Hölgyek, Urak!
Új vagyok a témában, de az eddigi útmutatások alapján (a vargabetűkkel nem terhelek senkit) a 3.0 sikeresen landolt a T-s nagyon-nem-telón (simlock-ot nem kellett levenni).
Amiben a segítségeteket/tanácsotokat kérném (alapvetően exchange szinkronizációs gond, láttam, hogy korábban már témáztatok rajta, de a ROM újrahúzásán és az n>1 db FR-en kívül mintha nem lett volna más, de azért a húsz oldalt nem biztos, hogy teljesen alaposan olvastam):
- a többszáz outlook-os (exchange-es) kontaknak csak egy része jelent meg, tapasztalt-e ilyet más is? (a Sztupy 2.2-nél is előjött, a gyári ROM-nál nem jelentkezett)
- úgy látom, a frissítés a már szinkronizált kontaktoknál sem működik, egyik irányban sem (a naptár pengén működik, tehát a kapcsolattal nincs gond, és persze a névjegyek is ki van pipálva, meg a synker-rel is ráerősítek néha)
- normál levelezőt használok (nem találtam ingyenes cuccot, ami jól kapcsolódna az exchange 2007-hez (a K9 szimpy lenne, de a rendszergazdánk nem fog webdav-ot (akármi legyen is az) felrakni a kedvemért), az eclaire-en sem hasított, de a froyo-n meg lefekszik. A szinkronizálás (push) megy, a képernyőgörgetésbe feledkezik bele néha, szaggat mint a csuda, a gombokra (beállítások, egyebek) másodpercek után reagál. Másnál is előjön ez?
- szintén a levelező: felül megjelennek az outlook-os mappáim, amikből van pár tucat. Tekintettel arra, hogy csak név szerint rendezi (nincs könytárstruktúra), gyakorlatilag használhatatlan (pl. az összes ügyefelem mappájában van support és license almappa, tehát ezek ott figyelnek egymás mellett, és ezeket lehetne vízszintesen görgetni). Van-e valakinek ötlete, hogy lehetne jobban kezelni a könytárstruktúrát, vagy letiltani a megjelenését (akkor már inkább ne is használja a helyet), de leginkább egy kultúrált alkalmazást/wigdet-et, ami jobban használható lenne.
Bocs a terjengősség miatt!
A sört hová lehet vinni Sztupynak? (Komoly a kérdés, sörrel sosem viccelek.)