Eszerint:
-------------------------------------------------
Első lépések:
1. Töltsük le az Android SDK-t You are not allowed to view links.
Register or
Login1.a Töltsük le a Java JDK-t You are not allowed to view links.
Register or
Login Telepítsük fel.
2. Csomagoljuk ki az Android SDK-t.
3. A kicsomagolt könyvtárban indítsd el az SDK Setup.exe-t (ha hibaüzenetet kapsz a settings lapon tégy pipát a Force https://.... elé), a megjelenő ablakban accept all, majd install accepted. Kicsit hosszadalmas, de meg kell várni míg a végére ér.
Ha ez kész, total commanderrel nyisd meg az sdk/tools vagy az újabb sdk-ban a platform-tools könyvtárat, majd cmd paranccsal indíts egy Parancssort.
Ezután ide másold be a leírásokban található sorokat. Minden sor (beillesztés) után nyomj Entert. (Az elütések miatt jobb másolni, mint beütögetni. Kijelölés, másolás, majd a Parancssori ablakban jobb egér gomb, beillesztés. CTRL+V nem működik)
A telefonon az USB hibakeresés legyen bepipálva! (Beállítások, Alkalmazások, Fejlesztés, Usb-hibakeresés pipa be!)
---------------------------------------
valamint a hárommal előbbi idézet szerint igyekeztem eljárni. A java telepítő már csak az oracle-nél volt elérhető. Megpróbálom mégegyszer hátha valamit elnéztem de lehetséges hogy az odin 1.3 már nem jó a 2.2.1-es froyohoz ? Vagy pl. a pipálásnál van olyan hogy "hamis helyek engedélyezése" annak hogy kell álni ? Mert nincs bepipálva.
Mindenképpen kell kezdenem valamit a telefonnal (ez lenne az első lépés de rögtön elakadtam) mert 3-4 naponta magától eldobja a beállításokat és nem működik a telepített programok nagy része és újra sem lehet telepíteni őket mert install után permission denied hibát ír a program saját útvonalára aztán unable start !!! Szinte kiköveteli a gyári adatok visszaállítását ha használni akarom...megint 3 napig.
Lehet hogy a vas hibás ??