2025, 01 12, 06:28:32

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 953028 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető csikimara

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Note 4 SM-N910F
  • PDA ROM: PDA ROM:gyári 6.0.1
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #14625 Dátum: 2012, 03 26, 23:08:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
???
Elnèzèst,nem làttam,hogy becsúszott a "warez",vèletlen volt. :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #14626 Dátum: 2012, 03 27, 09:18:51 »
Off:
Magentánál kapható lesz a One X.
On.

Küldve az én hTC Desire HD-emről Tapatalk használatával

Honapok mulva talan majus, juniusban igen es akkor sem lesz olcsobb sokkal mint a gyorsboltos ar. Ez nem amerika ahol 200$-ert dobaljak utannad a leg ujabb 800$-os vasakat.

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #14627 Dátum: 2012, 03 27, 10:19:36 »
Köszönöm.Nem mondom,hogy köszönjük,mert az már királyi többes lenne... :D

Párszor végigcsináltam mielőtt leírtam.Nálam soha nem volt gond,ezért olyasmiről írni,ami meg sem történt nehéz és elég értelmetlen is.
Custom rom telepítése előtt le kell sikálni a rendszert.
Az általad leírt problémák szinte mindig előfordulnak,ha ez nem történik meg.
Figyelmedbe ajánlanám ezt:
1.passz.Használj MyBackupPro-t,azzal nekem soha nem volt gondom...
2.
-Egyik lehetőség:You are not allowed to view links. Register or Login
-Másik lehetőség:ha AAHK-val csináltad a root-ot,akkor a legegyszerűbb azzal visszaállítani.
>Indítsd el a programot,ha kéri írd be a PassKey-t.
>A Menüből válaszd az "O"-t(Options Menu)
>Ezen belül pedig az "S"-t(Return to S-ON and Flash stock RUU...)
>Ha megvan,válaszd a 2-est(Flash Gingerbread WWE)
Ez felteszi a 2.50-es gyári szoftvert és visszaállítja a Security Flag-et(S-ON).sak követni kell a képernyőn megjelenő instrukciókat,nem túl bonyolult... ;)
Ha megvan akár a gyári romod szoftverfrissítő menüjéből is rátolhatod a legújabb gyári firmware-t.

a lesikálást úgy láttam a super wipe megcsinálta, az formázott meg minden, ezek szerint nem teljes körűen, vagy nem tudom.. mindenesetre most gyorsult a rendszer ezen része is úgyhogy köszöntem :)

a legkevésbé sem kötözködtem, csak leírtam, h nálam ott más volt a telepítő a leírtakhoz képest. egyébként ha felnyitod az aahk cmd-jét a 797. sorban megtalálod az alábbi sort:

Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
echo 1.  When you see the ugly red triangle, push/hold vol-UP and then push power to start stock recovery.

majd a downgrade végeztével pedig a 838. sorban ezt:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
echo **** PUSH POWER WHEN THIS STEP COMPLETES ****én ezt láttam telepítés közben azoknál a lépéseknél amiknél a leírás szerint is tartanom kellett.

a visszaállítás leírását köszönöm, kimentettem :)

Nem elérhető josy28

• PDA: HTC DESIRE HD
  • PDA ROM: Gyári 2.3.5 sense 3.0
« Reply #14628 Dátum: 2012, 03 29, 15:41:21 »
Sziasztok!
Van egy kis problémám, ami nem is olyan kicsi. A telefonomon a legfrissebb 2.3.5 sense 3.0 gyári rom van, nincs rottolva meg semmi. Kikapcsolt a telefon és nem kapcsol be. Mikor be akarom kapcsolni akkor rezeg hármat és villog pirosan a kis led a tetején, ezt nem tudom meddig csinálja, mert nem vártam ki de már egy ideje csinálja. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #14629 Dátum: 2012, 03 29, 16:35:37 »
Sziasztok!
Van egy kis problémám, ami nem is olyan kicsi. A telefonomon a legfrissebb 2.3.5 sense 3.0 gyári rom van, nincs rottolva meg semmi. Kikapcsolt a telefon és nem kapcsol be. Mikor be akarom kapcsolni akkor rezeg hármat és villog pirosan a kis led a tetején, ezt nem tudom meddig csinálja, mert nem vártam ki de már egy ideje csinálja. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném.
Akku rendben van?Próbáltad tölteni?

Szerk.:Még valami...nem nyomtad meg véletlenül bekapcsolás közben a Hangerő fel gombot???

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #14630 Dátum: 2012, 03 29, 16:42:12 »

Pont ezt akartam én is kérdezni, illetve még talán aksi ki-be?

Nem elérhető josy28

• PDA: HTC DESIRE HD
  • PDA ROM: Gyári 2.3.5 sense 3.0
« Reply #14631 Dátum: 2012, 03 29, 17:40:44 »

Szerk.:Még valami...nem nyomtad meg véletlenül bekapcsolás közben a Hangerő fel gombot???

Persze az aku rendben van, az volt az első gyanum nekem is. Nem nem nyomtam meg egyik hangerő gombot sem. Kivettem már az aksit egy párszor és minden egyes indításnál ez jött elő. De most fogtam és izzé porrá szedtem szét a telefont és minden drótot és csatlakozót megmozgattam, kamerát kivettem visszaraktam. Ezután összeraktam és megjavult a ketyere. De viszont megmaradt az ez előtti probléma, hogy újraindul magától a telefon, és nem értem hogy mi okozhatja.

Nem elérhető Pretorian

• Navigáció / Navigation: Asus R300
  • PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900DXID1/OMNIA
« Reply #14632 Dátum: 2012, 03 30, 22:35:52 »
Sziasztok!
3.12.405.1 szoftver van a készülékemen, és T-mobilos. Az AAHK-t rengetegszer megpróbáltam, de nem sikerült. Egy darabig nem is volt hajlandó a PC (win7) észlelni az eszközt. Majd egyszer csak elindult. De a készülék nem engedi downgradelni. Próbáltam a 2.5 RUU-val, de az is hibaüzenettel leáll. AAHK azt írja, main version is older. Update fail! Alapvetően csak függetleníteni szeretném.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #14633 Dátum: 2012, 03 30, 23:15:54 »
Sziasztok!
3.12.405.1 szoftver van a készülékemen, és T-mobilos. Az AAHK-t rengetegszer megpróbáltam, de nem sikerült. Egy darabig nem is volt hajlandó a PC (win7) észlelni az eszközt. Majd egyszer csak elindult. De a készülék nem engedi downgradelni. Próbáltam a 2.5 RUU-val, de az is hibaüzenettel leáll. AAHK azt írja, main version is older. Update fail! Alapvetően csak függetleníteni szeretném.
A GYIK-ban olvasd át újra az You are not allowed to view links. Register or Loginleírást.Működik ezzel a verzióval is-persze downgrade kell,az is le van írva.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #14634 Dátum: 2012, 03 31, 13:25:04 »
A GYIK-ban olvasd át újra az You are not allowed to view links. Register or Loginleírást.Működik ezzel a verzióval is-persze downgrade kell,az is le van írva.

Igy van! En is azzal csinaltam a downgrade-et. Miutan az e-careben szo nelkul felfrissitettek 1.32-rol anelkul, hogy en kertem volna. Az umt is tud downgrade-et.

Nem elérhető Maddoxtomi

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: Jelenleg gyári
« Reply #14635 Dátum: 2012, 03 31, 15:19:40 »
Üdv! Viszonylag új vagyok, az lenne a kérdésem, hogy melyik ROM-ot ajánljátok mindennapi használatra? A következő dolgokat használom többnyire: zenehallgatás (érdekelne, hogy a Beats audióval hogyan szól), böngészés wifi-n és mobilneten egyaránt. Előre is THX.

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #14636 Dátum: 2012, 03 31, 18:08:17 »
Üdv! Viszonylag új vagyok, az lenne a kérdésem, hogy melyik ROM-ot ajánljátok mindennapi használatra? A következő dolgokat használom többnyire: zenehallgatás (érdekelne, hogy a Beats audióval hogyan szól), böngészés wifi-n és mobilneten egyaránt. Előre is THX.
Olvasd le annak az  adatlapjáról, aki neked a legszimpatikusabb válaszokat adja! :) A beats audio nem egy nagy szám ezen a cuccon!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #14637 Dátum: 2012, 03 31, 18:16:55 »
kosturica:Milyen napi használatban a Primo v3-as rom?
Még nem mertem felrakni,ha sok a bug akkor maradok a beváltnál.De ha használható már nagyon cserélnék valami újabbra.

Nem elérhető Maddoxtomi

• PFC Fan
« Reply #14638 Dátum: 2012, 03 31, 18:40:52 »
Olvasd le annak az  adatlapjáról, aki neked a legszimpatikusabb válaszokat adja! :) A beats audio nem egy nagy szám ezen a cuccon!

Az a baj, hogy csak páran vagytok, akik aktívan válaszolgattok, és mindenkinél más-más rom van írva :) De akkor megnézek egy RCMIX energized blue romot, az nem olyan új és sokadik verzió, remélem nem bugos. :) Gondolom az új 4.0-val "felszerelt" romok még bugosok itt-ott?

Nem elérhető csikimara

« Reply #14639 Dátum: 2012, 03 31, 19:54:47 »
Nálam a jelenlegi a legstabilabb,elég sok romot használtam "élesben",mindegyik pár nap után elkezdett "rendetlenkedni".Én rendszeresen használom a navigációt,netes böngészést,you tube,friend stream,evernote,index,parkolóóra,tunein radio...tehát elég sok mindent. :)

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #14640 Dátum: 2012, 03 31, 19:57:18 »
Az a baj, hogy csak páran vagytok, akik aktívan válaszolgattok, és mindenkinél más-más rom van írva :) De akkor megnézek egy RCMIX energized blue romot, az nem olyan új és sokadik verzió, remélem nem bugos. :) Gondolom az új 4.0-val "felszerelt" romok még bugosok itt-ott?

ICS romok valóban még nem teljesen kiforrottak, de jó úton haladnak. Van már köztük olyan aminek vannak még hibái de ezt a pár hiányosságot (BT,wifi hotspot, kamera) leszámítva alkalmasak napi használatra. Persze ezekben nincs beats audio (most még). :D

Ha beats kell akkor javaslom valamelyik Gingerbread romot, azokban majdnem mindegyikben benne van.
Pl: RCMix3d Runny v4.0, ha szép színeset szeretnél akkor ott a CoreDroid HD V9.4, vagy a Funzy RCmix3D RUNNY, de ajánlhatom a SmartDroid-ot, a virtuous affinity-t, és a Mik runny-t is.
És persze az Energy-RCMix 4.0 Energized BLUE Edition-t is, de azt tudnod kell, hogy ebből a fejlesztő jónéhány HTC alkalmazást kivett, mint pl a HTC navigation, és location.

Ezek közül bármelyiket tudom ajánlani.

De ha Te ezt elkezded, akkor nem fogsz megállni 1 rom felrakása után úgyanúgy mint itt mindenki....nert itt mindenki kipróbál nagyjából minden megjelenő romot.  ;)

Nem elérhető Maddoxtomi

• PFC Fan
« Reply #14641 Dátum: 2012, 03 31, 20:11:40 »
ICS romok valóban még nem teljesen kiforrottak, de jó úton haladnak. Van már köztük olyan aminek vannak még hibái de ezt a pár hiányosságot (BT,wifi hotspot, kamera) leszámítva alkalmasak napi használatra. Persze ezekben nincs beats audio (most még). :D

Ha beats kell akkor javaslom valamelyik Gingerbread romot, azokban majdnem mindegyikben benne van.
Pl: RCMix3d Runny v4.0, ha szép színeset szeretnél akkor ott a CoreDroid HD V9.4, vagy a Funzy RCmix3D RUNNY, de ajánlhatom a SmartDroid-ot, a virtuous affinity-t, és a Mik runny-t is.
És persze az Energy-RCMix 4.0 Energized BLUE Edition-t is, de azt tudnod kell, hogy ebből a fejlesztő jónéhány HTC alkalmazást kivett, mint pl a HTC navigation, és location.

Ezek közül bármelyiket tudom ajánlani.

De ha Te ezt elkezded, akkor nem fogsz megállni 1 rom felrakása után úgyanúgy mint itt mindenki....nert itt mindenki kipróbál nagyjából minden megjelenő romot.  ;)

Energy-RCMix 4.0 Energized BLUE Edition <- ezt raktam most fel, ebben a pillanatban bootolt be. Ha gond le, lecserélem majd nyilván. Eddig Blade-em volt azont csináltam ezt a rom pakolgatást, mostanra kicsit már meguntam és "csak" használni szeretném ezt a telefont.
A flashelléssel kapcsolatban 1 kérdésem lenne. Hogyan lehet a telefont kikapcsolt állapotból recoverybe kapcsolni? (Bladeen hangfel+power volt de DHD-m ettől megfagyott, kicsit be is paráztam mert csak az aku ki-be után tért magához).

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #14642 Dátum: 2012, 03 31, 20:16:14 »

A flashelléssel kapcsolatban 1 kérdésem lenne. Hogyan lehet a telefont kikapcsolt állapotból recoverybe kapcsolni? (Bladeen hangfel+power volt de DHD-m ettől megfagyott, kicsit be is paráztam mert csak az aku ki-be után tért magához).

Hangle+power!
De csak akkor ha a készülék ki van kapcsolva teljesen, nem csak alszik!

Nem elérhető csikimara

« Reply #14643 Dátum: 2012, 03 31, 20:19:18 »
Hát bekapcsolt állapotból menj recoverybe... :) Elég sok romnál a restart után van választási lehetőséged,legalul ott van a "recovery".Ahol ez nincs,ott marad a hangle+power.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #14644 Dátum: 2012, 03 31, 20:40:36 »
Hát bekapcsolt állapotból menj recoverybe... :) Elég sok romnál a restart után van választási lehetőséged,legalul ott van a "recovery".Ahol ez nincs,ott marad a hangle+power.

Miután kikapcsoltad a gyors indítást! ;)

Nem elérhető Maddoxtomi

• PFC Fan
« Reply #14645 Dátum: 2012, 03 31, 22:36:06 »

A hangle+power nem volt meg, oké hogy bekapcsolt állapotból megyek recoverybe, de ha rom installnál felteszi a romot de bootolásnál nem tudja indítani bootloop (aszem ez a neve) van, akkor muszáj kikapcsolt állapotból belépni a recoverybe és újból kezdeni a rom telepítését.

Kérdés: Felment most az új rom, és van benne 1 program, mégpedig a : Daemon Controller. Sokféle beállítási lehetőség van itt, cpu tól-ig alvás alatt, aktív használatt alatt és  használati módok (esetleg stb??) . Valaki legyen szíves segítsen abban, hogy hogyan állítsam be, hogy gyors legyen a telefon aktív használat alatt, ne akadozzon mikor zsebből kivéve használni kezdem (most ezt csinálja, gondolom nagyon leveszi a cpu sebességét amíg idle állapotban van, de nemtudom mit kellene állítani rajta, hogy ez ne legyen), és a sebesség mellett azért az aksi ír bírja. Tehát valami jól eltalált középutat kerek :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #14646 Dátum: 2012, 03 31, 22:41:05 »
Energy-RCMix 4.0 Energized BLUE Edition <- ezt raktam most fel, ebben a pillanatban bootolt be. Ha gond le, lecserélem majd nyilván. Eddig Blade-em volt azont csináltam ezt a rom pakolgatást, mostanra kicsit már meguntam és "csak" használni szeretném ezt a telefont.
A Hangerő FEL+Power pl.a sima Desire-en is működött,de itt nem.Hang LE+Power bevisz a bootloaderb-fastboot menübe,onnan a hangerő gombbal tudsz fel-le navigálni.A recovery-t is azzal tudod kiválasztani.A Power gombbal erősíted meg a választást.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #14647 Dátum: 2012, 03 31, 22:54:28 »
A hangle+power nem volt meg, oké hogy bekapcsolt állapotból megyek recoverybe, de ha rom installnál felteszi a romot de bootolásnál nem tudja indítani bootloop (aszem ez a neve) van, akkor muszáj kikapcsolt állapotból belépni a recoverybe és újból kezdeni a rom telepítését.

Kérdés: Felment most az új rom, és van benne 1 program, mégpedig a : Daemon Controller. Sokféle beállítási lehetőség van itt, cpu tól-ig alvás alatt, aktív használatt alatt és  használati módok (esetleg stb??) . Valaki legyen szíves segítsen abban, hogy hogyan állítsam be, hogy gyors legyen a telefon aktív használat alatt, ne akadozzon mikor zsebből kivéve használni kezdem (most ezt csinálja, gondolom nagyon leveszi a cpu sebességét amíg idle állapotban van, de nemtudom mit kellene állítani rajta, hogy ez ne legyen), és a sebesség mellett azért az aksi ír bírja. Tehát valami jól eltalált középutat kerek :)
A Daemon Controllerrel a CPU max. és min. frekvenciáit  tudod belőni a képernyő bekapcsolt(Wake)ill.kikapcsolt(Sleep)állapotában,valamint a ezekhez különböző governorokat rendelhetsz(ezekkel szabályozza a rendszer,hogy a CPU az egyes frekvenciaváltásokat milyen vehemenciával tegye meg).
Az egész hátteréről You are not allowed to view links. Register or Loginolvashatsz,kicsit már ugyan idejétmúlt módszer,de a lényeg érthető...

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #14648 Dátum: 2012, 03 31, 23:24:25 »
kosturica:Milyen napi használatban a Primo v3-as rom?
Még nem mertem felrakni,ha sok a bug akkor maradok a beváltnál.De ha használható már nagyon cserélnék valami újabbra.
What doesn't works:

camera, camcorder
    wifi hotspot
    usb tethering
    ..
Ezeket leszámítva teljesen jól használható és gyors is nagyon!
Váltogatom: hol ez van fent, hol a jó öreg MikRunny...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #14649 Dátum: 2012, 04 01, 09:16:33 »
What doesn't works:

camera, camcorder
    wifi hotspot
    usb tethering
    ..
Ezeket leszámítva teljesen jól használható és gyors is nagyon!
Váltogatom: hol ez van fent, hol a jó öreg MikRunny...

Kössz a választ! :D
Amik nem mennek,nálam nem létszükség.Néha használom a camerát és a camcordert,de meg vagyok nélkülük.