2024, 11 23, 20:55:58

Szerző Téma: SztupY Galaxy S Froyo2.2 ROM  (Megtekintve 114098 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető safi

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Beépített
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Darky v9.0.2 Extreme Edition
Re: SztupY Galaxy S Froyo2.2 ROM
« Reply #500 Dátum: 2010, 10 31, 22:25:32 »
Mikor várható valami jó kis JPA-s Sztupy verzió (esetleg JPO-s...)? :)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #501 Dátum: 2010, 11 01, 07:04:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi, akkor megnézem, mit lő ki a Task Manager, amit nem kéne. Hátha emiatt ragad bent újra és újra valami a memóriában, aminek nem volna szabad.
Próbáld meg nem használni a Task killert. Tudom nehéz megállni ennyi év windows mobile után, de többet árt az androidnak mint használ!
Miért nincs tökéletes PDA???

Sancho

• Vendég
« Reply #502 Dátum: 2010, 11 01, 08:27:12 »
Próbáld meg nem használni a Task killert. Tudom nehéz megállni ennyi év windows mobile után, de többet árt az androidnak mint használ!

Erre a következtetésre jutottam én is üzeneted előtt nem sokkal. Köszi a megerősítést. :)

Azért szerettem a zöld Task Manager-t, mert a widget kiírta, mennyit evett meg a gép és egyben elértem a listát is, illetve tudtam kill process-t futtatni.

Sajnos, a Samsung féle widget nem jelenik meg nekem az ADW.Launcher alatt. Az is jó lenne... :) Ezt sikerült valahogy valakinek kitennie ADW alá?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #503 Dátum: 2010, 11 01, 12:42:00 »

Sajnos, a Samsung féle widget nem jelenik meg nekem az ADW.Launcher alatt. Az is jó lenne... :) Ezt sikerült valahogy valakinek kitennie ADW alá?

Sajna csak a TW Launcherrel működik.

Nem elérhető tibi020

• PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: stock 4.3
« Reply #504 Dátum: 2010, 11 01, 20:32:57 »
Sziasztok!

Mivel olyan könnyen sikerült feltenem a Sztupy féle 2.2-öt, hogy felbátorodtam és kiprobáltam a 3.0 is.
Aztán még merészebb lettem és feltettem a "bátraknak" való verziót.
Komolyan mondom 3-4 óra nyomkodás, meggyözött arról, hogy van még kraft a vasban.
Szeftver fejlesztéssel csodák lehetnek még, nem mintha nem esett volna le az álam a "bátraknak " verziótól.
mindhárom változaton müködik minden nálam, talán ami mind 3 verziónál a leggyengébb az a kamera, igazából a gyári 2,1 verzión nem is nagyon teszteltem a kamerát, de itt szembetűnt a homályoság amit lehet állítgatni sok féle képen, de nem lesz meggyöző, pedig ma csodás idő volt egy két kép készítéséhez, esetleg van valami kamera javítási lehetőség emi elkerülte a figyelmemet?
Ettől függetlenül ott van a szeren minden változat, garatula Sztupynak!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #505 Dátum: 2010, 11 01, 20:43:15 »
Sziasztok!

Mivel olyan könnyen sikerült feltenem a Sztupy féle 2.2-öt, hogy felbátorodtam és kiprobáltam a 3.0 is.
Komolyan mondom 3-4 óra nyomkodás, meggyözött arról, hogy van még kraft a vasban.
Szeftver fejlesztéssel csodák lehetnek még, nem mintha nem esett volna le az álam a "bátraknak " verziótól.
mindhárom változaton müködik minden nálam, talán ami mind 3 verziónál a leggyengébb az a kamera, igazából a gyári 2,1 verzión nem is nagyon teszteltem a kamerát, de itt szembetűnt a homályoság amit lehet állítgatni sok féle képen, de nem lesz meggyöző, pedig ma csodás idő volt egy két kép készítéséhez, esetleg van valami kamera javítási lehetőség emi elkerülte a figyelmemet?
Nem tudom, mert nem értek hozzá, de én is Sztupy 3.0-ását használom, az ULFK-val, és nem is vagyok nagy fotós. Ezt tegnap csináltam, teljesen alap minden, kikaptam a táskámból és elsütöttem.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #506 Dátum: 2010, 11 01, 21:29:03 »
Nem tudom, mert nem értek hozzá, de én is Sztupy 3.0-ását használom, az ULFK-val, és nem is vagyok nagy fotós. Ezt tegnap csináltam, teljesen alap minden, kikaptam a táskámból és elsütöttem.
megfigyeltem, hogy azoknak homályos a kép akik egyből elsütik és nem várják meg -hosszan nyomva az exponáló gombot- míg fókuszál a drágaság.

Sancho

• Vendég
« Reply #507 Dátum: 2010, 11 01, 21:35:57 »
Sziasztok!

Tipp 1.: Tessék megtörölni a hátlapot egy szarvasbőr szerű anyaggal, és akkor jó lesz a fotó.  ;) A technika annyi, hogy arra a pontra böksz a képen, amire élesíteni szeretnél.

Tipp 2.: Homályosságot okozhat ilyen időben a pillanat alatt lecsapódó pára, amit a szemeddel észre sem veszel.

Tehetségesnek látszó amatőr digitális fotósnak tartom magam, és mióta az SGS-em megvan, szegény SONY DSC-H20 hanyagolva van.

Első teszt fotóim:

Panorma fotóim:

Nagyon szeretem az SCN üzemmódokat a gépen. Ezt pl. asszem hajnal beállítással hoztam össze az autóból éppen lassítva:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

A HTC után alig hittem el, hogy megismételhetően is ilyen makrót képes készíteni az SGS:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Sancho

• Vendég
« Reply #508 Dátum: 2010, 11 01, 21:38:10 »
megfigyeltem, hogy azoknak homályos a kép akik egyből elsütik és nem várják meg -hosszan nyomva az exponáló gombot- míg fókuszál a drágaság.

Igen, főleg ha full alap SCN-ben van, és a fényviszonyok és az enyhe bemozdulás alapján esetleg sportos beállításra vár, mely érdekes éles/homályos elkenést ad az éleknek.

Sancho

• Vendég
« Reply #509 Dátum: 2010, 11 01, 21:38:33 »
Sajna csak a TW Launcherrel működik.
Köszönöm, erre tippeltem.

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #510 Dátum: 2010, 11 01, 21:46:25 »

A HTC után alig hittem el, hogy megismételhetően is ilyen makrót képes készíteni az SGS:

Ez gyönyörű, gratulálok!!! :ok:

Nem elérhető wittorio0327

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: froyo 2.2 android.
« Reply #511 Dátum: 2010, 11 02, 21:35:26 »
hali! Én egy új android tulajdonos vagyok és nem rég feltettem ezt romot és olyan problémám van, hogy valamiért nincs adatkapcsolatom.
Beállítja magát automatikusan és nem megy fel 3g-re stb...
Manuális beállításra meg nincs lehetőség vagy én nem találok. Tud valaki valamit segíteni.
Előre is köszi

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #512 Dátum: 2010, 11 02, 21:39:14 »
hali! Én egy új android tulajdonos vagyok és nem rég feltettem ezt romot és olyan problémám van, hogy valamiért nincs adatkapcsolatom.
Beállítja magát automatikusan és nem megy fel 3g-re stb...
Manuális beállításra meg nincs lehetőség vagy én nem találok. Tud valaki valamit segíteni.
Előre is köszi

Egy helyen elég megkérdezni
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Sancho

• Vendég
« Reply #513 Dátum: 2010, 11 02, 21:52:31 »
Ez gyönyörű, gratulálok!!! :ok:

Köszi! :)

Szóval a lényeg, hogy nekem a gyári 2.1 ROM, a SztupY 2.0 és a 3.0 is ugyanúgy fotózott.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #514 Dátum: 2010, 11 03, 12:16:42 »
Valami nem gömbölyded... - bár, lehet, hogy csak én vagyok  :p

Felraktam a 3,0-s, majd a 2,2-es romot - mindkettővel meg vagyok elégedve. Ami nem ok. :

Az ismertetőben az szerepel van a romban bu Z y box... de nem látom.  >:( amikor meg megpróbálok letölteni, akkor kiírja, hogy unofficial már van egy, mit is akarok én?

- Hát jó működést, na!  Mit tegyek? ;)

(Megtaláltam a data/app-ban... ez a módja, vagy van egyszerűbb is? - NEM, status failed.. ua. ) - bocs, hogy ilyen jól elvagyok magamban...  :)

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #515 Dátum: 2010, 11 03, 12:40:24 »
Valami nem gömbölyded... - bár, lehet, hogy csak én vagyok  :p

Felraktam a 3,0-s, majd a 2,2-es romot - mindkettővel meg vagyok elégedve. Ami nem ok. :

Az ismertetőben az szerepel van a romban bu Z y box... de nem látom.  >:( amikor meg megpróbálok letölteni, akkor kiírja, hogy unofficial már van egy, mit is akarok én?

- Hát jó működést, na!  Mit tegyek? ;)

(Megtaláltam a data/app-ban... ez a módja, vagy van egyszerűbb is? - NEM, status failed.. ua. ) - bocs, hogy ilyen jól elvagyok magamban...  :)

Mit szeretnél pontosan?
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #516 Dátum: 2010, 11 03, 12:44:46 »
Mit szeretnél pontosan?

Eljátszani  :D a téma színezgetéssel.

Ehhez kell a metamorph és a busybox. Mindkettő letöltve, de a meta nem indul, mert hiányolja a busy-t, az meg nem hajlandó települni, mert már lát egyet - ami unofficial'. De máshol nem látom... - pedig állítólag a rom tartalmazza...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #517 Dátum: 2010, 11 03, 12:49:32 »
Eljátszani  :D a téma színezgetéssel.

Ehhez kell a metamorph és a busybox. Mindkettő letöltve, de a meta nem indul, mert hiányolja a busy-t, az meg nem hajlandó települni, mert már lát egyet - ami unofficial'. De máshol nem látom... - pedig állítólag a rom tartalmazza...
A metaról írtam, hogy a Froyoval nem igazán akar működni, ezért csináljuk az apk módosításokat.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #518 Dátum: 2010, 11 03, 12:55:09 »
A metaról írtam, hogy a Froyoval nem igazán akar működni, ezért csináljuk az apk módosításokat.

Köszi! (Azt hittem, megint romol-hatok  :D egyet..) De a busy-val mi a szitu? Vagy az átlagLYúzernek nem kell?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #519 Dátum: 2010, 11 03, 13:05:16 »
Köszi! (Azt hittem, megint romol-hatok  :D egyet..) De a busy-val mi a szitu? Vagy az átlagLYúzernek nem kell?
a fozott romokban benne van.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #520 Dátum: 2010, 11 03, 13:11:00 »
a fozott romokban benne van.

Köszi!  :)

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #521 Dátum: 2010, 11 04, 20:22:23 »
Mikor várható valami jó kis JPA-s Sztupy verzió (esetleg JPO-s...)? :)

ez engem is érdekelne!  :oops:
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #522 Dátum: 2010, 11 07, 10:34:50 »
Röpködnek a JPA/JP0 stb romok ebben a szép időben - a MESTER meg nem hallat magáról?  ;)

:D  :taps:  :D  :ok:

(Lehet, hogy már edzést tart a találkozós sör tengerre?)  :D

Nem elérhető twine

• Navigáció / Navigation: Goolge
  • PDA: Powered by Nexus 4 ;]
  • PDA ROM: Stock ;)
« Reply #523 Dátum: 2010, 11 08, 14:50:17 »
Segitséget szeretnék kérni! Idézek magamtól egy másik fórumról:
"OK kezd egyre nagyobb lenni a káosz  pedig már azt hittem célegyenesben vagyok!
Történet..:
-2.2-t (registry buherával felrakott) "downgrade"-eltem registry hack-el telenor-os "kódokal" 2.1-re! Prod.code megmaradt XEE, mint ahogyan vártam is!
-2.1-re letöltöttem OCLF-et, majd roortoltam a készüléket! Superuser Premission ikon megjelent, ebből gondolom hogy a root sikeres volt!
-Ajánlott Sztupy letölt, Odin 1.3 elindít, csc betallóz, majd Start! Hiba nélkül végrehajtotta a műveletet! Ujraindult
DE:
-Egyrészt nem kinált fel semmiféle CSC módosítást, és ikont sem találok hozzá!
Hogyan tudom végrehajtani a Prod.code módosítást ezek után? MIt ronthattam el, vagy mit nem tudok még?
-Másrészt: Eltünt az alkalmazások közül az OCLF parancsikon, ami azért zavar mert szerettem volna un-root-olni a készüléket ha minden rendben lezajlott volna!
Superuser Premission ikon megmaradt!
HELP pliiiiiiiz! "

Nem elérhető dro

• Emperor
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: Android: 4.0.4 Kernel: 2.6.35.14-CM+nexx@destiny Base: 20.4801.30.0822U_3822.10.08.04_M Build: MIUI206010
« Reply #524 Dátum: 2010, 11 08, 15:24:18 »
Sziasztok,

Feltettem a SzTupy 3.0-át és és van egy olyan gondom, hogyha böngészek és mondjuk megjelenik az index.hu, akkor lefelé/felfelé scroll, illetve a nagyítás akadozva működik, tehát nem egy ilyen folyamatos görgetés van, hanem meg-meg akad akkor amikor már betöltötte az oldal teljes tartalmát. Az a kérdésem, hogy ennek így kell működnie ezzel a rom-mal, és ha nem akkor esetleg tudja valaki hogy mi okozza ezt?

Próbáltam már ezzel a kombóval is: XWJPA, XXJPP, XEEJP4, de akkor is a fenti jelenség volt tapasztalható.

Köszi előre is.
i'm living with a machine