.: Gergő

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #14866 Dátum: 2012, 04 21, 19:39:05 »
Hali!
Beszereztem egy TP-LINK TL-WR1043N wifi b,g,n es routert és az a problémám vele, hogy a telefon csatlakozik rá, max a jelerősség de nem jön a net. Laptop megy wifiről 60Mbps-el szóval nem a wifivel van a probléma. A telefon meg az egyetemi wifi jelet tökéletesen befogja, csak az itthonival szarakszik.

Nem tudom mi lehet nálad a baj,nálam is ilyen router müködik minden gond nélkül.Még eddig nem futottam olyan romba amivel nem dolgozott együtt.Valamit szerintem nem jol állítottál be a telon vagy a routeren.Vagy rom hiba.

Nem elérhető gulb

• Navigáció / Navigation: AURA, WAZE,
  • PDA: Nexus 5 16Gb, Samsung Galaxy Tab 2 10.1
  • PDA ROM: Gyari 4.4 Kitkat
« Reply #14867 Dátum: 2012, 04 21, 22:05:09 »
Hali!

IP cimet kap? pingelni tudod a telefonrol a router ipjet? MAC szures firewall a routerbe nincs beallitva? elso kettore kellene valasz a tovabbi hiba keresesig.

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
  • PDA: ONEPLUS 3T 128 GB
« Reply #14868 Dátum: 2012, 04 22, 19:10:40 »
Hali!

Nekem is TP - Link van ( bár nem ez a model). Eddig 1szer szarakodott akkor nyomtam 1 resetet majd újra konfiztam az egészet a hozzá kapott CD-ről.  Azóta működik rendesen semmi gond.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #14869 Dátum: 2012, 04 22, 23:43:20 »
javítsatok ki ha tévedek, de szerintem az ruu-tól nem fog visszazáródni a szolgáltatói lock.
én tuti gyári rommal adnám el / fogom eladni.

((ugyanitt 2012 decemberig még garis DHD, gyári tartozékokkal, két pótakksival, és asztali dokklóval együtt 65 000.- ha valakit érdekelne ;-) ))
Persze, hogy nem záródik vissza. A ruu futtatása önmagában még a radio s-offot sem törli! A cid 1111111 marad. ;)

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #14870 Dátum: 2012, 04 23, 15:06:52 »
OFF: Eladom a DHD-m, ha valakit érdekel, nézze meg a részleteket az adok-veszek topikban és keressen meg privátban!
ON! :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #14871 Dátum: 2012, 04 23, 16:50:13 »
Sziasztok, végre rootoltam és frissítettem a DHD-met (csak rászántam magam)

A kérdés, hogy milyen szoftvereket, scripteket érdemes feltenni?Van olyan progi, amivel szabályozni tudom az automatikusan induló alkalmazásokat, mint pl az asztali gépemen? Nem arra gondolok hogy elindulás után kilövi, arra root nélkül is volt megoldás, hanem arra, hogy el sem indítja a megadott alkalmazásokat, ezáltal sokkal gyorsabban indul a gép.
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető DJohnny

• Navigáció / Navigation: IGO my Way
  • PDA: iPad4 , hTC Desire HD , SEX1i
  • PDA ROM: iOS 6.1.2 , Sabsa v14 Kernel: 3.0.56-BeastMode-v1.5-MOD-V0.2, Radio: 12.69a.60.29U_26.17.14.11_M ; R3AA010
« Reply #14872 Dátum: 2012, 04 23, 18:12:20 »
Mi lehet a titanium backup pro-mmal. Egyetlen alkalmazást sem lát, se rendszer, se telepített.

Töröltem a TitaniumBackup mappából mindent, meg is lettek az alkalmazások.

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #14873 Dátum: 2012, 04 23, 20:29:49 »
Sziasztok, végre rootoltam és frissítettem a DHD-met (csak rászántam magam)

A kérdés, hogy milyen szoftvereket, scripteket érdemes feltenni?Van olyan progi, amivel szabályozni tudom az automatikusan induló alkalmazásokat, mint pl az asztali gépemen? Nem arra gondolok hogy elindulás után kilövi, arra root nélkül is volt megoldás, hanem arra, hogy el sem indítja a megadott alkalmazásokat, ezáltal sokkal gyorsabban indul a gép.

Titanium Backup Pro-al lehetséges a nem kellő appokat fagyasztani, esetleg törölni. Én csak fagyasztani szoktam az olyan appokat, amik a romban vannak én nem kellenek.

Nem elérhető marosige

• PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: stock
« Reply #14874 Dátum: 2012, 04 24, 01:18:14 »
IP cimet kap? pingelni tudod a telefonrol a router ipjet? MAC szures firewall a routerbe nincs beallitva? elso kettore kellene valasz a tovabbi hiba keresesig.

Felmentem megnézni kap-e IP-t, tudok-e pingelni, erre 27Mbps-el jön a net és minden oké. Furcsa de remélem így marad.
Üdv.: Gergő