2024, 12 19, 00:04:34

Szerző Téma: Problémák-megoldások  (Megtekintve 95731 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
  • Navigáció / Navigation: Clarion NX502E iGO Primo2
  • PDA: XIAOMI Redmi Note
Re: Problémák-megoldások
« Reply #200 Dátum: 2010, 09 22, 21:37:20 »
Most meg próbaképp betettem az 1.12-es radio romot, és fehér háttér/Loading feliratnál áll...
A fene vinné el...

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #201 Dátum: 2010, 09 24, 12:08:25 »
Most már totál el vagyok keseredve...
Tegnap voltam az E-Care-nél, azt mondták, ezt nem javíthatják, még pénzért sem, mert O2 szolgáltatónál lett vásárolva. Alkatrészt sem tudok hozzá rendelni. Még csak meg sem nézik, hogy mi  a baja.
Ráadásul most megpróbáltam Bluetoothon csatlakozni a Mobile Centerhez, a PC összecsatlakozik a telóval, de MC nem csatlakozik hozzá.
USPL-t lehet felrakni SD kártyáról? Kb ez lenne az utolsó reményem, mert jelenleg a gyári angol romot sem akarja feltenni, gondolom, ez miatt a rohadék O2 Brand miatt... :'(

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #202 Dátum: 2010, 09 24, 12:42:32 »
Na, beszélgetek magammal...
Most mi van??? Valami MOD belejavított a hozzászólásomba, mert letelóztam a HD-t?

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #203 Dátum: 2010, 09 25, 13:28:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
USPL-t lehet felrakni SD kártyáról? Kb ez lenne az utolsó reményem, mert jelenleg a gyári angol romot sem akarja feltenni, gondolom, ez miatt a rohadék O2 Brand miatt...

nem jó hírek, de innen szép nyerni ;)

mert ha más nem van olyan progi WM-re ami USB Storage-t csinál a memóriakártyából és akkor egyszerűen tud rá majd másolgatni, de a szinkronizálásról kell lemondanod csak.

Az XDA-ra érdemes regizned, HSPL ügybenYou are not allowed to view links. Register or Login, tölts és installálj... ;)

bocs hogy csak most...

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #204 Dátum: 2010, 09 26, 12:08:59 »
nem jó hírek, de innen szép nyerni ;)

mert ha más nem van olyan progi WM-re ami USB Storage-t csinál a memóriakártyából és akkor egyszerűen tud rá majd másolgatni, de a szinkronizálásról kell lemondanod csak.

Az XDA-ra érdemes regizned, HSPL ügybenYou are not allowed to view links. Register or Login, tölts és installálj... ;)

bocs hogy csak most...
Köszönöm válaszodat, csak nem értem...  Az SD-t kivehetem, másolni úgy is tudok rá. Úgyhogy azzal annyira nem vagyok beljebb. A kb. 400 telefonszámomat úgy sem tudom a Dia-ról átvarázsolni...
Az XDA-n már régóta bevagyok regelve a Dia romolgatása miatt. Csak sajnos hiányos angol tudásom, és a béna gugli translator miatt nem nagyon értem a lényeget azon az oldalon, ami átküldtél. Ismét segítségedet kérném, ha lehet: Te találsz valami utalást arra, hogy SD-ről fel lehet-e tolni USPL-t, vagy HSPL-T? Mert akkor felrakhanám a hőn áhított Blackstonehenge romodat ehelyett a csúf német nyelvű 6.1 helyett...
Mély alázatos köszönettel  :ima:

Nem elérhető azsu

• PDA: HTC TOUCH 3g
  • PDA ROM: 2.32.479.1 (44800)
« Reply #205 Dátum: 2010, 09 27, 16:32:10 »
Sziasztok! Előre is elnézést kérek, hogy ebbe a topicba írok, ám talán ez áll legközelebb az én készülékemhez.

A problémám, amelyre a megoldást várom a következő:

Amikor SMS érkezik, vagy MMS azt a telefon jelzi és megjeleníti. Ha azonban az üzenet olyan hosszú, hogy külön meg kellene nyitnom az üzenetet, már nem tudom megtenni, ugyanis az Üzenetre való kattintáskor automatikusan a VÁLASZ-t, tehát üres lapot hoz elő. (ahol rögtön írhatnám a válasz-smst.) Ez nagyon zavaró, hisz nem minden sms és mms tartalom fér el 3-4 sorban, és szeretném látni az üzeneteimet teljes egészében. Nem tudom hogyan tudnám azt beállítani, hogy SMS-eim társalgásként (egymás előtt megjelenve) kerüljenek a kijelzőre és ugyancsak ezen a felületen, a képernyő alján tehessem meg, hogy válaszoljak rájuk.
(nem került fel a telefonra semmilyen szoftver, az alapbeállításokkal és alapkonfigurációval működik).
Ez hiba vagy beállítás kérdése? Hogyan lehet kiküszöbölni?

Válaszaitokat hálásan köszönöm:
azsu

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #206 Dátum: 2010, 09 28, 00:05:00 »
Sziasztok! Előre is elnézést kérek, hogy ebbe a topicba írok, ám talán ez áll legközelebb az én készülékemhez.

A problémám, amelyre a megoldást várom a következő:

Amikor SMS érkezik, vagy MMS azt a telefon jelzi és megjeleníti. Ha azonban az üzenet olyan hosszú, hogy külön meg kellene nyitnom az üzenetet, már nem tudom megtenni, ugyanis az Üzenetre való kattintáskor automatikusan a VÁLASZ-t, tehát üres lapot hoz elő. (ahol rögtön írhatnám a válasz-smst.) Ez nagyon zavaró, hisz nem minden sms és mms tartalom fér el 3-4 sorban, és szeretném látni az üzeneteimet teljes egészében. Nem tudom hogyan tudnám azt beállítani, hogy SMS-eim társalgásként (egymás előtt megjelenve) kerüljenek a kijelzőre és ugyancsak ezen a felületen, a képernyő alján tehessem meg, hogy válaszoljak rájuk.
(nem került fel a telefonra semmilyen szoftver, az alapbeállításokkal és alapkonfigurációval működik).
Ez hiba vagy beállítás kérdése? Hogyan lehet kiküszöbölni?

Válaszaitokat hálásan köszönöm:
azsu
Milyen oprendszer van rajta?

Nem elérhető szlm

• Navigáció / Navigation: igo 8
  • PDA ROM: 1.56.479.0
« Reply #207 Dátum: 2010, 10 08, 13:35:16 »
Gondom van a Windows Media Player-el a HTC Touch HD-n. Rendszeresen felugrik a képernyőre, akkor is ha nem kérem (pl. amikor kiszállok a kocsiból és a bluetooth csatlakozás megszűnik).

Hogyan lehetne letiltani? Van valakinek használható tippje?

Előre is köszönöm.

Nem elérhető WaTTO

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Jet
  • PDA ROM: S800MXEJA1
« Reply #208 Dátum: 2010, 12 01, 19:54:59 »
Sziasztok! A segítségeteket kérném abban a dologban, hogy szerintetek Touch HD vagy Omnia II? Ha valaki válaszol kérem, indokolja meg, hogy miért azt válasszam amit Ő javasol nekem? Segítségeteket előre is köszönöm!

Nem elérhető attesz72

• Navigáció / Navigation: Garmin,Igo8
  • PDA: HtcLegend
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #209 Dátum: 2010, 12 01, 20:39:45 »
Sziasztok es udv mindenkinek.Kerdessel fordulok hozzatok,espedig,szerintetek mitol indul ujra(reset-tel)a touch Hd-m?Egyet gondol ujraindul-kikapcsol-ujraindul...s ezen mar csak a Reset gomb segit.Mi lehet az oka?Megment valami,vagy mi allhatott bele?Valaszotokat elore is koszonom.

Nem elérhető Márkóóóóóóó

• Navigáció / Navigation: Igo 8 európatérkép
  • PDA: Samsung Galaxy S2 HD LTE SHV-120L
  • PDA ROM: Cyanogenmod 10 (4.1.2)
« Reply #210 Dátum: 2010, 12 02, 21:59:47 »
légyszíves segítsetek  valamiért nem indul el a touch hdm-on az igo 8  navigáció mit tegyek ??:S  egy energy wm6.5 rom van rajta de előtte a gyárival rommal sem indult el.

Nem elérhető Ksut

• Navigáció / Navigation: mio/htc
  • PDA: mio/htc
  • PDA ROM: wm5/wm6
Re:Problémák-megoldások
« Reply #211 Dátum: 2010, 12 06, 19:44:37 »
Sziasztok.Olyan problémám van,hogy a HTC Hd Blacksonomat ha rádugom gépre,nemtörténik semmi.Van egy Mio a501 sem is az kapásból szinkronizál.Valakinek nincs ötlete milehet a gond?(ActiveSync fentvan)

Nem elérhető handh

• Navigáció / Navigation: beépített
  • PDA: htc diamond
  • PDA ROM: 2.03.479.2WWE
« Reply #212 Dátum: 2010, 12 28, 12:11:03 »
Sziasztok!
Lenne nekem egy kis problémám, vettem egy hd-t.Ami kiderült kijelző problémákkal küzd.Én mint müszaki ember neki láttam a hiba felderítésének szétszerésnél az lcd kijelzőt gajra vágtam!!
Most rendelnék az ebay-ról komlett kijelzőt (digitizer+lcd.-t)csak nem tudom az gyárilag össze van e ragasztva. Aki szerelt vagy találkozott ilyen termékkel kérem ossza meg a tapasztalatait velem!! Vagy kellene egy szaki aki Debrecrenben végrehajtaná a cserét. Ja és még egy plusz probléma lehetséges ,hogy flext kábelt is cserélni kell mert a power gombnál is van valami problém!   további kérdések az lcd kijelzőt milyen vastagságu kétoldalas ragasztóval kell beragasztani és a érintés érzékelőt hogyan kell rögzíteni a házban?
Bocs a sok kérdésért ,reméllem valaki tud segíteni.

Nem elérhető stekker

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Htc Touch HD
  • PDA ROM: Kwbr
« Reply #213 Dátum: 2010, 12 28, 13:09:43 »
sziasztok mi lehet az oka annak hogy be dugtam a fulhalgato jack-jet a PDAban es mikor kihuztam  az ikonja nem tunt el es azota csendben van a PDA ha hivnak nem hallom nincsen hagja stb mert a fulhalgato modban van sem hard reset sem uj rom nem segitett szerintetek mi a gond ?

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #214 Dátum: 2010, 12 30, 22:31:24 »
sziasztok mi lehet az oka annak hogy be dugtam a fulhalgato jack-jet a PDAban es mikor kihuztam  az ikonja nem tunt el es azota csendben van a PDA ha hivnak nem hallom nincsen hagja stb mert a fulhalgato modban van sem hard reset sem uj rom nem segitett szerintetek mi a gond ?

tuti HW gond, szerintem próbáld párszor be/ki  a fülest, úgy tűnik az érzékelő "úgy maradt".
ha nem jön össze szerintem egy mobilos boltba meg tudják neked piszkálni...
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #215 Dátum: 2010, 12 30, 22:33:29 »
további kérdések az lcd kijelzőt milyen vastagságu kétoldalas ragasztóval kell beragasztani és a érintés érzékelőt hogyan kell rögzíteni a házban?
Bocs a sok kérdésért ,reméllem valaki tud segíteni.

hát szerintem tutira vidd valami szakihoz, mert ez nekem kivágós-ragasztós,
ilyen cserét valszeg valamely GSM boltba meg tudsz oldani...

szerintem megér egy kis +kiadást...

Nem elérhető Márkóóóóóóó

« Reply #216 Dátum: 2011, 01 03, 00:44:12 »
nekem még mindig az a gondom hogy nem indul az igo8 a touch hd telomon beirtam én mindent a sysbe vagy hova meg am energy rom van fent lécci  valaki segítsen nekem mert megőrülök hogy nincs fent az igo és kellene is a pdamra mert használnám.

Nem elérhető Márkóóóóóóó

« Reply #217 Dátum: 2011, 01 03, 16:43:07 »
egy nagy gondom van és remélem valaki tudja a választ rá. Amikor bekapcsolom a pdam és bejön a smart phone felirat 3mp után bezöldül és amikor bejön az energyrom üdvözlő  izéje akkor az is már ilyen krixkraksz szinű olyan mintha össze lenne kavarva a szín vagy nem lenne fent a gépen a videókártya de  mikor bejön akkor megnyomom a kikapcsoló gombot azután vissza  akkor már minden rendbe van hogy ezt miért csinálja a pda-m..

Ja és valaki nem csinálna egy androidos al fórumot a htc touc-on belül mivel már erre is lehet rakni androidot és elég sokat tudnék segíteni , kérdezni.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #218 Dátum: 2011, 01 03, 18:41:26 »
egy nagy gondom van és remélem valaki tudja a választ rá. Amikor bekapcsolom a pdam és bejön a smart phone felirat 3mp után bezöldül és amikor bejön az energyrom üdvözlő  izéje akkor az is már ilyen krixkraksz szinű olyan mintha össze lenne kavarva a szín vagy nem lenne fent a gépen a videókártya de  mikor bejön akkor megnyomom a kikapcsoló gombot azután vissza  akkor már minden rendbe van hogy ezt miért csinálja a pda-m..

Ja és valaki nem csinálna egy androidos al fórumot a htc touc-on belül mivel már erre is lehet rakni androidot és elég sokat tudnék segíteni , kérdezni.

1. SPL problémának tűnik, frissítsd fel az SPL-ed

2. szerintem ezek a topikok sem pörögnek már szét, szóval szerintem a meglévőkben is lehet Andoidról csevegni...

nem rosszak az Andoid verziók, de olyat még nem láttam ami nem akadt volna, és az akadást nem tolerálom, hozhat magával akármilyen csúcs dolgot, de ez az én problémám :)

Nem elérhető marcello

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 3.14.479.2 (04666) WWE
« Reply #219 Dátum: 2011, 01 07, 23:28:57 »
MMS beállítási paraméterek
Adatátvitel módja:    GPRS
Hozzáférési pont (APN):    mms.vodafone.net
Átjáró (gateway) IP címe:    80.244.97.2
Kezdőlap:    You are not allowed to view links. Register or Login

WAP beállítások

Az alábbi táblázat összefoglalja a szükséges beállítási paramétereket:
WAP beállítási paraméterek
Kezdőlap cime:    You are not allowed to view links. Register or Login
Böngészés tipusa:    Folyamatos
Biztonsági kapcsolat:    Ki
Átvitel módja:    Adat
Hivandó telefonszám:    +36 70 700 0927
IP cím:    010.009.008.007
Azonosítás tipusa:    Normal
Adathívás tipusa:    ISDN
Adathívás sebessége:    14400
Felhasználó név:    vodawap
Jelszó:    vodawap
Port szám:    9201

GPRS WAP beállítások
WAP paraméterek    Havídíjas előfizetés esetén    VitaMAX kártya esetén
APN-cím    wap.vodafone.net    VitaMAX.wap.vodafone.net
Felhasználó azonosító    vodawap
Jelszó    vodawap
IP-cím    010.009.008.007
Kezdőlap címe    You are not allowed to view links. Register or Login
Kapcsolódás    GPRS

Kedves Mobildoktor és a Többiek!

Nekem ugyanez a problémám. A beállításaim a leírtaknak megfelelőek, a csomagkapcsolt adatforgalom bekapcsolva, mégsem tudok küldeni/fogadni MMS-t. A korábbi Nokia E51-gyel minden rendben ment. A HTC Helpdesk sem tudott segíteni, javaslatukra már túlvagyok egy hard reseten is...

Van valami ötletetek? Előre is köszönöm!

Nem elérhető marcello

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 3.14.479.2 (04666) WWE
« Reply #220 Dátum: 2011, 01 08, 22:30:09 »
Kedves Mobildoktor és a Többiek!

Nekem ugyanez a problémám. A beállításaim a leírtaknak megfelelőek, a csomagkapcsolt adatforgalom bekapcsolva, mégsem tudok küldeni/fogadni MMS-t. A korábbi Nokia E51-gyel minden rendben ment. A HTC Helpdesk sem tudott segíteni, javaslatukra már túlvagyok egy hard reseten is...

Van valami ötletetek? Előre is köszönöm!

Tegnap óta sikerült addig kísérleteznem :shock:, amíg vágül minden összejött.:ok: A Vodafone-tól kapott anyag alapján indultam el  :olvass:, de az igen kevésnek, hiányosnak bizonyult. Ezt tovább csiszoltam, itt most közre is adom (röviden angolul, mert a HTC-nek is megküldtem)...

Nem elérhető csipagyu

• Navigáció / Navigation: htc touch hd
  • PDA: htc touch hd
  • PDA ROM: gyari
« Reply #221 Dátum: 2011, 01 12, 12:56:24 »
Uj Touch HD -m van, ismeros hozta ausztraliabol, es szeretenek ra magyar nyelvet varazsolni, visoznt ugylatom a gyari romok sem supportaljak amagyar nyelvet  (most alap gyari rom van rajta)

kerdesem az volna, ha valami uj csili vili romot felrakok akkor menni fog a magyar nyelv ? vagy ez nem rom kerdese ?

Letezik 6.1 es Mo -ra valami nyelvi frissites ?

Nem elérhető csipagyu

« Reply #222 Dátum: 2011, 01 12, 17:09:05 »
Uj Touch HD -m van, ismeros hozta ausztraliabol, es szeretenek ra magyar nyelvet varazsolni, visoznt ugylatom a gyari romok sem supportaljak amagyar nyelvet  (most alap gyari rom van rajta)

kerdesem az volna, ha valami uj csili vili romot felrakok akkor menni fog a magyar nyelv ? vagy ez nem rom kerdese ?

Letezik 6.1 es Mo -ra valami nyelvi frissites ?

minnel tobbet olvasom ezt a forumot annal jobban osszezavarodok...

You are not allowed to view links. Register or Login -n 6.5 magyaritasnal azt olvasom ha nem jo PN szamu gepem van akkor ellenjavallott annak a magyaritasnak a felrakasa (es az en gepemnel mas PN van beozny)

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #223 Dátum: 2011, 01 13, 14:54:22 »
minnel tobbet olvasom ezt a forumot annal jobban osszezavarodok...

You are not allowed to view links. Register or Login -n 6.5 magyaritasnal azt olvasom ha nem jo PN szamu gepem van akkor ellenjavallott annak a magyaritasnak a felrakasa (es az en gepemnel mas PN van beozny)

felrakhatod nyugodtan, de mint mindig ilyen nagyobb rendszermódosításnál érdemes backupolni. legrosszabb esetben HR lesz a vége, de egy próbát megér, ha fontos neked a magyar nyelv.

Nem elérhető csipagyu

« Reply #224 Dátum: 2011, 01 13, 16:25:02 »
felrakhatod nyugodtan, de mint mindig ilyen nagyobb rendszermódosításnál érdemes backupolni. legrosszabb esetben HR lesz a vége, de egy próbát megér, ha fontos neked a magyar nyelv.

kosz a valaszt futok vele egy kort