2024, 11 23, 15:05:03

Szerző Téma: SztupY Galaxy S Froyo2.2 ROM  (Megtekintve 114079 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

Nem elérhető antmik

• PDA: Samsung Galaxy S i9000
  • PDA ROM: Darky's v7.8 Gingerbread Edition
Re: SztupY Galaxy S Froyo2.2 ROM
« Reply #600 Dátum: 2010, 11 12, 09:13:35 »
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy hogyan tudnám visszarakni a feladatkezelő ikonját a kezdő képernyőre, ami mutatja a futó alkalmazások számát?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #601 Dátum: 2010, 11 12, 09:17:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy hogyan tudnám visszarakni a feladatkezelő ikonját a kezdő képernyőre, ami mutatja a futó alkalmazások számát?
Hosszan nyomsz a Home-ra, Widgets, Program monitor.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető kid

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • PDA: iPhone4, iPad2
  • PDA ROM: iOS 4.3.3
« Reply #602 Dátum: 2010, 11 12, 09:18:28 »
Sziasztok,

Ha Sztupy féle 3.0 ROM-ot használok lagfixel és a telefonom VDH-s, akkor hogyan tudom feltenni a legújabb ROM-ot (JPA)?
Kies-n mikor fogom látni a ROM-ot?
Egyáltalán elérhető már hivatalosan?
Esetleg változtassam át XEH-re és akkor menni fog?
Én már tettem fel Sztupy főzete helyett, de gyorsan vissza is tértem rá. :ok: Miért szeretnéd feltenni?

Hosszan nyomsz a Home-ra, Widgets, Program monitor.
Ez nem csak 2.1 alatt elérhető?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #603 Dátum: 2010, 11 12, 09:21:11 »
Ez nem csak 2.1 alatt elérhető?
Nem.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető kid

• DOUBLE CLUB
« Reply #604 Dátum: 2010, 11 12, 09:26:55 »
Nem.
Akkor tőlem valaki lenyúlta. :hmm: Nincs ilyenem a widgetek között. Mondjuk nem hiányzik.

Nem elérhető dandu

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4 + Naunce
  • PDA: SM-N910F
  • PDA ROM: Kyubi Rom Note 5 port
« Reply #605 Dátum: 2010, 11 12, 09:32:21 »
Itt megtalálod:
Na látjátok az ilyennel lehet befürödni annak aki nem tud jól Angolul, mert jó hogy ilyen linkekkel segítetek de az lenne az igazi ha egy hozzáértő a link mellé leírná Magyarul is
nem "nyers fordításban)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #606 Dátum: 2010, 11 12, 09:45:52 »
Na látjátok az ilyennel lehet befürödni annak aki nem tud jól Angolul, mert jó hogy ilyen linkekkel segítetek de az lenne az igazi ha egy hozzáértő a link mellé leírná Magyarul is
nem "nyers fordításban)

Én szívesen lefordítom neked, csak az a baj, hogy a teljesség igényét nem lehet várni egy ilyen fordítástól, mivel értelemszerűen nem tér ki arra, hogy mi az a swap, io scheduler, cache, dalvik, dalvik heap. Ha ezen definíciók ismertetésétől eltekintesz, akkor szólj.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #607 Dátum: 2010, 11 12, 09:49:57 »

pontatlan csak és már volt fent JPA meg ugye most is 3.0 és mindig pontatlan. nem bízom igazából a hivatalos froyoban sem, hiába ígérik, hogy minden szuperlesz, bár az is igaz hogy nincs más választásom mint kivárni. olvastam olyat hogy JM9 el határozottan jobb,  neked van esetleg ezzel valami tapasztalatod? teszteltem amugy Sygic-el Navngo-val, Motonavval, és IGO-val. Eddig a Sygic meg az IGO volt a legjobb úgy, hogy a GPS menűben beállítottam Standalone rol MS-Based-re, stbstb. Így is maradt az ide-oda rakosgatás egyik utcából a másikba, meg teljesen ok nélkül újratervezés.
Ezt próbáltad?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #608 Dátum: 2010, 11 12, 09:55:40 »
Akkor tőlem valaki lenyúlta. :hmm: Nincs ilyenem a widgetek között. Mondjuk nem hiányzik.

Sztupy 3.0-sában nincs benne, de mellékelte a kiszedett progikat, belelehet tenni, ha valami kell valakinek.

Nem elérhető kid

• DOUBLE CLUB
« Reply #609 Dátum: 2010, 11 12, 10:04:42 »
Sztupy 3.0-sában nincs benne, de mellékelte a kiszedett progikat, belelehet tenni, ha valami kell valakinek.
Tényleg, az afterburner. :)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #610 Dátum: 2010, 11 12, 10:10:11 »
az lenne az igazi ha egy hozzáértő a link mellé leírná Magyarul is
nem "nyers fordításban)
# Az összes partíció újra mountolása noatime-al
Az atime tartalmazza a fájlrendszer által egy adott fájlhoz történő hozzáférésének idejét, amit folyamatosan frissít. Ez azt eredményezi, hogy a rendszer írási műveletet kezdeményez minden olvasási művelet után, ami értelemszerűen lassulást okoz. Alapértelmezettként az összes partíció relatime-al van mountolva, amely az atime egy optimalizált változata. A leggyorsabb a noatime , amely az atime mellőzése, -jelenlegi ismereteim szerint- nincs szükség az atime-ra a működéshez.

# Tweak cfq io scheduler
A lemez io scheduler átállítása nagyobb rendelkezésre álló flash memória érdekében. Az alapértelmezett értékek fizikai (forgó) merevlemezekre vannak beállítva. A tweak csökkenti a várakozási időt, engedélyezi az alacsony késési módot a cfq-nak, eltávolítja a vissza-keresések esetén alkalmazott "büntit", illetve egyértelműen kinyilvánítja a kernelnek, hogy a tárolóhely nem merevlemez.

# Tweak kernel VM management
A kernel beállítása, hogy minél kisebb swapot használjon, mivel egyáltalán nem is használ swapot.
Az írás művelet részére fenntartott (üres) cache méretének csökkentése  annak érdekében, hogy csökkentsük a lag-ot, mikor nagyobb fájlok írása szükséges.
A kernelt arra ösztönzi, hogy megtartsa a block-cachet, így az RFS fájlrendszer gyorsabbá válik.
A rendelkezésre álló szabad memória minimumértékének növelése, elméletileg ezáltal ritkábban szalad bele a kernel a "kevés a memória" állapotba.

# Tweak kernel scheduler
A feladatütemező fairebb módon kezeli több folyamat együttes futását. Ez nagyban javítja a felhasználói felület és a programok válaszkészségét, gyorsaságát. Az értékek (kevésbé agresszív beállítás) a Linux alapértelmezett értékeinek 20%-ra vannak állítva, és kb az Android alapértelmezett értékeinek felére.

# Miscellaneous tweaks
Az induló dalvik heap méretének manuális beállítása.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető dandu

• DOUBLE CLUB
« Reply #611 Dátum: 2010, 11 12, 10:31:25 »
Az atime tartalmazza a fájlrendszer által egy adott fájlhoz történő hozzáférésének idejét, amit folyamatosan frissít. Ez azt eredményezi, hogy a rendszer írási műveletet kezdeményez minden olvasási művelet után, ami értelemszerűen lassulást okoz. Alapértelmezettként az összes partíció relatime-al van mountolva, amely az atime egy optimalizált változata. A leggyorsabb a noatime , amely az atime mellőzése, -jelenlegi ismereteim szerint- nincs szükség az atime-ra a működéshez.

# Tweak cfq io scheduler
A lemez io scheduler átállítása nagyobb rendelkezésre álló flash memória érdekében. Az alapértelmezett értékek fizikai (forgó) merevlemezekre vannak beállítva. A tweak csökkenti a várakozási időt, engedélyezi az alacsony késési módot a cfq-nak, eltávolítja a vissza-keresések esetén alkalmazott "büntit", illetve egyértelműen kinyilvánítja a kernelnek, hogy a tárolóhely nem merevlemez.

# Tweak kernel VM management
A kernel beállítása, hogy minél kisebb swapot használjon, mivel egyáltalán nem is használ swapot.
Az írás művelet részére fenntartott (üres) cache méretének csökkentése  annak érdekében, hogy csökkentsük a lag-ot, mikor nagyobb fájlok írása szükséges.
A kernelt arra ösztönzi, hogy megtartsa a block-cachet, így az RFS fájlrendszer gyorsabbá válik.
A rendelkezésre álló szabad memória minimumértékének növelése, elméletileg ezáltal ritkábban szalad bele a kernel a "kevés a memória" állapotba.

# Tweak kernel scheduler
A feladatütemező fairebb módon kezeli több folyamat együttes futását. Ez nagyban javítja a felhasználói felület és a programok válaszkészségét, gyorsaságát. Az értékek (kevésbé agresszív beállítás) a Linux alapértelmezett értékeinek 20%-ra vannak állítva, és kb az Android alapértelmezett értékeinek felére.

# Miscellaneous tweaks
Az induló dalvik heap méretének manuális beállítása.
Kösz , azért így már bátrabb a juzer  :D  Bár mégcsak 1 hete van meg a Samu, de szegényt már jó néhányszor padlóra küldtem (bár igy volt ez az O1-el és az O2-vel is)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #612 Dátum: 2010, 11 12, 10:41:35 »
Kösz , azért így már bátrabb a juzer  :D  Bár mégcsak 1 hete van meg a Samu, de szegényt már jó néhányszor padlóra küldtem (bár igy volt ez az O1-el és az O2-vel is)
Miért, te érted? Én nem vagyok programozó, a linuxhoz és az androidhoz mélységében nem értek, fogalmam sincs, mit írtam. De attól még működik, és jó ;)

Nem elérhető dandu

• DOUBLE CLUB
« Reply #613 Dátum: 2010, 11 12, 10:54:56 »
Miért, te érted? Én nem vagyok programozó, a linuxhoz és az androidhoz mélységében nem értek, fogalmam sincs, mit írtam. De attól még működik, és jó ;)
Nagyvonalakban  :D ami sokkal jobb mint a sehogy  :D

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #614 Dátum: 2010, 11 12, 11:30:54 »
A TWEAK-kel kapcsolatban:

Most olvastam az xda-n, bár még okát nem tudom, hogy az utolsó tweak, a "misc tweaks" használatát nem javasolják.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #615 Dátum: 2010, 11 12, 11:42:58 »
A TWEAK-kel kapcsolatban:

Most olvastam az xda-n, bár még okát nem tudom, hogy az utolsó tweak, a "misc tweaks" használatát nem javasolják.
Update: Kalpik válaszolt is a kérdésemre: ez okozhatta gyaníthatólag több embernél a wifi akadását az IP-cím kérésnél.

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #616 Dátum: 2010, 11 12, 12:40:38 »

Hehe! :)
köszönöjük a fordítást, FAQ-ba mehet is! ;)
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #617 Dátum: 2010, 11 12, 13:21:53 »
Hehe! :)
köszönöjük a fordítást, FAQ-ba mehet is! ;)
Azért örülnék, ha előtte Sztupy is elolvasná és esetleg javítaná az esetleges nem épp szakszerű fordításokat :)

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #618 Dátum: 2010, 11 12, 13:45:09 »

Megj: én romomban majdnem minden noatime-ként van, így nincs szükség erre a beállításra külön

egyébként rábólintottam :P

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #619 Dátum: 2010, 11 12, 16:39:36 »
Megj: én romomban majdnem minden noatime-ként van, így nincs szükség erre a beállításra külön

egyébként rábólintottam :P
üdv!
 kérdezném, hogy az all share app benne van abban a zipben amiben a jpm3.0 kiszedett cuccai vannak? ismerősnek kellene én meg már leteröltem  :(
de ha benne van akkor leszedem újra :ok:

Nem elérhető kid

• DOUBLE CLUB
« Reply #620 Dátum: 2010, 11 12, 16:46:09 »
üdv!
 kérdezném, hogy az all share app benne van abban a zipben amiben a jpm3.0 kiszedett cuccai vannak? ismerősnek kellene én meg már leteröltem  :(
de ha benne van akkor leszedem újra :ok:
benne van

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #621 Dátum: 2010, 11 12, 16:49:51 »
benne van
köszi  :ok: és a neve is all share? vagy más? mert akkor irok neki hogy szedje ki a zipből mert meg van nála is :hmm:

Nem elérhető kid

• DOUBLE CLUB
« Reply #622 Dátum: 2010, 11 12, 16:51:40 »
köszi  :ok: és a neve is all share? vagy más? mert akkor irok neki hogy szedje ki a zipből mert meg van nála is :hmm:
dlna.apk és dlna.odex

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #623 Dátum: 2010, 11 12, 16:53:41 »
dlna.apk és dlna.odex
köszi mégegyszer :ok: ezért nem találta :oops:

Nem elérhető kuka1

• PDA: Samsung GalaxyS4 GT-I9505
  • PDA ROM: I9505XXUHOJ2
« Reply #624 Dátum: 2010, 11 14, 16:26:15 »
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Feltettem a 3.0-t és nem látja az sd kártyát. Az eredeti tmobil-os romnál látta. Valami tipp esetleg?
Repetitio est mater studiorum.