2024, 11 23, 20:49:02

Szerző Téma: SztupY Galaxy S Froyo2.2 ROM  (Megtekintve 114097 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető freetaki

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
Re: SztupY Galaxy S Froyo2.2 ROM
« Reply #525 Dátum: 2010, 11 08, 15:35:23 »
Hi!

You are not allowed to view links. Register or Login

egy kérdés ezzel kapcsolatba: ez tényleg felhúzza az órajelet 1200mHzra? és van ennek értelme?
Azért itt kérdezem meg mert az infoban ott van hogy Sztyu-pi-nak k is köze van ehhez. Persze csak ha jól értettem

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #526 Dátum: 2010, 11 08, 15:36:28 »
Sziasztok,

Feltettem a SzTupy 3.0-át és és van egy olyan gondom, hogyha böngészek és mondjuk megjelenik az index.hu, akkor lefelé/felfelé scroll, illetve a nagyítás akadozva működik, tehát nem egy ilyen folyamatos görgetés van, hanem meg-meg akad akkor amikor már betöltötte az oldal teljes tartalmát. Az a kérdésem, hogy ennek így kell működnie ezzel a rom-mal, és ha nem akkor esetleg tudja valaki hogy mi okozza ezt?

Próbáltam már ezzel a kombóval is: XWJPA, XXJPP, XEEJP4, de akkor is a fenti jelenség volt tapasztalható.

Köszi előre is.
következtetésképp nem a Sztupy ROM miatt van  :D
amúgy a böngésző beállításaiban mi van neked a bővítmények engedélyezésénél? ajánljuk az "on demand"-ot

az index a lap aljafele nekem is meg meg akad le és felfele görgetés közben is

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #527 Dátum: 2010, 11 08, 16:01:25 »
Hi!

egy kérdés ezzel kapcsolatba: ez tényleg felhúzza az órajelet 1200mHzra? és van ennek értelme?
Azért itt kérdezem meg mert az infoban ott van hogy Sztyu-pi-nak k is köze van ehhez. Persze csak ha jól értettem
Én nem sok értelmét látom a proci húzásnak a sebességen nem javít számottevően sztem nagyon nincs is mit. Az akksit viszont hatványozottan használja. Sztyupinak pedig annyi köze van hozzá, hogy az ő universal lagfixét használták fel benne.

Nem elérhető dro

• Emperor
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: Android: 4.0.4 Kernel: 2.6.35.14-CM+nexx@destiny Base: 20.4801.30.0822U_3822.10.08.04_M Build: MIUI206010
« Reply #528 Dátum: 2010, 11 08, 16:02:29 »
következtetésképp nem a Sztupy ROM miatt van  :D
amúgy a böngésző beállításaiban mi van neked a bővítmények engedélyezésénél? ajánljuk az "on demand"-ot

az index a lap aljafele nekem is meg meg akad le és felfele görgetés közben is

Értem okés, akkor ez valószínűleg így marad. Egy kérdés meg: szerinted valamilyen Lagfixet érdemes rátolni a 3.0-ra?
i'm living with a machine

Nem elérhető twine

• Navigáció / Navigation: Goolge
  • PDA: Powered by Nexus 4 ;]
  • PDA ROM: Stock ;)
« Reply #529 Dátum: 2010, 11 08, 16:16:20 »
Segitséget szeretnék kérni! Idézek magamtól egy másik fórumról:
"OK kezd egyre nagyobb lenni a káosz  pedig már azt hittem célegyenesben vagyok!
Történet..:
-2.2-t (registry buherával felrakott) "downgrade"-eltem registry hack-el telenor-os "kódokal" 2.1-re! Prod.code megmaradt XEE, mint ahogyan vártam is!
-2.1-re letöltöttem OCLF-et, majd roortoltam a készüléket! Superuser Premission ikon megjelent, ebből gondolom hogy a root sikeres volt!
-Ajánlott Sztupy letölt, Odin 1.3 elindít, csc betallóz, majd Start! Hiba nélkül végrehajtotta a műveletet! Ujraindult
DE:
-Egyrészt nem kinált fel semmiféle CSC módosítást, és ikont sem találok hozzá!
Hogyan tudom végrehajtani a Prod.code módosítást ezek után? MIt ronthattam el, vagy mit nem tudok még?
-Másrészt: Eltünt az alkalmazások közül az OCLF parancsikon, ami azért zavar mert szerettem volna un-root-olni a készüléket ha minden rendben lezajlott volna!
Superuser Premission ikon megmaradt!
HELP pliiiiiiiz! "
Köszönöm! Azt hiszem minden problémámat rendbe tudtam hozni, némi segítséggel, olvasással, és tanulással egybekötve!
üdv

Sancho

• Vendég
« Reply #530 Dátum: 2010, 11 08, 16:44:03 »
Sziasztok,

Feltettem a SzTupy 3.0-át és és van egy olyan gondom, hogyha böngészek és mondjuk megjelenik az index.hu, akkor lefelé/felfelé scroll, illetve a nagyítás akadozva működik, tehát nem egy ilyen folyamatos görgetés van, hanem meg-meg akad akkor amikor már betöltötte az oldal teljes tartalmát. Az a kérdésem, hogy ennek így kell működnie ezzel a rom-mal, és ha nem akkor esetleg tudja valaki hogy mi okozza ezt?

Próbáltam már ezzel a kombóval is: XWJPA, XXJPP, XEEJP4, de akkor is a fenti jelenség volt tapasztalható.

Köszi előre is.
Ez azért van, mert alapban engedélyezve vannak a flash tartalmak, amik belassítják az oldalak feldolgozását és betöltését. Javaslom, hogy a böngésző beállításaiban ha nem is kapcsolod ki, de legalább ondemand-ra átváltod. Ezzel azt éred el, hogy egy kis bekapcsoló gomb jelenik meg a flash tartalmakon, amiket csak akkor indítasz/töltesz be, ha valóban szükségesek, pl. szex videó szájtok.  :D

Nem elérhető dro

• Emperor
  • PDA ROM: Android: 4.0.4 Kernel: 2.6.35.14-CM+nexx@destiny Base: 20.4801.30.0822U_3822.10.08.04_M Build: MIUI206010
« Reply #531 Dátum: 2010, 11 08, 16:59:00 »
Ez azért van, mert alapban engedélyezve vannak a flash tartalmak, amik belassítják az oldalak feldolgozását és betöltését. Javaslom, hogy a böngésző beállításaiban ha nem is kapcsolod ki, de legalább ondemand-ra átváltod. Ezzel azt éred el, hogy egy kis bekapcsoló gomb jelenik meg a flash tartalmakon, amiket csak akkor indítasz/töltesz be, ha valóban szükségesek, pl. szex videó szájtok.  :D

Így teszek ahogy írtad, írtátok. Kollégának HTC telefonja van és az vajpuhán scrolloz az index teljes flash tartalmának megjelenítése után is. Csak érdekességképen írtam le.

Sancho

• Vendég
« Reply #532 Dátum: 2010, 11 08, 17:06:48 »
Így teszek ahogy írtad, írtátok. Kollégának HTC telefonja van és az vajpuhán scrolloz az index teljes flash tartalmának megjelenítése után is. Csak érdekességképen írtam le.
A kollégának alapban szerintem ki van kapcsolva a flash! Ne tévesszen meg, hogy a banner helyeken van kép. Alapban úgy gyártják le ezeket, hogy ha nincsen flash engedélyezve a gépen, akkor egy .gif jelenik meg a bannerben.

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #533 Dátum: 2010, 11 08, 17:18:46 »
A kollégának alapban szerintem ki van kapcsolva a flash! Ne tévesszen meg, hogy a banner helyeken van kép. Alapban úgy gyártják le ezeket, hogy ha nincsen flash engedélyezve a gépen, akkor egy .gif jelenik meg a bannerben.
ez szép és jó, de ne feledjük a htc alapon 1500 fölötti eredményeket ad ami itt 900 körüli tehát van vaj a samu füle mögött ezzel a fájlrendszeresdivel  :oops:

Nem elérhető dro

• Emperor
« Reply #534 Dátum: 2010, 11 08, 17:43:31 »
ez szép és jó, de ne feledjük a htc alapon 1500 fölötti eredményeket ad ami itt 900 körüli tehát van vaj a samu füle mögött ezzel a fájlrendszeresdivel  :oops:

Értem igen. Szerinted Lagfixet érdemes rakni a 3.0-ra és ha igen melyiket?

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #535 Dátum: 2010, 11 08, 18:32:40 »
én azt raktam fel ami az aláírásomban is van: Sztupi ulk 0.3
azon belül a no rfs advanced (ext4)

nekem bejött! (azért sajna itt is előfordul kis folyamatossági hiba de ez már sokkal jobb nem lesz)

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #536 Dátum: 2010, 11 08, 22:08:55 »
Röpködnek a JPA/JP0 stb romok ebben a szép időben - a MESTER meg nem hallat magáról?
Az reklám lenne ha elárulnám hol kellene idén átkötnötök a kgfb-t, hogy meglegyen az idei terv és minél hamarabb szabaduljak és legyen időm jó kis romolásra :) (de nemsoká lesz időm átnézni mi történt az elmúlt két hétben romügyben)

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Sancho

• Vendég
« Reply #537 Dátum: 2010, 11 08, 22:32:24 »
Szeretném feltenni a Kies-sel a gyári új Froyo-t, azonban nem engedi, mert a SztupY 3.0 van rajta. Egy gépelszállás miatt tettem ezt fel, mivel semmit nem lehetett vele kezdni. Mentés nem volt. A hivatalosra térnék vissza.

A registry buhera meg volt a HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung\Kies\DeviceDB\ alatt, de nem segít sajnos. Hogyan lehet SztupY 3.0-ról hivatalosra visszatérni?

Közben a local ver átírása segített. Már csak a Kies kifagyásával küzdök, de ez már nem ennek a topiknak a témája. :)

Bocs az offért.

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #538 Dátum: 2010, 11 08, 23:22:00 »
Az reklám lenne ha elárulnám hol kellene idén átkötnötök a kgfb-t, hogy meglegyen az idei terv és minél hamarabb szabaduljak és legyen időm jó kis romolásra :) (de nemsoká lesz időm átnézni mi történt az elmúlt két hétben romügyben)
és él!  :ok: de mással foglalatoskodik  :(  mondd! úgy is minden évben újrakötöm, ezen ne múljon  :D

Nem elérhető Shiraz

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA ROM: Alerson v3 (2.3.6 JVU)
« Reply #539 Dátum: 2010, 11 08, 23:24:24 »
Sztupy lagfix és No-RFS Overkill JFS: turns on all options: everything is jfs+ext2 and /data/data is bound to /dbdata. 1800 fölötti quadrant pont! Nem fogsz hinni a szemednek. Olyan sebességnövekedés érhető el!

Nem elérhető donlk

• Navigáció / Navigation: Aura, Navigon
  • PDA ROM: Romkitchen v1.2 XXJVK
« Reply #540 Dátum: 2010, 11 09, 00:01:29 »
Sztupy, a te JPM-ed CSC-jét használhatom az európai JPO frissítésénél? Ha igen, akkor csak a CSC-t kell helyettesíteni, vagy a PHONE helyére is a te verziódat tallózzam be?
ROM: Romkitchen v1.2 XXJVK
Kernel: voodoo beta
lagfix: nincs
Theme: túl sűrűn változik...

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #541 Dátum: 2010, 11 09, 00:41:30 »
Sztupy, a te JPM-ed CSC-jét használhatom az európai JPO frissítésénél? Ha igen, akkor csak a CSC-t kell helyettesíteni, vagy a PHONE helyére is a te verziódat tallózzam be?
elég a CSC-t

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #542 Dátum: 2010, 11 09, 02:07:36 »
Sztupynak

Welcome back, Maestro

Ideiglenesen elpártoltam tőled, doc ROM-ját haszálom. Alapvetően a natív exchange mail kliens szánalmas működése miatt voltam kénytelen mindenfélét kipróbálni, és az AOSP mail (no meg a testreszabható, moduláris ROM) miatt vagyok ott ahol.
Két kérdésben interjúvolnálak meg:
- készül-e valami megoldásod JPA-ra, és ha nem mered-e tagadni? mikorra várható?
- lesz-e/lehet-e benne valami AOSP mail app-(féle) megoldás?
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #543 Dátum: 2010, 11 09, 10:35:28 »
Sztupynak

Welcome back, Maestro

Ideiglenesen elpártoltam tőled, doc ROM-ját haszálom. Alapvetően a natív exchange mail kliens szánalmas működése miatt voltam kénytelen mindenfélét kipróbálni, és az AOSP mail (no meg a testreszabható, moduláris ROM) miatt vagyok ott ahol.
Két kérdésben interjúvolnálak meg:
- készül-e valami megoldásod JPA-ra, és ha nem mered-e tagadni? mikorra várható?
- lesz-e/lehet-e benne valami AOSP mail app-(féle) megoldás?

Persze te is tudod, hogy a doc-kal sem pártoltál el sztupytól, mivel már mindenki az ő ULF-ét használja. így a speedmod kernel is, ami a doc-odban van:-)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető dro

• Emperor
« Reply #544 Dátum: 2010, 11 09, 10:45:30 »
Re.

Azt szeretném megkérdezni még, hogy a 3.0-ban van gpsfix? Mert IGO-val olyanokat csinál, hogyha pl. kereszteződéshez érek és meg kell állnom akkor a térképen a  haladásomat jelző kis háromszög tovább megy és úgy jelzi mintha még mennék az autóval ilyen 15-20 Km/h sebességgel és kb. a kereszteződés közepén áll meg. Illetve ideoda rakosgat akkor amikor amellett az út mellett is van egy út amin Én haladok, és a JPA óta eltünt a *#*#1472365#*#* Olyat is hallottam hogy lehet a hivatalos Froyoban sem fogják tudni kijavítani ezeket a GPS hibákat, ti erről mit tudtok?

Előre is köszönet..

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #545 Dátum: 2010, 11 09, 11:57:52 »
Re.

Azt szeretném megkérdezni még, hogy a 3.0-ban van gpsfix? Mert IGO-val olyanokat csinál, hogyha pl. kereszteződéshez érek és meg kell állnom akkor a térképen a  haladásomat jelző kis háromszög tovább megy és úgy jelzi mintha még mennék az autóval ilyen 15-20 Km/h sebességgel és kb. a kereszteződés közepén áll meg. Illetve ideoda rakosgat akkor amikor amellett az út mellett is van egy út amin Én haladok, és a JPA óta eltünt a *#*#1472365#*#* Olyat is hallottam hogy lehet a hivatalos Froyoban sem fogják tudni kijavítani ezeket a GPS hibákat, ti erről mit tudtok?

Előre is köszönet..

azt hiszem pont neked írtam róla  :D

ezt pedig a "tudodd-e hogy....?" topikból ollózom ide:
-  FroYo-n a GPS szervizmenü a *#3214789650# -kombinációval hozható elő

Nem elérhető dro

• Emperor
« Reply #546 Dátum: 2010, 11 09, 12:07:10 »

azt hiszem pont neked írtam róla  :D

ezt pedig a "tudodd-e hogy....?" topikból ollózom ide:
-  FroYo-n a GPS szervizmenü a *#3214789650# -kombinációval hozható elő

:whistle: köszönöm  :(

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #547 Dátum: 2010, 11 09, 12:15:07 »
Persze te is tudod, hogy a doc-kal sem pártoltál el sztupytól, mivel már mindenki az ő ULF-ét használja. így a speedmod kernel is, ami a doc-odban van:-)
Ja, egyre nehezebb elpártolni tőlem :)

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #548 Dátum: 2010, 11 09, 12:32:19 »
Ja, egyre nehezebb elpártolni tőlem :)
nekem még nehezebb mivel nem is akarok! :D :ok:

ilyen szép esős időben nem tán főzőcskézel valamit? :oops: 

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #549 Dátum: 2010, 11 09, 12:46:30 »

...én ne tudnám, nem olyan családból származom én  :D
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t