Hello
Először is leszögezném hogy első androidos telefonom lenne !!!!
Várhatóan karácsonyra egy ilyen telefont kérek , csak előtte szeretnék 1-2 kérdést feltenni :
1.Az elkövetkező 1-2-3 hónapban jön ki újabb telefon , ami többet fog tudni mint ez , de az ára hasonló lesz ? Mert ha igen , akkor inkább várnék arra .
2.A képernyője S-LCD... Ez mennyire jó/rossz ?
3.Az üzemidőt mindenki 1-2 napra becsüli , aktív használat közben . Erről mit tudtok , tényleg ennyi ?
4.Ha jön ki újabb androidos verzió (pl. 2.3 , 2.4) akkor ez a telefon is megfogja kapni ? És ha igen , akkor ingyen le lehet rá majd tölteni ?
5. Hol lehetne kipróbálni ? Mert úgy nem nagyon venném meg ,hogy nem fogtam kézben ,hogy milyen nagy , milyen nehéz .
6.a HTC Sense , és a HTC féle GPS Magyarországon is elérhetőek ?
7.Ahogy a videókat nézegetem , kis laggot érzek miközben teker a menük között . Ez normális ilyen telefonoknál ? Később ki lesz javítva ?
egyelőre ennyi jutott hirtelen az eszembe .
Válaszotokat előre is köszönöm !
Szia!
Először is: nem telefon, hanem pda, amely többek között telefonálásra is használható.
1. Nem tudom, kérdezd a gyártókat.
2. Teljesen rendben van a képernyője, természetesek a színek és napfényben is jól olvasható, a betekintési szöge kisebb, mint az amoledé, de ugyebár használat közben ez teljesen mindegy, mert szemből szokás olyankor nézni...
3. Kinek mi az aktív használat. 1 napot nálam mindig kibír egy töltéssel.
4. A frissítések ingyenesek és gondolom megkapja a következő verziókat, de az xda-n biztosan elérhető lesz (lásd HD2)
5. Bármelyik üzletben, ahol van bemutató terem is
6. Alap és igen
7. Nem érzek akadást, egyébként meg minél több a telepített program, annál terheltebb a készülék. Nekem az Appbrain szerint 110 program van telepítve a készülékre és nem panaszkodok. Az adatszinkronizálások kicsit megfogják a készüléket, de az rövid ideig tart és nagyban függ attól, hogy az adott programot mennyire írták meg jól.