2024, 11 23, 08:49:19

Szerző Téma: Anzo Galaxy S XWJS7_V2 No wipe 03.13  (Megtekintve 57031 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re:Anzo Galaxy S Froyo2.2 ROM Frissítve 10.23
« Reply #250 Dátum: 2010, 12 12, 19:21:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
És talán én raktam bele?? Hmmm? De hagyjuk, nincs ezen értelme vitázni. Azt hittem leírhatom a SAJÁT véleményemet róla. Tévedtem volna?  :shock:
Leirhatod csak ne tamadd anzot mert nem erdemli meg. En is ezt a launchert hasznalom minden rommal es csak legeloszor kellett a leirtakat vegigcsinalnom. Menet kozben nem tunnek el az ikonok.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető hammerjoe

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC 10, LG G2 32GB, iPhone 4s 64GB, Sony Xperia Z2 Tab LTE, LG V700
  • PDA ROM: 1.30.401.1, D80220h, iOS 8.3, 23.0.1.A.0.167
« Reply #251 Dátum: 2010, 12 12, 19:33:39 »
Leirhatod csak ne tamadd anzot mert nem erdemli meg. En is ezt a launchert hasznalom minden rommal es csak legeloszor kellett a leirtakat vegigcsinalnom. Menet kozben nem tunnek el az ikonok.
Persze, ez is egy megoldás! De ha úton vagyok és akkor csinálom, nem biztos, hogy meg tudom/akarom csinálni ezt pl. egy vonaton Az egyszerűbb számomra Doc'k témáját feltenni, és nem kell buherálni semmin sem! És nem támadtam, csak észrevételt tettem arra nézve, hogy mennyire nem egyszerű így a használata!
Tisztelem, becsülöm a munkáját, hidd el!! De nem fogok éljenezni azért, mert valami csak úgy használható, ha belenyúlkálok. Durva példa számodra: elkopott a fékbetét az autódban, megvan a hiba, kapsz új fékbetéteket, de addig ugyanolyan sz*r lesz a fék, amíg fel nem tűröd a kosztüm ujját és ki nem cseréled magad! Ugye, ez egy kicsit morbid?? Na ezt érzem egy kicsit én is(persze nem ilyen vészes a dolog!! De ettől függetlenül tisztelem Anzot, bármit is gondolsz rólam!! És nem teszem tönkre a topicot több ilyen jellegű, hiábavaló írással. Elnézést érte!!!
Aki másnak vermet ás,....... az tudja hol a gödör!

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #252 Dátum: 2010, 12 12, 20:43:38 »
Persze, ez is egy megoldás! De ha úton vagyok és akkor csinálom, nem biztos, hogy meg tudom/akarom csinálni ezt pl. egy vonaton Az egyszerűbb számomra Doc'k témáját feltenni, és nem kell buherálni semmin sem! És nem támadtam, csak észrevételt tettem arra nézve, hogy mennyire nem egyszerű így a használata!
Tisztelem, becsülöm a munkáját, hidd el!! De nem fogok éljenezni azért, mert valami csak úgy használható, ha belenyúlkálok. Durva példa számodra: elkopott a fékbetét az autódban, megvan a hiba, kapsz új fékbetéteket, de addig ugyanolyan sz*r lesz a fék, amíg fel nem tűröd a kosztüm ujját és ki nem cseréled magad! Ugye, ez egy kicsit morbid?? Na ezt érzem egy kicsit én is(persze nem ilyen vészes a dolog!! De ettől függetlenül tisztelem Anzot, bármit is gondolsz rólam!! És nem teszem tönkre a topicot több ilyen jellegű, hiábavaló írással. Elnézést érte!!!
Hammerjoe:
Szerintem meg nagyon szuper lett Anzo 5 ikonos témája, remélem nem változtat rajta.  :ok:
Nekem nem esik nehezemre, hogy 4 ikont ki rakjam, ha cserébe kapok egy számomra tökéletes témát.
Ha nem akarod használni, nem kötelező, de NE sz.a.r.o.z.d le más munkáját.  >:( >:( >:( >:(
Ha a Doc'k munkája jobban tetszik, használd azt.
Nagyon sokan használják és még senki nem panaszkodott a 4 ikon kirakásra és senki nem érezte, hogy ez "buherálás" lenne, inkább testreszabásnak mondanám.
De saját magad is elkészítheted a tökéletes témát, rajta ugorj neki.
Ezzel én sem támadni akartalak, csak a véleményemet írtam le.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #253 Dátum: 2010, 12 13, 12:09:26 »
Hammerjoe:
Szerintem meg nagyon szuper lett Anzo 5 ikonos témája, remélem nem változtat rajta.  :ok:
Nekem nem esik nehezemre, hogy 4 ikont ki rakjam, ha cserébe kapok egy számomra tökéletes témát.
Ha nem akarod használni, nem kötelező, de NE sz.a.r.o.z.d le más munkáját.  >:( >:( >:( >:(
Ha a Doc'k munkája jobban tetszik, használd azt.
Nagyon sokan használják és még senki nem panaszkodott a 4 ikon kirakásra és senki nem érezte, hogy ez "buherálás" lenne, inkább testreszabásnak mondanám.
De saját magad is elkészítheted a tökéletes témát, rajta ugorj neki.
Ezzel én sem támadni akartalak, csak a véleményemet írtam le.
Azt ilyen "építő jellegű" hozzászólások miatt nem írja más le a véleményét!! Az nem mozdult meg benned, hogy nem mindenki van annyira otthon a témabuherálásban mint Te? Hmmmm? De tudod mit? Igazad van!! Ez az egész úgy is a ti ötletetek volt, hát használjátok egészséggel!!! Csak így- ameddig bele nem piszkál aki fel nem rakja- használhatatlan! Ez tény! És igen, ha volna rá időm (pl. munkahelyen), akkor én is elmerülnék a témakészítés rejtelmeiben. De nekem sajnos nem olyan jellegű a munkám, hogy ezt megengedhessem magamnak! De, akkor sem raknák bele olyan cuccot, amiről tudvalevő, hogy nem működik tökéletesen! És ha nem panaszkodott érte senki, akkor miért írta ezt Patience:
 "Le volt már párszor írva, hogy:Alkalmazások, Alkalmazások kezelése, ........" Csak arról írnak, amiről szó volt, és nyilván volt olyan aki ezt felvetette! Ibolya, nyugodtan használd csak a témát, hisz van részed benne (nyilván ezért keserű az, amit írtam)! És mielőtt meg leszek lincselve: Csak erre az egyre írtam, hogy használhatatlan(más néven sz*r)! Pedig az összes eddigi munkáját használtam, és azokkal SOHA nem voltak ekkora/ilyen jellegű "gondok", mind használható volt. Amit ismételten köszönök neki!! De ha pl. veszel egy laptopot, és nem működik, csak ha belenyúlsz, arra mit mondasz?? Megsúgjam?? Ennyi, és nem kell többet beleképzelni!! Le lehet még "hurrogni", még több írással, de a probléma attól még fenn áll, és nem javult meg. Bármit is írtok! Nem mellékesen, senkit nem biztattam, hogy ne tegye fel!! Különben meg ha észreveszitek, az írás nem pont nektek szólt, hanem az illetékesnek(volt megszólítás). Nem hiszem, hogy a védelmetekre szorulna (már ha egyáltalán meg kellene védenie magát, de nem kell). Úgyhogy nem értem a felháborodás okát, részetekről! További szép napot!!

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #254 Dátum: 2010, 12 13, 12:35:44 »
Úgyhogy nem értem a felháborodás okát, részetekről! További szép napot!!
Bocs lerövidítettem a hsz-edet mert, nem tudtam volna írni.
A laptop jó példa volt, ott sincs kinn minden ikon amit te használni szeretnél, tehát megbuherálod és kirakod az asztalra az ikonokat. :hmm: :hmm:
De nekem az esett rosszul, hogy leócsárolod más munkáját. Ennyi.  :)
Maradjunk annyiban, hogy én használom anzo témáját, mert tetszik, te pedig keresel olyat amit nem kell testreszabni. Felrakod és használod.  :ok:
Ha kell, igen is belenyúlok, hogy olyanná tegyem, ahogy nekem tökéletes.  :ok:(már ha megtudom csinálni  :D )
Részemről a téma lezárva és neked is további szép napot.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Lacus_

• Vendég
« Reply #255 Dátum: 2010, 12 13, 12:59:05 »
Elolvastam én is ezt a pár szösszenetet és megdöbbentem  :hmm:
Patinak az avatarjában régen benne volt egy jó mondat asszem így szólt,
Aki nem ért a windowshoz ne vegyen PDA-t.
Na ez erre is vonatkozik igaz android.
Az ikonok kirakása alapfogalom a windows-nál és az anroidnál is.
Az utobbinál egyszerűen hosszan rákellett volna nyomni a kijelzőre - Shortcuts/applications és ott megtalálni a tárcsázót, utána csak simán lehúzni a helyére és így a többit is  :hmm: :hmm:

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #256 Dátum: 2010, 12 13, 13:06:42 »
Elolvastam én is ezt a pár szösszenetet és megdöbbentem  :hmm:
Patinak az avatarjában régen benne volt egy jó mondat asszem így szólt,
Aki nem ért a windowshoz ne vegyen PDA-t.
Na ez erre is vonatkozik igaz android.
Az ikonok kirakása alapfogalom a windows-nál és az anroidnál is.
Az utobbinál egyszerűen hosszan rákellett volna nyomni a kijelzőre - Shortcuts/applications és ott megtalálni a tárcsázót, utána csak simán lehúzni a helyére és így a többit is  :hmm: :hmm:
Ha már beleszólsz, akkor előbb tájékozódj! Ez itt, egy speciális eset, és nem működik!! ;)

Lacus_

• Vendég
« Reply #257 Dátum: 2010, 12 13, 13:22:16 »
Ha már beleszólsz, akkor előbb tájékozódj! Ez itt, egy speciális eset, és nem működik!! ;)
Olvastam és Anzo témájáról beszéltél ami a JPU-ra van, nekem is az van és az összes 5ikonos témánál így működik.
Annó másik romban volt fent a TouchWiz30Launcher-téma és abban is úgy működik az ikon kirakás.

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #258 Dátum: 2010, 12 13, 14:15:22 »
Olvastam és Anzo témájáról beszéltél ami a JPU-ra van, nekem is az van és az összes 5ikonos témánál így működik.
Annó másik romban volt fent a TouchWiz30Launcher-téma és abban is úgy működik az ikon kirakás.
Ugyan olvasd már el tényleg, hogy mit írtam!! Rakd fel Anzo legújabb munkáját, és majd megdöbbenve állsz, hogy nem találod, sem a tárcsázót, sem a névjegyzéket, sehol!! Különben, ha végigolvastad(mint ahogy állítod), akkor olvastad volna azt is, hogy CSAK "buherával" jön elő ami nekem kell (tárcsázó, névjegyzék).
Patience magyarázta el, hogy lehet "elővarázsolni", tegnap este 19h-kor. Azt nem olvastad el? Tedd meg ;), és érteni fogod!!

Lacus_

• Vendég
« Reply #259 Dátum: 2010, 12 13, 14:22:29 »
Ugyan olvasd már el tényleg, hogy mit írtam!! Rakd fel Anzo legújabb munkáját, és majd megdöbbenve állsz, hogy nem találod, sem a tárcsázót, sem a névjegyzéket, sehol!! Különben, ha végigolvastad(mint ahogy állítod), akkor olvastad volna azt is, hogy CSAK "buherával" jön elő ami nekem kell (tárcsázó, névjegyzék).
Patience magyarázta el, hogy lehet "elővarázsolni", tegnap este 19h-kor. Azt nem olvastad el? Tedd meg ;), és érteni fogod!!
Az volt fent és működött csak utána alakítottam át a saját dolgaimra  ;)

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #260 Dátum: 2010, 12 13, 16:24:52 »
Anzo !

Gratulálok az 5 ikonos megoldásodhoz! szerintem sokkal jobb mint a gyári 4 ikonos ráadásul szebb is !
azt a 30 másodpercet igazán megéri amennyi idő testreszabni !  :ok:

a gmail-t kellene már egyszer utolérni mert állandóan kiadnak újat ami persze felülírja a szinesikonos defaultot  :D

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #261 Dátum: 2010, 12 13, 16:32:36 »
Anzo !

Gratulálok az 5 ikonos megoldásodhoz! szerintem sokkal jobb mint a gyári 4 ikonos ráadásul szebb is !
azt a 30 másodpercet igazán megéri amennyi idő testreszabni !  :ok:

a gmail-t kellene már egyszer utolérni mert állandóan kiadnak újat ami persze felülírja a szinesikonos defaultot  :D
Hát igen ez a baj hozzáadott programokkal, hogy mikor frissül oda vesznek a módosítások.  :'(

Nem elérhető vid

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: JS7 Doc v9.8.1 + SM k13c
« Reply #262 Dátum: 2010, 12 13, 16:43:31 »
Elnézést, hogy ide is beteszem:

Sziasztok!

Adódott egy kis gond a telefonommal... Töltés után nem sokkal adott egy "pattanó" hangot, azóta nem indul el. Akkut kivéve érezhető "amperszaga" van. Gondolom ez így szervizes lesz. Azt kérdezném, hogy lesz-e szervizben amiatt gondom, hogy nem a gyári rom van rajta ill. hogy rootolt? Melyik szervizbe érdemes Pesten bevinni?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #263 Dátum: 2010, 12 13, 17:32:48 »
Elnézést, hogy ide is beteszem:

Sziasztok!

Adódott egy kis gond a telefonommal... Töltés után nem sokkal adott egy "pattanó" hangot, azóta nem indul el. Akkut kivéve érezhető "amperszaga" van. Gondolom ez így szervizes lesz. Azt kérdezném, hogy lesz-e szervizben amiatt gondom, hogy nem a gyári rom van rajta ill. hogy rootolt? Melyik szervizbe érdemes Pesten bevinni?
Szerinted ilyen állapotában a szerviz mit fog látni a rom verziódból?
 :oops: :'(

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #264 Dátum: 2010, 12 13, 17:47:26 »
Hát igen ez a baj hozzáadott programokkal, hogy mikor frissül oda vesznek a módosítások.  :'(
Anzo ha ezt a V1_2 -t felrakom a szűzies 3.0.1-re akkor nem írok felül semmit az eredeti rom-ban ugye?
(kivéve gondolom a gmailt ami most frissült, de az majd újrafrissíti magát ha minden igaz)

oks kössssz

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #265 Dátum: 2010, 12 13, 17:49:48 »
Anzo ha ezt a V1_2 -t felrakom a szűzies 3.0.1-re akkor nem írok felül semmit az eredeti rom-ban ugye?
(kivéve gondolom a gmailt ami most frissült, de az majd újrafrissíti magát ha minden igaz)
Semmit nem fogsz felülírni.
Ezek vannak benne:

Framework mappa
App: TWLauncher, GenieWidget.

Nem elérhető vid

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: JS7 Doc v9.8.1 + SM k13c
« Reply #266 Dátum: 2010, 12 13, 21:18:50 »
Szerinted ilyen állapotában a szerviz mit fog látni a rom verziódból?
 :oops: :'(

[off]
Legbelül én is így gondolom, de egy kis megerősítés mindig jólesik az embernek.  :)
Bevittem az egyik szervizpontba, de nem volt biztató amit mondtak.
Az akku csatlakozónál égett meg a panel. A szervizes szerint nem fogják garanciában megjavítani.  :'(
Visszaküldik vagy 84k körül panelcsere... [on]

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #267 Dátum: 2010, 12 14, 07:25:25 »
[off]
Legbelül én is így gondolom, de egy kis megerősítés mindig jólesik az embernek.  :)
Bevittem az egyik szervizpontba, de nem volt biztató amit mondtak.
Az akku csatlakozónál égett meg a panel. A szervizes szerint nem fogják garanciában megjavítani.  :'(
Visszaküldik vagy 84k körül panelcsere... [on]

én tuti mennek asztalt borogatni. az hogy.merül az akkumulátor töltés közben az sztem garis.

Nem elérhető horváth attila

• PDA: acer s200
  • PDA ROM: *#1234#
Re: Anzo Galaxy S Froyo2.2 ROM Frissítve 10.23
« Reply #268 Dátum: 2010, 12 27, 00:35:09 »
tisztelt anzo
acer s200-ra létezik-é magyar nyelvü program és ha igen milyen uton kerülhet leggyorsabban a gépemre
tisztelettel h.attila

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #269 Dátum: 2010, 12 27, 07:04:40 »
tisztelt anzo
acer s200-ra létezik-é magyar nyelvü program és ha igen milyen uton kerülhet leggyorsabban a gépemre
tisztelettel h.attila
Nagyon régen foglalkoztam már az S200-al :( legjobb tudásom szerint nincsen rá magyar rom.

Nem elérhető hetn

• Navigáció / Navigation: Sygic Waze
  • PDA: GT-i9300, LG G4
« Reply #270 Dátum: 2010, 12 28, 11:15:42 »
Sziasztok!
Előrebocsátom, hogy friss Galaxy tulajdonosként még tanulok...

Feltettem Anzo munkáját 'gond nélkül',aztán széttúrtam rajta mindent, erre megint feltettem (update.zip). Meglepődve tapasztalom, hogy eltünt az a menü (beállítások-Névjegy- USB beállítások) ahol a számítógéphez való csatlakozást be lehet állítani. Most csak Kies módban tudok csatlakozni.
Kérlek segítsetek, hogyan lehet visszahozni
Előre is köszönöm

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #271 Dátum: 2010, 12 30, 08:42:27 »
Sziasztok!
Előrebocsátom, hogy friss Galaxy tulajdonosként még tanulok...

Feltettem Anzo munkáját 'gond nélkül',aztán széttúrtam rajta mindent, erre megint feltettem (update.zip). Meglepődve tapasztalom, hogy eltünt az a menü (beállítások-Névjegy- USB beállítások) ahol a számítógéphez való csatlakozást be lehet állítani. Most csak Kies módban tudok csatlakozni.
Kérlek segítsetek, hogyan lehet visszahozni
Előre is köszönöm
Nézd meg a wlan állításokkal.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
Re: Anzo Galaxy S XWJS7 ROM Frissítve 03.08
« Reply #272 Dátum: 2011, 03 08, 11:51:43 »
Régóta nem frissült ez a topik  :'(
Éppen itt volt az ideje egy új romnak. Mivel a 2.3 -as romok még igen csak gyerek cipőben járnak ezért egy 2.2.1 -es romot hoztam össze a legújabb XWJS7 -es alappal.

Lényeges információk az első hozzászólásban.

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #273 Dátum: 2011, 03 08, 12:15:16 »
Régóta nem frissült ez a topik  :'(
Éppen itt volt az ideje egy új romnak. Mivel a 2.3 -as romok még igen csak gyerek cipőben járnak ezért egy 2.2.1 -es romot hoztam össze a legújabb XWJS7 -es alappal.

Lényeges információk az első hozzászólásban.
:ok:
Má éppen ideje volt egy ilyen nagy ágyútól valami ujdonság.(igaz 2.3 ra tippeltem volna inkább)
Belenézünk majd,lehet turkálunk benne. :D
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #274 Dátum: 2011, 03 08, 12:29:50 »
Köszönjük szépen az ajándékot, amit névnapod alkalmából kaptunk   :)

Isten éltessen sokáig! 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet