2024, 11 23, 12:28:16

Szerző Téma: SztupY Galaxy S Froyo2.2 ROM  (Megtekintve 114065 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
Re: SztupY Galaxy S Froyo2.2 ROM
« Reply #650 Dátum: 2010, 11 17, 21:26:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Esetleg a 1,5 perces GPS fixet rövidítheted ezzel: You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Köszi, ezt elrakom magamnak :)  Bár nálam kiválóan teljesít eddig a gps, gyorsan megvannak a holdak is, de ki tudja, mit hoz a jövő.

Nem elérhető styxx

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJPO
« Reply #651 Dátum: 2010, 11 18, 10:55:39 »
Hello,

ebben a Sztupy romban milyen a lockscreen? Az a csúnya eredeti, amikor nyilak mennek jobbra meg balra? Vagy az a szép amikor be kell húzni balról jobbra?

Lehet cserélni valahogy egyszerüen a lockscreent?

mod: nekem ilyen Sztupy rom volt rajta, gondolom valami korábbi, amikor vettem a SGSt. De felraktam az xda-dev-ről a Doc féle romot de hiányzik abból egy csomó minden ami a Sztupyéban benne volt. Pl. szép jó billentyűzet és Play controls a lockscreenen amikor a zene megy a háttérben, meg ilyen apróságok, amik fontosak. Most azon gondolkozom, vissza kéne raknom a Sztupyét, amiben minden jó volt, de nagyon csúnya volt az az eredeti lockscreen, Sztupy segíts lécci, hogy azt hogyan kell szépre kicserélni mert egyszer már betégláztam vele amikor először próbálkoztam ezzel.

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #652 Dátum: 2010, 11 18, 11:02:53 »
Hello,

ebben a Sztupy romban milyen a lockscreen? Az a csúnya eredeti, amikor nyilak mennek jobbra meg balra? Vagy az a szép amikor be kell húzni balról jobbra?

Lehet cserélni valahogy egyszerüen a lockscreent?

mod: nekem ilyen Sztupy rom volt rajta, gondolom valami korábbi, amikor vettem a SGSt. De felraktam az xda-dev-ről a Doc féle romot de hiányzik abból egy csomó minden ami a Sztupyéban benne volt. Pl. szép jó billentyűzet és Play controls a lockscreenen amikor a zene megy a háttérben, meg ilyen apróságok, amik fontosak. Most azon gondolkozom, vissza kéne raknom a Sztupyét, amiben minden jó volt, de nagyon csúnya volt az az eredeti lockscreen, Sztupy segíts lécci, hogy azt hogyan kell szépre kicserélni mert egyszer már betégláztam vele amikor először próbálkoztam ezzel.

Le lehet cserélni: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető styxx

« Reply #653 Dátum: 2010, 11 18, 12:52:36 »
Le lehet cserélni: You are not allowed to view links. Register or Login

Köszi. Ezt az oldalt már nézegettem, csak egy pár dolog nem tiszta. Azt vágom, hogy a Sztupy az JPM-es és ez elvileg igy jo hozza, de van ez az odex, deodex akármi összevisszaság, aztán egyszer bemásoltam a nem pont megfelelő filet a system/framework mappába és utána restartkor nem tudott túl menni a galaxy S boot feliraton a készülék...

Ekkor tettem fel a Doc romot a Sztupy helyett. Most is az van, de mint mondtam hiányzik pár dolog (amiket lehet bele lehetne tenni, de nem tudom hogy). Azt hadd kérdezzem már meg, attól akinek a Sztupy van fent, hogy tényleg benne van a play control a lockscreenen? Amiről pár posttal feljebb irtam?

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
« Reply #654 Dátum: 2010, 11 18, 13:11:10 »
Köszi. Ezt az oldalt már nézegettem, csak egy pár dolog nem tiszta. Azt vágom, hogy a Sztupy az JPM-es és ez elvileg igy jo hozza, de van ez az odex, deodex akármi összevisszaság, aztán egyszer bemásoltam a nem pont megfelelő filet a system/framework mappába és utána restartkor nem tudott túl menni a galaxy S boot feliraton a készülék...

Ekkor tettem fel a Doc romot a Sztupy helyett. Most is az van, de mint mondtam hiányzik pár dolog (amiket lehet bele lehetne tenni, de nem tudom hogy). Azt hadd kérdezzem már meg, attól akinek a Sztupy van fent, hogy tényleg benne van a play control a lockscreenen? Amiről pár posttal feljebb irtam?

A Doc rom deodexed rom. A deodexed romokra .jar fájl, Sztupy romjára pedig .odex fájl kell. (Sztupy jpm/jp6-os romja a jp6-ra való lock működik kifogástalanul.)

Imhotep

• Vendég
« Reply #655 Dátum: 2010, 11 18, 13:19:06 »
A Doc rom deodexed rom. A deodexed romokra .jar fájl, Sztupy romjára pedig .odex fájl kell. (Sztupy jpm/jp6-os romja a jp6-ra való lock működik kifogástalanul.)
Ha ilyen nagy lock szakértő vagy, feltettem az odex-et, ennél csak fent a taskbaron mutatja csak hogy jött sms vagy hívtak ???
Nem rak ki nagy ikont a képernyőre  :hmm: :( :'(

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #656 Dátum: 2010, 11 18, 13:21:46 »

Ne őrjíts már meg...a Doc romra van AOSP lockscreen...miért nem azt használod akkor? Ha gondod van, gyere a Doc témába, aztán kérdezz, szívesen segítek...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
« Reply #657 Dátum: 2010, 11 18, 13:22:32 »
Ha ilyen nagy lock szakértő vagy, feltettem az odex-et, ennél csak fent a taskbaron mutatja csak hogy jött sms vagy hívtak ???
Nem rak ki nagy ikont a képernyőre  :hmm: :( :'(

Nem vagyok szakértő, csak nekem használhatatlan a samus billentyűzár, vagy az alap androidot használom, vagy kikapcsolom.
Az elmulasztott eseményekre csak a notification sávon figyelmeztet.

Imhotep

• Vendég
« Reply #658 Dátum: 2010, 11 18, 13:23:10 »
Nem vagyok szakértő, csak nekem használhatatlan a samus billentyűzár, vagy az alap androidot használom, vagy kikapcsolom.
Az elmulasztott eseményekre csak a notification sávon figyelmeztet.
:ok:

Nem elérhető styxx

« Reply #659 Dátum: 2010, 11 18, 13:37:59 »
Ne őrjíts már meg...a Doc romra van AOSP lockscreen...miért nem azt használod akkor? Ha gondod van, gyere a Doc témába, aztán kérdezz, szívesen segítek...

Most a Doc rommal nincs is baj a lockscreennel. Csak tervezem visszarakni a Sztupy romot és abban meg tudom, hogy a csúnya Samsungos van, azért kérdezősködtem. De ha már felajánlottad, szeretnélek szavadon fogni, van pár kérdésem a Doc rommal kapcsolatban. Küldök PÜ-t hogy ne /off oljunk itt.

Nem elérhető styxx

« Reply #660 Dátum: 2010, 11 18, 17:37:55 »
Amugy mennyit ér el a Quadrantban a Sztupy féle rommal a készülék? Vagy számít ez egyáltalán?

Nem elérhető Robertoq

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: GB JVB / Voodoo
« Reply #661 Dátum: 2010, 11 18, 21:34:44 »
A következő problémám van:

Ma épp telepítettem egy appot, amikor jött egy hívásom. Eltoltam a zöldet, erre fekete képernyő és semmire se reagált. Újraindítottam, de csak addig jutott, hogy pulzált az S betű. Akksit is kivettem, de semmi, kb 5x próbálkoztam, de nem indult el. Végül csináltam egy wipe resetet, ezt követően elindult, de ugye alap rendszer lett. Mivel régi a rendszer - JF5 még nem volt időm eddig frissíteni  :D  - amúgy is terveztem, hogy felrakom a SztupY_FroYo_xwjpm3.0-at, viszont van kérdésem:
- nem tudom lementeni az efs mappát. A  3 módszer közül egyik se megy: az nvbacuk elszáll cp not found hibával, root explorer el sem indul...
- van(volt?) fent OCLF, azt most nem tudom leszedni, mert hiába van wifi nem tudom a google fiókot lérrehozni, nincs market.

Szóval nem tökéletes a rendszer, csak nem tudom el merjem-e indítani így a frissítést, van-e megoldás?  :

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #662 Dátum: 2010, 11 19, 07:06:46 »
A következő problémám van:

Ma épp telepítettem egy appot, amikor jött egy hívásom. Eltoltam a zöldet, erre fekete képernyő és semmire se reagált. Újraindítottam, de csak addig jutott, hogy pulzált az S betű. Akksit is kivettem, de semmi, kb 5x próbálkoztam, de nem indult el. Végül csináltam egy wipe resetet, ezt követően elindult, de ugye alap rendszer lett. Mivel régi a rendszer - JF5 még nem volt időm eddig frissíteni  :D  - amúgy is terveztem, hogy felrakom a SztupY_FroYo_xwjpm3.0-at, viszont van kérdésem:
- nem tudom lementeni az efs mappát. A  3 módszer közül egyik se megy: az nvbacuk elszáll cp not found hibával, root explorer el sem indul...
- van(volt?) fent OCLF, azt most nem tudom leszedni, mert hiába van wifi nem tudom a google fiókot lérrehozni, nincs market.

Szóval nem tökéletes a rendszer, csak nem tudom el merjem-e indítani így a frissítést, van-e megoldás?  :
ha biztonsagi jatekos vagy, akkor en a kovetkezoket tennem:
1: kies install majd update jm2 re
2: root,  majd root explorerrel lementeni efs mappa
3: cwm-el backup egesz rendszer
4: pc-re.lementeni mindent
5: kovetni az itteni utasitasokat a.rom felpakolasahoz

Nem elérhető Robertoq

• PDA ROM: GB JVB / Voodoo
« Reply #663 Dátum: 2010, 11 19, 10:35:56 »
ha biztonsagi jatekos vagy, akkor en a kovetkezoket tennem:
1: kies install majd update jm2 re
2: root,  majd root explorerrel lementeni efs mappa
3: cwm-el backup egesz rendszer
4: pc-re.lementeni mindent
5: kovetni az itteni utasitasokat a.rom felpakolasahoz

Köszi, végül megoldódott. Az volt a probléma, hogy összeomlás / reset után nem tudtam létrehozni google account-ot, így market se volt, nem tudtam letölteni root explorert. A 2.1-eset raktam fel, az nem indult el, végül kerestem egy újabb apk-t, azt felraktam, elindult és le tudtam másolni a mappát. Aztán feltettem az újat, kezdem belakni.

Nem elérhető mayersz1

• PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #664 Dátum: 2010, 11 19, 11:43:44 »
Sziasztok!

Valahol már mintha olvastam volna itt, de nem találom sehol hogy a Sztupy 3.0-nál hogyan tudom ismét működőképessé tenni az XT9-et.

Tudtok ebben segíteni?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #665 Dátum: 2010, 11 19, 11:44:28 »
Sziasztok!

Valahol már mintha olvastam volna itt, de nem találom sehol hogy a Sztupy 3.0-nál hogyan tudom ismét működőképessé tenni az XT9-et.

Tudtok ebben segíteni?
Az afterburnerrel felteszed a eclair billentyűzetet. Úgy emlékszem ez volt a megoldás.

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető kornelmx

• Navigáció / Navigation: ---
  • PDA ROM: Cyanogen mod 7.1 (Nightly update 104), Android 2.3.5
« Reply #666 Dátum: 2010, 11 20, 12:31:02 »
Sziasztok! 3x próbáltam frissiteni a romot és mindig elakadok a 12. lépésnél mindig elakadok (újraparticionálásnál túl sokat időzik-> akku ki)! egyszerűen nem tudok továbblépni bármit csinálhatok... tudna nekem ebben valaki segiteni?
Előre is köszönöm!!

Nem elérhető kuka1

• PDA: Samsung GalaxyS4 GT-I9505
  • PDA ROM: I9505XXUHOJ2
« Reply #667 Dátum: 2010, 11 20, 23:03:40 »
Sziasztok!
Olyan problámám volna, hogy a mobil hozzáférési pontnál, ha engedélyezem a hozzáférést, akkor a laptom megtalálja az AndroidAP1127 nevű eszközt , de nem kapcsolodik hozzá. Van erre valami megoldás? A 2,1-es romnál adott egy kódot amivel csatlakozott, de ennél a 2,2 romnál nem ad ilyet.
Repetitio est mater studiorum.

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #668 Dátum: 2010, 11 21, 05:45:36 »
Sziasztok!
Olyan problámám volna, hogy a mobil hozzáférési pontnál, ha engedélyezem a hozzáférést, akkor a laptom megtalálja az AndroidAP1127 nevű eszközt , de nem kapcsolodik hozzá. Van erre valami megoldás? A 2,1-es romnál adott egy kódot amivel csatlakozott, de ennél a 2,2 romnál nem ad ilyet.
Hát ha éppen akarsz akkor ott van a mobil ap beállitásoknál a biztonság alatt.Adjál meg magadnak valami saját kódot,és akkor nem lesz NYILT.  ;)
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #669 Dátum: 2010, 11 21, 16:41:22 »
Hát ha éppen akarsz akkor ott van a mobil ap beállitásoknál a biztonság alatt.Adjál meg magadnak valami saját kódot,és akkor nem lesz NYILT.  ;)
Kösz a javitást,(akárki is csinálta)még nagyon reggel volt,az éjszaka meg nagyon hosszú  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #670 Dátum: 2010, 11 21, 22:23:03 »
Két napja Sztupy mester vagy 15 SGS-t frissített a helyben főzött ROMjával!

SEMMI VISSZAJELZÉS EZÜGYBEN?  :shock:

valamit véleményt mondjatok már!

ezek szerint működik minden mivel nagy a csend  :D  :ok:

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #671 Dátum: 2010, 11 21, 22:37:24 »

Ezek szerint látványkonyha volt a találkozón?  ;)
Sajnos nem tudtam elmenni, kiszállítást is vállalsz, Sztupy?
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #672 Dátum: 2010, 11 21, 23:58:38 »
Majd lesz, csak ma party volt és még józanodok :P

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #673 Dátum: 2010, 11 22, 00:16:30 »
Majd lesz, csak ma party volt és még józanodok :P

Azt mondanám, inkább így melegében gyúrj valamit, hátha a maradék szesz hatására kicsit még  bátrabban csavarod a potit...
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #674 Dátum: 2010, 11 22, 06:45:34 »

SEMMI VISSZAJELZÉS EZÜGYBEN?  :shock:

valamit véleményt mondjatok már!

ezek szerint működik minden mivel nagy a csend  :D  :ok:

Kicsit pörgős volt a hétvégém, így jóformán arra sem volt időm, hogy belakjam a telefont, de:

Egyike vagyok azoknak a szerencséseknek, akiknek a MESTER saját kezűleg  :taps: frissített romot  :ok: ... nos:

Akkor volt ilyen jó a gép, amikor a boltban kicsomagolás után átvettem. Stabil, gyors (semmi pluszt nem tettem fel!) kevésbé merül és több a memória - nem lassul be. Egyszóval:  :ok: :ok: :ok:

A legközelebbi találkozón is jövök egy sörrel!  :D Ezúton is: KÖSZÖNÖM!

(Arra azért kíváncsi leszek, hogy mikor kerül fel a HIVATALOS Sztupy 4.0 és mivel lesz másabb... )