Ez már egyszerűbb:elsőre ARHD(Sense 3.0,vagy 3.5,vagy ebben a sorrendben mindkettő,csak,hogy legyen összehasonlítási alapod... ) You are not allowed to view links.
Register or Login,You are not allowed to view links.
Register or Login,vagy akár You are not allowed to view links.
Register or Loginpedig nézd át hozzá!
Aztán jöhet a MikRunny
A már említett orange téma You are not allowed to view links.
Register or Logintalálható hozzá.
Annyi még hozzátartozik az igazsághoz,hogy a MikRunny es az ER3BUS fejlesztése teljesen leállt a DHD-ra,míg az ARHD nemrég frissült,tehát ott azért még mindig él a support...
akkor ezzel rövidre is zártuk a témát, marad azt ARHD.
nagyon nem szándékozom túlspirázni, eredetileg onnan indultam h a felesleges programokat akartam uninstallálni és ehhez kellett volna csak a root... most már ott tartunk, hogy cserélgessem a főzött romokat
most felmegy az arhd h jobban optimalizált rom ketyegjen és megcsodálhassam a sense 3.5-t, aztán ha jön a hivatalos ics akkor úgyis vissza az egész h az is meglegyen... addigra meg úgyis kijönnek ahhoz is a stabil cuccok, úgyhogy nem akarok most ebben a pár hónapban romokat cserélgetni, csak egyet felrakni h amíg nem frissítek addig az ketyegjen.
apropó... arhd-hoz milyen kernel kell, illetve a gyikban lévő videó az használható hozzá, vagy van más egyszerűbb útmutató is? ha jól olvasgattam akkor downgrade, root, backup, radio és telepít a sorrend, igaz a telepítés lépéseit még nem néztem át tüzetesebben.