2025, 01 11, 18:46:46

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952961 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Sotti

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura, ...GO
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: RcMix3D Runny v4.0 Radio: 12.65.60. 29U_26.14.04.28_M
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #14800 Dátum: 2012, 04 10, 17:29:39 »
Sziasztok

1,5 éve van meg a masina de ma kiboritott, vagyis a gmail :( ha törlöm az appból az olvasott és már nem kellő maileket azt gépen is törölni szolta most meg semmi valakinek ötlet?

Nem elérhető kukukk

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA ROM: MikRunny-v1.01 Radio: 26.14.04.28 Kernel:RCMix v-8
« Reply #14801 Dátum: 2012, 04 10, 19:28:03 »
Üdv!

Néhány napja vettem észre hogy telefonálás közben nem sötétül el a képernyő (amikor a fülemen van a teló)! Jól tudom ezért a hangszóró mellet levő "fényérzékelő" a felelős? Ez romolhatott el?

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #14802 Dátum: 2012, 04 10, 19:56:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A legjobb, amivel eddig találkoztam és Isteni szerencse, hogy passzol a romhoz! :)

Tegnap este én is feltettem a RunnyMede extreme v2-t, mellé a narancs témát.

Rendben működött a témával sőt, nálam kernel csere nélkül működött a fényképező is.

Superchargert már nem volt időm feltenni de nálam e nélkül is akadásmentesen ment a rom.
140Mb szabad ramom volt, de szép simán ment minden.

Ha lesz időm újrarakni az egész telefont akkor ezt a romot fogom feltenni én is.

Így én is csak javasolni tudom.

Nem elérhető Mate996

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
« Reply #14803 Dátum: 2012, 04 10, 22:37:31 »
Ha felrakom a RunnyMede Xtreme v2-t, akkor kell-e hozzá másik kernel?
Illetve melyik kernelt ajánljátok?  :D

Nem elérhető csikimara

• PDA: Samsung Note 4 SM-N910F
  • PDA ROM: PDA ROM:gyári 6.0.1
« Reply #14804 Dátum: 2012, 04 10, 23:30:22 »
Ha felrakom a RunnyMede Xtreme v2-t, akkor kell-e hozzá másik kernel?
Illetve melyik kernelt ajánljátok?  :D
Elvileg a saját kernel jó,de mivel páran jelezték,hogy problémájuk volt a kamerával (Some users have problem with camera...this users have to use another kernel.),ezért találsz ajánlást pár egyéb kernelre. Véleményem szerint próbáld ki a gyári kernelt,és ha valami gondod van vele,abban az esetben cseréld le. :)
(nekem nem volt gondom a romban található kernellel) :)

Nem elérhető Mate996

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
« Reply #14805 Dátum: 2012, 04 11, 16:52:09 »
Elvileg a saját kernel jó,de mivel páran jelezték,hogy problémájuk volt a kamerával (Some users have problem with camera...this users have to use another kernel.),ezért találsz ajánlást pár egyéb kernelre. Véleményem szerint próbáld ki a gyári kernelt,és ha valami gondod van vele,abban az esetben cseréld le. :)
(nekem nem volt gondom a romban található kernellel) :)

Sajnos gond volt a kamerával. :( Melyik kernel a legjobb?

Nem elérhető csikimara

« Reply #14806 Dátum: 2012, 04 11, 18:59:31 »
Sajnos gond volt a kamerával. :( Melyik kernel a legjobb?
Én ezzel kezdeném--RCMix3D Kernel--de hát nem vagyunk egyformák. :)

Nem elérhető DJohnny

• Navigáció / Navigation: IGO my Way
  • PDA: iPad4 , hTC Desire HD , SEX1i
  • PDA ROM: iOS 6.1.2 , Sabsa v14 Kernel: 3.0.56-BeastMode-v1.5-MOD-V0.2, Radio: 12.69a.60.29U_26.17.14.11_M ; R3AA010
« Reply #14807 Dátum: 2012, 04 11, 22:58:24 »
Mi lehet a titanium backup pro-mmal. Egyetlen alkalmazást sem lát, se rendszer, se telepített.

Nem elérhető csikimara

« Reply #14808 Dátum: 2012, 04 11, 23:28:20 »
Mi lehet a titanium backup pro-mmal. Egyetlen alkalmazást sem lát, se rendszer, se telepített.
:hmm: Nálam ilyen még nem fordult elő.

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #14809 Dátum: 2012, 04 12, 13:30:17 »
Hi all!
Viszlát a HTC ONE X topikban! Megvettem én is... :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #14810 Dátum: 2012, 04 12, 13:39:21 »
Hi all!
Csak eljött az idő. :ok:
Sok sikert az új kedvenchez.  :taps:

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #14811 Dátum: 2012, 04 12, 13:41:18 »
Csak eljött az idő. :ok:
Sok sikert az új kedvenchez.  :taps:
Köszi szépen!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Feribacsi

• Ingatlan értékelés magasfokon!
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x920bt
  • PDA ROM: RcMix3d Runny v3.3; Radio:26.03.02.26_M
« Reply #14812 Dátum: 2012, 04 12, 20:18:08 »
Sziasztok!

Végig néztem egy pár ics romot. Most csak én vagyok a béna vagy tényleg nincsen közel hibátlan ics még mindig dhd-ra? Hát már nem is tudom hány hónapja várunk rá és még mindig nem tudták megoldani a kamerát?  :'( :'(

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #14813 Dátum: 2012, 04 12, 20:26:32 »
Hi all!
Gratula! :ok: :taps:
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető tompoo

• PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #14814 Dátum: 2012, 04 12, 20:43:55 »
Hi all!

Hát ez így nem érvényes!!! Én ennek nem örülök!!! Mindenki lepattan innen One X topicba!........

Viccelek csak   ;)....nagyon sok sikert kívánok én is a készülékhez!  :ok:

Most kénytelen leszek én is venni egy One X-et.  :D

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #14815 Dátum: 2012, 04 12, 21:00:34 »
Hát ez így nem érvényes!!! Én ennek nem örülök!!! Mindenki lepattan innen One X topicba!........

Viccelek csak   ;)....nagyon sok sikert kívánok én is a készülékhez!  :ok:

Most kénytelen leszek én is venni egy One X-et.  :D
Én mindig is úgy gondoltam, hogy ez a kiváló emberekből álló társaság egészen egyszerűen csak átköltözik egy másik topikba és ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk! :)

Nem elérhető zerdelyi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic 11.2.6
  • PDA: Samsung Galaxy S III.
  • PDA ROM: XXEMA1 (Italy unbranded) 2013.01.08.
« Reply #14816 Dátum: 2012, 04 13, 10:36:19 »
Én mindig is úgy gondoltam, hogy ez a kiváló emberekből álló társaság egészen egyszerűen csak átköltözik egy másik topikba és ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk! :)
De ugye nem a ZTE Skate-ébe...
 :)

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #14817 Dátum: 2012, 04 13, 12:19:18 »
üdv újra!
"ígéretemhez" híven át teszteltem pár hétig a megfőzött készülékemet, és lenne pár észrevételem, kérdésem..
azt már múltkoriban írtam, h néha beakad egy picit a rendszer, akkor teljes újraformázást javasoltatok, ami meglett, és bár néha még megakad, a jellemző kisebb beállások eltűntek..
helyette viszont jöttek hatalmasak :D
a rendszer az elmúlt 2 hétben 2x úgy beragadt, hogy se kép-se hang kb fél óráig. megállt, és onnantól lehetett nyomni bármit, nem mozdult.. ha windows phone-on lenne, még megérteném, na de linux?? ;)
aztán egyszer gondolt egyet és újraindult. az első restart befejeztével viszont szépen leállt minden ami csak elindult, úgyhogy jöhetett egy manuális restart is. 
a másik érdekes dolog amit észrevettem, hogy erőszeretettel fagy be a rendszer kisebb nagyobb időre.. pl telefonálás közben jön egy bejövő hívás mire megadja magát és se a régi nem tudom letenni, se az újat felvenni.. ez mondjuk eléggé kínos pillanatokat okozott...
az utolsó jelenség amire felfigyeltem, hogy a főzés előtt készített videókat nem játssza le a mostani rendszer.. ez egy új codec miatt van? a főzés után nem működött a felvétel, ezért (asszem) romcsere volt.
összegezve ezek általánosan tapasztalt dolgok, vagy valami nálam nagyon megadta magát?

Nem elérhető oryi

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA ROM: Android: Virtuous Infinity v1.35.0, ICS, Sense4 Radio: 12.65.60.29_26.14.04.28_M
« Reply #14818 Dátum: 2012, 04 13, 15:51:24 »
üdv újra!
"ígéretemhez" híven át teszteltem pár hétig a megfőzött készülékemet, és lenne pár észrevételem, kérdésem..
azt már múltkoriban írtam, h néha beakad egy picit a rendszer, akkor teljes újraformázást javasoltatok, ami meglett, és bár néha még megakad, a jellemző kisebb beállások eltűntek..
a rendszer az elmúlt 2 hétben 2x úgy beragadt, hogy se kép-se hang kb fél óráig. megállt, és onnantól lehetett nyomni bármit, nem mozdult.. ha windows phone-on lenne, még megérteném, na de linux?? ;)
aztán egyszer gondolt egyet és újraindult. az első restart befejeztével viszont szépen leállt minden ami csak elindult, úgyhogy jöhetett egy manuális restart is. 
a másik érdekes dolog amit észrevettem, hogy erőszeretettel fagy be a rendszer kisebb nagyobb időre.. pl telefonálás közben jön egy bejövő hívás mire megadja magát és se a régi nem tudom letenni, se az újat felvenni.. ez mondjuk eléggé kínos pillanatokat okozott...
az utolsó jelenség amire felfigyeltem, hogy a főzés előtt készített videókat nem játssza le a mostani rendszer.. ez egy új codec miatt van? a főzés után nem működött a felvétel, ezért (asszem) romcsere volt.
összegezve ezek általánosan tapasztalt dolgok, vagy valami nálam nagyon megadta magát?

Nekem is ez a rom van és tökéletesen működik

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #14819 Dátum: 2012, 04 13, 23:47:03 »
üdv újra!
Ez nem a rom hibája az biztos,valami szépen összeakadhatott Nálad... :hmm:

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #14820 Dátum: 2012, 04 14, 11:25:18 »
Ez nem a rom hibája az biztos,valami szépen összeakadhatott Nálad... :hmm:
szuper.. :-S
igazából minél többet olvasok utána, annál kevésbé értem..
elméletileg ezt raktam fel:
Android Revolution HD with HTC Sense 3.5
ezzel kapcsolódóan felment ez is: Super Wipe
miután ezzel nem működött a kamera, feltettem ezt: RCTweaks_V2_For_RunnyDrOiD
majd a legvégén volt egy komplett mentés, formázás és visszaállítás.
Namármost én elvesztettem a fonalat ott, hogy miért egy runnydroidhoz való cuccot kellett felrakni az arhd-hez. számomra már az sem világos, hogy mi mihez kapcsolódik.
jelenleg úgy sejtem hogy a kernel az android része, viszont az arhd egyben android, kernel és sense együtt, tehát egy komplett működő csomag. nem tudom hogy egy ilyen csomagban például cserélhető/tweakelhető a kernel, avagy az már neki túl sok.
miután ezt így nem szeretném hagyni, sajnos neki kell állnom az egészet újrarakni, viszont ezek után kicsit tanácstalan vagyok hogy mit is kellene tennem.
az egy dolog hogy mostanra belaktam a telefont és jó lenne minden cuccot úgy visszakapni ahogy most van, de lövésem sincs, hogy van-e egyáltalán olyan összeállítás amivel messze elkerülöm az ilyen toldozgatós-foldozgatós összeakadást generálható megoldásokat..
bármiféle segítséget szívesen veszek, már ha van olyan akinek még nem mentem az idegeire a full amatörizmusommal :)

Nem elérhető Dawe24

• PDA: HTC U11
  • PDA ROM: Alap gyári
« Reply #14821 Dátum: 2012, 04 14, 14:52:53 »
Sziasztok!

Miért van az, hogy, ha bármilyen skint váltok, akkor ha rá dugom a gépre a DHD-t nem kérdez rá, hogy csak töltés vagy SD tárolónak akarja-e használni? simán töltőnek érzékeli, de HTC Sense skinnél persze rá kérdez...

Nem elérhető tompoo

« Reply #14822 Dátum: 2012, 04 14, 16:03:13 »
szuper.. :-S
igazából minél többet olvasok utána, annál kevésbé értem..
elméletileg ezt raktam fel:
Android Revolution HD with HTC Sense 3.5
ezzel kapcsolódóan felment ez is: Super Wipe
miután ezzel nem működött a kamera, feltettem ezt: RCTweaks_V2_For_RunnyDrOiD
majd a legvégén volt egy komplett mentés, formázás és visszaállítás.
Namármost én elvesztettem a fonalat ott, hogy miért egy runnydroidhoz való cuccot kellett felrakni az arhd-hez. számomra már az sem világos, hogy mi mihez kapcsolódik.
jelenleg úgy sejtem hogy a kernel az android része, viszont az arhd egyben android, kernel és sense együtt, tehát egy komplett működő csomag. nem tudom hogy egy ilyen csomagban például cserélhető/tweakelhető a kernel, avagy az már neki túl sok.
miután ezt így nem szeretném hagyni, sajnos neki kell állnom az egészet újrarakni, viszont ezek után kicsit tanácstalan vagyok hogy mit is kellene tennem.
az egy dolog hogy mostanra belaktam a telefont és jó lenne minden cuccot úgy visszakapni ahogy most van, de lövésem sincs, hogy van-e egyáltalán olyan összeállítás amivel messze elkerülöm az ilyen toldozgatós-foldozgatós összeakadást generálható megoldásokat..
bármiféle segítséget szívesen veszek, már ha van olyan akinek még nem mentem az idegeire a full amatörizmusommal :)

Ahogy nteeb is írta, biztos valami összeakadt Nálad!

Nekem zavaros egy picit amit leírtál a rom telepítésekkel kapcsolatban...ha ebben a sorrendben csináltad a dolgokat, ahogy leírtad akkor az lesz a baj, hogy egyik romot törlés nélkül(vagy nem mindent töröltél) telepítetted a másikra.

Én azt javaslom, hogy kezd előről az egész rom flash folyamatot ebben a sorrendben.

Keresd meg a Neked megfelelő romot itt: You are not allowed to view links. Register or Login
Javaslom a GB+Sense 3.5 romokból válassz, azok mind stabilak és jók.

Töltsd le, másold fel az sd kártyádra.

Inditsd a DHD-t recowery módban.

Navigálj a wipe/format-ba, és ott csináld meg a következőt: format system, format data (én a format boot-ot és a format battery stats-ot is meg szoktam csinálni...Te is megcsinálhatod)
Ezután wipe cache, wipe dalvik, és ez után wipe data/factory reset.

Ha ezzel megvagy akkor menj vissza a recowery első oldalára, ott menj az install from sdcard-ra.

Ott a choose zip from sdcard-ra.

Itt keresd meg az sd kártyádra lementett romot, és válaszd ki, és telepítsd.

Amikor befejezte a telepítést akkor indítsd újra a DHD-t.

Bootolás után én csak a wifit szoktam bekapcsolni, és ezután hagyni szoktam a készüléket 5-10 percig.

5 perc múlva nyomj menü/beállítások/energia, és vedd ki a pipát a gyors boot mellől, ezután indítsd újra a DHD-t.

Újraindulás után már mindent beállíthatsz amit szeretnél, visszaállíthatod az appjaidat titanium backuppal, vagy my backuppal, beállíthatod a google fiókodat, szinkronizálhatod a kontaktjaidat,  (belakhatod a készüléket).

Ezt próbáld meg, és szerintem ezután rendben fog működni a romod. Én minden rom felfakáskor így csinálom.

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #14823 Dátum: 2012, 04 14, 16:14:08 »
Ahogy nteeb is írta, biztos valami összeakadt Nálad!

Nekem zavaros egy picit amit leírtál a rom telepítésekkel kapcsolatban...ha ebben a sorrendben csináltad a dolgokat, ahogy leírtad akkor az lesz a baj, hogy egyik romot törlés nélkül(vagy nem mindent töröltél) telepítetted a másikra.

Én azt javaslom, hogy kezd előről az egész rom flash folyamatot ebben a sorrendben.

Keresd meg a Neked megfelelő romot itt: You are not allowed to view links. Register or Login
Javaslom a GB+Sense 3.5 romokból válassz, azok mind stabilak és jók.

Töltsd le, másold fel az sd kártyádra.

Inditsd a DHD-t recowery módban.

Navigálj a wipe/format-ba, és ott csináld meg a következőt: format system, format data (én a format boot-ot és a format battery stats-ot is meg szoktam csinálni...Te is megcsinálhatod)
Ezután wipe cache, wipe dalvik, és ez után wipe data/factory reset.

Ha ezzel megvagy akkor menj vissza a recowery első oldalára, ott menj az install from sdcard-ra.

Ott a choose zip from sdcard-ra.

Itt keresd meg az sd kártyádra lementett romot, és válaszd ki, és telepítsd.

Amikor befejezte a telepítést akkor indítsd újra a DHD-t.

Bootolás után én csak a wifit szoktam bekapcsolni, és ezután hagyni szoktam a készüléket 5-10 percig.

5 perc múlva nyomj menü/beállítások/energia, és vedd ki a pipát a gyors boot mellől, ezután indítsd újra a DHD-t.

Újraindulás után már mindent beállíthatsz amit szeretnél, visszaállíthatod az appjaidat titanium backuppal, vagy my backuppal, beállíthatod a google fiókodat, szinkronizálhatod a kontaktjaidat,  (belakhatod a készüléket).

Ezt próbáld meg, és szerintem nem ezután rendben fog működni a romod. Én minden rom felfakáskor így csinálom.

köszönöm, mielőtt nekiállnék pár kérdés:
- szemezgetek a runnydroiddal... van valami hátránya az arhd-val szemben?
- miután nincs bankkártyám ezért a titaniumból csak az ingyenes van meg... ezzel tudok olyan backupot csinálni ami a programjaim és játékaim beállítását és mentéseit is backupolja?
- van különbség a clockmod-os backup a titanium backup és a nandroidos backup között? egyáltalán melyiket érdemes használni? a gépemen már van vagy 10 gigányi backup, de azok mind kuka... melyikkel tudom elérni hogy az eddigi ténykedéseim megmaradjanak? maguk az adatok nem érdekelnek, mert azokat sd-n tárolom és gépre fel tudom vinni... a címjegyzék, sms-ek email-ek úgyszintén nem gond, mert el tudom menteni manuálisan és vissza tudom állítani... a fontos a telepített programok játékok beállításai, mentései lennének.

Nem elérhető tompoo

« Reply #14824 Dátum: 2012, 04 14, 16:39:50 »

köszönöm, mielőtt nekiállnék pár kérdés:
- szemezgetek a runnydroiddal... van valami hátránya az arhd-val szemben?
- miután nincs bankkártyám ezért a titaniumból csak az ingyenes van meg... ezzel tudok olyan backupot csinálni ami a programjaim és játékaim beállítását és mentéseit is backupolja?
- van különbség a clockmod-os backup a titanium backup és a nandroidos backup között? egyáltalán melyiket érdemes használni? a gépemen már van vagy 10 gigányi backup, de azok mind kuka... melyikkel tudom elérni hogy az eddigi ténykedéseim megmaradjanak? maguk az adatok nem érdekelnek, mert azokat sd-n tárolom és gépre fel tudom vinni... a címjegyzék, sms-ek email-ek úgyszintén nem gond, mert el tudom menteni manuálisan és vissza tudom állítani... a fontos a telepített programok játékok beállításai, mentései lennének.

Egyszer sem használtam arhd romot, így sajnos nem tudom összehasonlítani a runny-val. Szerintem nincs hátránya, sőt azt hiszem a runnyban van tweaks menü az arhd-ban nincs.

Titanium backupból sem használtam az ingyenes verziót, mindjárt megvettem a pro-t. De azt hiszem az ingyenes is vissza tud állítani mindent csak annál egyenként le kell ok-ni visszaállításkor. De rendszeralkalmazásokat ne állíts vissza TB-al.
Én egyébként sem készítenék backupot egy rosszúl működö rom alkalmazásaiból, szerintem Te se tedd, mert az okozhat meglepetést később, az új romnál.

Clockwordmod backup(nandroid backup): recoveryből tudod megcsinálni. Ez egy teljes mentést csinál a telefonodról  , beleértve az aktuális romot, és annak minden beállítását, valamint az összes user adatot menti le az sd kártyára. (sms, e-mail, g-mail, stb). De én ezt most nem csinálnám meg mivel rosszúl működik a jelenlegi rendszered, és így nincs értelme mentést csinálni róla.
Kétféleképpen lehet megcsinálni. Recoveryből, és rom managerből. Nekem nteeb korábban azt javasolta, hogy ne csináljak rom managerből nandroid mentést, hanem inkább recoweryből. Így a rom manager backupját soha nem használtam.

Titanium backup: a telepített alkalmazásaid, és azoknak az adatait tudod vele elmenteni, amit egy újabb romon majd vissza tudsz állítani.