2024, 12 20, 09:21:05

Szerző Téma: Problémák-megoldások  (Megtekintve 95777 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
Re: Problémák-megoldások
« Reply #100 Dátum: 2009, 12 21, 11:49:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Olyan problémánk van, hogy a PDA SD kártyáról eltűntek a képek. Minden mást lát a telefon, elméletileg meg is vannak (foglalják a helyet a kártyán), de nem látja - egyikőnk telefonja sem.

Hát a memóriakártyák szeretik feldobni a pacskert, érdemes néha backupot csinálni róla.

Én lementenék mindent amit tudok, majd azzal a készülékkel formáznám meg, amivel használni szeretném. Ha a hiba újfent előjön és van gari a kártyára, akkor azt is érdemes megjátszani.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető akinorev

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #101 Dátum: 2009, 12 27, 08:49:09 »
Sziasztok! Remélem valaki tud segiteni? Pár napja vásároltam használtan egy HTC HD-t, amin angol nyelvű 6.5 op. rendszer van. Minden tökéletes vele, csak SMS-t nem akar küldeni. MMS-t fogad és küld is, illetve SMS-t is fogad. Akárhogy próbálom beállitani nem. Állitólag csak beállitás kérdése! Mit tegyek?????

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #102 Dátum: 2009, 12 27, 11:46:36 »
Sziasztok! Remélem valaki tud segiteni? Pár napja vásároltam használtan egy HTC HD-t, amin angol nyelvű 6.5 op. rendszer van. Minden tökéletes vele, csak SMS-t nem akar küldeni. MMS-t fogad és küld is, illetve SMS-t is fogad. Akárhogy próbálom beállitani nem. Állitólag csak beállitás kérdése! Mit tegyek?????

hát azon nem is tudom hogyan lehet állítgatni :)

Szerintem ments adatokat és csinálj egy HR-t az SMS-nek alapban működnie kellene. Ha az MMS nem menne az más tészta, de az SMS?
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tucsi

• PDA: galaxy s2 ,Yarvik tab210
« Reply #103 Dátum: 2010, 01 01, 19:47:47 »
sziasztok.Nekem olyan problemam van hogy most jutottam hozza egy HTC HD2 tipusu pocket pc hez,es sajna csak holland nyelv van rajta.szeretnek ra magyar nyelvet de nem tudom hogy kell.olvastam a romokrol valo irasokat  is de sajna az enyemhez nem volt.
SPL:1.42.0000
ROM:1.84.404.2 (71294) NLD
ha kerhetem pontos leirast kuldjetek mert kezdo vagyok.probalkoztam hun.cab-al is de sajna semmi.
Valaszokat elore is koszonom

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #104 Dátum: 2010, 01 01, 19:56:52 »
sziasztok.Nekem olyan problemam van hogy most jutottam hozza egy HTC HD2 tipusu pocket pc hez,es sajna csak holland nyelv van rajta.szeretnek ra magyar nyelvet de nem tudom hogy kell.olvastam a romokrol valo irasokat  is de sajna az enyemhez nem volt.
SPL:1.42.0000
ROM:1.84.404.2 (71294) NLD
ha kerhetem pontos leirast kuldjetek mert kezdo vagyok.probalkoztam hun.cab-al is de sajna semmi.
Valaszokat elore is koszonom
Szerintem itt előbb kapsz választ  ;)

Nem elérhető akinorev

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #105 Dátum: 2010, 01 14, 15:46:55 »
Sziasztok! Nekem egy HTC HD-m van, és az a problémám vele, hogy bluetooth-on nem tudok semmit sem küldeni. Megtalálja a másik készüléket, csatlakoznak, a másik készülékkel engedélyezem a fájt fogadását és a készülékem a következő hibát írja ki: Nem lehet megnyitni a forrás fájt! A total commanderben próbáltam ezt a műveletet. Mi lehet a baj? Elvileg minden jól van beállítva. SOS

horizotya

• Vendég
Re:igo8
« Reply #106 Dátum: 2010, 02 01, 10:41:40 »
Sziasztok!

horizotya

• Vendég
Re: igo8
« Reply #107 Dátum: 2010, 02 01, 11:24:59 »
Sziasztok!
Pár napja vettem egy HTC Touch HD-t 7hónaposan Wm6.5-el,igo8-al,az egyik kérdésem csináltam nála egy hard reset-et.Elötte  gond nélkül ki birtam választani a select programnál az igo8-at hogy egy kedvencek gyorsinditóból indulhasson a progi de most nem látja.Csak úgy tudom inditani ha minden egyes igo8 inditásakor a memoria kártyáról inditom a progit,pontosan mit és hova kéne másolnom hogy ujbol  ki tudjam választani  a parancs ikonját gyorsinditásra(pl.kedvencek).
A Wm6.5-re magyarítás mikorra várható kb.?Ezekre mennyire bonyolult felrakni új témákat pl.Androkkid stb.. egy olyannak akinek ez az elsö PDA készüléke? Jelenleg ezek vannak rajta
OS verzion
5.2.23515 (23515.5.5.0)
Manila version
2.5.19222911.0
Rom version
20.Jan.2010 WWE
Rom date
11/20/09
Radio version
1.17.25.09
Protokol version
52.69.25.37U
Köszönettel.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #108 Dátum: 2010, 02 01, 12:12:52 »
Sziasztok!
Pár napja vettem egy HTC Touch HD-t 7hónaposan Wm6.5-el,igo8-al,az egyik kérdésem csináltam nála egy hard reset-et.Elötte  gond nélkül ki birtam választani a select programnál az igo8-at hogy egy kedvencek gyorsinditóból indulhasson a progi de most nem látja.Csak úgy tudom inditani ha minden egyes igo8 inditásakor a memoria kártyáról inditom a progit,pontosan mit és hova kéne másolnom hogy ujbol  ki tudjam választani  a parancs ikonját gyorsinditásra(pl.kedvencek).
A Wm6.5-re magyarítás mikorra várható kb.?Ezekre mennyire bonyolult felrakni új témákat pl.Androkkid stb.. egy olyannak akinek ez az elsö PDA készüléke? Jelenleg ezek vannak rajta
OS verzion
5.2.23515 (23515.5.5.0)
Manila version
2.5.19222911.0
Rom version
20.Jan.2010 WWE
Rom date
11/20/09
Radio version
1.17.25.09
Protokol version
52.69.25.37U
Köszönettel.
Csinálj egy parancsikont az IGO.exe fájlról és máold be a PDA windows\Startmenü\Programs mappába

horizotya

• Vendég
« Reply #109 Dátum: 2010, 02 01, 15:06:04 »
Csinálj egy parancsikont az IGO.exe fájlról és máold be a PDA windows\Startmenü\Programs mappába

Köszi szépen! Müködik, a többihez tudsz valami okosságot mondani
témák stb...?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #110 Dátum: 2010, 02 01, 15:48:53 »
Köszi szépen! Müködik, a többihez tudsz valami okosságot mondani
témák stb...?
Nekem nem HD-m van jobban mondva van nálam most egy de azon 6.1-es windows van. Ezért nem mindenben tudok segíteni  :'( Témát természetesen lehet rá rakni csak igazából ezeknél egy megkötés van a WVGA felbontás támogatása. Ha ez benne van akkor elindítod a cab fájlt a PDA-n és feltelepül.

horizotya

• Vendég
« Reply #111 Dátum: 2010, 02 01, 17:56:47 »
Nekem nem HD-m van jobban mondva van nálam most egy de azon 6.1-es windows van. Ezért nem mindenben tudok segíteni  :'( Témát természetesen lehet rá rakni csak igazából ezeknél egy megkötés van a WVGA felbontás támogatása. Ha ez benne van akkor elindítod a cab fájlt a PDA-n és feltelepül.
Ok értem, most ha játékokat vagy programokat.... akarok telepiteni a telefonra PC-röl a memóriakártyára átmásolom majd a memóriakártyáról inditom a telepitést és kész? vagy másképp kell? illetve ugyan úgy telepités után exe fájl és bemásolni a PDA windows-ba mint az igo8-nál? még ez ami nem tiszta nekem hiába elötte még ilyen tipusú [NEM TELÓ!]m nem volt.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #112 Dátum: 2010, 02 01, 18:09:41 »
Ok értem, most ha játékokat vagy programokat.... akarok telepiteni a telefonra PC-röl a memóriakártyára átmásolom majd a memóriakártyáról inditom a telepitést és kész? vagy másképp kell? illetve ugyan úgy telepités után exe fájl és bemásolni a PDA windows-ba mint az igo8-nál? még ez ami nem tiszta nekem hiába elötte még ilyen tipusú [NEM [NEM TELÓ!]!]m nem volt.
Na akkor az elejétől :)
A WinMo-k telepítő fájljai cab kiterjesztésűek ezt felmásolod valahova a PDA-ra célszerű az SD kártyára és ozz elindítod. Ilyenkor feltelepül az előre beállított helyre.
Léteznek olyan programok amelyek 1 exe fájlt tartalmaznak ezeket a PC-n kell elindítani ha van AS kapcsolat ilyenkor onnan települ fel a PDA-ra.

horizotya

• Vendég
« Reply #113 Dátum: 2010, 02 01, 18:41:12 »
Na akkor az elejétől :)
A WinMo-k telepítő fájljai cab kiterjesztésűek ezt felmásolod valahova a PDA-ra célszerű az SD kártyára és ozz elindítod. Ilyenkor feltelepül az előre beállított helyre.
Léteznek olyan programok amelyek 1 exe fájlt tartalmaznak ezeket a PC-n kell elindítani ha van AS kapcsolat ilyenkor onnan települ fel a PDA-ra.

Köszönöm a segitséget minden jót!

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: igo8.3, Sygic Aura
  • PDA: HTC HD; SGN
  • PDA ROM: Miri_Steve0007_CHT2; Rocket Vxx.
« Reply #114 Dátum: 2010, 02 01, 21:09:58 »
lehet, h nem olvastam végig mindent, de ez meglepett. Kínlódtam a képernyő forgatással, akadt is rá progi, DE... egyik sem az volt amit igazán szerettem volna. erre mit találok!!!!!!??????
Xda-ról:

Originally Posted by chiccusmaximus  View Post
Not sure where to post this so I created a thread.
Forgive me if this is not correct.

Playing wiht the registry I found the key HLM->System->GDI->Rotation which has a HideOrientationUI attribute. Set it to 0 and the standard screen rotation option will appear in the control panel

esetleg még jól jöhet.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #115 Dátum: 2010, 02 02, 10:16:59 »
lehet, h nem olvastam végig mindent, de ez meglepett. Kínlódtam a képernyő forgatással, akadt is rá progi, DE... egyik sem az volt amit igazán szerettem volna. erre mit találok!!!!!!??????
Xda-ról:

Originally Posted by chiccusmaximus  View Post
Not sure where to post this so I created a thread.
Forgive me if this is not correct.

Playing wiht the registry I found the key HLM->System->GDI->Rotation which has a HideOrientationUI attribute. Set it to 0 and the standard screen rotation option will appear in the control panel

esetleg még jól jöhet.

és ez pontosan mire is jó? :)

Nem elérhető balazs.boda

• PDA: htc touch hd
  • PDA ROM: 1.56.401.0
« Reply #116 Dátum: 2010, 02 02, 10:48:45 »
Ne haragudjatok, én csak ma csatlakoztam sajnos. Több mint egy éve van egy Hd-m. Gondoltam megpróbálok ezt-azt frissíteni. Nem kellett volna. Most használhatatlan a készülék. Szeretnék visszaállítani mindent az alapokra, de gőzöm sincs mit tegyek...

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: igo8.3, Sygic Aura
  • PDA: HTC HD; SGN
  • PDA ROM: Miri_Steve0007_CHT2; Rocket Vxx.
« Reply #117 Dátum: 2010, 02 02, 20:23:13 »
és ez pontosan mire is jó? :)
kirak egy képernyőforgató gombot. Nem kell a felesleges automatikus programokkal vacakolni. Ráböksz és már is fordul 90fokot.

horizotya

• Vendég
« Reply #118 Dátum: 2010, 02 03, 11:50:49 »
Sziasztok! Ilyen gondom van amikor képet jpeg.akarok megnézni ezt irja ki hibának,de a saját fényképezövel készülteket pedig meg tudom nézni, (the file 'Disc035556' cannot be opened.Either it is not signed a trusted certificate,or one of its components cannot be found. If the problem persists,try reinstalling or restoring this file,) vagy csak a hard reset segit?
 Mp3 zenét amit rámásolk a kártyára be birom tenni csengöhahgnak és ébresztönek,vagy csak a gyári hangal kell beérnem,ha lehet akkor hova másoljam hogy hozzárendelje?

Nem elérhető mobildoktor

• PDA: Samsung GALAXY S I9000+Iphone 3g 16Gb
  • PDA ROM: Mac OS+Android
« Reply #119 Dátum: 2010, 02 03, 17:04:16 »
Sziasztok! Ilyen gondom van amikor képet jpeg.akarok megnézni ezt irja ki hibának,de a saját fényképezövel készülteket pedig meg tudom nézni, (the file 'Disc035556' cannot be opened.Either it is not signed a trusted certificate,or one of its components cannot be found. If the problem persists,try reinstalling or restoring this file,) vagy csak a hard reset segit?
 Mp3 zenét amit rámásolk a kártyára be birom tenni csengöhahgnak és ébresztönek,vagy csak a gyári hangal kell beérnem,ha lehet akkor hova másoljam hogy hozzárendelje?

lejátszóeszköz-My Documents-My Ringtones!!!
Samsung GALAXY S I9000+Iphone 3g 16GB
Dell XPS M1530

horizotya

• Vendég
« Reply #120 Dátum: 2010, 02 03, 17:11:05 »
lejátszóeszköz-My Documents-My Ringtones!!!
Köszönöm!

Nem elérhető mobildoktor

• PDA: Samsung GALAXY S I9000+Iphone 3g 16Gb
  • PDA ROM: Mac OS+Android
« Reply #121 Dátum: 2010, 02 03, 18:05:41 »
Köszönöm!

Szivesen!
Samsung GALAXY S I9000+Iphone 3g 16GB
Dell XPS M1530

Nem elérhető badboys

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One M7
  • PDA ROM: 4.4.2 Sense 6
« Reply #122 Dátum: 2010, 02 08, 18:17:49 »
Sziasztok!Ma reggel megoldódott a Sense magyarítása szinte tökéletes hasonló mint valamikor a Diával kezdődött.Egyszerű registry buhera és máris magyar.Amennyiben van rá igény kiteszem ide a megoldást.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #123 Dátum: 2010, 02 08, 20:14:37 »
Sziasztok!Ma reggel megoldódott a Sense magyarítása szinte tökéletes hasonló mint valamikor a Diával kezdődött.Egyszerű registry buhera és máris magyar.Amennyiben van rá igény kiteszem ide a megoldást.

persze írd be nyugodtan, jobb többször hirdetni az "igét" :)

Nem elérhető papokaster

• PDA ROM: 6.1
« Reply #124 Dátum: 2010, 02 09, 10:23:15 »
Sziasztok engem az érdekelne hogy témát hogyan tudok telepíteni a htc touch hd-re?