0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or Login?
KÖSZI!!!!Ez volt beállítva, csak én ba..... elgépeltem egy pontot
Nem találtam módot a relockra...
Gratula Nálam 5 letöltés 5 féle méret Szerk1.:OMG 6.alkalomra már 362 MB-ig jutott Szerk2.: Úgy tűnik megérkezett 364,6 MB [size=78%]Ez így már a teljes?[/size]
Feltettem, de amikor láttam, hogy a kamera nem működik, nagyon pipa lettem és leszedtem a francba!
Létezik,hogy a RunnyMede Xtreme v2 rom feltelepítése után megszűnik a root...?
Ez furcsa, nálam működik a kamera.
Furcsa egy tákolmány ez, nálam semmilyen kameraalkalmazás nem ment.
Semmi extrát nem tettem rá, és működött a romban lévő alkalmazással.Így gyári állapotban 100-130 MB közötti a szabad memória, ez normális?
A titanium backup pro-t nem tudom telepíteni...megnéztem a superuser-t,frissiteném,és a root jogok megszerzése megtagadva...bár lehet,hogy én vagyok a béna. Lehet,hogy valahol engedélyezés helyett megtagadtam?
Nálam is annyi volt! Egyébként érdekes, hogy így is gyors volt.
Root nem törlődhetett.
Hát akkor újra felteszem. Annyira bosszantó,hogy a 3.5 romoknál ha jól emlékszem balra van az "engedélyezés" a 4.0-nál pedig pont forditva. Ha megszokásból nyomogatjuk,akkor így járhatunk.Lehetséges,hogy emiatt nem engedi telepíteni a Sense 4.0 Skin (with clockstyle and lockscreen)?
Szerinted ehhez érdemes telepíteni az RCMixUV-t?
Igen jól látod a jobb oldali gomb a tuti!
.Megpróbáltad feltenni a Sense 4.0 Skin-t?
Nekem sem ment
Hát még a cidet megpróbálom megszerezni, aztán beviszem kedden úgy ahogy van, valami majd lesz Engem ő jobban érdekelneYou are not allowed to view links. Register or Loginics, és elvileg "hibátlan" Felraknám de akkor mindent vissza kéne csinálnom, amit inkább kihagyok most egy ideig, amíg garancia meg nem lesz oldvaVideót szívesen megnéznék róla.
A fenébe.Én feltettem a ICS_Theme_ER3BUS_XL36-t és működött.
Ez micsoda, sajnos nem ismerem?