2025, 01 11, 14:04:47

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952940 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re:HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #1250 Dátum: 2010, 12 22, 10:23:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mikor ranyomok a Friend Stream-re, utana Menu/ismerosok/facebook. kiadja az ismerosok listajat,kivalasztok valakit es a kovetkezo fogad: A facebook for htc sense alkalmazas ( folyamat com.htc.socialnetwork.facebook) varatlanul leallt. Kerjuk probalja ujra.

Gyanitom ezert nem tudom linkelni a kapcsolatok az fb-hez.Mit lehetne ezzel a hibaval csinalni?
Menu>Beállítások>Alkalmazások>Alkalmazások Kezelése>Mind>Facebook for HTC Sense>Adatok törlése
Utána:
Programok között:Beállítás>mindent hagyj ki, ill. tovább, egészen a végén van a FB.Nyomj rá, ne törődj vele mit ír ki, majd állítsd be újra a felhaszn.nevet, jelszót.Tovább.
Most újra Menü>Beállítások>Fiókok és szinkr.>FB for HTC Sense>Szinkronizálás most.
Készen vagy, működnie kell...

Nem elérhető Ifa666

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S3
« Reply #1251 Dátum: 2010, 12 22, 10:48:14 »
Menu>Beállítások>Alkalmazások>Alkalmazások Kezelése>Mind>Facebook for HTC Sense>Adatok törlése
Utána:
Programok között:Beállítás>mindent hagyj ki, ill. tovább, egészen a végén van a FB.Nyomj rá, ne törődj vele mit ír ki, majd állítsd be újra a felhaszn.nevet, jelszót.Tovább.
Most újra Menü>Beállítások>Fiókok és szinkr.>FB for HTC Sense>Szinkronizálás most.
Készen vagy, működnie kell...
Nem igy csinaltam , de sikerult megoldani, mar tudom linkelni a contaktokat a fb for htc sensel.
Koszi a segitseget azert.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1252 Dátum: 2010, 12 22, 11:07:02 »
Nem igy csinaltam , de sikerult megoldani, mar tudom linkelni a contaktokat a fb for htc sensel.
Koszi a segitseget azert.
Hogyan sikerült?Mások is járhatnak ám így...

Nem elérhető Ifa666

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S3
« Reply #1253 Dátum: 2010, 12 22, 11:58:31 »
Hogyan sikerült?Mások is járhatnak ám így...

Hat az adatok torlese amit irtal az megvolt, olvastam mashol is.Valamint beleptem a szamitogeprol az fb-ra es ott az alkalmazasok listajabol toroltem a htc senset.A pda-rol toroltem az fb fiokot.majd beallitottam ujra es jo lett.Naggyabol az amit leirtal.Csak egy kis google utan valahol irtak hogy toroltek a rendes fb-rol is az alkalmazast.Lehet jo lett volna e nelkul is, de ez mar nem derul ki.

Most belekezdek egy sima desire rootolasaba. Ez kicsit bonyolultabbnak tunik mint a HD esetebe.

Nem elérhető BladePocok

• PDA: nincs
  • PDA ROM: nincs
« Reply #1254 Dátum: 2010, 12 22, 12:12:27 »
Haladhatna már a futár vele :D 10-12 között jön meg ;) Szegény DHD-n nem sokáig lesz az eredeti ROM, kb 2-3 órát :P Aztán megy fel a CoreDroid 1.4 :)

Milyen plusszokat tud a CoreDroid 1.4 ? Egyáltalán mit tud , hogy kb azonnal felrakod rá ? :D

Nem elérhető koldin

• PDA: LG G3
« Reply #1255 Dátum: 2010, 12 22, 14:00:12 »
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne.
Hogyan tudok belépni a "htcsense.com"-ra?
Fiókot létrehoztam. Elvileg a szinkronizálás is engedélyezve van a telón. Látja a telefont az oldal, be is tudja lokalizálni, és megcsörgetni is tudja.
Ugyanakkor viszont ha bejelentkezem, akkor nincs meg a felső gombsor a webn (úgymint: Vezérlőpult, Footprintek, Emberek, Üzenetek, HTC Hub). Egyszóval bejelentkezni be tudok de használnia az oldalt már nem. :(
Mi lehet a baj? Mit rontottam el?
Előre is köszi aki segíteni tud!

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #1256 Dátum: 2010, 12 22, 14:05:41 »
Asszem nagy baj van! Megrootoltam, S-OFF meg minden, ClockWorkMod Recovery -> install zip from sd -> Coredroid, s most nem kapcsol be xD Folyamat újraindul! Valami ötlet, hogy hogyan keltsem életre?? Köszi!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #1257 Dátum: 2010, 12 22, 14:19:56 »
Asszem nagy baj van! Megrootoltam, S-OFF meg minden, ClockWorkMod Recovery -> install zip from sd -> Coredroid, s most nem kapcsol be xD Folyamat újraindul! Valami ötlet, hogy hogyan keltsem életre?? Köszi!
Elfelejtetted a 3 wipe közül valamelyiket.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető xedamen

« Reply #1258 Dátum: 2010, 12 22, 14:34:45 »
Elfelejtetted a 3 wipe közül valamelyiket.

Megvolt a wipe date/factory reset + wipe chase partition is, többször újrapróbáltam, de semmi.

Nem elérhető xedamen

« Reply #1259 Dátum: 2010, 12 22, 15:05:23 »
Megvolt a wipe date/factory reset + wipe chase partition is, többször újrapróbáltam, de semmi.

Elvileg a CoreDroid 1.4-hez már nem kell az alap verzió, hát de kell :D Most felraktam a simát, most boot-ol be, aztán majd erre Flash-elem rá az újat :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1260 Dátum: 2010, 12 22, 15:16:54 »
Elvileg a CoreDroid 1.4-hez már nem kell az alap verzió, hát de kell :D Most felraktam a simát, most boot-ol be, aztán majd erre Flash-elem rá az újat :)
Nem az első eset:a Core 1.4 is csak update, kell hozzá az alap...(bár a changelog-ban más van, tudom...  ;))
Egyébként, ha igaz, amit Sergio írt,Karácsony előtt itt van az 1.5... :p

Nem elérhető xedamen

« Reply #1261 Dátum: 2010, 12 22, 15:32:47 »
Nem az első eset:a Core 1.4 is csak update, kell hozzá az alap...(bár a changelog-ban más van, tudom...  ;))

Most ezt az alapot nyúzom, de ez is iszonyat gyors a gyárihoz képest :) Mi lesz itt 1.4-el, mondjuk 1,3-as procihúzással...? Ajjaj :D 3 hónap Galaxy S, ,1,5 hónap iPhone 4, de komolyan mondom, azok ehhez képest sehol sincsenek :D 460 MB szabad RAM :D Galaxy S meg mindenféle moddinggal 230 max :D Galaxy Tab bekapcsolás után 320 :D Ugyanmár :D

S akkor most a kérdésem: Ha az alapra ráakarom húzni az 1.4-et, akkor mit kell formázzak (wipe)?? Semmit, csak simán update.zip-re nevezzem át, vagy wipe nélkül install from SD card ? :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1262 Dátum: 2010, 12 22, 15:41:47 »
Most ezt az alapot nyúzom, de ez is iszonyat gyors a gyárihoz képest :) Mi lesz itt 1.4-el, mondjuk 1,3-as procihúzással...? Ajjaj :D 3 hónap Galaxy S, ,1,5 hónap iPhone 4, de komolyan mondom, azok ehhez képest sehol sincsenek :D 460 MB szabad RAM :D Galaxy S meg mindenféle moddinggal 230 max :D Galaxy Tab bekapcsolás után 320 :D Ugyanmár :D

S akkor most a kérdésem: Ha az alapra ráakarom húzni az 1.4-et, akkor mit kell formázzak (wipe)?? Semmit, csak simán update.zip-re nevezzem át, vagy wipe nélkül install from SD card ? :)
cache,dalvik cache

Nem elérhető xedamen

« Reply #1263 Dátum: 2010, 12 22, 16:01:19 »
cache,dalvik cache

Köszi! Jó lett :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1264 Dátum: 2010, 12 22, 16:38:12 »
Akkor lassan kijavíthatod a PDA,meg a ROM profilodat... :D :D :D

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #1265 Dátum: 2010, 12 22, 17:07:57 »
Kétségem sem volt, hogy ettől jó lesz :)!

Nem elérhető robert.csoka

• Ácsolunk
  • Navigáció / Navigation: HTC Locations / iGO8 for Android / Google Maps
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: 1.72.405.3
« Reply #1266 Dátum: 2010, 12 22, 18:02:42 »
Speciel nekem sem volt még semmilyen problémám a GPS-l,sőt,azt kell mondjam hogy az eddigi készülékeim közül talán a DHD talál leghamarabb jelet.Nem tudom hogy a kollégának mi lehet a problémája,de remélem sikerül egy FR-l helyre hozni a készülékét.

Gyerekek nem siránkozom, gyári beállítás visszaállítása is megvolt már ... ugyanaz.
Irtam egy korábbi hsz-ben, hogy nem válaszolok mindenkinek egyenként, hanem végig próbálgattam a tanácsokat és sajnos a hibajelenség nem szünt meg.

Hibás készülék valóban előfordulhat (megjegyzem 175e-ért ne forduljon, legyen már olyan minőségbiztosítása a HTC gyárnak, hogy ilyen nem jön ki a piacra), anno régen egy Samsung telóm volt gyári hibás visszavittem, javították ugyanúgy hibás volt, azóta nem veszek Samsungot, lehet hogy ez szkeptikusság, sőt biztos, sajnos ez van.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #1267 Dátum: 2010, 12 22, 18:27:56 »
Gyerekek nem siránkozom, gyári beállítás visszaállítása is megvolt már ... ugyanaz.
Irtam egy korábbi hsz-ben, hogy nem válaszolok mindenkinek egyenként, hanem végig próbálgattam a tanácsokat és sajnos a hibajelenség nem szünt meg.

Hibás készülék valóban előfordulhat (megjegyzem 175e-ért ne forduljon, legyen már olyan minőségbiztosítása a HTC gyárnak, hogy ilyen nem jön ki a piacra), anno régen egy Samsung telóm volt gyári hibás visszavittem, javították ugyanúgy hibás volt, azóta nem veszek Samsungot, lehet hogy ez szkeptikusság, sőt biztos, sajnos ez van.
Ma próbáltam Motonavval net nélkül: 15mp alatt talált jelet.
Hagyd azt a vacak gyárit, próbáld ki pl a motonavval, esetleg sygic-kel, ha van neted, kapcsold be. Utcán próbáld ki mindenképpen. Ha 1 percen belül nem talál jelet, akkor tényleg gyári hibás a készülék.
Egyébként nagyon sajnálom a dolgot, különben meg marhára megnézném személyesen, mert egész egyszerűen nem hiszem el, amíg nem látom. Annyira bízom a HTC GPS-ében. Ha valami igazán jó benne és csodálatos, az éppen a GPS!
Üdv

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #1268 Dátum: 2010, 12 22, 18:39:29 »
Eszembe jutott még valami. Töltsd le a Marketből a GPS test nevű progit. Na azzal a leggyorsabb a jeltalálás. Ezt még légyszíves próbáld ki. Még gondolkodom a dolgon, mi lehet nálad a bibi.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1269 Dátum: 2010, 12 22, 18:51:14 »

Nekem az 1.4 elindult, nem kellett hozzá korábbi verzió. :)

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #1270 Dátum: 2010, 12 22, 19:41:40 »
szasztok

Meg van a kicsike !!! :D
lenne is egy kérdésem a hangerő gombra be lehet állitani hogy arra is ébredjen fel ??
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető robi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung galaxy note
  • PDA ROM: CriskeloRomNOTE.vICS-V7-MD5 a másik Asus transformer tf300t
« Reply #1271 Dátum: 2010, 12 22, 19:44:58 »
Megint letörlődött a a fele képem és a fele kamera felvétel. >:(Semmi előjel és már nem az első alkalom.Van akinek már történt ilyen?.Mert ez nagyon idegesítő ,hogy ilyen megbízhatatlan a kép kezelő részlege. :hmm:

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1272 Dátum: 2010, 12 22, 19:52:22 »
szasztok

Meg van a kicsike !!! :D
lenne is egy kérdésem a hangerő gombra be lehet állitani hogy arra is ébredjen fel ??
Előző oldal,#1228 ... :(

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1273 Dátum: 2010, 12 22, 20:01:19 »
Eszembe jutott még valami. Töltsd le a Marketből a GPS test nevű progit. Na azzal a leggyorsabb a jeltalálás. Ezt még légyszíves próbáld ki. Még gondolkodom a dolgon, mi lehet nálad a bibi.
Nagyon jó még a GPS Status&Toolbox is.A Tools menüjében van egy A-GPS kezelés nevű menü... ;)

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #1274 Dátum: 2010, 12 22, 20:08:41 »
Nagyon jó még a GPS Status&Toolbox is.A Tools menüjében van egy A-GPS kezelés nevű menü... ;)
Sőt, sokkal jobb. Az is fent van, nem is tudom miért nem az jutott eszembe először.