2024, 11 22, 20:30:56

Szerző Téma: 3 gombos recovery/download kombináció előcsalogatása  (Megtekintve 116661 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

sakab

• Vendég
Re: 3 gombos recovery/download kombináció előcsalogatása
« Reply #275 Dátum: 2011, 06 26, 02:31:14 »
Sziasztok megpróbálkoztam énis ezzel a 3gombos mentő övvel mielött megpróbálnék feltenni egy 2.3at. Driverek szépen fent kies felismeri szépen regeditbe minden átirva szépen úgy ahogy kell (Win7) de a kieskbe nem változik semmi. középen szépen kiirja h jelenleg ez a legfrissebb soft hiába probálok rámenni arra h keressen újabbat. Végig csináltam kb 4xer de ugyan az...vkinek vmi 5let esetleg?

sakab

• Vendég
« Reply #276 Dátum: 2011, 06 26, 02:43:21 »
Igazából olvasom itt a topikot és hogy elvileg a tuti biztos módszer ellenére mégis sikerült 1-2 telefont kicsit hazavágni...na most én nem tudom h megéri e az a plusz amiért kockáztatni kell h vagy sikerül vagy nem. Az h más romot tuc rá tenni az sokkal másabb mint mondjuk a gyári 2.2 vagy majd gondolom hetek mulva elérhető lesz normális kiesk frissitésbe is a 2.3? Sokkal másabb, használhatóbb egy modolt főtőtt rom? Én 1,5 hete használom de eddig azon kivül h nem tudtam húzni a procit meg nem tudtam a kernelbe vagy mibe belenyúlni h milyen elosztása legyen a C censored k a programok közt azon kivül nem sok mindent találtam ami plussz lenne. Persze biztos van csak én nem találtam. Tört appokat igyis tudok feltenni. bocs a láma kérdésért de tényleg nem vagyok még képbe.

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #277 Dátum: 2011, 06 26, 10:16:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igazából olvasom itt a topikot és hogy elvileg a tuti biztos módszer ellenére mégis sikerült 1-2 telefont kicsit hazavágni...na most én nem tudom h megéri e az a plusz amiért kockáztatni kell h vagy sikerül vagy nem. Az h más romot tuc rá tenni az sokkal másabb mint mondjuk a gyári 2.2 vagy majd gondolom hetek mulva elérhető lesz normális kiesk frissitésbe is a 2.3? Sokkal másabb, használhatóbb egy modolt főtőtt rom? Én 1,5 hete használom de eddig azon kivül h nem tudtam húzni a procit meg nem tudtam a kernelbe vagy mibe belenyúlni h milyen elosztása legyen a C censored k a programok közt azon kivül nem sok mindent találtam ami plussz lenne. Persze biztos van csak én nem találtam. Tört appokat igyis tudok feltenni. bocs a láma kérdésért de tényleg nem vagyok még képbe.

Hát szerintem  kockázat nélkül nincs eredmény...a lehetőség mindenkinek adott.De biztos azt is olvastad hogy
kicsi annak az esélye hogy nagy probléma legyen(ha betartunk egy-két fontos dolgot!).A különbséget úgy is akkor érzed majd ha láttad és próbáltad ezt is meg azt is!  :) El kell dönteni hogy van egy okos telefonom és kihasználom-e az adottságait vagy nem.  ;)
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #278 Dátum: 2011, 06 26, 10:16:33 »
Mindenképp megéri főzött ROM-okat kipróbálni. Csak az elején para, én is így voltam. Hajrá! Ha garis a telefonod és mégis beütne az 1:1000000-hez a gond, akkor ha te otthon nem tudod megcsinálni (itteni segítséggel persze), akkor a Samu szervizben sem látják majd, hogy mivel "rontottad el". Ha meg meg lehet itthon is javítani, akkor meg nincs miért aggódni. :)
Amúgy Kiessel még 2.2.1 érhető el asszem, holott legtöbbünknek nemhogy 2.3.3, hanem 2.3.4 van az SGS-én, ami talán hónapok múlva elérhető lesz a gyári független telefonokra, nemhogy a szolgáltatósokra. Persze kell némi affinitás és érdeklődés is a ROM-cserékhez. Javaslom, olvass bele a ROM-olós topicokba, hogy miért is jó az nekünk (szebb, gyorsabb, letisztultabb, több memória, témázható, extra opciókat kapunk, stb).  :)
Még annyit hozzátennék, hogy ha frissítenél a Kiessel, akkor tudd, hogy jóval több telefont tett tönkre mint az egyébként Samu szerviz által is használt Odin! ;) Van még kérdés? :)

sakab

• Vendég
« Reply #279 Dátum: 2011, 06 26, 12:50:57 »
Hmm oké köszönöm mindenkinek a kimerítő választ meggyőztetek :) Akkor már cska az a kérdés melyik módszerrel varázsoljam elő a 3 gombot mert alapba nem nagyon akarja. Ezt a regeditben átírom dolgot próbáltam többször is de ugyan az volt kies nem talált újabb frissítést... :S Szerintetek?

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #280 Dátum: 2011, 06 26, 12:58:43 »
Hmm oké köszönöm mindenkinek a kimerítő választ meggyőztetek :) Akkor már cska az a kérdés melyik módszerrel varázsoljam elő a 3 gombot mert alapba nem nagyon akarja. Ezt a regeditben átírom dolgot próbáltam többször is de ugyan az volt kies nem talált újabb frissítést... :S Szerintetek?

Örülök hogy meggyőztünk!   :taps:  Akkor talán kezdésnek  :olvass: itt !  ;)
 You are not allowed to view links. Register or Login  itt megtalálod a 3 gombos dolgokra is a választ!  :ok:
 Ja igen és ne akard a kiest!!
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető lasse001

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #281 Dátum: 2011, 06 26, 15:04:11 »
Mi mindenre nem jó az Odin. Na végre megvan a root is.  :taps:  :taps:  :taps:
Sziasztok.Ma volt egy izzasztó délelőttöm. Tanulságos gondoltam megosztom.Halknak találtam a galaxyt ezért feltelepítettem az AudioBoost-ot.De nem lett hangosabb ezért letöröltem. Újraindítottam a samut(téglát) de az I9000 feliratnál nem jutott tovább.Próbáltam minden(pl. aksi ki,hardreset).Se kép se hang.Maradt a romfrissítés.Irány a You are not allowed to view links. Register or Login megkerestem az eredeti romomat(XXJVO).Letölt,5 perc utána olvasás.Uzsgyi neki Odinnal.A frissítéssel minden oké volt.Felállt a samu telefonkártya berak újraindul nincs hálózat.Ismét levert a víz.IME és prodcode ellenőrzés, minden oké. Gondoltam még megnézem nem raktam e be fordítva a kártyát.És lás csodát van hálózatom.Nos ez 10 nap androidozás után gyorstalpaló tanfolyam volt.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #282 Dátum: 2011, 06 26, 23:45:12 »
Sziasztok.Ma volt egy izzasztó délelőttöm. Tanulságos gondoltam megosztom.Halknak találtam a galaxyt ezért feltelepítettem az AudioBoost-ot.De nem lett hangosabb ezért letöröltem. Újraindítottam a samut(téglát) de az I9000 feliratnál nem jutott tovább.Próbáltam minden(pl. aksi ki,hardreset).Se kép se hang.Maradt a romfrissítés.Irány a You are not allowed to view links. Register or Login megkerestem az eredeti romomat(XXJVO).Letölt,5 perc utána olvasás.Uzsgyi neki Odinnal.A frissítéssel minden oké volt.Felállt a samu telefonkártya berak újraindul nincs hálózat.Ismét levert a víz.IME és prodcode ellenőrzés, minden oké. Gondoltam még megnézem nem raktam e be fordítva a kártyát.És lás csodát van hálózatom.Nos ez 10 nap androidozás után gyorstalpaló tanfolyam volt.

Gratulálok, átestél első téglásos élményeden! :D Ha tudnád, én mennyi ilyennel találkoztam már... :) De ugye nem volt nehéz megoldani? ;)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető lasse001

« Reply #283 Dátum: 2011, 06 27, 05:45:28 »
Gratulálok, átestél első téglásos élményeden! :D Ha tudnád, én mennyi ilyennel találkoztam már... :) De ugye nem volt nehéz megoldani? ;)
Köszönöm.Ez a fórum nagyon ott van.Még az omniás időszakban is sokat cserélgettem romot (hetente).De nem kellet kérdezgetnem csak utána olvasnom.Most meg tudtam hogy van 3 gombosom és ha nem sikerült volna biztos segítettetek volna. Ez egy nagyon jó közöség,jó hogy van ilyen.  :taps:

sakab

• Vendég
« Reply #284 Dátum: 2011, 06 27, 11:00:49 »
Jólérte hogy ha a registri átírós kieskes verziót választom akkor a legújabb kieskel azért nemmegy mert az újabbakba már kijavitották ezt a "hibát" és keresnem kell vmi régi 1.5 körülit amivel még át tudom cseszni ha átirogatom a registrit? Jólértem?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #285 Dátum: 2011, 06 27, 11:43:37 »
Jólérte hogy ha a registri átírós kieskes verziót választom akkor a legújabb kieskel azért nemmegy mert az újabbakba már kijavitották ezt a "hibát" és keresnem kell vmi régi 1.5 körülit amivel még át tudom cseszni ha átirogatom a registrit? Jólértem?

hát....legalább te érted....mert én biztos nem, amit írtál...

te most miről beszélsz? a 3 gombos r/d kombináció előcsalogatásáról?

ha igen, akkor aláírásomban FAq, ha nem, akkor keress megfelelő helyet a hsznek... :)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

sakab

• Vendég
« Reply #286 Dátum: 2011, 06 27, 13:05:32 »
hát....legalább te érted....mert én biztos nem, amit írtál...

te most miről beszélsz? a 3 gombos r/d kombináció előcsalogatásáról?

ha igen, akkor aláírásomban FAq, ha nem, akkor keress megfelelő helyet a hsznek... :)

Bocs még reggel van. Szóval tegnap próbéltam volna a 3gombos dolgot elővarázsolni a registriátírásos módszerrel. Driverek fent Kiesk 2. valahanyas fent(legújabb) 4x próbáltam de nem dobta fel a frissítést mindig azt írta ki h nincs újabb elérhető. Valamelyik topikba meg mintha azt olvastam volna h ha a legújabb kieskel már ez nem megy régebbi 1.5öt kell felrakni mert azzal még engedi frissíteni. FAQot meg olvastam 2xer már de abba nincs erről szó sajnos

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #287 Dátum: 2011, 06 27, 13:48:52 »
Bocs még reggel van. Szóval tegnap próbéltam volna a 3gombos dolgot elővarázsolni a registriátírásos módszerrel. Driverek fent Kiesk 2. valahanyas fent(legújabb) 4x próbáltam de nem dobta fel a frissítést mindig azt írta ki h nincs újabb elérhető. Valamelyik topikba meg mintha azt olvastam volna h ha a legújabb kieskel már ez nem megy régebbi 1.5öt kell felrakni mert azzal még engedi frissíteni. FAQot meg olvastam 2xer már de abba nincs erről szó sajnos

szerintem te nem olvastad a FAQ-t elég figyelmesen...4 módszer is benne van, és az is benne van, hogy melyik az ajánlott...

NEM A KIES!

odin... 3.módszer

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

sakab

• Vendég
« Reply #288 Dátum: 2011, 06 27, 13:54:30 »
szerintem te nem olvastad a FAQ-t elég figyelmesen...több módszer is benne van, és az is benne van, hogy melyik az ajánlott...

NEM A KIES!

odin...

Tudom h nem az az ajánlott de esetleg ha beüt a krah akkor ezzel a módszerrel tudom vinni gariztatni. Odinnal meg nem. Hatalmas különbség. Szóval a kérdés adott még mindig, csak a régi 1.5ös kisekel megy a registri átirásos módszer vagy megy a legújabbal is?

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #289 Dátum: 2011, 06 27, 14:14:29 »
Tudom h nem az az ajánlott de esetleg ha beüt a krah akkor ezzel a módszerrel tudom vinni gariztatni. Odinnal meg nem. Hatalmas különbség. Szóval a kérdés adott még mindig, csak a régi 1.5ös kisekel megy a registri átirásos módszer vagy megy a legújabbal is?

Ha beüt, akkor pont le fogáj sza**i, mert te ártatlan képpel fogsz nézni hozzá.
A szerviz meg előveszi az Odint...

Gariztatni meg kocsival visszük... :) (BOCSESZ)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #290 Dátum: 2011, 06 27, 14:21:19 »

nagyot tévedsz...CSAK A szervizBEN végzett romfrissítés tartozik a gariba...mind1, mivel próbáltad...

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #291 Dátum: 2011, 06 27, 14:43:02 »
nagyot tévedsz...CSAK A szervizBEN végzett romfrissítés tartozik a gariba...mind1, mivel próbáltad...
Egyetértek. A Samu szervizest kérdeztem, és ő mondta, hogy csak az általuk, a szervizben történt frissítés a hivatalos.

sakab

• Vendég
« Reply #292 Dátum: 2011, 06 27, 15:34:56 »

Persze de ha kieskel csinálom mondhatom azt hogy frissíteni akartam és ez történt odinnal meg nem biztos de m1 nemsokára kezdem az odinos és kezdek imátkozni :)))

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #293 Dátum: 2011, 06 27, 15:45:19 »
Persze de ha kieskel csinálom mondhatom azt hogy frissíteni akartam és ez történt odinnal meg nem biztos de m1 nemsokára kezdem az odinos és kezdek imátkozni :) )

szervizben nem mondunk semmit, csak hülyén nézünk ki a fejünkből, hogy nem megy a telefon....

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
« Reply #294 Dátum: 2011, 06 27, 15:47:32 »
Persze de ha kieskel csinálom mondhatom azt hogy frissíteni akartam és ez történt odinnal meg nem biztos de m1 nemsokára kezdem az odinos és kezdek imátkozni :)))
A Kies-sel végzett frissítés sem hivatalos. Csak amit a Samsung Szervizben csinálnak. Ergo hiába hivatkozol rá.
De ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz. Ha a Kies-t akarod használni, akkor azt használod.
Én 1000x Odin, mint 1x Kies.

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
« Reply #295 Dátum: 2011, 06 27, 15:48:39 »
szervizben nem mondunk semmit, csak hülyén nézünk ki a fejünkből, hogy nem megy a telefon....
Ez a helyes eljárás. :)

Nem elérhető lasse001

« Reply #296 Dátum: 2011, 06 27, 17:01:32 »
Szerintem ha tégla lesz a samu a szerviz sem mondja meg hogy mitől.Azt mondasz amit akarsz. Amúgy múlt héten én is odinnal csináltam a 3 gombost.Pofon egyszerű.Azóta már az első romfrissítésen is túl vagyok.  :D

sakab

• Vendég
« Reply #297 Dátum: 2011, 06 27, 21:31:34 »
Nah siker első közös gyomor görcsünk meg volt siker tényleg pikk pakk és már megyis a 3 gombos. Így az összes előkészülettel kész vagyok hogy új romot tegyek rá ugye?
És most jön az amivel lehet rossz helyre írok de hátha ki mit ajánl...közbe olvasom a topikot h melyikről mit irtok.
Köszi a segitséget mindenkinek egyébként   :taps:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #298 Dátum: 2011, 06 28, 13:44:17 »
Nah siker első közös gyomor görcsünk meg volt siker tényleg pikk pakk és már megyis a 3 gombos. Így az összes előkészülettel kész vagyok hogy új romot tegyek rá ugye?
És most jön az amivel lehet rossz helyre írok de hátha ki mit ajánl...közbe olvasom a topikot h melyikről mit irtok.
Köszi a segitséget mindenkinek egyébként   :taps:

Mondjuk! :P De az olyan huncutságok, mint az /efs mappa lementése ugye megtörtént? ;)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető fityfiritty

• PDA: Note2 LTE N7105
  • PDA ROM: 4.4.2.
« Reply #299 Dátum: 2011, 06 29, 02:32:04 »
Sziasztok!
Sikerült féltéglát csinálnom, pedig csak megpróbáltam, működik e a 3 gombos módszer (Hangerő fel +  Home + Bekapcsolás)...  Sikerült. Most a bekapcsolás után csak a nagy semmi egy kis időkénti rezgéssel megspékelve. Van még visszaút innen?   :shock: