Reiben!
Mikorra várható az új skined? jah és lenne még egy kérdésem neked nem lenne kedved esetleg időd romot főzni?? kíváncsi lennék, hogy te milyen romot tudnál összerakni
Egy pár napon belül.
Ha nem rendetlenkedne ez a szaros VMWare-s XP-m a CE Cab managerrel, akkor talán már holnap, holnap után, de lehet egy picit húzódik.
Ebben a release-ben lesz 3 felület -> fekete rácsos amit már láttatok, egy feketés, sense féle fajta alap + egy átlátszó Imho féle design
(+ bele lesek a CPU terhelés enyhítésére a heroclock.mscr-be és az óra bugot megpróbálom valahogy orvosolni)
Következő release: megpróbálkozok + a 3 felület mellé még 1 analóg órával is, majd teljes képernyős időjárás (ha összejön animált lesz)
Nem hiszem, hogy nekifogok a ROM főzésbe, mert valahogy nekem az az érzésem és nem akarok senkit sem megbántani, de én ha felraktam egy gyári ROM-t, majd előtte Rapid csupasz ROM-jából ua-t, valahogy a gyári gyorsabb volt mindig, annak ellenére, hogy jóval több memóriám és ROM-m maradt a főzöttekkel.
Szerintem egy főzés alkalmával nem lehet ua. a ROM-t visszaadni, még ha csak egy minimális változtatást is eszközölünk rajta, bár lehet ezért mások megdobálnak
.
Mindezek ellenére a sense és a touchflo pedig csak így működik rendesen. Viszont nekem nem kő a memóriazabáló cucc, így maradnak a gyáriak
. Ha picit buherálsz rajta szépen elfutnak ezek is...