Van 500Mb net csomagom, úgyhogy nagyon ritkán wifizek, habár múltkor Youtube videót néztem akkor csatlakozta a wifihez. Ott nem vettem észre semmit. Én az őskövület IK5 cseréltem le. Először a JG5 raktam fel sokan írtátok hogy gyors..... hát nálam ez nem érződött(de lehet az én hibám). Ezután felraktam a JH1 az is csinált butaságokat valamiért instabilnak éreztem....1,5 hét ...törlés(habár nálam érezhetően gyorsabb volt mint a JG5).
AIJH1 nem tűnik lassúnak, bár jó pár dolog ki van szedve belőle ami zavart, de igyekeztem pótolni őket. Egyébként ami nekem idegesítő(nem tudom mennyire rom függő vagy inkább a Omnia hardveres képességeibe ütközik a dolog... )ha kilépek egy operából, fénykép nézegető programból,MP-ből és gyorsan rányomok a start menüre és görgetnék akadozik az egész( mintha még darálna a proci a kilépés után) ez egyébként 2-3 ms tart aztán minden simán megy.
Gondolkozok egyébként 6.5.3 rom kipróbálásán is, csak hát azokat elsősorban angolul érdemes használni.
Egyébként minden Ron javaslatot tippet szívesen fogadok
Ja szegény Reiben oldalát teleírogatom .....Sorry érte.
Semmi baj, azért hívják fórumnak, hogy megosszuk egymás között a véleményeket, ezáltal segítve egymást
.
Egyetlen bajom van az AIJH1-el és az az, hogy sokkal hamarabb rántja le a memóriát kb.75-80MB-ra mint ezelőtt a JF5 tette.
A JF5-el elindultam 80-85mb-al és hetek alatt ment le 65MB-ra, míg az AIJH1-el elindulok 94MB-al (bár ez már a start menü tiltásnak is köszönhető) és pikk-pakk leugrik 10MB-ot.
Ezért a szerverről le is mentettem a JF5-t, hogy szépen meglegyen
.
Egyébként én is fontolgatom a 6.5.3-at, hogy használom, de nem hiszem, hogy zavarna az angol menü. De addig nem flashelek, míg össze nem raktam az új titaniumot.