Beruháztam egy Samsung SBH-650-es sztereo bt fülesbe, az eddigi tapasztalataim nagyon jók, a hangminőség, a hatótávolság, kezelhetőség teljesen rendben van, minden távvezérlő funkció működik, a hozzáadott agybadugós füles minőségi darab, kényelmes, stabilan a fülben marad.A bt egység nagyon mutatós, mintha csak az omniához tervezték volna.Egymás mellé téve úgy hasonlítanak mint Dr. Genya és Kicsi Én!
Én is beruháztam egy ilyen kis kütyüre. Szép is, jól is néz ki , csak az a nagy gubanc van vele, hogy nem kommunikál össze a PDA-val. Természetessen ha a pda-val keresek a BT fülesre meg is találja és fel is ajánlja a kapcsolatot, de amikor a kodot kell beadni ami alapban 0000 azt már nem fogadja el. Ha a BT fülesen nyomok Play gomra, hogy tatálja be a pda akkor nem történik semmi.
Hozzá teszem, hogy egy SE 702-es alap mobil röhögve tud kommunikálni vele, szóval elvileg minden mükszik rendessen! Találkozott már valaki ilyen problémával? Egyáltalán milyen módon párosítjátok ti a BT- fülest a pda-val? Esetleg van valami BT-s progi ami segíthet ezen probléma áthidalásában.
Üdv