Sziasztok!
Tudom hogy haragudni fogtok értem, mert valahol már leírta vki, de nem szeretnék több mint 500 fórumoldalt végigolvasni, miután a GYIK-ot átfutva már az ottani infó is több mint amire szükségem és befogadóképességem lenne, nem mellesleg mivel friss a telefonom nem tudom a régi infók mennyire alkalmazhatóak.
Röviden, nemrég vettem egy DHD-t, és szeretnék leszedni róla pár gyári szoftvert, mert zavar, mert fut, mert foglalja a helyet, erőforrásokat, mert csak
Az elmúlt napokban sokat olvasgattam, odáig jutottam hogy ehhez rootolni kell és utána lehet uninstallálni a gyári cuccokat is. A roo-tolás előtt viszont MINDENT le szeretnék menteni a telóról, viszont az ilyen full backup-ok csak root joggal mennek. Így itt kicsit elakadtam.
Nem szeretnék főzött romot, semmi komolyabb átalakítást, csupán pár gyári szoftvert szándékozok levakarni. Ezért a GYIK-ban található cuccok 99%-a nekem egyrészt kínai másrészt ha jól sejtem felesleges is.
Ha valaki leírná, mit kell csinálnom, mivel, milyen sorrendben, vagy a megfelelő helyre irányítana azt megköszönném.
Ja igen, még egy fontos dolog, ha jól láttam a GYIK-ban akkor downgradelni kellene a készülékem, amit ha lehet el szeretnék kerülni (mivel nincs szükségem a GYIK-ban leírtak nagy részére nem tudom hogy ezt egyáltalán elkerülhetem-e)Adatok:
- HTC DHD
- Android: 2.3.5
- Sense: 3.0
- Szoftver: 3.13.751.3
- Kernel: 2.6.35.10
Minden segítséget előre is köszönök.