2024, 11 25, 23:10:33

Szerző Téma: SztupY Galaxy S Froyo2.2 ROM  (Megtekintve 114138 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
Re: SztupY Galaxy S Froyo2.2 ROM
« Reply #25 Dátum: 2010, 09 30, 15:42:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szükséged lesz az Android SDK-ra, és parancssorból kell kiadnod a dolgokat. A készüléknek USb hibakeresés módban kll lennie.
Köszönöm mind a két válaszodat. :ok:

Szerinted a T-Mobile függöség visszafog állni? Ha az utolsó 3 számít a TMH nálam akkor visszazár. Jól gondolkodom?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #26 Dátum: 2010, 09 30, 15:58:09 »
Köszönöm mind a két válaszodat. :ok:

Szerinted a T-Mobile függöség visszafog állni? Ha az utolsó 3 számít a TMH nálam akkor visszazár. Jól gondolkodom?
Elvileg ez csak a product code és a sales code, semmi más (tehát nem okoz bajt), de sajnos nem tudom garantálni azt amit mondok.

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #27 Dátum: 2010, 09 30, 16:09:10 »
Elvileg ez csak a product code és a sales code, semmi más (tehát nem okoz bajt), de sajnos nem tudom garantálni azt amit mondok.
Köszi, majd meglátjuk.  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tariattila

• Nem: Férfi
  • tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #28 Dátum: 2010, 09 30, 17:21:54 »
Sztupy!  ha most nekem a product kódom KOR végű...DE a bak fájlom az EFS-ben rendes: MP 0.800..˙KOR....GT-I9000HKDXEH akkor nem is kell megcsinálnom a visszamásolást mentésből? vagy ilyenkor mi van?

megnéztem HxD-vel most és ezt tartalmazta...
a bin fájlom persze KOR végű...

azon agyalok, hogy ha megcsinálom a ROM-od előtt a produkt visszaállítást akkor tulajdonképpen nem is csinálok semmit ?????? :ima:

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #29 Dátum: 2010, 09 30, 19:21:26 »
Sztupy!  ha most nekem a product kódom KOR végű...DE a bak fájlom az EFS-ben rendes: MP 0.800..˙KOR....GT-I9000HKDXEH akkor nem is kell megcsinálnom a visszamásolást mentésből? vagy ilyenkor mi van?

megnéztem HxD-vel most és ezt tartalmazta...
a bin fájlom persze KOR végű...

azon agyalok, hogy ha megcsinálom a ROM-od előtt a produkt visszaállítást akkor tulajdonképpen nem is csinálok semmit ??? ??? :ima:
ja, ha váltasz CSC-et ezzel a bak fájlal, akkor ki fog javulni az efs könyvtárad, nem kell backupból visszamásolnod.

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #30 Dátum: 2010, 09 30, 19:40:34 »
ja, ha váltasz CSC-et ezzel a bak fájlal, akkor ki fog javulni az efs könyvtárad, nem kell backupból visszamásolnod.
már szét is csomagoltam a pakkodat!  :ok:

ez a csc váltás még nem egészen egyértelmű nekem....de hát nekem semmi sem az...

most először felrakom és majd meglátom hogyan is fogad... utána folyt.köv...
addig is köszi, hogy így összeállítottad, hogy nem kell a kernelcserélgetéses root-al vesződni...

remélem majd a "hivatalos" verziókra is készítesz ilyen csomagokat...
ez így tökéletes...nem is kell semmi fölösleges csak a lényeg.. külcsínyre úgy is mindenkinek más tetszik...
(én is csak a kör-ös akkukijelzést teszem hozzá és a színes gmail ikont...)

a lagfixel kapcs. kíváncsi leszek melyiket választod...és miért...de nem is fontos
 :D

Nem elérhető Pimpace

• PDA: Samsung Galaxy S, T-mobile
  • PDA ROM: Jelly Bean
« Reply #31 Dátum: 2010, 10 01, 05:23:00 »
Sziasztok!

Én JPH-t raktam fel innét: You are not allowed to view links. Register or Login (nemtom lehet-e külsö linket mutatni, ha nem, bocsánat)
A produkt kódom megváltozott: KOR ra. Elötte T-mobile os TMH volt.
Amúgy ha van mentésetek az /efs ről, könnyebb ezt megnézni mivel lenni kell ott egy imei könytárnak, abban van egy mps_code.dat file, ami 3 byte hosszú és pont ezt a három karaktert tartalmazza, ami a product kód vége.
Mit feltettem, ebben a firmware-ben persze nincs magyar támogatás, ilettve csak a nyelv terén, a telefon menüiben. De a T9-es predektív szöveg bevitelnél elvész. Az egyik kérdésem sztupy hogy ez hogyan áll a Te "főzésedben", van magyar T9?

A másik kérdésem, hogy sztupy nálad megy a KIES-el való kommunikálás? Tehát pl. a 2.2 után tud a KIES telefonkönyvet olvasni/írni? Mert miután én felraktam a JPH-2.2t bár a KIES csatlakozik a telóhoz, de nem tud belenézni a telefonkönybe se írni bele. Ezt esetleg mások is tapasztalják? Esetleg lehet hogy a product kód megváltozása miatt hülyül meg a KIES, vagy a CSC megváltozása miatt?

Köszi a segitséget

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #32 Dátum: 2010, 10 01, 05:49:23 »
Sziasztok!

Én JPH-t raktam fel innét: You are not allowed to view links. Register or Login (nemtom lehet-e külsö linket mutatni, ha nem, bocsánat)
A produkt kódom megváltozott: KOR ra. Elötte T-mobile os TMH volt.
Amúgy ha van mentésetek az /efs ről, könnyebb ezt megnézni mivel lenni kell ott egy imei könytárnak, abban van egy mps_code.dat file, ami 3 byte hosszú és pont ezt a három karaktert tartalmazza, ami a product kód vége.
Mit feltettem, ebben a firmware-ben persze nincs magyar támogatás, ilettve csak a nyelv terén, a telefon menüiben. De a T9-es predektív szöveg bevitelnél elvész. Az egyik kérdésem sztupy hogy ez hogyan áll a Te "főzésedben", van magyar T9?

A másik kérdésem, hogy sztupy nálad megy a KIES-el való kommunikálás? Tehát pl. a 2.2 után tud a KIES telefonkönyvet olvasni/írni? Mert miután én felraktam a JPH-2.2t bár a KIES csatlakozik a [NEM TELÓ!]hoz, de nem tud belenézni a telefonkönybe se írni bele. Ezt esetleg mások is tapasztalják? Esetleg lehet hogy a product kód megváltozása miatt hülyül meg a KIES, vagy a CSC megváltozása miatt?

Köszi a segitséget
Sajnos a CSC-ben nincs benne a magyar T9, úgyhogy ha szükséged van rá alternatív billentyűzetet kell használnod (pl. anysoftkeyboard). Úgy láttam van lehetőség a 2.1-es billentyűzet belefőzésére, esetleg megnézhetem (kicsit jobbnak tartottam a 2.1-eset én is)
A telefonkönyv szinkronizálással nekem sose volt gondom, mindig Outlookból raktam vissza a telefonkönyvet ROM frissítés után. Bár az tény, hogy a JPC/JPH-ban a Kieses progi (MTA Application) még nem állt a helyzet magaslatán.

Nem elérhető Pimpace

« Reply #33 Dátum: 2010, 10 01, 06:35:34 »
Értem köszi, megprobálom akkor a Te főztödet. Kérdés: tettem fel 1clicklagfix-et a 2+ at és eléggé telebuzerálta a belső memót. (a rendszer memóriára gondolok[ha jól tudom]) Hogyan tudnám ezt cleanelni? Milyen mód van arra hogy a data mappából a "szarokat" kipucoljam. (pl az oclf is azt mondja ha felakarom rakni a lagfix-et hogy nincs hely, szabadítsak fel a data mappából. na jó de hogyan? :) ) Esetleg van valami Market-es proggy, ami tud ilyet? Vagy ha felteszem a Te új firmware-edet, akkor az  úgyis lepucol mindent? Láttam hogy pl az internal sd card könytár struktúrája is megváltozott. Pl. a külsö SD card már nem csak "sd" hanem "external_sd", stb. és még van sok ilyen, pl az sdcard már nem a rooton hanem "mnt" könytárban van, stb. Persze ez nyilván az új 2.2 API miatt van. Viszont erre vonatkozólag is lenne kérdés, ha formázom az sdcard-ot, akkor ezek a 2.1-2.2 váltásból származó "szemetek", felesleges könytárak eltünnek?

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #34 Dátum: 2010, 10 01, 07:16:49 »
Sajnos a CSC-ben nincs benne a magyar T9, úgyhogy ha szükséged van rá alternatív billentyűzetet kell használnod (pl. anysoftkeyboard). Úgy láttam van lehetőség a 2.1-es billentyűzet belefőzésére, esetleg megnézhetem (kicsit jobbnak tartottam a 2.1-eset én is)
A telefonkönyv szinkronizálással nekem sose volt gondom, mindig Outlookból raktam vissza a telefonkönyvet ROM frissítés után. Bár az tény, hogy a JPC/JPH-ban a Kieses progi (MTA Application) még nem állt a helyzet magaslatán.
A  2.1-es magyar T9-es billentyű belefőzését én is támogatnám! (Nekem csak ez hiányzik a JPK-ból)
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető Colani

• PDA: S7E
« Reply #35 Dátum: 2010, 10 01, 07:38:43 »
sztyupi nem kaptál privát üzenetet?ha igen és időd is van rám légyszives válaszolj ha van vmi ötleted.

kösziszépen ,minden jót

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #36 Dátum: 2010, 10 01, 07:53:05 »
Értem köszi, megprobálom akkor a Te főztödet. Kérdés: tettem fel 1clicklagfix-et a 2+ at és eléggé telebuzerálta a belső memót. (a rendszer memóriára gondolok[ha jól tudom]) Hogyan tudnám ezt cleanelni? Milyen mód van arra hogy a data mappából a "szarokat" kipucoljam. (pl az oclf is azt mondja ha felakarom rakni a lagfix-et hogy nincs hely, szabadítsak fel a data mappából. na jó de hogyan? :) ) Esetleg van valami Market-es proggy, ami tud ilyet? Vagy ha felteszem a Te új firmware-edet, akkor az  úgyis lepucol mindent? Láttam hogy pl az internal sd card könytár struktúrája is megváltozott. Pl. a külsö SD card már nem csak "sd" hanem "external_sd", stb. és még van sok ilyen, pl az sdcard már nem a rooton hanem "mnt" könytárban van, stb. Persze ez nyilván az új 2.2 API miatt van. Viszont erre vonatkozólag is lenne kérdés, ha formázom az sdcard-ot, akkor ezek a 2.1-2.2 váltásból származó "szemetek", felesleges könytárak eltünnek?
ROM frissítésnél a re-partition elvileg mindent ki fog takarítani (a 6GB-os SD partíciót leszámítva, de azt meg kézzel is takarítható)

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #37 Dátum: 2010, 10 01, 07:53:46 »
sztyupi nem kaptál privát üzenetet?ha igen és időd is van rám légyszives válaszolj ha van vmi ötleted.

kösziszépen ,minden jót
Privikre csak akkor szoktam válaszolni, ha egyből tudom a megoldást, vagy ténylegesen privát jellegű az üzenet.

Nem elérhető Colani

« Reply #38 Dátum: 2010, 10 01, 07:56:25 »
Privikre csak akkor szoktam válaszolni, ha egyből tudom a megoldást, vagy ténylegesen privát jellegű az üzenet.

köszönöm szépen várok türelmesen!!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #39 Dátum: 2010, 10 01, 08:31:31 »
vagy ténylegesen privát jellegű az üzenet.
Láda sörök felajánlásakor megadod a szállítási címet? :D
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Colani

« Reply #40 Dátum: 2010, 10 01, 10:01:14 »
Láda sörök felajánlásakor megadod a szállítási címet? :D

küldök én is sört ha sikerül a problémám megoldása :ok:
nem annyira személyes az üzenet csak gondoltam ő elég tapasztalt ebben a témában és tud majd segiteni... ;)

szép napot

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #41 Dátum: 2010, 10 01, 11:32:03 »
Felraktam, magyar, gyors.

Marketból feltoltam SGS Toolbox-ot de FC-zik. Mit lehet tenni?
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #42 Dátum: 2010, 10 01, 11:58:59 »
Felraktam, magyar, gyors.

Marketból feltoltam SGS Toolbox-ot de FC-zik. Mit lehet tenni?
írtam az SGS toolboxosnak már, majd javítja. Addig állítólag a 3.1 megy.

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #43 Dátum: 2010, 10 01, 11:59:34 »
küldök én is sört ha sikerül a problémám megoldása :ok:
nem annyira személyes az üzenet csak gondoltam ő elég tapasztalt ebben a témában és tud majd segiteni... ;)

szép napot
Jobb szeretem az ilyen kérdéseket a fórumban tárgyalni, akkor több ember tud segíteni és több ember is látja ha hasonló cipőben járna.

Nem elérhető Colani

« Reply #44 Dátum: 2010, 10 01, 14:41:57 »
Jobb szeretem az ilyen kérdéseket a fórumban tárgyalni, akkor több ember tud segíteni és több ember is látja ha hasonló cipőben járna.
akkor leírom, hogy valojában miről is van szó...
t-mobilos a telefonom. Próbálkoztam a JPCvel az hálozatkódos lett. Nem igazán akartam bütykölni, mert annyira nem vagyok otthon ebben a témában.
Majd próbáltam a JPH-t aztán a JPK-t és egyiknél sem volt hálozatom miután felállt a rendszer.
Sztupyt kérdeztem ,hogy szerinte az ő "bütykölt"JPK-s romjával sikerülne e megoldani a gondom...dióhéjjban ennyi...

ha valaki tud segiteni azt nagyon megköszönöm...

Nem elérhető Pimpace

« Reply #45 Dátum: 2010, 10 01, 14:57:28 »
akkor leirom ,hogy valojában miről is van szó...
t-mobilos a telefonom.probálkoztam a JPCvel az hálozatkódos lett.nem igazán akartam bütykölni,mert annyira nem vagyok otthon ebben a témában.
majd próbáltam a JPH-t aztán a JPK-t és egyiknél sem volt hálozatom miután felállt a rendszer.
Sztupyt kerdeztem ,hogy szerinte az ő "bütykölt"JPK-s romjával sikerülne e megoldani a gondom...dióhéjjban ennyi...

@Colani nekem is T-mobil-os a vas, én először JM2-re frissítettem KIES-el, majd JPH-ra, a fentebb mutattott linkről. Nem mókoltam kilockolással semmit és a [NEM TELCSI!]m látja a hálózatot, tudok telefonálni. Nekem minden beállítás ugrott, újra kellett állítanom az összes net, web'n'walk, MMS drámát, mindent. De megvan és rendben van. Egyetlen gáz hogy a KIES megdöglött, bár látja a telefont, nem tud vele communikálni (telefonkönyvet probáltam)

@sztupy váleményed szerint melyik lagfix a nyerő? Nekem most ez a oneclicklagfix 2+ nem tetszett. Bár már dinamikusan lehet beállítani hogyan foglalja le a rendszer memórát, akkor sem tetszett, hogy eltünt a 2 gigából 1.3 Felmentem a voodoo oldalára informálódni, jól hangzik amit ott leírtak. Vajon az milyen lehet? Vélemény? (persze többiek, akik tapasztaltabbak is írjanak :) )

Egyátalán kell lagfix? Mindenképpen jobb lesz tőle?

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #46 Dátum: 2010, 10 01, 15:04:11 »
@sztupy váleményed szerint melyik lagfix a nyerő? Nekem most ez a oneclicklagfix 2+ nem tetszett. Bár már dinamikusan lehet beállítani hogyan foglalja le a rendszer memórát, akkor sem tetszett, hogy eltünt a 2 gigából 1.3 Felmentem a voodoo oldalára informálódni, jól hangzik amit ott leírtak. Vajon az milyen lehet? Vélemény? (persze többiek, akik tapasztaltabbak is írjanak :) )

Egyátalán kell lagfix? Mindenképpen jobb lesz tőle?

A Voodoo lagfix egyelőre csak 2.1 működik.
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #47 Dátum: 2010, 10 01, 15:13:35 »
akkor leírom, hogy valojában miről is van szó...
t-mobilos a telefonom. Próbálkoztam a JPCvel az hálozatkódos lett. Nem igazán akartam bütykölni, mert annyira nem vagyok otthon ebben a témában.
Majd próbáltam a JPH-t aztán a JPK-t és egyiknél sem volt hálozatom miután felállt a rendszer.
Sztupyt kérdeztem ,hogy szerinte az ő "bütykölt"JPK-s romjával sikerülne e megoldani a gondom...dióhéjjban ennyi...

Nekem is T-Mobilos volt a készülékem, amikor JPC-re frissítettem lezárt.
Letöltöttem az SGS_Unlock.apk filét, a FAQ-ba benne van Unlock 1 alatt: You are not allowed to view links. Register or Login ami generál egy kódot és azt beütve függetlenítette, utána raktam fel a JPH-t és akkor már nem zárt le.  :taps:
A JPK-val meg tudod-e oldani azt nem tudom.  :hmm:

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #48 Dátum: 2010, 10 01, 15:30:48 »
írtam az SGS toolboxosnak már, majd javítja. Addig állítólag a 3.1 megy.

Köszi, 3.1 működik.
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető Pimpace

« Reply #49 Dátum: 2010, 10 01, 16:14:25 »
Köszi, 3.1 működik.

JPH-val még a 4.1 sem működik. :(