szuper.. :-S
igazából minél többet olvasok utána, annál kevésbé értem..
elméletileg ezt raktam fel:
Android Revolution HD with HTC Sense 3.5
ezzel kapcsolódóan felment ez is: Super Wipe
miután ezzel nem működött a kamera, feltettem ezt: RCTweaks_V2_For_RunnyDrOiD
majd a legvégén volt egy komplett mentés, formázás és visszaállítás.
Namármost én elvesztettem a fonalat ott, hogy miért egy runnydroidhoz való cuccot kellett felrakni az arhd-hez. számomra már az sem világos, hogy mi mihez kapcsolódik.
jelenleg úgy sejtem hogy a kernel az android része, viszont az arhd egyben android, kernel és sense együtt, tehát egy komplett működő csomag. nem tudom hogy egy ilyen csomagban például cserélhető/tweakelhető a kernel, avagy az már neki túl sok.
miután ezt így nem szeretném hagyni, sajnos neki kell állnom az egészet újrarakni, viszont ezek után kicsit tanácstalan vagyok hogy mit is kellene tennem.
az egy dolog hogy mostanra belaktam a telefont és jó lenne minden cuccot úgy visszakapni ahogy most van, de lövésem sincs, hogy van-e egyáltalán olyan összeállítás amivel messze elkerülöm az ilyen toldozgatós-foldozgatós összeakadást generálható megoldásokat..
bármiféle segítséget szívesen veszek, már ha van olyan akinek még nem mentem az idegeire a full amatörizmusommal
Ahogy nteeb is írta, biztos valami összeakadt Nálad!
Nekem zavaros egy picit amit leírtál a rom telepítésekkel kapcsolatban...ha ebben a sorrendben csináltad a dolgokat, ahogy leírtad akkor az lesz a baj, hogy egyik romot törlés nélkül(vagy nem mindent töröltél) telepítetted a másikra.
Én azt javaslom, hogy kezd előről az egész rom flash folyamatot ebben a sorrendben.
Keresd meg a Neked megfelelő romot itt: You are not allowed to view links.
Register or
LoginJavaslom a GB+Sense 3.5 romokból válassz, azok mind stabilak és jók.
Töltsd le, másold fel az sd kártyádra.
Inditsd a DHD-t recowery módban.
Navigálj a wipe/format-ba, és ott csináld meg a következőt: format system, format data (én a format boot-ot és a format battery stats-ot is meg szoktam csinálni...Te is megcsinálhatod)
Ezután wipe cache, wipe dalvik, és ez után wipe data/factory reset.
Ha ezzel megvagy akkor menj vissza a recowery első oldalára, ott menj az install from sdcard-ra.
Ott a choose zip from sdcard-ra.
Itt keresd meg az sd kártyádra lementett romot, és válaszd ki, és telepítsd.
Amikor befejezte a telepítést akkor indítsd újra a DHD-t.
Bootolás után én csak a wifit szoktam bekapcsolni, és ezután hagyni szoktam a készüléket 5-10 percig.
5 perc múlva nyomj menü/beállítások/energia, és vedd ki a pipát a gyors boot mellől, ezután indítsd újra a DHD-t.
Újraindulás után már mindent beállíthatsz amit szeretnél, visszaállíthatod az appjaidat titanium backuppal, vagy my backuppal, beállíthatod a google fiókodat, szinkronizálhatod a kontaktjaidat, (belakhatod a készüléket).
Ezt próbáld meg, és szerintem ezután rendben fog működni a romod. Én minden rom felfakáskor így csinálom.