2025, 01 11, 11:40:27

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952933 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
Re:HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #1225 Dátum: 2010, 12 21, 05:21:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Folder Organizer. Írtam róla You are not allowed to view links. Register or Login. :)

Köszönöm! :ok:
Természetesen olvastam a cikkedet róla, csak kiment a fejemből.  :oops:

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1226 Dátum: 2010, 12 21, 06:53:23 »
Amióta custom romot használok, van egy apró zavaró problémám! A DHD nyitásához lock programot használok, jelenleg a LockBot Prot, de kipróbáltam már többet is. Csak ezért kellenek hogy a hangerő gombbal tudjam életre kelteni a készüléket, de ez a funkció sajnos nálam nem megy a főzött romoknál :'( .
Gyári romnát tökéletesen működnek, mi lehet a gond? Másnál is hasonló a helyzet, vagy egyedi ez a problémám?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #1227 Dátum: 2010, 12 21, 07:42:10 »
Hello

Először is leszögezném hogy első androidos telefonom lenne !!!!

Várhatóan karácsonyra egy ilyen telefont kérek , csak előtte szeretnék 1-2 kérdést feltenni :

1.Az elkövetkező 1-2-3 hónapban jön ki újabb telefon , ami többet fog tudni mint ez  , de az ára hasonló lesz ? Mert ha igen , akkor inkább várnék arra .

2.A képernyője S-LCD... Ez mennyire jó/rossz ?

3.Az üzemidőt mindenki 1-2 napra becsüli , aktív használat közben . Erről mit tudtok , tényleg ennyi ?

4.Ha jön ki újabb androidos verzió (pl. 2.3 , 2.4) akkor ez a telefon is megfogja kapni ? És ha igen , akkor ingyen le lehet rá majd tölteni ?

5. Hol lehetne kipróbálni ? Mert úgy nem nagyon venném meg ,hogy nem fogtam kézben ,hogy milyen nagy , milyen nehéz .

6.a HTC Sense , és a HTC féle GPS Magyarországon is elérhetőek ?

7.Ahogy a videókat nézegetem , kis laggot érzek miközben teker a menük között . Ez normális ilyen telefonoknál ? Később ki lesz  javítva ?

egyelőre ennyi jutott hirtelen az eszembe .

Válaszotokat előre is köszönöm !
Majdnem mindenre választ kaptál, csak két kiegészítés:
...
2.Igen, SLCD
...
7.A lag kezdetben általános tapasztalat volt, mire valaki rájött, hogy csak az usb-hibakeresést kell bekapcsolni a beállításokban és megszűnik.
Mondjuk ez csak részben igaz, sztem a hd-s videolejátszás még nem tökéletes, valamint a YouTube használata közben is akadnak problémák, de ezek  a küszöbön álló 2.3-frissítéssel(ami gyári rom esetében OTA,azaz Over The Air, és természetesen ingyenes) megoldódnak ( :ima: ... Ámen... )

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1228 Dátum: 2010, 12 21, 08:32:03 »
Amióta custom romot használok, van egy apró zavaró problémám! A DHD nyitásához lock programot használok, jelenleg a LockBot Prot, de kipróbáltam már többet is. Csak ezért kellenek hogy a hangerő gombbal tudjam életre kelteni a készüléket, de ez a funkció sajnos nálam nem megy a főzött romoknál :'( .
Gyári romnát tökéletesen működnek, mi lehet a gond? Másnál is hasonló a helyzet, vagy egyedi ez a problémám?

Dettó. A Widgetlocker működött, illetve a Lock 2.0 is. Aztán volt, hogy nem. Most a gyárit használom, szoktatom hozzá magam. Ez azért is van, mert ki akarom deríteni mi okozhatja azt, hogy időnként valami megfogja pár másodpercig a készüléket, aztán 3 gyors vibrálás után minden rendben. Szedegetem le azokat a programokat, amik nem kellenek napi szinten...

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1229 Dátum: 2010, 12 21, 09:24:55 »
Dettó. A Widgetlocker működött, illetve a Lock 2.0 is. Aztán volt, hogy nem. Most a gyárit használom, szoktatom hozzá magam. Ez azért is van, mert ki akarom deríteni mi okozhatja azt, hogy időnként valami megfogja pár másodpercig a készüléket, aztán 3 gyors vibrálás után minden rendben. Szedegetem le azokat a programokat, amik nem kellenek napi szinten...

Köszönöm, így legalább tudom hogy nem egyedi a problémám!
Nekem újra kellett raknom a Core 1.4-et, valami folyamatosan lefagyasztotta! Próbálom kiszűrni hogy mi okozhatta. Annyira fagyott a végére, hogy mikor indítás után fellát a rendszer, nem tudtam vele semmit kezdeni, mert már ki is merevedett a képernyő.  >:(

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1230 Dátum: 2010, 12 21, 10:04:07 »
Köszönöm, így legalább tudom hogy nem egyedi a problémám!
Nekem újra kellett raknom a Core 1.4-et, valami folyamatosan lefagyasztotta! Próbálom kiszűrni hogy mi okozhatta. Annyira fagyott a végére, hogy mikor indítás után fellát a rendszer, nem tudtam vele semmit kezdeni, mert már ki is merevedett a képernyő.  >:(
Nekem is volt ilyen, és a hibát a kernel okozta, pontosabban a túl magas processzor-órajel.Visszavettem 1.2-re a SetCpu-ban, azóta nincs baj.
Persze nyilván :hmm: lehet más oka is...

Nem elérhető BladePocok

• PDA: nincs
  • PDA ROM: nincs
« Reply #1231 Dátum: 2010, 12 21, 12:29:34 »
Szia!

Először is: nem telefon, hanem pda, amely többek között telefonálásra is használható.

1. Nem tudom, kérdezd a gyártókat. :)
2. Teljesen rendben van a képernyője, természetesek a színek és napfényben is jól olvasható, a betekintési szöge kisebb, mint az amoledé, de ugyebár használat közben ez teljesen mindegy, mert szemből szokás olyankor nézni...
3. Kinek mi az aktív használat. 1 napot nálam mindig kibír egy töltéssel.
4. A frissítések ingyenesek és gondolom megkapja a következő verziókat, de az xda-n biztosan elérhető lesz (lásd HD2)
5. Bármelyik üzletben, ahol van bemutató terem is
6. Alap és igen
7. Nem érzek akadást, egyébként meg minél több a telepített program, annál terheltebb a készülék. Nekem az Appbrain szerint 110 program van telepítve a készülékre és nem panaszkodok. Az adatszinkronizálások kicsit megfogják a készüléket, de az rövid ideig tart és nagyban függ attól, hogy az adott programot mennyire írták meg jól.

Köszönöm :)

Nem elérhető BladePocok

« Reply #1232 Dátum: 2010, 12 21, 12:30:12 »
Majdnem mindenre választ kaptál, csak két kiegészítés:
...
2.Igen, SLCD
...
7.A lag kezdetben általános tapasztalat volt, mire valaki rájött, hogy csak az usb-hibakeresést kell bekapcsolni a beállításokban és megszűnik.
Mondjuk ez csak részben igaz, sztem a hd-s videolejátszás még nem tökéletes, valamint a YouTube használata közben is akadnak problémák, de ezek  a küszöbön álló 2.3-frissítéssel(ami gyári rom esetében OTA,azaz Over The Air, és természetesen ingyenes) megoldódnak ( :ima: ... Ámen... )

Köszönöm :)

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #1233 Dátum: 2010, 12 21, 16:43:14 »
Sziasztok!

Valakinek sikerült megoldani a névjegyek szinkronizálását a Google Contact-ba csoportokkal? A csoportokat nem viszi át! Az Emberek -> (Menü) - > Nézet részen beállítható, hogy a Csoportok közül miket szinkronizáljon a Google Contact-ba, de az általam létrehozott csoportokat nem "látja". Sok fórumon keresgéltem információkat de semi megoldást nem találtam...

Esetleg valami ötlet? (Más mentési megoldás is érdekelne ami az összes csoport beállítást is lementi normálisan.)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1234 Dátum: 2010, 12 21, 20:55:01 »
Ginger Karácsonyra?

"Android Revolution HD 2.0.1 based on new 1.72.405.3 with new Apache14 kernel 1.1.5 made exclusively for Adroid Revolution HD coming this Christmas  be ready for Santa "
 :D

Nem elérhető BladePocok

« Reply #1235 Dátum: 2010, 12 21, 20:59:38 »
Hello újra :)

eszembe jutott még 1-2 kérdés , feltenném őket :

1. A market Magyarországon mennyire van tele cuccokkal ? vagy kb olyan szinten van , mint xbox live-on a magyar marketplace (alig van 1-2 játék )

2. nagyobb aksit lehet bele venni ?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1236 Dátum: 2010, 12 21, 21:07:27 »

1. A market Magyarországon mennyire van tele cuccokkal ? vagy kb olyan szinten van , mint xbox live-on a magyar marketplace (alig van 1-2 játék )an bele 1500

2. nagyobb aksit lehet bele venni ?
1. A Market nagyon tele van cuccokkal-akárhol :D
2.Állítólag van bele 1500-as, de nem igazán jöttek be a vele kapcsolatos várakozások...

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #1237 Dátum: 2010, 12 21, 21:28:08 »

1. A market Magyarországon mennyire van tele cuccokkal ? vagy kb olyan szinten van , mint xbox live-on a magyar marketplace (alig van 1-2 játék )

2. nagyobb aksit lehet bele venni ? Van Brando 1500-ös de egy rakat .... legszivesebben visszavinném a gyorsboltba.. kenyjék hajukra 4900-ért..  >:( kell venni autóstöltőt.. és légyen nálad egy micro usb kábel.. azt ennyi.. de sztem ez a jelenleg elérhető legjobb Droid.. ezt már SGS és egyebek után bátran kimerem mondani.. :-)

Nem elérhető robert.csoka

• Ácsolunk
  • Navigáció / Navigation: HTC Locations / iGO8 for Android / Google Maps
  • PDA ROM: 1.72.405.3
« Reply #1238 Dátum: 2010, 12 21, 22:05:34 »
Hali,

Ma tesztelgettem a GPS-t (gyárit ami benne van Locations vagy mi a fene  :-X), 2 perc után kap jelet. (Azért a jó öreg Mio C320 PNA ott volt velem és milyen jó, hogy ott volt ...) Nos Bp-n szinte használhatatlan, elveszti a jelet a nagy épületek között, össze vissza tervez, néha pedig egész egyszerüen az autópálya mellé pozicionálta a helyem, aztán 10-15 mp múlva vissza, ezt miért csinálja???
Szóval megjegyzem nagyon nem vagyok elégedett a GPS részével a telefonnak, ez lehet a szoftver hibája nem tudom, minden esetre 50 EUR-t dobtam ki az ablakon ezért a szoftverért ... Egyre többször jutottam arra, hogy 15e-ért veszek még egy Mio C320-at arra rádobom az iGO8-at. (aszonynak is kell GPS)
Holnap kipróbálom az iGO 4 Androidot és megnézem ezt a Sygic-et, abban vannak térképek is?
Kb. ennyit a tapasztalatokról.
Köszi mindenkinek aki segíteni próbált, nem válaszolok egyenként, de amiket javasoltatok azok be vannak állítva vagy már éppenséggel túl vagyok rajta.

Ja igen ha Gyári beállítások visszaállítása azzal ugrik a root-olás, recovery meg ilyenek?

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #1239 Dátum: 2010, 12 21, 22:06:32 »
Holnap meg kapom a kicsicsikét már alig várom !!!!!!! :taps: :taps: :taps:
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

• Ácsolunk
« Reply #1240 Dátum: 2010, 12 21, 22:11:13 »
mennyi lenne az ára pont keresek egyet

Nem egészen mondtam komolyan, de 175e a bolti ára.
170e-ért elviheti bárki, megjegyzem megvettem hozzá 50 EUR-ért a gyári navi program licenszét az is benn van ...  :taps: :shock: :oops:

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #1241 Dátum: 2010, 12 21, 22:16:11 »
Hali,

Ma tesztelgettem a GPS-t (gyárit ami benne van Locations vagy mi a fene  :-X), 2 perc után kap jelet. (Azért a jó öreg Mio C320 PNA ott volt velem és milyen jó, hogy ott volt ...) Nos Bp-n szinte használhatatlan, elveszti a jelet a nagy épületek között, össze vissza tervez, néha pedig egész egyszerüen az autópálya mellé pozicionálta a helyem, aztán 10-15 mp múlva vissza, ezt miért csinálja???
Szóval megjegyzem nagyon nem vagyok elégedett a GPS részével a telefonnak, ez lehet a szoftver hibája nem tudom, minden esetre 50 EUR-t dobtam ki az ablakon ezért a szoftverért ... Egyre többször jutottam arra, hogy 15e-ért veszek még egy Mio C320-at arra rádobom az iGO8-at. (aszonynak is kell GPS)
Holnap kipróbálom az iGO 4 Androidot és megnézem ezt a Sygic-et, abban vannak térképek is?
Köszi mindenkinek aki segíteni próbált, nem válaszolok egyenként, de amiket javasoltatok azok be vannak állítva vagy már éppenséggel túl vagyok rajta.

Ja igen ha Gyári beállítások visszaállítása azzal ugrik a root-olás, recovery meg ilyenek?
Soha senki nem panaszkodott még a GPS-re, sőt az egekig magasztalja azt. Én is ezt mondom, 15 Mp alatt van jel, soha nem veszti el. A hiba az ön készülékében van. Ez tuti. Vagy egy formatot adj neki, vagy irány a szerviz. Nem szeretnénk, ha elterjedne ilyen hülyeség, hogy bármi baj van vele :)!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1242 Dátum: 2010, 12 21, 22:17:19 »
Hali,

Nem ugrik a root és a recovery sem csak a feltelepített programok és az adatok. Ha azután sem lesz jó, akkor garanciális probléma és irány a szerviz. Mennie kell a gps-nek. Akkor kell rá kicsit többet várni, ha régen volt bekapcsolva.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1243 Dátum: 2010, 12 21, 22:21:23 »
Soha senki nem panaszkodott még a GPS-re, sőt az egekig magasztalja azt. Én is ezt mondom, 15 Mp alatt van jel, soha nem veszti el. A hiba az ön készülékében van. Ez tuti. Vagy egy formatot adj neki, vagy irány a szerviz. Nem szeretnénk, ha elterjedne ilyen hülyeség, hogy bármi baj van vele :)!

Én nem értem a hozzáállását, bármikor előfordulhat egy hibás készülék, de a Gyári állapotba hozást is meg kellett volna már nézni...

• Ácsolunk
« Reply #1244 Dátum: 2010, 12 21, 22:26:59 »

Tegnap este nagyon ideges voltam, nem mondok rá rosszat és egyre inkább gyanítom, hogy a Locations nevű gyári GPS szoftver a ludas az egészbén, de erről holnap nyilatkoznék bővebben.
Minden esetre én csak a saját tapasztalataimat írom/írtam le, ha esetleg valaki legközelebb belefut rögtön tudja mi a helyzett és nem idegeskedik annyit mint én  :olvass: :D

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #1245 Dátum: 2010, 12 21, 22:29:04 »
Én nem értem a hozzáállását, bármikor előfordulhat egy hibás készülék, de a Gyári állapotba hozást is meg kellett volna már nézni...
Őszintén szólva én sem. Már valamelyik nap ajánlották neki a formázást, de úgy látszik egyerűbb siránkozni.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #1246 Dátum: 2010, 12 21, 22:32:44 »
Speciel nekem sem volt még semmilyen problémám a GPS-l,sőt,azt kell mondjam hogy az eddigi készülékeim közül talán a DHD talál leghamarabb jelet.Nem tudom hogy a kollégának mi lehet a problémája,de remélem sikerül egy FR-l helyre hozni a készülékét.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető BladePocok

« Reply #1247 Dátum: 2010, 12 22, 00:43:42 »
Valakinek van tippje, hogy T-mobileba mikor jön új DHD szállítmány ? vagy csak az ünnepek után várható ? :S

Amúgy ez a videó (
) és a benne lévő dolgok igazak/jók DHD-ra is ?

Nem elérhető Ifa666

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S3
« Reply #1248 Dátum: 2010, 12 22, 09:12:51 »
Ez a fb for htc sense nekem nem megy. Ugy tudom megoldani ha a felette levo Minden nevjegy opciot valasztom es ott ottvannak az fb contaktok.

Mikor ranyomok a Friend Stream-re, utana Menu/ismerosok/facebook. kiadja az ismerosok listajat,kivalasztok valakit es a kovetkezo fogad: A facebook for htc sense alkalmazas ( folyamat com.htc.socialnetwork.facebook) varatlanul leallt. Kerjuk probalja ujra.

Gyanitom ezert nem tudom linkelni a kapcsolatok az fb-hez.Mit lehetne ezzel a hibaval csinalni?

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #1249 Dátum: 2010, 12 22, 09:52:27 »
Haladhatna már a futár vele :D 10-12 között jön meg ;) Szegény DHD-n nem sokáig lesz az eredeti ROM, kb 2-3 órát :P Aztán megy fel a CoreDroid 1.4 :)