2024, 12 20, 01:47:17

Szerző Téma: Problémák-megoldások  (Megtekintve 95764 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

horizotya

• Vendég
Re: Problémák-megoldások
« Reply #175 Dátum: 2010, 05 08, 10:11:47 »
Sziasztok! Mobil vásárláson gondolkodom HTC HD2 vagy HTC DESIRE,valakinek tapasztalata,véleménye....? mindegyik mellet szól valami tanácstalan vagyok

Nem elérhető Norb37

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: sygic aura
  • PDA: Galaxy Tab t311
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #176 Dátum: 2010, 05 13, 13:04:57 »
Üdv mindenkinek.
Engem is a romcsere érdekelne.
Én sem tudom letölteni a 2-es hozzászólásban található dolgokat.
1.56-ról szeretnék visszatérni 1.54-re.

Nem elérhető siófok

• PDA: htc desire
  • PDA ROM: android 2.2
« Reply #177 Dátum: 2010, 06 13, 20:14:59 »
sziasztok!
én most lettem tulaja 1 touch hd-nek.
olvasgattam a fórumot,de nemigazán értem hogyanis kell ezt a registrys magyarítást végbevinni.megkérhetnék vkit,hogy leirja nekem lépésről lépésre?
hogy tudok belépni a registribe stb.
előre is köszönöm!

Nem elérhető byderx304

• PDA: HTC HD
  • PDA ROM: XTROM Leo 3.1 WWE
« Reply #178 Dátum: 2010, 06 13, 22:22:28 »
Sziasztok! Nemrég vettem egy használt Touch HD-t, a wifi csak a router fél méteres közelében müködik. Rom cserét javasoltak, ez megtörtént de nincs javulás. Valakinek van vmi más ötlete?

Nem elérhető siófok

« Reply #179 Dátum: 2010, 06 13, 22:26:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
sziasztok!
én most lettem tulaja 1 touch hd-nek.
olvasgattam a fórumot,de nemigazán értem hogyanis kell ezt a registrys magyarítást végbevinni.megkérhetnék vkit,hogy leirja nekem lépésről lépésre?
hogy tudok belépni a registribe stb.
előre is köszönöm!

közben már sikerült.és más modon már nemlehet rajt magyarítani,hogy még több magyar legyen benn?
felraktam a paragon féle próba verziót,de nagyon megfota,és a start menüt sem tudtam megnyitni,me térerő sem volt.

Nem elérhető siófok

« Reply #180 Dátum: 2010, 06 14, 05:57:10 »
jah és mégegy olyan kérdésem lenne, hogy ha fotót készítek tellóval, akkor az vmiért duplán jelenik meg az albumban. Ez mitől lehet? De ha megpróbálom törölni az egyiket, akkor eltünik mindkettő.

Nem elérhető schnela

• Navigáció / Navigation: agps
  • PDA: htc touch hd
  • PDA ROM: 1.56.405.1(43972) WWE
« Reply #181 Dátum: 2010, 07 21, 12:53:25 »
sziasztok.. lenne egy olyan problémám h egy főzött romot tettem a htc touch hd-mre és azóta a telefon nem kommunikál a számítógéppel... tölteni tölt..  de adat átvitel nincs... Tudnátok nekem segíteni?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #182 Dátum: 2010, 08 22, 20:55:23 »
sziasztok.. lenne egy olyan problémám h egy főzött romot tettem a htc touch hd-mre és azóta a telefon nem kommunikál a számítógéppel... tölteni tölt..  de adat átvitel nincs... Tudnátok nekem segíteni?

Lehet, hogy későn írok (+ 1 hónap :D), és nem is vagyok szakértője a témának, mert HD2-m van, de sokaknál az okozza a gondot, hogy engedélyezve van a gyors adatátviteli mód. Nálad ez engedélyezve van? Ha igen, akkor próbáld meg úgy, hogy deaktiválod ezt a funkciót.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Enciboci

• Navigáció / Navigation: Garmin
  • PDA: HTC HD1
« Reply #183 Dátum: 2010, 09 16, 22:31:34 »
Sziasztok feltettem az igo primot és nem jó mert nem akar műholdat találni. Ennél nem lehet külön a gpst beállítani mint az omnia2ben vagy mi lehet a baj?

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #184 Dátum: 2010, 09 16, 22:33:18 »
Sziasztok feltettem az igo primot és nem jó mert nem akar műholdat találni. Ennél nem lehet külön a gpst beállítani mint az omnia2ben vagy mi lehet a baj?

az igo primo nem pda navi!
ergo warez...
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Enciboci

« Reply #185 Dátum: 2010, 09 17, 08:46:47 »
az igo primo nem pda navi!
ergo warez...
ox köszi akkor a sima igo8at rakom fel

Nem elérhető Enciboci

« Reply #186 Dátum: 2010, 09 18, 20:06:54 »
Sziasztok láttam az interneten a speed shop kínálatában 2700 mA- es akkut HD1- hez meg mivel ez vastagabb új hátlap is jár hozzá. Van valakinek ilyennel tapasztalata? Érdemes ezzzel próbálkozni?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #187 Dátum: 2010, 09 18, 20:32:56 »
Sziasztok láttam az interneten a speed shop kínálatában 2700 mA- es akkut HD1- hez meg mivel ez vastagabb új hátlap is jár hozzá. Van valakinek ilyennel tapasztalata? Érdemes ezzzel próbálkozni?

Ha hosszabb üzemidőd akarsz, akkor persze, viszont számolj azzal ill. ne felejtsd el, hogy ha a 2400 mA-s akksi van a készülékedben, nagyon nehezen fogod tudni tartóba / zsebbe tenni!
Ja, és ha HD1-ed van, akkor javíts a profilodon, hogy könnyebben lehessen segíteni, és hogy ne adódjanak félreértések!  :) Ha nem a te HD-dről van szó, akkor meg sem szólaltam.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Enciboci

« Reply #188 Dátum: 2010, 09 19, 11:18:46 »
Ha hosszabb üzemidőd akarsz, akkor persze, viszont számolj azzal ill. ne felejtsd el, hogy ha a 2400 mA-s akksi van a készülékedben, nagyon nehezen fogod tudni tartóba / zsebbe tenni!
Ja, és ha HD1-ed van, akkor javíts a profilodon, hogy könnyebben lehessen segíteni, és hogy ne adódjanak félreértések!  :) Ha nem a te HD-dről van szó, akkor meg sem szólaltam.
Ja igen volt 1 omnia2m 2 hétig de vagy szar az egész vagy nekem sikerült 1 szépet kifognom úgyhogy eladtam. Amúgy az 2400- as vagy 2700- as akku nagyon vastag?

Nem elérhető pholdy

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Htc touch HD
  • PDA ROM: 12.Jun.2010 WWE
« Reply #189 Dátum: 2010, 09 19, 21:52:51 »
hello!

nos, HTC touch HD-mnak szeretném a leggyorsabb, legstabilabb o.p. rendszert rom-mal mindennel együtt. ha valaki tud segíteni és egy telepítési leírást is küldene megköszönöm.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #190 Dátum: 2010, 09 20, 11:23:25 »
Amúgy az 2400- as vagy 2700- as akku nagyon vastag?

egyik sem kicsi, You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login, itt szépen látszik mennyire domborodik ki, szerintem eléggé :)

az 1500-ös még ami cserélhető egy az egyben...
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Enciboci

« Reply #191 Dátum: 2010, 09 20, 18:11:03 »
egyik sem kicsi, You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login, itt szépen látszik mennyire domborodik ki, szerintem eléggé :)
Fúúúú tényleg baromira vastag:) meg jó gagyi már a hátlap is a 2700ashoz. Na nem tudom akkor majd még gondolkodom mit csináljak
az 1500-ös még ami cserélhető egy az egyben...

Nem elérhető Enciboci

« Reply #192 Dátum: 2010, 09 20, 18:13:29 »
Ez tényleg nagyon vsatag meg gagyi a hátlapja a 2700asnak. Na majd meggondolom akkor mit csináljak.

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
  • Navigáció / Navigation: Clarion NX502E iGO Primo2
  • PDA: XIAOMI Redmi Note
« Reply #193 Dátum: 2010, 09 22, 01:23:14 »
Sziasztok
Vettem az Ebay-ről egy HD-t. Szerettem volna ROM-ot cserélni rajta, de már alaphangon nem látja meg egy PC sem, több kábellel is próbálva. Csináltam már hardresetet is. Valami ötlet?
Előre is  köszi

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #194 Dátum: 2010, 09 22, 08:08:46 »
Sziasztok
Vettem az Ebay-ről egy HD-t. Szerettem volna ROM-ot cserélni rajta, de már alaphangon nem látja meg egy PC sem, több kábellel is próbálva. Csináltam már hardresetet is. Valami ötlet?
Előre is  köszi

Az nem jó jel, ha feldugva semmi USB-s üzenet nem dobódik fel.
Előtte AciveSync (Xp esetében) vagy a Windows Mobile Center (Win7) fel lett dobva?

volt olyan usernek még régebben jelezte a fórumon, hogy az USB-je kipurcant párszor, garba javították, imádkozz, hogy ne olyan gondja legyen...  :ima:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #195 Dátum: 2010, 09 22, 10:04:57 »
Az nem jó jel, ha feldugva semmi USB-s üzenet nem dobódik fel.
Előtte AciveSync (Xp esetében) vagy a Windows Mobile Center (Win7) fel lett dobva?

volt olyan usernek még régebben jelezte a fórumon, hogy az USB-je kipurcant párszor, garba javították, imádkozz, hogy ne olyan gondja legyen...  :ima:
Hát Mester, nagyon elszomorítottál. Nem vagyok teljesen kezdő user, jelenleg is egy Diamondom van, amit már ezerszer összeromoltam minden gond nélkül leírások alapján, most is felváltva próbáltam feldugni a WIN7-re. A Dia-t rögrön látja, tehát az alap problémákon túl vagyok. Ezek szerint semmivel nem tudok a továbbiakban próbálkozni?  :'(

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #196 Dátum: 2010, 09 22, 13:59:33 »
lehet SD-ről is flashelni, amúgy USB-ről tölti a gépet?
Ha igen tuti más gépen is próbáltad és semmi USB reakció (legalább egy ismeretlen eszköz vagy akármi?)

Wajk

Hát Mester, nagyon elszomorítottál. Nem vagyok teljesen kezdő user, jelenleg is egy Diamondom van, amit már ezerszer összeromoltam minden gond nélkül leírások alapján, most is felváltva próbáltam feldugni a WIN7-re. A Dia-t rögrön látja, tehát az alap problémákon túl vagyok. Ezek szerint semmivel nem tudok a továbbiakban próbálkozni?  :'(

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #197 Dátum: 2010, 09 22, 14:26:04 »
lehet SD-ről is flashelni, amúgy USB-ről tölti a gépet?
Ha igen tuti más gépen is próbáltad és semmi USB reakció (legalább egy ismeretlen eszköz vagy akármi?)

Wajk

Óó istenem, megcsillantottad a reménysugarat  ;D Ez az SD-s flashelés tetszene... Segítenél? Megpróbálnám ma, mert holnap megyek Pestre, de ha egy flash helyrerántaná, nem kéne szervizbe vinnem (és akkor csak reménykedem, hogy a német számlát elfogadja-e az E-Care)
Mellesleg igen, minden gépen, minden kábellel tölti a HD-t. Viszont (ez csak úgy rémlik, mert qrva régen volt-tegnap  :D)amikor először feldugtam, mintha elkezdett volna a PC drivert telepíteni (a HD-n nem tudom volt-e valami üzenet), de kiírta hogy sikertelen. Ennyi...

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #198 Dátum: 2010, 09 22, 16:49:21 »
Annyira ne siess azért érdemes körültekintőnek lenni :)

én nem flasheltem még SD-ről, mert nem kellett.
gyári ROM van a gépeden vagy valami főzött? ha főzött valószínűleg HSPL van rajta, jah meg alap, hogyYou are not allowed to view links. Register or Login...

Lépései:
0. formattáld az SD-t Fat32-be
1. Copy BLACIMG.NBH into the root dir of your Storage Card.
2. Be sure to have at least 30% of charge.
3. Turn off your device . Fully power the device off by long press of power key.
4. Go to bootloader mode. Push and hold Vol Down + press Power button.
5. As soon as presented the message, push Power button to start flashing or Volume Down button to cancel.
6. The whole procedure will take about 3 minutes. After you finish and see the relative message, soft reset your device, you are ready.

kész is.

Óó istenem, megcsillantottad a reménysugarat  ;D Ez az SD-s flashelés tetszene... Segítenél? Megpróbálnám ma, mert holnap megyek Pestre, de ha egy flash helyrerántaná, nem kéne szervizbe vinnem (és akkor csak reménykedem, hogy a német számlát elfogadja-e az E-Care)
Mellesleg igen, minden gépen, minden kábellel tölti a HD-t. Viszont (ez csak úgy rémlik, mert qrva régen volt-tegnap  :D)amikor először feldugtam, mintha elkezdett volna a PC drivert telepíteni (a HD-n nem tudom volt-e valami üzenet), de kiírta hogy sikertelen. Ennyi...

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #199 Dátum: 2010, 09 22, 21:11:48 »
Annyira ne siess azért érdemes körültekintőnek lenni :)

én nem flasheltem még SD-ről, mert nem kellett.
gyári ROM van a gépeden vagy valami főzött? ha főzött valószínűleg HSPL van rajta, jah meg alap, hogyYou are not allowed to view links. Register or Login...

Lépései:
0. formattáld az SD-t Fat32-be
1. Copy BLACIMG.NBH into the root dir of your Storage Card.
2. Be sure to have at least 30% of charge.
3. Turn off your device . Fully power the device off by long press of power key.
4. Go to bootloader mode. Push and hold Vol Down + press Power button.
5. As soon as presented the message, push Power button to start flashing or Volume Down button to cancel.
6. The whole procedure will take about 3 minutes. After you finish and see the relative message, soft reset your device, you are ready.

kész is.
Namost amiket leírtál, az okés, no problem. Én tudom, hogy SD-ről is lehet flashelni, a DIA-t is csak így rotyogtattam, de abban a tudatban éltem, hogy gyári romot csak pc-ről lehet feltenni. A következőképp csináltam:
- ezt találtam, és letöltöttem: HTC Stock ROM_BLACKSTONE_1.14.401.3 (22273) WWE.zip
- kicsomagoltam, átneveztem BLACIMG.NBH-nek, ahogy írtad, be vele az SD gyökérbe
- bootloader mód, trikolor, majd átvált a DIA-ról is ismert majdnemfehér felületbe, 1mp-re, makd visszavált trikolorba, és serial...
Most akkó mivan  :hmm: