2024, 11 23, 01:40:24

Szerző Téma: Reiben Titanium skinelde  (Megtekintve 75778 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
Re: Reiben Titanium skinelde
« Reply #200 Dátum: 2010, 10 10, 10:08:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Viszont ennek meg az az ára, hogy elég lassan éri el, nyitja meg a kiválasztott alkalmazást. Talán egy újraromolás megoldaná?
Kapcsold ki a telefon Beállítások - Rendszer - Hibajelentés - Hibajelentések letiltása opciót :ok:

Innen már klappolnia kell mindennek :)

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #201 Dátum: 2010, 10 10, 10:17:45 »
Kapcsold ki a telefon Beállítások - Rendszer - Hibajelentés - Hibajelentések letiltása opciót :ok:

Innen már klappolnia kell mindennek :)

OK működik!!!! Köszönöm.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #202 Dátum: 2010, 10 10, 11:20:18 »
OK működik!!!! Köszönöm.
Nincs mit, hát csak össze hoztuk ;)

Amin most ügyködök analóg óra, azt vettem észre mintha nem terhelné annyira a PCU-t és mintha picivel gyorsabb is lenne a készülék vele, persze ez csak azért van mert 0-ról én írtam az analóg óra scriptet :D.

No csak tessék várni az új felületeket, mert fata lesz :p

Imhotep

• Vendég
« Reply #203 Dátum: 2010, 10 10, 12:01:14 »
Nincs mit, hát csak össze hoztuk ;)

Amin most ügyködök analóg óra, azt vettem észre mintha nem terhelné annyira a PCU-t és mintha picivel gyorsabb is lenne a készülék vele, persze ez csak azért van mert 0-ról én írtam az analóg óra scriptet :D.

No csak tessék várni az új felületeket, mert fata lesz :p
Remélem nem valami csicsa órát teszel be és másodperc is lesz benne  ;)
Mondjuk ilyenre gondoltam  ;)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #204 Dátum: 2010, 10 10, 12:09:35 »
Remélem nem valamo csicsa órát teszel be és másodperc is lesz benne  ;)
Milyen jó, hogy pont az ellentétem vagy :D. Ahogy látom neked sosem lesz a masinádon a titanium skinem :p. Az óra fata kis Tissot, mert hű vagyok a márkámhoz :p, másodperc mutató pedig azért nem lesz rajta, egyrészt sokkal jobban fogja az O2-t, másrészt ki az aki megcsinál 132 png képet? ;)

Szerintem épp a másodperc mutató miatt nem terheli annyira a CPU-t :p

Egyébként csak szimpla png, szal te is kreálhatsz egyet, magadnak :p

Imhotep

• Vendég
« Reply #205 Dátum: 2010, 10 10, 12:11:25 »
Milyen jó, hogy pont az ellentétem vagy :D. Ahogy látom neked sosem lesz a masinádon a titanium skinem :p. Az óra fata kis Tissot, mert hű vagyok a márkámhoz :p, másodperc mutató pedig azért nem lesz rajta, egyrészt sokkal jobban fogja az O2-t, másrészt ki az aki megcsinál 132 png képet? ;)

Szerintem épp a másodperc mutató miatt nem terheli annyira a CPU-t :p
És az óra lapja meg a mutatók hány png-ből állnak ???
Mert ha csak 3 mint a manilában akkor könnyű lesz kicserélni  ;)

Amúgy + nemsokára felteszem mert begyűjtöttem az ikonokat amik kellettek  ;)
Már csak az idegesít, de nem a Te hibád hogy az új romokban még mindíg a régi opera van  :hmm:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #206 Dátum: 2010, 10 10, 12:16:59 »
És az óra lapja meg a mutatók hány png-ből állnak ???
Mert ha csak 3 mint a manilában akkor könnyű lesz kicserélni  ;)
Ezért mondom, hogy mivel én nem manila fájlokkal dolgozom, hanem szimpla png fájlokkal így számold ki -> 12 óra + 60 perc + 60 másodperc (add össze és ennyi png kellene)

Az óra háttere 1 png-ből áll.

A Sense-ben szerintem volt rá írva valami script, hogy a mutatókat x fokonként forgassa egy tengely körül, ezért volt könnyű dolgod :ok:

Imhotep

• Vendég
« Reply #207 Dátum: 2010, 10 10, 12:31:43 »
Ezért mondom, hogy mivel én nem manila fájlokkal dolgozom, hanem szimpla png fájlokkal így számold ki -> 12 óra + 60 perc + 60 másodperc (add össze és ennyi png kellene)

Az óra háttere 1 png-ből áll.

A Sense-ben szerintem volt rá írva valami script, hogy a mutatókat x fokonként forgassa egy tengely körül, ezért volt könnyű dolgod :ok:
Na látod, ezt a script-et kéne felhasználnod és sokkal egyszerübb lenne  ;)
A manila fájlok is png-k csak kikellett szedni belőle  ;)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #208 Dátum: 2010, 10 10, 13:15:29 »
Na látod, ezt a script-et kéne felhasználnod és sokkal egyszerübb lenne  ;)
A manila fájlok is png-k csak kikellett szedni belőle  ;)
Az okés hogy png-ket is tartalmazhat, de nem kellett 60 másodperc mutatót készítened ;).

Azért egy teljes sense-t leprogramozni és ebből átportolni rész scripteket elég nehézkes lenne, persze ha egyáltalán meg lehet-e oldani.
Mellesleg amit én készítettem analóg órát, szerintem ilyet titaniumon még nem hiszem, hogy láttál. Analóg óra van külön, de úgy hogy ezt az időjárás pluginnal együtt "adják" olyan nincs.

Ezért is nem könnyű dolog megoldanom, mert tényleg 0-ról írtam persze azért segítségemre volt a digitális óra.

Imhotep

• Vendég
« Reply #209 Dátum: 2010, 10 10, 13:36:27 »
Az okés hogy png-ket is tartalmazhat, de nem kellett 60 másodperc mutatót készítened ;).

Azért egy teljes sense-t leprogramozni és ebből átportolni rész scripteket elég nehézkes lenne, persze ha egyáltalán meg lehet-e oldani.
Mellesleg amit én készítettem analóg órát, szerintem ilyet titaniumon még nem hiszem, hogy láttál. Analóg óra van külön, de úgy hogy ezt az időjárás pluginnal együtt "adják" olyan nincs.

Ezért is nem könnyű dolog megoldanom, mert tényleg 0-ról írtam persze azért segítségemre volt a digitális óra.
:ok:
Csak ötletelek  ;)
Na akkor feldobom, de melyik rommal ???  :hmm:
AJH vagy JH1 ???

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #210 Dátum: 2010, 10 10, 13:46:37 »
:ok:
Csak ötletelek  ;)
Na akkor feldobom, de melyik rommal ???  :hmm:
AJH vagy JH1 ???
Ne dobd még fel :p. Várd meg az újat.
ROM-al kapcsolatban nem nyerte el a maximális tetszésem az AIJH1, úgyhogy én várok egy újabb 6.5-re.

Imhotep

• Vendég
« Reply #211 Dátum: 2010, 10 10, 13:49:41 »
ROM-al kapcsolatban nem nyerte el a maximális tetszésem az AIJH1, úgyhogy én várok egy újabb 6.5-re.
Azon a téren nagyon csend van és lassan itt a hónap közepe, már a NXXJJ romnak kéne kijönni nem a NXXJI-nek  :hmm: >:(

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #212 Dátum: 2010, 10 10, 13:51:08 »
Azon a téren nagyon csend van és lassan itt a hónap közepe, már a NXXJJ romnak kéne kijönni nem a NXXJI-nek  :hmm: >:(
Tudom, de akkor se ROM-bolj még :) és az új titaniumra is érdemes várni szerintem. Ha eddig elvoltál a Sense-l kibírod ezt a keveset :p.

Ha elfogyott az összes 6.5 ROM és nem készítenek többet akkor maradok végül a JF5-nél :ok:

Imhotep

• Vendég
« Reply #213 Dátum: 2010, 10 11, 12:51:51 »
Tudom, de akkor se ROM-bolj még :) és az új titaniumra is érdemes várni szerintem. Ha eddig elvoltál a Sense-l kibírod ezt a keveset :p.

Ha elfogyott az összes 6.5 ROM és nem készítenek többet akkor maradok végül a JF5-nél :ok:
Azon agyalok hogy felteszem a Lite romot és arra a művedet  :hmm:
Csak nem tudom hogy szereti-e a magyar CSC-t  :hmm:

Nem elérhető Szucsi44

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: GT-I9100
  • PDA ROM: 4.0.3
« Reply #214 Dátum: 2010, 10 11, 13:24:09 »

Nem ide vág, de megoszthatnád velem milyen negatívumokat tapasztaltál a AIJH1-nél(pusztán kíváncsiság)
Túl sok Romot nem próbáltam eddig( 3mat) de eddig ez a leggyorsabb az én kütyümön.

Imhotep

• Vendég
« Reply #215 Dátum: 2010, 10 11, 13:31:07 »
Nem ide vág, de megoszthatnád velem milyen negatívumokat tapasztaltál a AIJH1-nél(pusztán kíváncsiság)
Túl sok Romot nem próbáltam eddig( 3mat) de eddig ez a leggyorsabb az én kütyümön.
Wifin keresztül netezni szoktál vele ???
Nekem annyira lehúzta a romot hogy leált a net, hiába Reiben titaniumát hsználtam és még a lock is kivolt kapcsolva mert más progit használok hozzá ami más romoknál szemlátomás gyorsulást jelent.

Nem elérhető Szucsi44

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: GT-I9100
  • PDA ROM: 4.0.3
« Reply #216 Dátum: 2010, 10 11, 15:43:24 »
Wifin keresztül netezni szoktál vele ???
Nekem annyira lehúzta a romot hogy leált a net, hiába Reiben titaniumát hsználtam és még a lock is kivolt kapcsolva mert más progit használok hozzá ami más romoknál szemlátomás gyorsulást jelent.

Van 500Mb net csomagom, úgyhogy nagyon ritkán wifizek, habár múltkor Youtube videót néztem akkor csatlakozta  a wifihez. Ott nem vettem észre semmit. Én az őskövület IK5 cseréltem le. Először a JG5 raktam fel sokan írtátok hogy gyors..... hát nálam ez nem érződött(de lehet az én hibám). Ezután felraktam a JH1 az is csinált butaságokat valamiért instabilnak éreztem....1,5 hét ...törlés(habár nálam érezhetően gyorsabb volt mint a JG5).
AIJH1 nem tűnik lassúnak, bár jó pár dolog ki van szedve belőle ami zavart, de igyekeztem pótolni őket. Egyébként ami nekem idegesítő(nem tudom mennyire rom függő vagy inkább a Omnia hardveres képességeibe ütközik a dolog... )ha kilépek egy operából, fénykép nézegető programból,MP-ből és gyorsan rányomok a start menüre és görgetnék akadozik az egész( mintha még darálna a proci a kilépés után) ez egyébként 2-3 ms tart aztán minden simán megy.
Gondolkozok egyébként 6.5.3 rom kipróbálásán is, csak hát azokat elsősorban angolul érdemes használni.
Egyébként minden Ron javaslatot tippet szívesen fogadok :)
Ja szegény Reiben oldalát teleírogatom :) .....Sorry érte.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #217 Dátum: 2010, 10 11, 16:53:28 »
Van 500Mb net csomagom, úgyhogy nagyon ritkán wifizek, habár múltkor Youtube videót néztem akkor csatlakozta  a wifihez. Ott nem vettem észre semmit. Én az őskövület IK5 cseréltem le. Először a JG5 raktam fel sokan írtátok hogy gyors..... hát nálam ez nem érződött(de lehet az én hibám). Ezután felraktam a JH1 az is csinált butaságokat valamiért instabilnak éreztem....1,5 hét ...törlés(habár nálam érezhetően gyorsabb volt mint a JG5).
AIJH1 nem tűnik lassúnak, bár jó pár dolog ki van szedve belőle ami zavart, de igyekeztem pótolni őket. Egyébként ami nekem idegesítő(nem tudom mennyire rom függő vagy inkább a Omnia hardveres képességeibe ütközik a dolog... )ha kilépek egy operából, fénykép nézegető programból,MP-ből és gyorsan rányomok a start menüre és görgetnék akadozik az egész( mintha még darálna a proci a kilépés után) ez egyébként 2-3 ms tart aztán minden simán megy.
Gondolkozok egyébként 6.5.3 rom kipróbálásán is, csak hát azokat elsősorban angolul érdemes használni.
Egyébként minden Ron javaslatot tippet szívesen fogadok :)
Ja szegény Reiben oldalát teleírogatom :) .....Sorry érte.
Semmi baj, azért hívják fórumnak, hogy megosszuk egymás között a véleményeket, ezáltal segítve egymást ;).

Egyetlen bajom van az AIJH1-el és az az, hogy sokkal hamarabb rántja le a memóriát kb.75-80MB-ra mint ezelőtt a JF5 tette.
A JF5-el elindultam 80-85mb-al és hetek alatt ment le 65MB-ra, míg az AIJH1-el elindulok 94MB-al (bár ez már a start menü tiltásnak is köszönhető) és pikk-pakk leugrik 10MB-ot.
Ezért a szerverről le is mentettem a JF5-t, hogy szépen meglegyen :p.

Egyébként én is fontolgatom a 6.5.3-at, hogy használom, de nem hiszem, hogy zavarna az angol menü. De addig nem flashelek, míg össze nem raktam az új titaniumot.

Nem elérhető jenoke

• PDA: Redmi 3 Pro
« Reply #218 Dátum: 2010, 10 11, 21:10:14 »
Semmi baj, azért hívják fórumnak, hogy megosszuk egymás között a véleményeket, ezáltal segítve egymást ;).

Egyetlen bajom van az AIJH1-el és az az, hogy sokkal hamarabb rántja le a memóriát kb.75-80MB-ra mint ezelőtt a JF5 tette.
A JF5-el elindultam 80-85mb-al és hetek alatt ment le 65MB-ra, míg az AIJH1-el elindulok 94MB-al (bár ez már a start menü tiltásnak is köszönhető) és pikk-pakk leugrik 10MB-ot.
Ezért a szerverről le is mentettem a JF5-t, hogy szépen meglegyen :p.

Egyébként én is fontolgatom a 6.5.3-at, hogy használom, de nem hiszem, hogy zavarna az angol menü. De addig nem flashelek, míg össze nem raktam az új titaniumot.
Próbáld ki a jh2 lite romot. Több mint 100 Mb ram és rengeteg hely. Kíváncsi vagyok a véleményedre. Talán egy sense romot  is ki lehetne hozni belőle, ha Rapid is úgy akarja!

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #219 Dátum: 2010, 10 11, 21:52:03 »
Próbáld ki a jh2 lite romot. Több mint 100 Mb ram és rengeteg hely. Kíváncsi vagyok a véleményedre. Talán egy sense romot  is ki lehetne hozni belőle, ha Rapid is úgy akarja!
Nem fogok feltenni lite ROM-t csak gyárit :), Sense UI-t meg végképp nem... Gondolod egy Sense-el elindul a kütyüdön több mint 100rammal? Még az SPB MS sem...

Majd ha én is bele lestem egy ROMbolásba akkor felrakom a saját lite ROM-mat :p

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
  • Navigáció / Navigation: Clarion NX502E iGO Primo2
  • PDA: XIAOMI Redmi Note
« Reply #220 Dátum: 2010, 10 12, 00:09:55 »
Bocs Reiben, hogy itt zavarlak, de a Romolda-ban többször is írtam neked, löknél rá majd választ? Köszi  :ima:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #221 Dátum: 2010, 10 12, 12:25:52 »
No valami ilyesmi lesz az analóg óra felülete:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Egy szépséghibája viszont van. Mégpedig az, hogy jelenleg a scriptet úgy írtam meg, hogy egész órákat és perceket mutat. Vagyis ha 9:30 percet kellene mutatnia, akkor ugye az óramutatónak 9 és 10 között kellene lennie, de jelenleg még ez marad 9-n.

Meglátom ha az időm engedi megéri-e a fáradságot vesződni a bonyolítással, de szépen mutatja az időt ígyis :D

Imhotep

• Vendég
« Reply #222 Dátum: 2010, 10 12, 12:32:22 »
No valami ilyesmi lesz az analóg óra felülete:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Egy szépséghibája viszont van. Mégpedig az, hogy jelenleg a scriptet úgy írtam meg, hogy egész órákat és perceket mutat. Vagyis ha 9:30 percet kellene mutatnia, akkor ugye az óramutatónak 9 és 10 között kellene lennie, de jelenleg még ez marad 9-n.

Meglátom ha az időm engedi megéri-e a fáradságot vesződni a bonyolítással, de szépen mutatja az időt ígyis :D
Félmunkát nehogy kiadj a kezedből  :hmm: ;)
A dátum úgy helyes ha a szám után is van pöttttyyyy  ;) :D

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #223 Dátum: 2010, 10 12, 12:43:27 »
Félmunkát nehogy kiadj a kezedből  :hmm: ;)
A dátum úgy helyes ha a szám után is van pöttttyyyy  ;) :D
Becézhetem az Imhot = Iminek?  :D Kabbe Imi :taps:
A dátumot megoldottam :p

Imhotep

• Vendég
« Reply #224 Dátum: 2010, 10 12, 12:48:21 »
Becézhetem az Imhot = Iminek?  :D Kabbe Imi :taps:
A dátumot megoldottam :p
Te valami látnok vagy mert a másik nevem tényleg Imre  :D
Nem is látnok inkább sátán  :D
A dátumot vidd kicsit balra mert hosszú lesz a szept. 22. csötörtök  ;) ;)