Igazából olvasom itt a topikot és hogy elvileg a tuti biztos módszer ellenére mégis sikerült 1-2 telefont kicsit hazavágni...na most én nem tudom h megéri e az a plusz amiért kockáztatni kell h vagy sikerül vagy nem. Az h más romot tuc rá tenni az sokkal másabb mint mondjuk a gyári 2.2 vagy majd gondolom hetek mulva elérhető lesz normális kiesk frissitésbe is a 2.3? Sokkal másabb, használhatóbb egy modolt főtőtt rom? Én 1,5 hete használom de eddig azon kivül h nem tudtam húzni a procit meg nem tudtam a kernelbe vagy mibe belenyúlni h milyen elosztása legyen a C k a programok közt azon kivül nem sok mindent találtam ami plussz lenne. Persze biztos van csak én nem találtam. Tört appokat igyis tudok feltenni. bocs a láma kérdésért de tényleg nem vagyok még képbe.
Mindenképp megéri főzött ROM-okat kipróbálni. Csak az elején para, én is így voltam. Hajrá! Ha garis a telefonod és mégis beütne az 1:1000000-hez a gond, akkor ha te otthon nem tudod megcsinálni (itteni segítséggel persze), akkor a Samu szervizben sem látják majd, hogy mivel "rontottad el". Ha meg meg lehet itthon is javítani, akkor meg nincs miért aggódni.
Amúgy Kiessel még 2.2.1 érhető el asszem, holott legtöbbünknek nemhogy 2.3.3, hanem 2.3.4 van az SGS-én, ami talán hónapok múlva elérhető lesz a gyári független telefonokra, nemhogy a szolgáltatósokra. Persze kell némi affinitás és érdeklődés is a ROM-cserékhez. Javaslom, olvass bele a ROM-olós topicokba, hogy miért is jó az nekünk (szebb, gyorsabb, letisztultabb, több memória, témázható, extra opciókat kapunk, stb).
Még annyit hozzátennék, hogy ha frissítenél a Kiessel, akkor tudd, hogy jóval több telefont tett tönkre mint az egyébként Samu szerviz által is használt Odin!
Van még kérdés?