Sziasztok!
Mivel olyan könnyen sikerült feltenem a Sztupy féle 2.2-öt, hogy felbátorodtam és kiprobáltam a 3.0 is.
Aztán még merészebb lettem és feltettem a "bátraknak" való verziót.
Komolyan mondom 3-4 óra nyomkodás, meggyözött arról, hogy van még kraft a vasban.
Szeftver fejlesztéssel csodák lehetnek még, nem mintha nem esett volna le az álam a "bátraknak " verziótól.
mindhárom változaton müködik minden nálam, talán ami mind 3 verziónál a leggyengébb az a kamera, igazából a gyári 2,1 verzión nem is nagyon teszteltem a kamerát, de itt szembetűnt a homályoság amit lehet állítgatni sok féle képen, de nem lesz meggyöző, pedig ma csodás idő volt egy két kép készítéséhez, esetleg van valami kamera javítási lehetőség emi elkerülte a figyelmemet?
Ettől függetlenül ott van a szeren minden változat, garatula Sztupynak!
Tipp 1.: Tessék megtörölni a hátlapot egy szarvasbőr szerű anyaggal, és akkor jó lesz a fotó.
A technika annyi, hogy arra a pontra böksz a képen, amire élesíteni szeretnél.
Tipp 2.: Homályosságot okozhat ilyen időben a pillanat alatt lecsapódó pára, amit a szemeddel észre sem veszel.
Tehetségesnek látszó amatőr digitális fotósnak tartom magam, és mióta az SGS-em megvan, szegény SONY DSC-H20 hanyagolva van.
Első teszt fotóim:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginPanorma fotóim:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginNagyon szeretem az SCN üzemmódokat a gépen. Ezt pl. asszem hajnal beállítással hoztam össze az autóból éppen lassítva:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginA HTC után alig hittem el, hogy megismételhetően is ilyen makrót képes készíteni az SGS:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login