2024, 11 22, 15:24:33

Szerző Téma: Reiben Titanium skinelde  (Megtekintve 75764 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
Re: Reiben Titanium skinelde
« Reply #100 Dátum: 2010, 09 18, 16:00:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Később engedte. Nem értem, de megvan  ;) Köszi!
Most akartam írni, de megelőztél :). Akkor nem linkelem be

Nem elérhető Szucsi44

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: GT-I9100
  • PDA ROM: 4.0.3
« Reply #101 Dátum: 2010, 09 19, 13:09:24 »
Most akartam írni, de megelőztél :). Akkor nem linkelem be

Kipróbáltam én is, tök jó meg minden de, az óra még mindig ugrált nálam. Persze a újraindítás megoldotta a problémát.
Egy dolog zavart, nálam valahogy megakasztja a rendszert néha. Pl ha görgetem a névjegyzéket akadozik 2-3 aztán gördül tovább. Ugyan ezt tapasztalom a start menü ikonjai között, és a file kezelőben is. Mintha nagyon dolgozna a proci és gátolná az újonnan leindított program folyamatos működését. Ez mitől lehet?

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #102 Dátum: 2010, 09 19, 14:42:36 »
Kipróbáltam én is, tök jó meg minden de, az óra még mindig ugrált nálam. Persze a újraindítás megoldotta a problémát.
Egy dolog zavart, nálam valahogy megakasztja a rendszert néha. Pl ha görgetem a névjegyzéket akadozik 2-3 aztán gördül tovább. Ugyan ezt tapasztalom a start menü ikonjai között, és a file kezelőben is. Mintha nagyon dolgozna a proci és gátolná az újonnan leindított program folyamatos működését. Ez mitől lehet?
Az óra az első indulás után még ugrál. Amennyiben nyomsz egy panel újraindítást, helyreáll, viszont ezt csak egyszer kell megtenned, mert ha újraindítod is a készüléked ezt már nem kell megtenned.
(Ezt mindenképpen megpróbálom helyreállítani a következő verziójú cab-ban)

A skin gyakorlatilag nem igen foglal le 2-3MB-nál több memóriát és ha megnézed vmilyen progival a cpu-t terhelő processeket, akkor láthatod, hogy 1 mortscipt.exe foglal le igazából picivel többet, aminek változik az értéke, de mivel több olyan alkalmazás is van, amit időközönként frissíteni kell ez teljesen érthető.
Pl. a memória monitorozás, az pont ilyen alkalmazás. Itt azért elég sűrűn van beállítva a memória és a hely meghatározásának kiértékelése

Egyébként tudod ennek is rengeteg összetevője van, mármint hogy akadozik a készüléked, mert ha megnéznéd mondjuk az én AIJH1-s ROM-mal az O2-met az én skinemmel a készülék úgy suhan mintha egy HD2 lenne :). Szóval én nem tapasztaltam még ilyen jellegű hibát, de azért utána nézek a problémádnak és megírom ha módosítottam vmit. Ezt pár napon belül megteszem, mert jön a v1.1-s cab.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #103 Dátum: 2010, 09 19, 14:46:33 »
Sőt ahogy látom neked még egy szolgáltatós ROM-d van és erről nem igen mondanak szépeket és jókat. A te ROM-nál csak jobbak, stabilabbak, jobb memória kezlésű ROM-k vannak :ok:

Nem elérhető Szucsi44

« Reply #104 Dátum: 2010, 09 19, 15:39:15 »
Sőt ahogy látom neked még egy szolgáltatós ROM-d van és erről nem igen mondanak szépeket és jókat. A te ROM-nál csak jobbak, stabilabbak, jobb memória kezlésű ROM-k vannak :ok:

Előre is köszi a ha találsz a problémámra valamit. Rom-ot még nem cseréltem de a forum segítségével sztem menne mert már utána olvastam. Egy dolog tart vissza, hogy garis a készülék. A samsungban meg ezt a hülye romot pakolják fel rá már egy éve( én nem is értem.....)
Mivel romot még nem cseréltem ezért kicsit azért félek tőle nehogy a szervizbe kössön ki a telefon :) (bár nem tűnik olyan óriási feladatnak)
Egyébként ha új romot rakok rá attól még nem kéne elveszítenem a hardverre vonatkozó garanciát, de nem akarom hogy szarakodjanak velem.
Küldenék neked egy PÜ egy két kérdéssel, itt nem akarom feltenni mert nem ide tartozik.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #105 Dátum: 2010, 09 19, 16:23:58 »
Előre is köszi a ha találsz a problémámra valamit. Rom-ot még nem cseréltem de a forum segítségével sztem menne mert már utána olvastam. Egy dolog tart vissza, hogy garis a készülék. A samsungban meg ezt a hülye romot pakolják fel rá már egy éve( én nem is értem.....)
Mivel romot még nem cseréltem ezért kicsit azért félek tőle nehogy a szervizbe kössön ki a telefon :) (bár nem tűnik olyan óriási feladatnak)
Egyébként ha új romot rakok rá attól még nem kéne elveszítenem a hardverre vonatkozó garanciát, de nem akarom hogy szarakodjanak velem.
Küldenék neked egy PÜ egy két kérdéssel, itt nem akarom feltenni mert nem ide tartozik.
A garancia nem veszik el ha ROM-t cserélsz :ok:. Én direkt úgy vettem a készülékem, bár függetlenül, hogy rákérdeztem ha ROM-t cserélek elveszik-e a gari és azt mondták, hogy természetesen NEM, de arra figyeljek ha flashelek ne spanyol nyelvűt rakjak fel :D

Nem elérhető Szucsi44

« Reply #106 Dátum: 2010, 09 19, 20:44:09 »
A garancia nem veszik el ha ROM-t cserélsz :ok:. Én direkt úgy vettem a készülékem, bár függetlenül, hogy rákérdeztem ha ROM-t cserélek elveszik-e a gari és azt mondták, hogy természetesen NEM, de arra figyeljek ha flashelek ne spanyol nyelvűt rakjak fel :D

Köszi a PÜ-t. Képzeld romot frissítettem :)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #107 Dátum: 2010, 09 19, 20:46:11 »
Köszi a PÜ-t. Képzeld romot frissítettem :)
Nincs mit. No és mit raktál fel? Mert az avatarodból ez nem derül ki :)
Ha szeressed a skinemet akkor várj egy pár napot vele még és felrakom az újat. Na azzal kipróbálhatod az új ROM-dat :p :taps:

Nem elérhető Szucsi44

« Reply #108 Dátum: 2010, 09 19, 22:09:58 »
Nincs mit. No és mit raktál fel? Mert az avatarodból ez nem derül ki :)
Ha szeressed a skinemet akkor várj egy pár napot vele még és felrakom az újat. Na azzal kipróbálhatod az új ROM-dat :p :taps:

JF5 raktam fel, várom az új titaniumodat  :ok:

Nem elérhető grind

• Support-ER
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: 6.1.3
« Reply #109 Dátum: 2010, 09 20, 20:55:33 »
Reiben!

Mikorra várható az új skined? jah és lenne még egy kérdésem :) neked nem lenne kedved esetleg időd romot főzni?? kíváncsi lennék, hogy te milyen romot tudnál összerakni :D

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #110 Dátum: 2010, 09 20, 21:43:14 »
Reiben!

Mikorra várható az új skined? jah és lenne még egy kérdésem :) neked nem lenne kedved esetleg időd romot főzni?? kíváncsi lennék, hogy te milyen romot tudnál összerakni :D
Egy pár napon belül.
Ha nem rendetlenkedne ez a szaros VMWare-s XP-m a CE Cab managerrel, akkor talán már holnap, holnap után, de lehet egy picit húzódik.

Ebben a release-ben lesz 3 felület -> fekete rácsos amit már láttatok, egy feketés, sense féle fajta alap + egy átlátszó Imho féle design :)
(+ bele lesek a CPU terhelés enyhítésére a heroclock.mscr-be és az óra bugot megpróbálom valahogy orvosolni)

Következő release: megpróbálkozok + a 3 felület mellé még 1 analóg órával is, majd teljes képernyős időjárás (ha összejön animált lesz)

Nem hiszem, hogy nekifogok a ROM főzésbe, mert valahogy nekem az az érzésem és nem akarok senkit sem megbántani, de én ha felraktam egy gyári ROM-t, majd előtte Rapid csupasz ROM-jából ua-t, valahogy a gyári gyorsabb volt mindig, annak ellenére, hogy jóval több memóriám és ROM-m maradt a főzöttekkel.
Szerintem egy főzés alkalmával nem lehet ua. a ROM-t visszaadni, még ha csak egy minimális változtatást is eszközölünk rajta, bár lehet ezért mások megdobálnak :D.
Mindezek ellenére a sense és a touchflo pedig csak így működik rendesen. Viszont nekem nem kő a memóriazabáló cucc, így maradnak a gyáriak :ok:. Ha picit buherálsz rajta szépen elfutnak ezek is... ;)

Nem elérhető Szucsi44

« Reply #111 Dátum: 2010, 09 20, 23:28:01 »
Egy pár napon belül.
Ha nem rendetlenkedne ez a szaros VMWare-s XP-m a CE Cab managerrel, akkor talán már holnap, holnap után, de lehet egy picit húzódik.

Ebben a release-ben lesz 3 felület -> fekete rácsos amit már láttatok, egy feketés, sense féle fajta alap + egy átlátszó Imho féle design :)
(+ bele lesek a CPU terhelés enyhítésére a heroclock.mscr-be és az óra bugot megpróbálom valahogy orvosolni)

Kíváncsian várjuk

Következő release: megpróbálkozok + a 3 felület mellé még 1 analóg órával is, majd teljes képernyős időjárás (ha összejön animált lesz)

Nem hiszem, hogy nekifogok a ROM főzésbe, mert valahogy nekem az az érzésem és nem akarok senkit sem megbántani, de én ha felraktam egy gyári ROM-t, majd előtte Rapid csupasz ROM-jából ua-t, valahogy a gyári gyorsabb volt mindig, annak ellenére, hogy jóval több memórián és ROM-m maradt.
Szerintem egy főzés alkalmával nem lehet ua. a ROM-t visszaadni, még ha csak egy minimális változtatást is eszközölünk rajta, bár lehet ezért mások megdobálnak :D.
Mindezek ellenére a sense és a touchflo pedig csak így működik rendesen. Viszont nekem nem kő a memóriazabáló cucc, így maradnak a gyáriak :ok:. Ha picit buherálsz rajta szépen elfutnak ezek is... ;)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #112 Dátum: 2010, 09 22, 11:35:56 »
Elérhető az 1.1 verziójú skinem. Sajnos az óra bugja még mindig megmaradt és valószínű ez meg is fog. Viszont ha újraindítjuk a titanium felületet a beállításokból, akkor már nem lesz vele több gond.
ROM-ba építve valószínű jól működne, de így ez még megmaradt.

Az új felületeket az óra panelon állva jobb lent a beállításokban érhetitek el, Felület választás címszóval.

Amennyiben probléma van bármivel kérlek jelezzétek.

Következő release-ben: megpróbálkozom az analóg órával + teljes képernyős időjárás megjelenítés

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #113 Dátum: 2010, 09 22, 18:03:52 »
Elérhető az 1.1 verziójú skinem. Sajnos az óra bugja még mindig megmaradt és valószínű ez meg is fog. Viszont ha újraindítjuk a titanium felületet a beállításokból, akkor már nem lesz vele több gond.
ROM-ba építve valószínű jól működne, de így ez még megmaradt.

Az új felületeket az óra panelon állva jobb lent a beállításokban érhetitek el, Felület választás címszóval.

Amennyiben probléma van bármivel kérlek jelezzétek.

Következő release-ben: megpróbálkozom az analóg órával + teljes képernyős időjárás megjelenítés

Szia REiben. Épp csodálom a Titaniumodat!  Nagyon remek, köszönöm a rengeteg munkádat. Ezt szeretném használni, de: --és ez nem a Te hibád-- egy gondom van vele, hogy számomra nagyon picik a betűk. Sajnos ebből kiderül, hogy nem vagyok már 20 éves. Leírnád, hogy melyik .cpr-ben kell átírogatni a fontsize-ket, vagy máshol keressem, esetleg mortscripben vagy netán Te megcsinálnád esetleg? Lehet egyáltalán? Mégegyszer köszönöm szépen.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #114 Dátum: 2010, 09 22, 18:40:09 »
Szia REiben. Épp csodálom a Titaniumodat!  Nagyon remek, köszönöm a rengeteg munkádat. Ezt szeretném használni, de: --és ez nem a Te hibád-- egy gondom van vele, hogy számomra nagyon picik a betűk. Sajnos ebből kiderül, hogy nem vagyok már 20 éves. Leírnád, hogy melyik .cpr-ben kell átírogatni a fontsize-ket, vagy máshol keressem, esetleg mortscripben vagy netán Te megcsinálnád esetleg? Lehet egyáltalán? Mégegyszer köszönöm szépen.
Köszönöm az elismerő szavakat :ok:
A betűmérettel kapcsolatban, egyetlen fájlt kell csupán módosítani és az az SPlugins_480x800.cpr

Megcsinálnám neked, de az a baj, annyi mindent kellene módosítani, hogy 200 üzenetet küldenénk egymásnak mire azt mondanád, hogy ok most már jó.
Szóval ha lesz egy kis időm, készítek neked a cpr fájlról egy leírást és az alapján már könnyen módosíthatod saját belátásod szerint a skint.
Amint megvan küldöm a PÜ-t.

Azt tudnod kell még, hogy mind a 3 felületnek külön SPlugins_480x800.cpr fájlja van, szal ha az egyiket meguntad és váltanál, akkor sajnos mind a 3 fájlt módosítanod kell, mivel mind különböző. :)

Nem elérhető Swenk

« Reply #115 Dátum: 2010, 09 22, 23:27:32 »
A betűmérettel kapcsolatban, egyetlen fájlt kell csupán módosítani és az az SPlugins_480x800.cpr

Megcsinálnám neked, de az a baj, annyi mindent kellene módosítani, hogy 200 üzenetet küldenénk egymásnak mire azt mondanád, hogy ok most már jó.
Szóval ha lesz egy kis időm, készítek neked a cpr fájlról egy leírást és az alapján már könnyen módosíthatod saját belátásod szerint a skint.

Azt tudnod kell még, hogy mind a 3 felületnek külön SPlugins_480x800.cpr fájlja van, szal ha az egyiket meguntad és váltanál, akkor sajnos mind a 3 fájlt módosítanod kell, mivel mind különböző. :)

Köszönöm szépen, ezzel már megpróbálok elindulni, majd megnövelem egy kicsit a betű méreteket. Egyébként tényleg kis étvágyú meg szép is.

Nem elérhető Swenk

« Reply #116 Dátum: 2010, 09 22, 23:30:30 »

Köszönöm, várom. Mert tényleg kisétvágyú és szép.

Nem elérhető costco

« Reply #117 Dátum: 2010, 09 27, 20:03:20 »
Megint hiba. Időjárás frissítéskor eltűnt időjárás ikon, a szokásos x van helyette. Megnéztem, az ikonok a megfelelő könyvtárban vannak. Nem segít se a felület, se a titanium újraindítása.
Szia!
Ez a hiba nekem is előjött... >:( Mi lehet a hiba?
Amúgy gratulálok a remek kis titaniumhoz! Nagyon tetszik... :ima:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #118 Dátum: 2010, 09 27, 20:21:06 »
Szia!
Hogy frissíted az időjárást?
Automatán a mobil neteddel frissít vagy PC-n keresztül? Mert akkor annak járok utána.

Próbáld már beadni újból a lokációs kódot és újra frissíts.

Nekem "sajna" csak PC-n keresztül megy, de itt problémába még nem ütköztem.

Nem elérhető costco

« Reply #119 Dátum: 2010, 09 27, 20:21:57 »
Szia!
Már megoldottam...  Hibás volt a regbejegyzés... >:(

Nem elérhető cyberbob77

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung Omnia 2
  • PDA ROM: i8000nxxik3
« Reply #120 Dátum: 2010, 09 27, 20:34:04 »
Sziasztok!

Vásároltam egy Omnia 2-t gyári Rom és Windows Mobile 6.5 Pro van rajta, magát a Titanium panelt hogyan tudom telepíteni vagy honnan lehet letölteni amire a skineket lehet ráhúzni? Köszönöm a segítséget!

Bob

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #121 Dátum: 2010, 09 27, 20:36:23 »
Már megoldottam...  Hibás volt a regbejegyzés... >:(
Átírtál valamit vagy alapból rosszul volt telepítve? Szeretném tudni, hogy ezt javítsam. Amint mondtam nálam ugyan még nem jelentkezett a hiba, de már jelezték többen is és ki szeretném küszöbölni ezt a problémát.

Kösz!

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #122 Dátum: 2010, 09 27, 20:40:03 »
Sziasztok!

Vásároltam egy Omnia 2-t gyári Rom és Windows Mobile 6.5 Pro van rajta, magát a Titanium panelt hogyan tudom telepíteni vagy honnan lehet letölteni amire a skineket lehet ráhúzni? Köszönöm a segítséget!

Bob
Hali,

Ha gyári ROM-d van abban alapból van Titanium felület. Ezt a felületet a beállítások - kijelző és világítás - ma képernyő elemei - Windows Default csalogathatod elő.

Ezzel bekapcsoltad a felületet, de még csak egy nagyon alapod van. Ha az én felületemet szeretnéd telepíteni, akkor ott le van írva minden, hogyan kell telepíteni és mit kell bekapcsolnod.

Végső szóként annyit tanácsolnék olvass itt rengeteget és szabadulj meg minél előbb a ROM-tól :D és rakj fel valami használhatóbbat, mint ami most van :ok:.

Nem elérhető cyberbob77

« Reply #123 Dátum: 2010, 09 27, 20:52:29 »
Köszönöm a segítséget, akkor teszek is egy próbát a skined telepítésével   ;)

Nem elérhető cyberbob77

« Reply #124 Dátum: 2010, 09 28, 08:55:18 »
Szia!

Feltettem a skined a leírás szerint, azzal minden ok köszönöm, viszont ha felrakom a Brians BW Taskbart akkor nem jelennek meg felül az ikonok és belassul a rendszer, mit csinálhattam rosszul?