Hammerjoe:
Szerintem meg nagyon szuper lett Anzo 5 ikonos témája, remélem nem változtat rajta.
Nekem nem esik nehezemre, hogy 4 ikont ki rakjam, ha cserébe kapok egy számomra tökéletes témát.
Ha nem akarod használni, nem kötelező, de NE sz.a.r.o.z.d le más munkáját.
Ha a Doc'k munkája jobban tetszik, használd azt.
Nagyon sokan használják és még senki nem panaszkodott a 4 ikon kirakásra és senki nem érezte, hogy ez "buherálás" lenne, inkább testreszabásnak mondanám.
De saját magad is elkészítheted a tökéletes témát, rajta ugorj neki.
Ezzel én sem támadni akartalak, csak a véleményemet írtam le.
Azt ilyen "építő jellegű" hozzászólások miatt nem írja más le a véleményét!! Az nem mozdult meg benned, hogy nem mindenki van annyira otthon a témabuherálásban mint Te? Hmmmm? De tudod mit? Igazad van!! Ez az egész úgy is a ti ötletetek volt, hát használjátok egészséggel!!! Csak így- ameddig bele nem piszkál aki fel nem rakja- használhatatlan! Ez tény! És igen, ha volna rá időm (pl. munkahelyen), akkor én is elmerülnék a témakészítés rejtelmeiben. De nekem sajnos nem olyan jellegű a munkám, hogy ezt megengedhessem magamnak! De, akkor sem raknák bele olyan cuccot, amiről tudvalevő, hogy nem működik tökéletesen! És ha nem panaszkodott érte senki, akkor miért írta ezt Patience:
"
Le volt már párszor írva, hogy:Alkalmazások, Alkalmazások kezelése, ........" Csak arról írnak, amiről szó volt, és nyilván volt olyan aki ezt felvetette! Ibolya, nyugodtan használd csak a témát, hisz van részed benne (nyilván ezért keserű az, amit írtam)! És mielőtt meg leszek lincselve: Csak erre az egyre írtam, hogy használhatatlan(más néven sz*r)! Pedig az összes eddigi munkáját használtam, és azokkal SOHA nem voltak ekkora/ilyen jellegű "gondok", mind használható volt.
Amit ismételten köszönök neki!! De ha pl. veszel egy laptopot, és nem működik, csak ha belenyúlsz, arra mit mondasz?? Megsúgjam?? Ennyi, és nem kell többet beleképzelni!! Le lehet még "hurrogni", még több írással, de a probléma attól még fenn áll, és nem javult meg. Bármit is írtok! Nem mellékesen, senkit nem biztattam, hogy ne tegye fel!! Különben meg ha észreveszitek, az írás nem pont nektek szólt, hanem az illetékesnek(volt megszólítás). Nem hiszem, hogy a védelmetekre szorulna (már ha egyáltalán meg kellene védenie magát, de nem kell). Úgyhogy nem értem a felháborodás okát, részetekről! További szép napot!!