2024, 11 25, 00:12:44

Szerző Téma: Fülhallgatók  (Megtekintve 48191 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

irmes

• Vendég
Re: Fülhallgatók
« Reply #75 Dátum: 2009, 03 16, 20:31:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
De hangminőségre milyen volt? Mert nekem speciel nem nyomják a fülemet ezek az agybadugósak sem...
    Szerintem olyan erős közepes. Én a helyedben nem venném meg.   ;)

Nem elérhető Tsaby76

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7/Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB
  • PDA ROM: TMH/TMH
« Reply #76 Dátum: 2009, 03 24, 20:51:38 »
Beruháztam egy Samsung SBH-650-es sztereo bt fülesbe, az eddigi tapasztalataim nagyon jók, a hangminőség, a hatótávolság, kezelhetőség teljesen rendben van, minden távvezérlő funkció működik, a hozzáadott agybadugós füles minőségi darab, kényelmes, stabilan a fülben marad.A bt egység nagyon mutatós, mintha csak az omniához tervezték volna.Egymás mellé téve úgy hasonlítanak mint Dr. Genya és Kicsi Én! :D :D :D

Nem elérhető Tsaby76

• DOUBLE CLUB
« Reply #77 Dátum: 2009, 03 25, 00:20:34 »
Köszi a képkiegészítést, gondoltam megtoldom egy friss saját készítésűvel is, természetesen omniával! :D :ok:

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #78 Dátum: 2009, 03 25, 09:41:22 »
Hamár BT füles!

Én SE HBD-DS200 félét használok.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nekem tetszik a hangja
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #79 Dátum: 2009, 03 25, 09:46:35 »
Hamár BT füles!

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nekem tetszik a hangja
Azt hiszem nekem is ilyen van, de én a Sennheiser fülbedugósommal használom.
Az is jó benne, hogy a fiam kis hangszóróira is ki lehet vele tenni a hangot.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető MADcat

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Wayteq X960HD - Igo Primo Eszterke
  • PDA: Note II - Tab 2.7
« Reply #80 Dátum: 2009, 03 25, 20:43:58 »
Hamár BT füles!

Nekem tetszik a hangja

ajánlom én is  :ok: :ok:
Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel.

Nem elérhető norbert87

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung I900
  • PDA ROM: I900XXHH9/CJHH9
« Reply #81 Dátum: 2009, 03 26, 19:23:21 »
Beruháztam egy Samsung SBH-650-es sztereo bt fülesbe, az eddigi tapasztalataim nagyon jók, a hangminőség, a hatótávolság, kezelhetőség teljesen rendben van, minden távvezérlő funkció működik, a hozzáadott agybadugós füles minőségi darab, kényelmes, stabilan a fülben marad.A bt egység nagyon mutatós, mintha csak az omniához tervezték volna.Egymás mellé téve úgy hasonlítanak mint Dr. Genya és Kicsi Én! :D :D :D

Szia , azt szeretném megkérdezni hogy te hol szerezted be  a fülest  mert én pesten nézegettem de  nem láttam még sehol vagy esetleg neten hol?Köszönöm a válaszod.

Nem elérhető Tsaby76

• DOUBLE CLUB
« Reply #82 Dátum: 2009, 03 26, 23:32:38 »
Szia , azt szeretném megkérdezni hogy te hol szerezted be  a fülest  mert én pesten nézegettem de  nem láttam még sehol vagy esetleg neten hol?Köszönöm a válaszod.
Szia!A speedshopban vettem, szerintem még van raktáron, ráadásul ingyenes a GLS futár.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #83 Dátum: 2009, 03 27, 12:12:31 »
Szia!A speedshopban vettem, szerintem még van raktáron, ráadásul ingyenes a GLS futár.
Ebben csak az a szép, hogy nekem fel sem ajánlották 3 hete...
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Tsaby76

• DOUBLE CLUB
« Reply #84 Dátum: 2009, 03 27, 12:35:00 »
Ebben csak az a szép, hogy nekem fel sem ajánlották 3 hete...
Az tényleg szép, pedig gondolom akkor már tudhatták hogy árulni fogják, hiába friss termék.

Nem elérhető Twins

• DOUBLE CLUB
  • PDA: I900 Omnia
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #85 Dátum: 2009, 04 23, 21:18:54 »

Én is beruháztam egy ilyen kis kütyüre.  Szép is, jól is néz ki , csak az a nagy gubanc van vele, hogy nem kommunikál össze a PDA-val. Természetessen ha a pda-val keresek a BT fülesre  meg is találja és fel is ajánlja a kapcsolatot, de amikor a kodot kell beadni ami alapban 0000 azt már nem fogadja el. Ha a BT fülesen nyomok Play gomra, hogy tatálja be a pda akkor nem történik semmi.
Hozzá teszem, hogy egy SE 702-es alap mobil röhögve tud kommunikálni vele, szóval elvileg minden mükszik rendessen!  Találkozott már valaki ilyen problémával? Egyáltalán milyen módon párosítjátok ti a BT- fülest a pda-val? Esetleg van valami BT-s progi ami segíthet ezen probléma áthidalásában. 

Üdv

Nem elérhető wappl

• PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: DXID1
« Reply #86 Dátum: 2009, 04 24, 01:42:34 »

Vettem nemrég egy Jabra BT3030 (You are not allowed to view links. Register or Login) mostmeg megláttam ezt :O talán jobban tetszik...de már mindegy jól müxik, és minden gond nélkül használható omniával is. Egy kérdésem van csak. Telefonálás közben a saját hangom egyáltalán nem hallom vissza, és a gyári agybadugós fülessel olyan hatás mintha legalábbis teljesen bedugult vna a fülem. Borzasztóan idegesítő. Ez így van más ilyen headset-nél is vagy csak ennek a hibája ez? Esetleg orvosolható vmilyen beállítással?

Egyébként jól használható "messze is zenél szépen"

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #87 Dátum: 2009, 04 24, 09:34:48 »
Én is beruháztam egy ilyen kis kütyüre.  Szép is, jól is néz ki , csak az a nagy gubanc van vele, hogy nem kommunikál össze a PDA-val. Természetessen ha a pda-val keresek a BT fülesre  meg is találja és fel is ajánlja a kapcsolatot, de amikor a kodot kell beadni ami alapban 0000 azt már nem fogadja el. Ha a BT fülesen nyomok Play gomra, hogy tatálja be a pda akkor nem történik semmi.
Hozzá teszem, hogy egy SE 702-es alap mobil röhögve tud kommunikálni vele, szóval elvileg minden mükszik rendessen!  Találkozott már valaki ilyen problémával? Egyáltalán milyen módon párosítjátok ti a BT- fülest a pda-val? Esetleg van valami BT-s progi ami segíthet ezen probléma áthidalásában. 

Üdv
Tipp: biztos 0000 a kód? :oops:

Nem elérhető Twins

• DOUBLE CLUB
  • PDA: I900 Omnia
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #88 Dátum: 2009, 04 24, 11:11:08 »
Tipp: biztos 0000 a kód? :oops:

Persze, hogy az a kód. Mint írtam egy SE c702 vigan rá tud kapcsolódni, de az is csak akkor, ha a fülest párosításra állítom és úgy ajánlja fel a telefonnak a kapcsolatot. Ha a telefonon  eszköz keresésre megyek akkor is megtalálja, de nem fogadja el a kódot. . Omnianál viszont nem ajánl fel párosítást hiába kapcsolom be a fülesen ezt a módot..  Ha rákeresek pda-val be is találja, de mivel nem a füles akar kapcsolódni ezért hibás a kód.. , vagyis ezt írja.  Omnián be van kapcsolva a láthatóság is.
Valaki találkozott már ilyennel?

Nem elérhető Nauril

• PDA: HTC Desire
« Reply #89 Dátum: 2009, 05 01, 09:26:38 »
Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki, hogy hol lehet gyári hosszabbítót kapni a füleshez? Az enyém tönkrement, és amit a samsung márkaboltban árulnak azzal nem megy a rádió :'(

irmes

• Vendég
« Reply #90 Dátum: 2009, 05 02, 08:34:04 »
Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki, hogy hol lehet gyári hosszabbítót kapni a füleshez? Az enyém tönkrement, és amit a samsung márkaboltban árulnak azzal nem megy a rádió :'(
   You are not allowed to view links. Register or Login Ezen keress!  :ok:

Nem elérhető Nauril

• PDA: HTC Desire
« Reply #91 Dátum: 2009, 05 02, 09:18:28 »
   You are not allowed to view links. Register or Login Ezen keress!  :ok:
ott már kerestem. lehet hogy csak én vagyok vak, de nem láttam.

Nem elérhető gabys

• Navigáció / Navigation: dreimgo 220bt
  • PDA: SAMSUNG GALAXY S3
  • PDA ROM: SuperNexus
« Reply #92 Dátum: 2009, 05 19, 17:40:10 »
sziasztok!bt headsettel lenne gondom vagyis inkább az omnia+bt headsettel!borzasztó rossz a hangminőség telefonáláskor kifelé-befelé egyaránt!már 4 féle tipussal próbáltam és egyforma rossz mindegyikkel!létezik erre megoldás volt már ilyen jelenség valakinek?segitsetek!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #93 Dátum: 2009, 05 19, 18:55:37 »
bt headsettel lenne gondom vagyis inkább az omnia+bt headsettel!borzasztó rossz a hangminőség telefonáláskor kifelé-befelé egyaránt!már 4 féle tipussal próbáltam és egyforma rossz mindegyikkel!létezik erre megoldás volt már ilyen jelenség valakinek?segitsetek!
Mindegyik DSP zajszűréses, vagy vegyesen?

Nem elérhető gabys

« Reply #94 Dátum: 2009, 05 19, 23:42:12 »
Mindegyik DSP zajszűréses, vagy vegyesen?
se pv-703 az egyik az tuti az a másik nok bh-208 az is az,ezek használhatalanok,de van még jabra sp-700 autós kihangositó fm transzmitterrel abban is van dsp az meg tökéletesen szól!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #95 Dátum: 2009, 05 20, 00:27:52 »
se pv-703 az egyik az tuti az a másik nok bh-208 az is az,ezek használhatalanok,de van még jabra sp-700 autós kihangositó fm transzmitterrel abban is van dsp az meg tökéletesen szól!
Mivel az Omniában is van DSP, esetleg túl sok az utófeldolgozása a hangnak. Az alábbi leírásban szereplő megoldást esetleg érdemes kipróbálni:

Idézet
By using the code:
*#0002*28346#
one gets access to the volume control panel.

If you own a BT handfree with DSP and use it on i780, you will found that other people can't hear what you are talking.
Your voice will be processed two times in BT handfree (DSP) and Phone (TX -9dB). It result the voice is very LAG for hearing.
But if you use a BT handfree without DSP it will be fine.
Therefore if you use a BT handfree with DSP, you should set the TX in BT mono to 0db.

I am not sure if everyone know this. After the setting is done and you exit the program, you need to soft reset the set in order for the set to notice the new settings.

Nem elérhető gabys

« Reply #96 Dátum: 2009, 05 20, 18:06:37 »
Mivel az Omniában is van DSP, esetleg túl sok az utófeldolgozása a hangnak. Az alábbi leírásban szereplő megoldást esetleg érdemes kipróbálni:
hali!köszi a leirást van némi gondom az angollal próbáltam lefordittatni de ugy is elég kusza!hogy is van ez!annyit értettem hogy a btmono menüpontban a 9-et átállitom 0-ra!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #97 Dátum: 2009, 05 20, 20:25:39 »
hali!köszi a leirást van némi gondom az angollal próbáltam lefordittatni de ugy is elég kusza!hogy is van ez!annyit értettem hogy a btmono menüpontban a 9-et átállitom 0-ra!
Ha van mentés (Save) gomb alul, akkor azzal, ha nincs, akkor Exittel kilépsz, aztán Soft Reset, és onnantól él a beállítás.

Nem elérhető gabys

« Reply #98 Dátum: 2009, 05 20, 22:31:17 »
Ha van mentés (Save) gomb alul, akkor azzal, ha nincs, akkor Exittel kilépsz, aztán Soft Reset, és onnantól él a beállítás.
megpróbálom hátha jó lesz,esetleg valamit kell még állitani?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #99 Dátum: 2009, 05 20, 22:48:46 »
megpróbálom hátha jó lesz,esetleg valamit kell még állitani?
Elvileg nem, de a siker nem garantált. Szvsz ROM-tól is függ a BT minősége, és a 2 DSP-s eszköztől is.