0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Kicsit pörgős volt a hétvégém, így jóformán arra sem volt időm, hogy belakjam a telefont, de:Egyike vagyok azoknak a szerencséseknek, akiknek a MESTER saját kezűleg frissített romot ... nos:Akkor volt ilyen jó a gép, amikor a boltban kicsomagolás után átvettem. Stabil, gyors (semmi pluszt nem tettem fel!) kevésbé merül és több a memória - nem lassul be. Egyszóval: A legközelebbi találkozón is jövök egy sörrel! Ezúton is: KÖSZÖNÖM! (Arra azért kíváncsi leszek, hogy mikor kerül fel a HIVATALOS Sztupy 4.0 és mivel lesz másabb... )
You are not allowed to view links. Register or Login írta Twitterén:"SpeedMod based (Doc's ROM and others) and every other Universal Lagfix corrupt badly /system.I'm working on a detection and correction of it"Sztupy, erről mi a véleményed?EDIT: Olvastam You are not allowed to view links. Register or Login kommented, bocsi, hogy nem néztem meg ott először.
egész You are not allowed to view links. Register or Login. De a vélt hibák úgyis csak akkor jönnek elő, ha valaki másik romra vált, úgyhogy nem izgat
Pfff "átfutottam" a topikot, durva amit ott RyanZÁ-val meg hardcore-al műveltek... Viszont ez azt jelenti hogy ha ki akarok próbálni a 3.0-d után másik romot, lehet nem fog bebootolni a PDA?
Froyo2.2-es rom ,kb. medig bírja az aksi?
"Az alábbi lépést akkor csináld meg, ha a product code-od rossz, de VAN mentésed róla. Rootolt készülék kell hozzá."Ez mit jelent? Most akarok nekiállni a ROM frissítésnek, de már itt elakadtam.
Jó, vagy rossz a product kódod? Ha rossz, és van mentésed, akkor ROM frissítése előtt végezd el a helyreállítás (restore) folyamatát. Ha nincs gond a product kódoddal, akkor értelem szerűen kihagyhatod ezt a lépést.
Azt értem, csak nem tudom mi az a product code.
Ujra indítás után ez fogadott. Megnéztem mindent, ami szokta foglalni a helyet,pár kilobit van mindenhol. Ilyenkor mi van.? Wipe cache is megvolt. Kitöröltem az összes előzményt, hívásnaplót, üzenetet, és mégis. Nem értem.
settings>alkalmazások>alkalmazások kezelése>mind> keresd meg a médiatárt, katt rá, adatok törlése, és megoldódik.
692KB van benne.De megnézem Kösssszi.
You are not allowed to view links. Register or Login Ezt meg hogy?! Sztupy, ha létezik nálad feature request, akkor én ezt nagyon szépen kérném a következő művedbe!
Ahogy nézem, ez egy Doc Froyo ADJP5 V 8.0.1 ROM.
Nálam a Doc 8.0.1 van de nem csinál autofocus-t a videófelvétel és nem is látok rá opciót...
Ugyan az a helyzet. Kitörölve a médiatár.
Megnézzük, válaszol-e a videó feltöltője vagy sem.
Tévedtem, működik, csak el is kell indítani a felvételt. Kicsit lassan keres fókuszt de megy...